Írtam mailt, megkaptad? Vagy megváltozott a címed?
Puszi
Orsi
2005.03.11 21:00
2005.03.11 22:24
Gondolom allandoan aggodni kellet. Csodallak, hogy vegigcsinaltad. Nem lehet, hogy Reka nagyon hasfajos tipus volt? Pont van/volt egy ilyen baba Noncsi a forumon, akinek szinten hasonlo tunetei voltak, bar o sokat hanyt mellette. De hosszu ido utan o is rendbejott. A lenyeg, hogy mar ti is jol vagytok. Reka szopik meg? Es milyenek az ejszakaitok?
Miert nem ajanljak a Sinlac-ot? Semmi baj vele. Szerintem sokkal jobb mint a Milupa. Egyebkent a dokik altalaban nem ajanlanak semmit, hanem nekunk kell kerni, kerdezni. Lili is minden este szopizik, de elotte 1 oraval kap tejpepet. Bar nem igazan szereti. Jobban szereti a gyumolcsoket. Lehet, hogy ezert se hizik annyit.

2005.03.11 23:23
.
, ezt nagyon élvezzük. Most jön a 5., 6. foga, elég lassan jön sajnos, már egy hete megrepedt az innye, de még mindig nem bújt ki tökéleten. A bébikomppal száguldozik, imádja.
. 2005.03.12 07:50
2005.03.12 21:38
A csomagoláson van egy lejárati dátum. Ahhoz kell viszonyítani? És akkor meddig jó?
2005.03.13 09:21
2005.03.13 17:07
Nagyon örültem neki
Miért kell Lilinek tápszert adni?

2005.03.13 20:36
Alma-banánt már egyszer kapott, semmi lelkesedés nem volt benne iránta. Narancsot én nem merek adni, úgy tudom még nem szabad. Viszont tegnap és ma adtam neki Hipp-es őszibarack-almát és ez ízlett neki, nagyon nyitogatta a száját!
2005.03.13 20:38
2005.03.13 22:00
2005.03.14 01:23
Ha a piacon sem tudsz normális zöldséget,gyümit venni,akkor mit adsz a Babának?Inkább a Hipp-et,mint a műtrágyás dolgokat

2005.03.14 09:13
Jobbulast! Elkaptatok az influenzat?
2005.03.14 18:56
Hát igen, Gergő is ilyen óriásbébi volt 4 hónaposan, igaz most is az!
Édesek a gyerkőcök együtt!
És írtóra meglepődött, mikor nem az volt a kanálban, hanem krumpli.
De ez is ízlett Neki.
2005.03.15 07:12
És nagyon ügyesek!
Igaz,pocitárs?
Hogy van a kis mosolygós Mira?
Palack jó lehetett.Nálad sem volt kamera kéznél?

2005.03.15 09:06
2005.03.15 09:39
Nalunk gyonyoruen sut a nap es tegnap ota bevezettem a napi 2x setat. Eddig a delutani alvas utan nem mentunk el, mert hamar besotetedett es hideg volt, de tegnap fel otkor kelt Lili, betettem a babakocsiba es egy haromnegyed orat setaltunk. Lili nagyon elvezte. Ulo helyzetben volt a babakocsiban es sokat nezelodott. A seta elott kivittem a kertbe a hintaagyba. Felultunk es jottek a kutyak. Lili az olemben ult, es en dobaltam faagakat a kutyaknak kozben. Lili fergetegeseket kacagott amikor a kutyak bohockodtak elotte. Nagyon elvezte. Hat ezt latnotok kellett volna.
Kedvence, amikor olembe ultetem, odanyujtom neki a labdat es o kiuti a kezembol, de ugy, hogy amikor leer a foldre en elkezdem pattogtatni. Majd ujbol odanyujtom neki es ujbol kiuti a kezembol. Ezerrel kacag. Hihetetlenul elvezi.
Szeretem is.
Sajnos sok lakberendezonek nincsen es ez ki is hat a munkajukra.
2005.03.15 13:12
2005.03.15 16:43
Én is Cora párti vagyok...
A fantázia, az ízlés és a művészi hajlam mind szükségesek a lakberendezéshez, ez egy olyan szakma ami inkább hivatás, a hobbidat tudod kiélni a munkádban és még meg is fizetik. Az ilyen melók a legjobbak
Milyen szépek a manók!
2005.03.15 17:33
Én is így hallottam a déligyümiket,de a védőnő azt mondta,hogy nyugodtan adjam neki.Jó,hogy ezt leírtad,akkor most félreteszem ezeket egy kicsit.De egyre nagyobb bajban vagyok,mert a sütőtökön kívül mindentől fáj Bence hasa.
2005.03.16 09:24
Amikor Lili hajnali fel 4-kor felkelt, ereztem, hogy melegebb a kelletnel. De nem mertem lazat, mert visszaaludt a szopi utan. Igy mikor fel 7-kor felkelt ujbol, megmertem es 38.5 a laza.
Hangulata nagyon jo, jatszik allandoan, nem is tunik betegnek. Van egy erzesem, hogy fogzas lesz ebbol. Azert reggel adtam neki kupot es megmertem masfel ora utan, akkor mar csak 37 volt.
Most alszik ezerrel. Meglatjuk mi lesz ha felebred. Ettol fuggetlenul nem volt nyugos reggel. Ugyanugy labdazott mint mindig.
Ha a laz visszaszokik vagy nem javul, akkor elviszem a dokihoz.
Ti elmentetek a dokihoz a lazzal? vagy rendbejottetek? 2005.03.16 15:04
2005.03.16 21:31
Edina sulya gyonyoru! Ugy tunik nem csak a fiuk vannak ilyen jo sulyban.
2005.03.17 01:51
Bencus nagyon kis mokány legényke, és milyen jókedélyű!
Pocakfájás.
Az nem hiszem, hogy megoldás lenne, hogy nem adsz neki semmi mást, esetleg nem tudom hiszel-e a homeópátiás szerekben, de megpróbálhatnád őket. Lili is kicsit puffad megint, fél órával a kajcsi előtt adok neki bogyeszt, attól megnyugszik a pocija, és nem fáj. Nálunk a sima hasfájásra is ezek a bogyik jöttek be.
Kruppos köhögés borzasztó lehet. Olvastam egy könyvet róla, de ott nagyon drasztikus volt a dolog, a 200 oldalból 150-et végig bőgtem.. Érdekes, hogy én régen soha nem halottam erről a betegségről, de mostanában egyre gyakrabban hallom az ismerősöktől. Úgy látszik ez is népbetegség lesz, mint az asztma..
Jobbulást lánykádnak! Esetleg ezzel a betegséggel is fordulhatnátok homeópátiás orvoshoz, ismerősöknek az segített, azóta nem volt roham. A mi házidokinknak én "elfelejtettem" zsetont adni az első kiszállások alkalmával, amikor még kötelező volt jönnie, azóta meg hiába hívom (bár ilyenkor én honorálnám a plusz fáradtságát), már nem jön ki. Így jártam..
A fene a fránya elvekkel rendelkező formámba..
Lili betegsége nagyon olyannak tűnik, mint a miénk volt. Nálunk pénteken éjjel 1/2 2kor kezdődött 38,2-vel és szombat este 10-ig ilyen vagy ennél magasabb volt kúp és Panadol szirup ellenére is, végül a hűtőfürdő segített. A hangulata ekkor még teljesen oké volt. Ügyeletet hívtam telefonon, de azt mondták, várjam meg másnap is ilyen lázas lesz-e. Aztán vasárnap, hétfőn hőemelkedés, egyre satnyább hangulattal, és kedden már alig alig volt hőemelkedése is, viszont szerintem nagyon fájt a torka, mert kinyitni sem akarta a száját, és nyelni sem volt hajlandó, ezért hozzátápi törölve, és a szopi is csak immel-ámmal ment, a folyadékot, amit a betegség miatt pluszban akartam beletunkolni nagy ivben köpködte ki..
Múlt éjjel nem igazán aludt állandóan sírt álmában, úgyhogy kivételesen köztünk aludt a nagyágyban cicivel a szájában, ez az egy segített...Reggelre viszont sokkal jobb szinben volt és már nem is egyáltalán láza, így házidokinkat nem kerestük meg. Vettem a gyógyszertárban hoemós gyógyszert, holnapra meg úgyis be vagyunk jelentkezve a homeópatánkhoz, majd ő segít, ha még szükséges..
Jó erőben lehetsz!
/A kimozduláson kívül plusz egy apropó: apa azt ígérte, hogy ha ilyen marad az idők, akkor előveszi a mocit, és akkor a kocsi mindig itt marad nekem, rémkedhetek majd vele!
/
2005.03.17 07:50
Remelem nem fog semmi kijonni rajta. hat majd meglatjuk. Nagyon jok a kepek!
Es az a kulonleges sapi!
2005.03.17 19:55
De Edina sem piskóta a ksi 10 kilójával.
Végre Te is látszol valamennyire.
Na,akkor aztán besz@rtam...
Vannak még kivételek.
Nekem nincs jogsim,pedig autóval biztos sokminden könnyebb lenne.
Szegény Lili!!! Hogy Nektek még ilyenkor is jók az éjszakátok,ez nem semmi....Gyógypuszik mennek!!!
2005.03.17 20:55
Viszont mi is nagyon jót sétáltunk, imádom ezt a jó időt!!!
Annyira jó, hogy már nem kell a gyereket annyira beöltöztetni! Sokkal könnyebb volt ma így bemenni Pestre is.
Én már csak tudom!
Szuper a sapid!
2005.03.18 02:32
Örülj neki, hogy nincs kihatással a kedélyére és az alvásra, és adj hálát!
Jobbulást!
/ Akkor se ijedj meg, ha egyéves korig túlnyomóan csak anyatejjel táplalkozik majd Bencus, hiszen, ha némi vas és fehérjetartalmú kiegészítést kap, az elég a szervezetének. (lásd szoptatási tanácsadók oldalain leírtak) A fontos az, hogy annyi kevés kiegészítést elfogadjon, hogy megtanuljon pépeset, majd darabosat nyelni, rágni. Nem néz ki egyáltatlán alultápláltnak, vagy vérszegénynek!
Persze én mire föl magyarázok egy háromgyerekes anyukának???!
A homeópátiáról még hosszan tudnék írogatni, de minden infót megtalálsz róla a dokkernéni honlapján, csak még annyit, hogy tudni kell, hogy a homeósszerek a kezelés kezdetén felerősíthetik átmenetileg a tüneteket, de ez akkor azt jelenti, hogy dolgoznak, nem szabad megijedni ha rövid ideig ilyet tapasztalsz, ha esetleg kipróbáljátok. A rendelésen mi most 10.000 Ft-ot fizettünk, viszont mindkettőnknek írt fel bogyedliket, és most jövő télig csak nagy gond esetén kell mennünk. Ide azért érdemes menni, mert az un. alkati szert egy kb. egyórás kérdezgetéses beszélgetés után tudja felírni, nálunk viszont mindkettőnkét megmondta. Az alkati szerről is találsz leírást a honlapon. http://home.tvnet.hu/~a3807 ill. lengyel.boglarka@mail.tvnet.hu
Autós rémkedés ügyileg senki és sehol nincs biztonságban
, de a Margit-híd budai környékén reszkessetek leginkább!
Nekem már több mint 10 éves a jogsim, de bevallom őszintén: zsenge mazsi koromban egy pár autót sikerült tropára gyilkolni, zúzni..
Autóval sem mindig könnyebb ezekben a dugókban ám!..
Te és Rita tartottátok leginkább a frontot! 2005.03.18 14:49
Azt hiszem be fogom őket perelni, mostmár sok veszteni valóm így sincs. Viszont fogalmam sincs, hogy a GYED után mit fogok csinálni, pláne, ha közben felvesszük a hitelt és nmég a második manót is sikerülne összehozni. Nem értem miért pont velem történnek ilyen szemétségek, én nem ezt érdemeltem.
2005.03.18 16:17
Mi történt?
lakberendezőire jelentkeztem.Mindig érdekelt,valamennyit mindig foglalkoztam a témával,de komolyan sosem estem neki.
és a meleg

2005.03.18 16:34
Szerencsére a csajszinak semmmi baja nem lett tőle.
nagyon kis kíváncsi nőszemély

2005.03.18 18:28

2005.03.18 19:01
2005.03.18 19:09
Mail megy!
Borostyánnyaklánc állítólag a fogzást segíti, szerintem nálunk be is vált. Ha véletlen tudsz náémetül: www.babybernstein.hu.
Bevallom a még júniusban pocakosan is felültem apa mögé..
Különben meg az történt, hogy még februárban megigényeltem a céges lakáshitelt, és akkor csak annyit írtak vissza, hogy ebben ne számítsak segítségre. Én meg forszíroztam, hogy írja meg az indokokat, hogy tulajdonképpen miért nem, mert ugye az, hogy GYED-en vagyok, nem lehet az elutasítás oka, törvénytelen. Azt is megkérdeztem, hogy a prémium miért nem járt nekem. Ma FELHÍVOTT a fazon és közölte, hogy már rég ki akartak rugni, és már nem voltam motiválva a munkában, és hogy tavaly év végén tiszta depressziós voltam, és mivel központi szerepet játszottam az cég életében ezért mindenki más is rosszul érezte magát, és ezért miattam teljesen elviselhetetlen volt a cég hangulata. (1. ha így is volt, én tavaly dec.-ben már terhes voltam, noha nem tudtam, és az elején én totál álomkór voltam, erről nem tehetek. 2. Véletlen sem azért volt a hangulat szar, mert a cég gazdasági válságban volt, és elbocsájtásokat helyeztek kilátásokba.. áááá dehogy../ És hogy csak azért vagyok még a cégnél, mert úgy érezte, hogy kíméletesnek kell lennie velem /nem kérek a lesajnálásából, a törvény szerint, ha már bejelentettem a terhességet nem rughatnak ki!/... és ilyen gusztustalanságok. stb. Ha a melómra lett volna panasza, akkor azt mondom, oké, még el is gondolkodtam volna, hogy valóban csinálhattam volna-e jobban a munkám. Ha azt mondja, hogy nagy volt a pofám (mert én elég sokszor megmondtam a véleményem, és megvédtem a kollégáim seggét) akkor még mindig azt mondom, hogy legalább igaz, és korrektül megmondta, mi a gondja. De nem csodálom, hogy nem írta le az érveit, mert épeszű ember ilyen nemhogy nem ír le, de nem is mond..
Nem fogom annyiban hagyni, keresek ügyvédet, és perelek!!! Az sem indok a hitel meg nem adására hogy ő neki majd egyszer x. év múlva, a gyed végén szándékában áll kirúgni engem, mert előzetesen sem fegyelmi eljárás, sem szóbeli vagy írásos figylemeztetés nem volt, (bár a törvény szerint ez sem lenne indok, ha jól tudom), és az csak egy dolog, hogy ha felveszed a hitelt, és a cég rúg ki, nem kell visszafizetned a fennmaradó tartozást. Rajtam nem fog spróolni a szemétláda.
2005.03.18 21:31
Most csak arra van időm,hogy egy kis pozitív energiát küldjek Neked,mert leragad a szemem.Holnap megpróbálok jönni,remélem sikerül.Addig is sok puszi,és ne sírj egy ilyen miatt!!!! 2005.03.18 21:56
) 2005.03.19 16:31
Szörnyű
Szerencsére Robi bejött
.A kolleganőim majd frászt kaptak milyen hülye vagyok Attila mögé fel merek még ülni

2005.03.19 19:19
Most is mennem kell hajt szárítani a 2005.03.20 00:16
. Levente jobban bírja, de én nem szeretem ha csöpögök a nyáltól 2005.03.20 13:44
2005.03.20 19:27
2005.03.21 02:41
Reméljük előbb utóbb a tavasz győz, és egy kicsit frontmentesen élvezhetjük a jóidőt!
Köszi az energiát, bár neked sincs sok, ide megérkezett, ahogy az a föntiekből is kiderül!
Kata újabb betegsége
Homeós dokinénit esetleg próbáltad megkeresni?
Ha ilyen klassz a banda, nem csatlakozhatnék én is a GYED után?! ;)
Bár ez így szokott lenni egy családban: egymásnak adjátok körbe a bacikat és vírusokat. Egyedül meg aztán végképp nagyon nehéz lehet. Maya viselkedése mostanában jobban alakul már ?
Ja, és még a bíróság előtt /mivel a jó hosszú és költséges dolog/ egyet próbálkozok a cég külföldi ügyvezetőjénél is, hátha ő nem hagyja hogy a klassz kis multijukat sárral dobáljam, mert ha perelek akkor a sajtóban is el fog egyszer-kétszer hangzani a cég neve, erről gondoskodom. A jó kis kereskedelmi csatornák ugrani fognak a szegény hányatott sorsú, meghurcolt kismami szívszaggató történetére. Tudom ez aljasul hangzik, de már írtam, hogy engem nehéz felbosszantani, de akkor nagyon bosszúálló tudok lenni.
Nekem árpám volt, az is ilyesmi tünetekkel jelentkezik. Ha nem javul, szerintem ugorj el egy szemészetre, fél perc alatt megnézik, és írnak fel szemcseppet, vagy krémet, nekem 2 nap alatt elmúlt. Már csak azért is érdemes szerintem megnézetni, mert ha viszont tényleg kötőhártyagyuszi, amire Anikó tippelt, az lehet fertőző is. Szerintem
Jobbulást nektek! És ürelem, nem tart sokáig, hamar meggyógyul Lili és kétszer olyan ficénka és jó kislány lesz!
2005.03.21 09:51

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|