Timocska,
Kolléganőm egy éves koráig kizárólag szoptatott. Semmi baja nem lett a gyereknek. Ezt azért én nem csinálnám, de még jó darabig, hónapokig nem kell mennyiségeket ennie. Szerintem egyáltalán ne erőltesd. Ha ő csak az ujjadról akar lenyalogatni 15x egy kis zöldségpürét, azt adhatod 15 különböző napon. Belefér.
Szabi már többször kapott a no glutén elvem ellenére kenyércsücsköt. A nap fénypontja.
Csongria,
Én már megtanultam, hogy a répát mikróban szabad csak csinálnom. Nagyon büdös tud lenni.

Mivel a répák még nem szenesek, a lábas elvben megmenthető. Tapasztalat.
Én is szívesen mennék a talira, de most biztos kihagyom.

Közlekedésileg kicsit kiesne akkor.
Lora,
A tengeri sós orrsprét próbáltad? Sterimar talán, nem tudom, hogy jól emlékszem-e. De a patikus tudja. Lehet, hogy egyébként is későn mondom, de érdemes beszerezni, ha nincs. Belefújsz és hagyod kicsit sírni. Az anyatej is nagyon jó, amit Timo mond, az pedig antibakteriális. A gyógyiban vehetsz hozzá szemcseppentőt. Csak fordítva rakd rá a gumit, úgy (nekem) jobb.
Ágiboldi,
A körte tökéletes nyersen. Csak várd meg, amíg túlérik egy kicsit. Akkor a legjobb nekik, akkor nagyon édes, Szabi teljesen odavan érte.
Felújítás:
A falra vetítős órám és lehet, hogy a porszívó is mártírjai a cirkónak.

De csak vége lesz egyszer a ramazurinak, és akkor szép lesz a lakás és meleg. (sok szürke csíkkal egy darabig.)
Orsi,
Igen, az ismerős ikereket vár. Jó, hogy a 3 fiúval még csak el sem fognak férni, elég kicsi a lakásuk.
Én direkt azért vettem egy vetítős órát, hogy a fejem fölött lássam, mennyi az idő. A 30 centis számokat még szeműveg nélkül is látom. Amolyan léleknyugtatónak jó. Volt.
Én sokáig aludtam Nati mellett. Azután ő maradt az ágyban, én mentem el. Az éjszakázást jobb félálomban csinálni, ha már egyszer muszáj.

Egyszer ő is leszokott.
A harapásról szinte mindig leszoknak pár próbálkozás után. Nati is csúnyán megharapott párszor, amikor jöttek a fogai. A felső első metsző nem volt épp kellemes, de utána már egyáltalán nem volt gond.
Nanica,
Szerintem szép lassan kivárta, amíg tökéletesen megy a forgás és nem pazarolta az idejét próbálkozásokra.
Panka,
Hallottad a válla kattogását a pocakon keresztül?
A BPD-hez mekkor a fejkörfogat társult? Azt nem tudom, mekkora volt náluk. De Szabinak egyébként is pici feje volt. Igaz, ő úgy gondolta, hogy ha pici a fejed, toldjad meg egy kezecskével.

Bocs, hogy jövök a dinnye kérdéseimmel. Nálatok milyen gyakran pisili át a pelust? Szabi az elmúlt két hétben kb8x, pedig előtte sokáig nem csinált ilyeneket, csak nagyon kezdetekben. Több pelust és méretet is próbáltam, eredmény ugyan az. Az éjszakát nem bírja, volt, hogy a 8as fürdés után f4kor kellett ruhatárat cserélni.
Nem tudja valaki, hogy ez az ízületi kattogás mikor múlik el? Ha megy valaki dokihoz, rá tudna kérdezni? Nekem csak éjjel jut eszembe, hogy fel kéne hívnom a dokimat, de azt hiszem, jogosan küldene melegebb égtájakra, ha most ezért felhívnám.
Bozotka,
Egész almát érdemes odaadni, azt csak szopizni tudja. Meglepően hatékonyan. Fog nélkül is megy az átharapás, de erre már rájöttél.