Borzasztóan sajnálom!
Forti
2005.02.21 12:29
Hetek óta képtelen dönteni, nekem meg padló alatt van a lelki és fizikai életem. Na ennyi nyavalygás elég. 2005.02.21 13:36
. Sajnálom
.
.
, pedig azt hittema múlt héten, hogy már kiesete magát. 2005.02.21 15:57
2005.02.21 17:08
2005.02.21 22:50
), vagy az elloptak a menyasszonyt, vagy egyeb jatekok. Nekunk volt kint is eskuvonk, meg itthon is es az itthoni sokkal nagyobb buli volt es nemcsak azert mert ketszer annyian voltak.
AMugy a kintin nem sok kalapra emlekszem....de majd megnezem a fotokat megint.Ha akarod felteszek nehanyat az albumba...
Es voltunk a parom egyik iskolatarsanak eskuvojen Skociaban es ott se volt kalap! Ugy latszik, csak a Negy eskuvo egy temetes cimu film forgatokonyv iroja talalta ki, hogy ez az angol divat.
En biztos nem ugy oltoznek, mint az angol nok, nehogy mar angolnak nezzenek...
(megjegyzem remesen oltoznek az angol nok es ez foleg a parom velemenye!!!)
Ugy orulok, mert eddig kategorikus NEM volt a valasz minden probalkozasra.
2005.02.21 23:03
2005.02.21 23:26
. 
Lefényképeztem...) 

, persze kérdés, hogy mikorra lesz megvalósulás). Már úgy tervezzük a lakást, hogy ő is elférjen, és ha felépül idén, akkor semmi akadálya sem lesz. 

2005.02.22 08:09
Még 2-3 hétig bent kell lenniük, utána lehet hazavinni őket. 2005.02.22 10:44
2005.02.22 12:09

Az uj kozelebb lesz mindenhez?
)
Ne aggodj legkozelebb sikerulni fog a vizsga
Ez eleg szep suly es annyira nem jottek koran.Tovabbi jo egeszseget es mihamarabbi otthonletet nekik
Nekem szerintem eleg lenne egy is mert a lakas csak 85 nm egy terasszal
En altalaban 2-3 ora alatt vegzek
Es vegul melyik meret mellett dontottetek??? 2005.02.22 13:02
2005.02.22 13:49
. Semmihez nem lesz közelebb, de legalább a mienk lesz
. Most egyelőre áll a dolog, tervezik a villany, gáz, víz dolgokat, ha végre lesz pénz, akkor folytatjuk. Különben tető alatt van rendesen, az értékbecslő 50%-ra értékelte fel.
. Mikor a férjem munkatársnője ment szülni, és kérdeztem rá a férjemtől, hogy terveznek-e valamit... Hiába, csupa férfi, ő volt az egyetlen csaj, senkinek nem jutott eszébe. 2005.02.22 13:51
, tényleg milyen picikék lehetnek, de a lényeg, hogy rendben van velük minden.
.
. Néha az előző esti diafilmet mondja el, néha azt hogy hétvégén hol voltunk, mit csináltunk. Kezdünk arra váltani, hogy esténként az ágyban, nem ő kéri a mesét, hanem ő mesél nekem
.
. Egyébként sem hajlok rá, főleg nyáron a nagy melegben. Meg aztán ha csináltatok egy szép frizust, és réteszek egy kalapot, akkor abból nem sok minden marad
. És mivel náluk hivatalos rész nem lesz (azt külön fogják majd minden hajcihő nélkül intézni), csak a délutáni-esti party kerti ceremóniával, így valszeg valami estélyit kellene beizzítanom, ahhoz meg érdekesen nézne ki egy kalap
. Képek jöhetnek
!
, adj már nekem pár tanácsot, hogy 3 gyerkőccel hogy csinálod a mindennapokat, főleg a párod nélkül néha? Néha én még a 2-vel is alig bírok
.
! Most mi is arra hajlunk, hogy 1-2 év múlva inkább eladjuk majd ezt a házat és visszamegyünk Újpest környékére (Apuék is ott laknak). Apuéknak múltkor megemlítettük ezt, erre már el is kezdtek házakat nézni nekünk
, pedig mondtuk nekik, hogy amíg Bálint nem lesz kicsit nagyobb, addig mindenképp maradunk.
. Nem is írtam, sajnos most mi is kicsit náthásak vagyunk, az egész család. Faljuk a gyümiket, vitaminokat, reggelente tömény, frissen készített gyümilét szoktunk inni Lilivel, néha magában, néha mézzel. Remélem így sikerül hamar túljutnunk rajta. 2005.02.22 15:01
Most már nem félek a Halász J.-tól sem. Ott majd táncizunk egyet.
Önállósodik a kis hölgy!!!
2005.02.22 15:39
Meg az epitkezest is konnyebb igy levezetni.Vezetni nem probaltal meg?Vagy felsz a teltol,egyebkent meg en is pedig mar 7 eve van jogsim de a telet nem birom megszokni
Szuper hogy tetszett neki a babszinhaz,vegig elult egy helyben? 2005.02.23 11:09
, de meleg hátbaveregetésnél többre nem számítok... 2005.02.23 13:23
a másik az nagyon tetszett, egy pici ovi, meg fogjuk próbálni azért. Gergő mind2 helyen bőgött, hogy ott akar maradni
2005.02.23 13:48
Múlt 7vége + előtte péntek, tehát 3 napon keresztül hurcolkodtunk. Közben pakolásztunk is, de azért még most is úgy állunk ,hogy cuccaink egy része dobozokban. Dodi szobája az egyetlen, ami készen, kipakolt állapotban és a kis lakója irtóra élvezi a dolgot 
Egyenlőre még kissé tábori körülményeink vannak pl. nincs konyhaszekrény, csak salgó-polc, nincs kád csak zuhanyozó és nincs fűtés a konyhában és az előszobában
de lesz ez még jobb is. Jelenleg a régi, fele akkora lakásunkban jobban elfértünk mert ott volt egy csomó beépített tárolón, most ezek még hiányoznak, úgyhogy az egyik kisszoba full dobozraktár. Azért élvezzük a méreteket és erőt gyűjtünk a felújításhoz, amit várhatóan április elején kezdünk. Azért belegonbdolva kissé húzós, hogy min fél évig még "dobozlakók" leszünk, de olyan jó lesz, mikor készen leszünk és minden olyan lesz, amilyet mi szeretnénk!
Félévente kell fizetni, 170 rugó félévente és azt hiszem májusig, de lehet, hogy márciusig (az biztos, hogy m betűs hónap
) kell jelentkezni. 2005.02.23 15:37
2005.02.23 16:12
Hogyhogy az ofon mulott az orvosid? Nem adta meg valamibol az 5-ost?
Probalom gyengeden "eroltetni" a dolgot, nem tolom le, ha visszalep, vagy visszautasitja, es jol megdicserem, ha ugyeskedik. En a bugyipelussal keltettem fel az erdeklodeset, egyelore azt szereti viselni. 3 napja hasznaljuk es egyre kevesebb jut abba, egyre tobb a bilibe. De mint irtam, ez egyelore az en unszolasom eredmenye.
) undokoskodik a tobbiekkel es vannak benne felelmet kelto jelenetek.
2005.02.23 19:39
2005.02.24 09:19
):
. Én már a múltkor, mikor említetted, megnéztem a honlapját. Mekkora mellett döntöttetek? 

Mi eddig "kigumiztuk" a gyerekek közötti időt, azt nem tudom, hogy mi lesz, ha már nem akarunk épp többet... 
?
. Azért bátrak is vagytok, én nem tudom, hogy dobozolnék hónapokig. Persze az ember mindenre képes...
...
. 

2005.02.24 09:23
VB lesz osszel es a szervezeshez vettek fel.Persze apu ott dolgozik mar evezredek ota es ugy jottem a kepbe hogy bementem neki segiteni valamit es akkor kerdeztek hogy ha en igy rerek akkor johetnek
Fura mert nehanyan azt hiszik hogy meg mindig apuci kislanya vagyok ,hiszen 20 eve ismernek
Vajon miert? 

Es hany ilyen van

Ejjelre meg adok ra ,bar nem pisil bele ugyhogy meg a hetveget megvarom es az is lekerul
Kiraly hogy tovabb nem gazdagitom a DM-t
En a multkor kiszamoltan kbra hogymennyibe kerult eddig a pelenka+popsitorlo+tapszer.kozel 400e ft,jo mi?: )
Marika elvallalta.Olyan rendes,mert persze nem akart elfogadni penzt,mert nincs ra szuksege,de aztan megegyeztunk hogy inkabb elfogad csak en ne engedjek idegent a lakasba
Kar hogy mar csak juniusig jarhat hozzank Alex ugyben .Megprobalom majd vele megbeszelni hogy penzert jojjon utana is mert Alex imadja
Remelem mostmar minden Ok lesz es darabig elkerulitek a korhazat.

Persze jo hogy lesz egy szep haz aminek a kertjere latunk majd,csak birjuk ki az 1 ev zajt

visszaenekelni,megmutatva hogy O is tud azert valamit
2005.02.24 09:31
csak azt valahogy elkeruljem
Persze olvasok majd meg minden ,de ki tudja hogymennyire leszek megint ki az egesztol
Azert kene egy okos aki helyrerak az elejen
2005.02.24 09:58
2005.02.24 10:09
2005.02.24 10:10
.
.
. Mi jövő héten tervezünk egy hasonló sétát, kíváncsi vagyok nekünk mit fognak mondani. Lili is nagyon rá van izgulva az ovira
.
!
. Hát jó is lenne, akkor biztosan gyakrabban tudnánk talizni. Képzeld ma vettem észre, hogy bújnak a tulipánok a kertben!
, hát majd jövőre eldől, hogy maradunk vagy megyünk-e.
!
, mi is
. A fogibogyót még mindig nem kezdtem el szedni, valahogy nem bírom magam rászánni. De hallottam valami hüvelygyűrűről amit havonta kell felrakni és nem kell hozzá doki, otthon is lehet. A fogamzásgátlás.hu címen van azt hiszem róla info, de még nem néztem meg.
. Bocsi, hogy így belemerültem, csak most kicsit aggódok. Erről jut eszembe, tegnap amikor vittem ki Lilit reggelizni, átölelt és azt mondta, hogy anya ne aggódj értem, mit mondjak elsírtam magam. Pedig előző este 1x említettem meg neki, hogy aggódok kicsit miatta, amikor kihányta a vacsit.
.
, így ő is megúszta 1-2 gyengébb nappal. 2005.02.24 17:33
)) (pontosabban grafikai műhelyt). 2005.02.24 18:00
Annyira hasonlít Hanna Nátánra
Drukk, hogy ne legyen több ilyen
nálunk is nagyon ragaszkodik hozzám Gergő, sokszor kell felvenni, meg a lépcsőn fogni a kezét.... 2005.02.24 19:25
2005.02.24 20:01
Ez a legrosszabb amikor össze vissza beszélnek. Szerintem ha nem ennyire veszélye s dolog kár hetente 2x szurkálni, olyna gyorsan úgysem megy le az az érték. Nálam úgy emlékszem 3 hét volt kb a betegség után.
Még rágódom rajta. lehet marad bölcsiben, igaz ennek egy nagy előnyét látom, hogy 15-en vannak nem 30-an egy csoportban. Viszont oviban másképp tudnak velük foglalkozni.ű 2005.02.24 20:13
Dobozban-lakás: hamar vége lesz, és tök jó a cél, amiért érdemes végigcsinálni. 2005.02.24 21:10
. 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|