most jöttem haza terhestornáról. Nagyon jól esett.
Móni
Lehet, hogy van ebben a saját születés dologban valami. Én természetes úton, de nagyon könnyen születtem. Anyukámhoz úgy hívott a körzeti orvos mentőt, hogy 2. gyerek (pedig 1. voltam), és már a mentős nem is akart elindulni vele. 1-kor indultak Piliscsabáról a János kórházba és 4 felé már megvoltam. Anyukám azt mondta, ő nem is érezte a fájásokat. Szerintetek ez öröklődhet? Jó lenne

Én is a BabySense-ről olvatam/hallottam szinte mindenütt, hogy az a legmegbízhatóbb. A Medicor által gyártottról pedig nem sok jót hallottam. Angelcare meg azt hiszem új a magyar piacon. Árban olyan 25-28 ezer Ft-körül van. Ha Angelcartől rendeled a honlapjukon 24.990,-Ft (bruttó, szállítási és csomagolási költséggel). BabySense 50 ezer körül van.
Olyan aranyosak ezek a babócák itt a képeken, hogy erős kényszert érzek egy újabb mozizáshoz. De erős leszek és még kibírok 4-5 hetet a következő (és utolsó) 4D-ig. Utána majd real lesz.
Nádja az utóbbi 2 napban rendkívül aktív. Vajon ez most már így marad, vagy most ilyen a kedve éppen?
Mariann