A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Csak egy rövidet,itthon vagyunk,jól vagyunk,de nagyon megijedtünk.Kép
Bencus már mindenhol feláll,kicsit lépeget.Tegnap éppen a jó nehéz faszéknél állt fel,és hanyattesett,a szék meg rá az egész testére.Nagyon sírt,aztán 5 perc múlva elaludt,de olyan mélyen,hogy jóval késQbb sem tudtuk felébreszteni.Apa felvette,rázogatta,de egyszerqen nem tért magához,olyan volt,mintha elájult volna.Azonnal bementünk a kórházba,és azt mondták,hogy ugyan úgy tqnik nincs semmi baja,azért egy éjszakára maradjunk,és kivizsgálják alaposan.Hál istennek minden rendben.Kép
Most mennem kell,majd próbálok jönni.

Puszi:Anikó
vakili

Anikó
Örülök, hogy minden ok! sok puszika Bencusnak és Neked is!
Attilának üzenem, hogy SZUPER volt a masszőr!Kép Azért majd Karcsit is megmasszíroztatom Vele egyszer.Kép

Eszter
A fodrászom nagyon jó, igaz kicsit drága, de ahogy megnyír, az még 2 hónap múlva is haj! Ilyen jó fodrászom még soha nem volt!
Remélem majd Nektek is tetszeni fog a talin!
Most mennem kell, mert Gergő nem hagy írni.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most en is utalom ezt a rossz idot, mert ma keszultem menni Csip-hez, de szakado esoben nem indulok utnak. Kép Amugy szeretem ha esik az eso, mert locsolja a fuvet, de ma pokolba kivantam. Kép Mindenki az eso miatt nem er ra irni? Azert lehet ilyenkor is. Kép
Mi jol vagyunk. Jol aludtunk. Tegnap vettem eszre, hogy Lilinek jon az also harmadik foga baloldalt. Egyenlore meg nincs kihatassal a kedvere. Majd meglatjuk. Most kelt fol. Itt van mogottem az agyunkon es egyfolytaban a zenet kapcsolgatja, meg bukfencezni akar. Kép

Eszter: Hihetetlen a kezmunkad. Gyonyoruen tudsz rajzolni. Milyen szamitogepes prgrammal raktad ossze a kettot? Oliver szeme hihetetlenul gyonyoru zold szinu. Kép Kitol orokolte? Kép

Aniko: Nagyon orulok, hogy jobban vagytok. Hogy bantak veletek a korhazban? De az a mely alvas nem lehet, hogy termeszetes volt? Kifaradt a sirastol, esestol es azert aludt olyan jot. Lili is olyan melyen tud aludni, hogy het okorrel se lehet felebreszteni. Kép

Kepzeljetek Lili elkezdte podorni a hajat. Tisztara mint az apja, aki az enyemet szokta. Kép

Mar nagyon varom a talalkozot, de remelem nem lesz ilyen franya ido.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Orsi!
Ilyen fodrászra vágynék én is! Ha már muszáj, akkor legalább legyen jó. Nem rajongom a hajban túrkálásért, és ez alól életem két pasija az egyetlen kivétel.Kép
Sajnos nem fogunk látni 16-án, mert utazunk. Bár ha ilyen n.c***@{}&## idő lesz...

Rita!
Photoshop. Nagyon jó kis progi, nagyon szeretem. Büszkélkedek még egy kicsit! A profilba is tettem új képet. Igaz nem a legfrissebb, de szeretem. Kép
Olivér szeme..
Guszti szürkésbarna, én barna, nagyszülők között volt kék, gondolom ebből keverték ki a gének.

Anikó!
Örülök, hogy minden rendben!
Nálunk is aktuális, mert nagyon igyekszik egyedül állni.

Hű!
Ha minden igaz látom csemete két felső metszőjének a pötyikéit! Naná, hogy nem az alsó kettő! Miért is csinálnánk bármit a rendes kerékvágás szerint!
Ó! Még egy kis apróság!
Úgy tűnik az egyik barátném telefonon keresztül is fertőz. Már tegnap is fura volt a torkom, de azt hittem csak azért, mert megint elfelejtettem inni, és kiszáradtam. De nem. Ma reggel már köhécselés, rossz közérzet és mallkas táji nyomorc is volt. Hmm. Kép
Rossz még a tükörbe is belenézni! Legszívesebben zacskót húznék a fejemre! Kép

Megyek is!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

ui.!
Bocsi, hogy firkáimmal traktállak, de már olyan régen mutogattam őket...
Végülis ők is a "gyerekeim"!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csak nyugodtan "firkálgass" ! Kép A gyerekem falára is firkálhatnál ezt-azt!Kép

Timi( majd jövök rendesen...most olvasó üzemmódban vagyok) Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szia Eszter!

Elallt a lelegzetem, mikor meglattam a kepet a profilodban! Kép GYONYORU! Tudsz meg nekem mutatni ilyeneket? Akar maganba? Vagy nincs honlapod? Honnan tudsz ilyen szepen rajzolni? Vegeztel valami muveszeti sulit? Graffit ceruzasokat rajzolsz csak vagy festesz is?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Timi!
Megdumálhatjuk!Kép

Rita!
Köszönöm szépen! NAGGGGYON jól esett!
Honlap évek óta tervben van. Már csak aprogramokat kéne beszerezni és megtanulni...Kép
Csak a dekorsulit végeztem el, főokosba nem vettek fel. Bár nem voltam valami kitartó próbálkozó.
Már elég régen nem rajzoltam, a rajzfilmezés óta, ezért is örülök, hogy újra működésbe lépett a kezem.
Festés??? Hát a ló előtt azt mondtam volna egyértelműen, hogy nem, de azóta ki tudja... lehet, hogy menne.Kép

Tea!
Gárdonyi cseresznyetea! Se koffein, se tein és jó ízű. Olivér szereti, pedig nem egy nagyivó.
Ti adtatok már csemetének mézet?

Most megyek kifárasztom gyermeket a 11-es alváshoz, aztán remélem bevágunk egy szundit!
Kép

(na most aztán győzzetek leállítani!Kép)

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Eszter
Hihetetlen ügyes vagy!!! Én is imádom az üvegfestést pl., de sajna annyira nem vagyok ügyes, hogy saját mintákat fessek, így sablonozok. Igaz volt egy, amit én rajzoltam meg előre, de a többség innen-onnan összeszedett minta alapján készül.

Rita
Lili hajcsavargatásaKép Cuki lehet!Kép

Lányok
Én annyira gyűlölöm ezt az időt!Kép Gergő is tök nyűgi volt éjszaka, csomószor szopizott, alig akart aludni.Kép Most meg ki sem lehet menni, állandóan zuhog.KépKépKép

Remélem jöttök majd ide, kicsit vidítsuk fel egymást.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Eszter: tenyleg nagyon szepek a rajzaid. Ugyes kezed van. Ha szabad tudnom, milyen rajzfilmekhez rajzoltal? Nagyon erdekel. Kép

Orsi: en is utalom ezt az idot, de szerencsere Lili jol elvan. Mosogattam, foztem es jatszottam is Lilivel. Ilyenkor mindent meg lehet csinalni. Kép Most itt vigyorog mellettem, bujocskazni akar es tancolni. Kép Megyek is.
Egyebkent jobban vagytok mar?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

El is felejtettem megirni, hogy Lili annyira szereti a kerekecske dombocskat jatszani, hogyha kedve van hozza, mutat a tenyerebe. Kép Ha pedig en kiejtem a szamon, hogy kerekecske, maris vigyorogva mutat a kezecskejebe. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Rita!
Eleven egy lánykád van! Kép

Angelina balerina, ez egy egeres sorozat balett egerekről, és a Mr bean-ben is voltam. Ja és a Bossom Pals-ben, de abban csak 1-2jelenetem volt.
Az egereset nagyon szerettem!
Cég befarcolt. Én előbb eljöttem kicsivel, nem akartam velük süllyedni, végülis nem voltam kapitány!Kép
Sokszor hiányzik!

Eszter

egy másik kedvenc
Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok lányok!

Jövök én is kicsit nosztalgiázni, hogy milyen is volt tavaly ilyenkor nagy pocakkal. Elő is kaptam gyorsan a táblázatot, látom néhány szülinapról már lemaradtam, bocsánat. Kép De utólag nagyon boldog szülinapot Annának és Lillának! Meg előre is boldog szülinapot minden babának!Kép
Mi jól vagyunk, Beni még mindig elég sokat szopizik, mást nem is iszik. Négykézláb nagyon gyorsan közlekedik, állva is tud, de csak pár lépést és csak ha van mibe lapszkodni. 5 foga van.
Kicsit visszaolvasgattam most, látom nagyon szépen fejlődik minden baba!Kép

Ha nem baj, rakok egy fel táblázatot nektek is ide!Nem engedi a régi méretet, úgyhogy nem lesz túl jó minőség, bocsi!

Kép

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!

Úgy látszik megéreztem a nosztagia hangulatot, mert én is idetaláltam, hogy megnézzem az elsô szülinapos képeket!!!!!
Jó gyorsan elronaht ez az egy év!

Én is gratulálnék a már betöltött 1 éveseknek! Boldog szülinapot! Kép

Mi is szopizunk még, sajnos éjjel legalább 3-szor még felkelt a kisasszony szopiért Kép Valahogy errôl le kellene szoktatni, nincs ötletetek?
8,5 kiló és kb. 75 cm Emma (10 hónaposan), állunk mi is, 6 fogunk van és már mondta, hogy hinta, anya, apa, Do =Dóri, integet és tapsol, persze, csak ha ô akarja Kép Járunk Tücsök zenére. nagyon élvezi, holnap lesz az utolsó foglalkozás, majd ôsszel folytatjuk.
A lányok (Dóri, 3 és fél éves) nagyon jól eljátszanak egymással, hatalmas kacagásokat lehet hallani a gyerekszobából, hihetetlen milyen gyorsan egymásra találtak. Nagyon örülök ennek. Kép

Ime egy kép a kisasszonyról, Emmusról:
Kép

én is visszaolvasok egy picit, de azt már láttam, hogy mindenki szépen megnôtt, jó nézni ezeket a szép babákat! Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Helló!

Bűvészkedtem kicsit!

Képek Itt!http://kep.tar.hu/ironram
Puszi
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jo estet!

Jeee, nosztalgia hangulat van a nyari babaknal! Kép Pedig nem is beszeltem ossze senkivel, csak gondoltam en is irok magunkrol par sort...
PanoKép! Koszi a tablat, igy nem felejtem el Edinat koszonteni holnap.Aztan Andriska es szep sorban mindenki.
Nem akrom leirni en is, hogy tavaly ilyenkor, stb, de tenyleg milyen mas emberek voltunk (legalabbis en biztosan akkor meg gyermektelenul), miket eltunk meg akkoriban...Es mennyi epret zabaltunk Swennel Kép!

Magunkrol:
Balazs egy het mulva 11 honapos. All, jar kapaszkodva, negykezlab gyorsan teper. Egyedul meg nem indul. Mind a 8 foga megvolt 9 honaposan, mindent eszik jo etvaggyal es sokat szopizik meg. Ejjel nem alszik, az hogy gyakran felsir/ebred kisebb gond, hajnaltol sajna barmit csinalunk tekereg, nyekereg, sirdogal, en a hasfajasra tippelek. 6 honapos kora ota van ez es nem nagyon javul... Hat, ez van, ettol sajna szomoru vagyok, neha kiborulok, de ezen kivul tunderi, mosolygos, huncut. Tud papa-ra integetni, kocc-olni (osszeutjuk a fejunket), kukucsizni takaroval es ajto mogul valamint tapsolni. Ja, es brummogni, mint az auto, azutan mindig meg is tapsolja magat.Kép

Jomagam 2 hete 4 oraban bejarok a munkahelyemre segiteni es ez meg kb egy-masfel honapig igy is lesz, mig lezajlik a legzsufoltabb idoszak. Augusztusban megyunk nyaralni, alig varom.

Mi is van meg??? Allandoan vacillalunk a kisteso kerdesen, mennyi korkulombseggel lenne jo, stb.

Minenkit puszilok, regieknek-ujaknak udv:
szoszi

Kép
szoszi

Meg valami...

Nagyjabol visszaolvastam, minden baba gyonyoru es sokat tudnak mar. Ezuton meghivok minden regi nyari anyukat, hogy par sorban igy a szulinap kornyeken adjon szamot a babajarol!!! Majd Panoval csinaltatunk egy tablot az egy evesekrol...Vagy feltetejuk Linoval a web-oldalunkra, van nekunk olyan is, nem igaz???

Legyetek jok es ne csipjetek oda az ujjatokat!Kép (mostanaban ez az aktualis mindenutt...)
szoszi

Kép
szoszi

SziasztokKép

Ha tudnátok, hogy meglepődtem!
Azért talán mostantól már kicsit többet jönnek a régiek is, hogy lassan mindenki 1 éves lesz.Kép

Panó, Zsuzsi, Szöszi
Sziasztok!!! Én nagyon örülök, hogy végre hallani Rólatok!
Zsuzsi: nagyon jó a kép!Kép
Szöszi: ez kép akart lenni? Én nem tudom megnézniKép

Rita
Igen, jobban vagyunk! Csak most Gergő már iszonyú nyűgös, mert egész délután nem aludt és ez az idő is megteszi hatását.Kép
Lili nagyon ügyes!Kép

Gergő is pápázik és tapsi-tapsi is megy, igaz azt egy ideje nem szereti csinálni. Viszont nem csak pápá van, hanem gyere ide, tehát hívogat a kezével, nagyon cuki.Kép A kerekecske gombocskát Õ is nagyon szereti, főleg Nagyikájával.Kép

Mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szöszi
Most megjelentek a képek!Kép Nagyon cuki pofa Balázska!Kép Látszik, hogy még rendesen szopizik!Kép

Felhivásod nagyon jó!Kép Remélem a tiéd hatással lesz, mert eddig mi hiába hívogattuk a régieket, nem nagyon jelentkeztek.Kép Hátha most!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

látom mindenki nosztalgiázik,olyan jó régi anyukákat olvasniKép
Bár mostanában én sem nagyon vagyok itt jelen,de ha van időm olvasni néha benézek.Festés volt nálunk a múlt héten,hatalmas felfordulás volt,úgyhogy nem is tudtam a gépet bekapcsolni semKép

Lilla Babának uólag is nagyon boldog szülinapot kívánok,és ahogy látom a kezdeti nehéz napoknak nyoma sincs ezen a gyönyörű kislányon.Timike Gartula nektek!!!

Jó látni,hogy minden baba egészséges,szépen fejlődik,és okosodik,mindenki nagyon édesKép

Rólunk,
Maya még mindig köhög szegénykém,a jövő héten megyek vele a Svábhegyi Gyermek Klinikára,és ott is kivizsgálják.Eddig semmit nem találtak,már a gégetükrözéssel fenyegettek,De nem engedtemKép
Viszont nagyon édes,cserfes kislány,állandóan kérdezget,mindent tudni akar,és olyan szépen ,választékosan beszél,hogy már az oviban is szóltak.És énekel,Kép olyan hangosan ,és tisztán,hogy néha én is csodálkozom,hogy egy ilyen kisgyerek,hogy tud ilyen magas hangot így kiénekelniKépHa 20 évvel idősebb lenne,benevezném a MegasztárbaKép
Maxikám igazi "minifeketelaci" mindent felemel,ami a keze ügyébe kerül,még a tele locsolókannát is,amit a lábára is rátett ügyesenKép
Mondja,hogy mamama(mama),papapa(papa),hmmmta talanta(hinta palinta),vauvau(kutya),buabua(autó).És igazi apja fia,úgy kezeli a lemezjátszót,és a keverőpultot,mintha oda született volnaKépMeghallja a zenét, rázza a popóját,és a fejétKépApa teljesen oda van,meg visszaKép
Na jó kicsit elfogult vagyok,de most végre én is kezdek kicsit jobban lenni,mert a Maya is kezdi igazán megszeretni a Maxit,ölelgeti,puszilgatja,és most már kezdenek együtt játszani is KépPersze viták azért vannak még....Kép

Millió puszi mindenkinek,
nanda

UI.:
Tudja valaki Vali elérhetőségét?Email,telefon?
MegöszönnémKép
nanda

Sziasztok!

Nosztalgia-nosztalgia… Kép De jó, hogy kicsit mindenki ír magáról! Kép

Mi is megvagyunk még, most talán nem sütöm el, az alig van időm bármire is c. megszokott mondatot Kép Katica két hét múlva egy éves lesz, igazi kis csibész, hisztis, akaratos, nőcis, pár nap óta hajcsatos. Pápázik, tapsol (felkérésre sose, csak ha ő úgy gondolja), imád a tesókkal bújócskázni és sikítósat játszani. A kezdeti nehézségek után mostmár mindenevő, most határozottan bélpoklos is Kép Súlyáról fogalmam sincs, majd pár hét múlva megyünk egyéves vizsgálatra akkor megmondják, de szerintem max 8 és fél kiló lehet és olyan 75 cm körüli. Azt hiszem az utolsó híradás tán az volt róla, hogy félévesen felállt kapaszkodva. 9 hónaposan állt fel kapaszkodás nélkül, akkor meg is tette az első önálló lépéseit, de azóta leginkább csak úgy akar sétálni, hogy valamelyik tesó kezét fogja. Nem rég derült ki, hogy ez azért van, mert a pocakban nagyon elfeküdte magát (tudjátok, ő a 37. hétig keresztbe vagy farosan volt és csak utána fordult be), így a jobb oldalát tornáztatni kell, és akkor nem lesz ilyen gond. A dévényes nénink szerint jövő héten tud majd szaladni is úgy is, ha nem fogjuk közben a kezét Kép Úgy legyen. Nem rég átestünk egy bárányhimlőn, egyszerre volt mind a három gyereknek, így egy hét alatt letudtuk. Ovinak vége, így most mind a három itthon tobzódik Kép Apa meg a negyedik gyereken gondolkozik. Katica dumál is, de pár felismerhető szón kívül inkább halandzsázik Kép 6 foga van, elül 4, alul 2. Mit írjak még? Cicizni még mindig imád, próbáljuk tartani a napi max 4et, de ha rajta múlna akkor akár fél óránként is jönne Kép Még akkor is, ha előtte megeszik 2-3 deci akármit. Sokat is iszik, gyümölcslevek, teák fúj kategória nála, csak a vizet szereti, azt is csak pohárból. Fel tud mászni a benti 3 lépcsős csúszdánkra és egyedül le is csúszik, és olyankor nagyon örül magának Kép

Aki még nem ismeri, annak itt a weblapunk címe:

http://www.tytkos.uw.hu

Így látom, hogy lemaradtam Lujzika Eszterének köszöntéséről, utólag is nagyon boldog szülinapot neki!!!

Mindenkinek nagyon szép a babája, rengeteget fejlődtek ezek a kismanók egy év alatt!

Látom Szöszinek megint ötletei vannak Kép így ha gondoljátok, küldjetek egy egyév körüli képet és akkor felrakom egy ilyen volt-ilyen lett oldalra Kép

Sok pussz nektek:

Szilvi
http://linoka.srv.hu
ez a csajok honlapja
Kép

Kép

Kép
lino

Nanda!

Remélem jó a citromos mail-címed, mert elküldtem rá Vali számát és e-mail-jét!

És ha már itt vagyok, akkor egy kép Beniről. Kicsit homokos a szája, mert épp a homokkal ismerkedett.Kép

Kép

Panó
panó

Sziasztok!
Csak egy szóra jöttem!
Üdv a "régieknek" jó olvasni újra benneteket. Kép Kár hogy csak ritkán jártok erre.
Sajnos mától nincs netünk, elméletileg már most sem kéne működnie.
Mese: holnap mi legyen ebben a szar időben is millenáris? Smst írj, mert már a netet nem tom többször megnézni.. Kép Kivételesen neten közhirré tétetem a számom: 20/455-1320.
Minden egyéveskének sok sok boldogságot kívánok!

Puszi:
Macs
maccs

sziasztok!

Maccs!
Ritának simán elment a mailem, és tőle is rendesen megkaptam, nem is értem, miért nem szereti a mailboxod az enyémet. Vagy forditva.
Ha holnap is igy esik, akkor fújhatjuk a talit.. Ha törik, ha szakad okés, de azért ez az eső már túlzás! Álljon már el!

Üdv a régieknek, bár "új" vagyok, de azért nekem is van nyáron ünneplő manóm, mégha a táblában nem is szerepel. Júli. 30, Levente. Sőt, hamarosan névnapozni is fogunk, az első névnap!
Ha visszagondolok, mi volt 1 éve.. én akkoriban dühöngtem, mert a dokim betegáll.ba küldött, szigorú ágynyugalomba. Engem, aki nem tudott fél percet sem megülni a fenekén.. Itthon szenvedtem, azaz inkább senyvedtem.. (és néha csaltam) De a cél érdekében.. :-) igaza volt a dokinak, a 37. hétig húztuk ki, tovább egy perccel sem..

na mentem, majd holnap bővebben, Maccs, még gyere ide holnap délben, nézzük meg milyen idő lesz..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Nahat mit latnak a szemeim?? Kép Nagyon orultem, ahogy a regieket olvastam. Most mar egyre surubben jottok remelem! Kép Nem jottok a talira, ami Andreanal lesz jovo heten csutortokon? Please! Biztos nagyon jo lesz. Kép
Lili meg alszik. Ma reggel 6-kor kelt. Kapott tejecsket es visszaaludt. Kép Most van idom, de azert meg tanulnom is kell. Kép

Andrea: Te hol vagy? nagyon eltuntel. Minden rendben?

Eszter: Gyonyoruek a kepek! Kép Meg mindig nem valaszoltal, hogy mivel rajzolsz. Graffitceruzaval? Kép A szarvasos lanyfej tetszik a legjobban. Kép Uuuugy szeretnek egy kepet toled. Ki is fizetnem! Kép

Pano: Beni nagyon edes! Kép Olyan furcsa, hogy hihetetlenul nagyot nott. Tudod toled se nagyon kaptunk az elmult idoben kepeket. Kép

Zsuzsi: Mi ugye szemelyesen nem ismerjuk egymast? De azert kislanyod gyonyoru. Ha jol latom, neki is szep kek szemei vannak. Ejszakai szopirol leszoktatas ilyenkor mar nem egyszeru. Kép Ket lehetoseg van, vagy hagyod, hogy kinoje, leszokjon magarol, ami talan 1 ev korul abbamarad. De nem biztos, mert lehet, hogy hozzaszokott. Bar errol a tobbgyerekes anyukak tobbet tudnak. Kép Nekem Lili 11 honaposan abbahagyta a szopit. Ha te nem birod az allando keleseket, faraszto, hat akkor le kell szoktatni. Ugy tunik Emma nagyon jo sulyban van, nem biztos, hogy ehes ejszaka. Talan megszokta, hogy fel kell kelni. Probald szopi helyett egy kis vizet adni, vagy ha felkel es sir, megnyugtatni es szopi nelkul visszaaltatni. En ez utobbit alkalmaztam es sikeresen. Amikor Lili sirt, akkor az nem az ehseg jele volt, hanem inkabb a hiszti, hogy nem kap cicit. De par perc utan meg is nyugodott, ahogy enekeltem neki. Kép

Szoszi: Balazs nagyon szep kisfiu. Szep arca van. Kép Nem semmi, hogy bejarsz dolgozni. Ki vigyaz addig Balazskara? talan olvastad, hogy en is dolgozom 4 oraban a cegnek, de itthonrol. En itthonrol be tudok lepni a rendszerukbe es hasznalni azt. Igy tudok dolgozni, mintha bent lennek. Kép
Otleted nagyon jo a honlapot illetoen. Kép

Orsi: Gergo edes lehet ahogy pa-pa-zik. Kép Nagyon ugyes is. Kép Lili azt szokta csinalni, hogyha elindul kifele a szobankbol, akkor meg az ajtoban visszanez, mosolyog es papa-zik nekunk. Majd folytatja utjat. Kép orulok, hogy jobban vagytok. Lili hala istennek nem nyugos, nem hisztis. Mindenki akihez elviszem megkerdezi, hogy szokot sirni vagy hisztizni ez a kislany? Kép Csak akkor ha elveszek tole valamit, amit nem szabad. Kép Akkor ujabb hisztitunet, hogy felul es a fejet beveri a foldbe. Gondolom kesobb ez valtozni fog. Mindig mast produkal ilyenkor.

Nanda: nagyon orulok, hogy jol vagytok. Kép Maxi nagyon szepen fejlodik, Lili szinte ugyanazokat tudja mint Maxi. O is nagyon jol kezeli a taviranyitot a hi-fi-hez. Kép ha zene kell egyszeruen bekapcsolja. Kép Ami mindig kell neki. O is razza a popojat, jobbra-balra dolve tancikal es ha kemenyebb zene van, akkor olyan mint egy haevy metalos. Dobalja a fejet. Mar csak a hosszu lobogo haj hianyzik. Kép Maxi megy mar nem? talan mar fut is? Kép

Lino: Lanyok csodasak! Kép Erdekes, hogy 3 lany es teljesen kulonbozoek kulsoben. Vagy csak en latom ugy? Nagyon erdekes lehet igy. Kép Negyedik baba! Kép Huha!! Az nem semmi. Es belevagtok?? Kép Talan az kisfiu lesz. Kép vagy ikrek? Kép Kép
Katica is nagyon szepen fejlodik. Kép

Macs: Nagyon, de nagyon fogsz hianyozni. Kép Ne tunj el nekunk. Kép Azert a setaid alkalmaval terjel be internetkavezokba es ott tudsz nekunk irni. Kép

Mese: Igen, en megkaptam a leveledet. nincs azzal semmi gond, csak idonkent a szolgaltatok rosszalkodnak. Varni kell. Bar en macs-tol is megkaptam leveleket. De en nem szolgaltatos levelezest hasznalok, hanem a ceg belso levelezeset.

Na megyek, kihasznalom az idot, amig Lili meg alszik.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

jó reggelt,

Edinának nagyon boldog születésnapot kívánok, anyukájának pedig mielőbbi teljes felépülést a hosszúra nyúlt betegeskedésből.
Ha jól emlékszem, Dávidnak is ma van a születésnapja...? Neki is minden jót kívánok élete első szülinapja alkalmából.

puszi
majd később megpróbálok jönni még Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa!

A legfontosabbat en is kihagytam! Isten eltesse Edinat 1 eves szuletesnapja alkalmabol! Mikor unneplitek meg? Kép Es mit kap Edina? Kép
Milyen betegeskedes tortent? Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Elolvastam mindent, de most nem tudok reagálni, azt majd később.

Zsuzsa
Edinának nagyon boldog elő szülinapot kívánunk a fiúkkal!
Lesz buli? Majd kérünk fotókat!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Bocs!

elő= első Kép

avocado

Sziasztok!

Jó volt olvasni a "régieket" Kép

Köszi a köszöntéseket Edina nevében is!

Edina tegnapelőtt ment önállóan is vagy 10-15 lépést! CSak lestünk! Kép A játszótéren voltunk, alig volt gyerek, és egyszer csak megindult. Szerintem a homokozó volt a célpont, és csúszdázni akart. Kép Amúgy ő is óvatos duhaj, és kézen fogva szeret menni, mint Linoék Katája.
Ünneplés? Passz! Talán a jövő héten.
Ajándék: asszem lesz játszóház, mert azt nagyon élvezi. Kap persze majd tortát, és sok mindent, amivel elhalmozza a család. És legfőképpen sok szeretetet!

Rita: 3 hete beteg vagyok, meg úgy fél éve lassan kisebb szünetekkel.
Most éppen valami Candida gomba van a torkomban. Mennem kell ma az orr-fül-gégészetre.

Na, most ennyi voltam.

ZSuzsa
zerko

Isten éltesse Edinát első szülinapján!KépKépKép

Panó
panó

Boldog szuletesnapot, EdinaKép !!!!
szoszi

U.i: Latod, Orsi, jottek egy paran...Kép De jo!
szoszi

Isten éltesse Edinát első szülinapja alkalmából!Kép

Puszi,nanda
nanda

bocsi,nem tudom lekicsinyíteni,hátha így meg tudjátok nézni.

puszi,nanda<!--attachment: Maya__s_Maxi-231853.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*157.2**Maya+%e9s+Maxi%2edoc --><center><pre>
Kép
Maya és Maxi.doc (157.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
nanda

SziasztokKép

Jó ennyi régi pocaktársat újra látni!Kép

Nanda
Nagyon örülök, hogy Ti is kezdtek egy kicsit jobban lenni. Leszámítva Maya köhögését, de az is majd csak elmúlik!
Dj MinifeketelaciKép
A fotót sajna nem tudtam megnézni.Kép

Macs
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz netetek, de a talin majd jól kibeszélgetjük magunkat!Kép

Lino
Annyira jó, hogy végre írtál magatokról!!!Kép
Katciához gratula, nagyon szép kiscsaj lett és nagyon ügyes, ahogy leírtad.Kép
4.gyermek? Ez komoly?Kép
Lányok honlapja: benéztem, de több idő kell hozzá, hogy az ember jól körülnézzen. Nagyon szuper lett, nagyon ügyes vagy!Kép
A képek, amiket ide feltettél nagyon klasszak!Kép

Panó
Édes Benid van! Nagyon jó a kép!Kép

Rita
KösziKép
MÁr nagyon várom a talit, hogy újra találkozzunk!Kép Kíváncsi vagyok, most milyen lesz együtt Lili és Gergő!Kép

Bori
Gyereee!!!Kép

Szöszi
Bizony!KépKépKép

Most mennem kell, Mókuska nyűgizik.

Puszi mindenkinekKép (végre egyre több mindenkinek!Kép)

Orsi

avocado

Orsi!

Most csak roviden. Nanda csatolasat el kell menteni .doc fajlba es word-al meg tudod nyitni. Ott lehet latni a gyonyoru gyerkocoket. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Edinát isten éltesse sokáig!

Nagyon örülök a régieknek!

Bocsika, hogy mostanában csak ennyire futja, de Lillámba tíz fiú veszett el, így egy percre sem lehet levenni róla a szmem!Kép

Pussz: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Csak most jutottam ide,de micsoda boldogság!!!!!
Sziasztok elveszett topictársak.Kép

Zsuzsa:ITT IS BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK EDINÁNAK! Kép

Andrea:NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK DÁVIDNAK EZEN A NAGY NAPON! Kép
Akkor a fuvarfelajánlást köszönettel elfogadom,majd cserélünk telcsiszámot,és megbeszéljük a részleteket.

Mivel holnap majdnem biztos,hogy nem jutok ide,
SÜNCSI:ANDRISKÁNAK MINDEN JÓT KÍVÁNOK SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL! Kép

Jegyzetelni nem volt időm,úgyhogy csak egy-két rövidet:

Orsi:aranyos vagy,hogy hívtál.Kép Úgy hallottam a hangodon,hogy már jobban vagy.KépMár alig várom a talit!!!!!
Tegnap Attilánál is volt masszőr,örülök,hogy neked is bejött.Kép

Bori:micsoda nagylány lett Dorci.Kép Nagyon szépek a csemetéid még mindig.
Épp a napokban jutott eszembe,hogy lassan egy éve lesz,hogy sms-t kaptam Tőled a szülőszobáról.Kép Épp ott nyaraltaunk,ahova most is megyünk.Hiányozni fog a várakozás.Emlékszem a családot az őrületbe kergettem,mert állandóan a telefonnt lestem,hogy kapok-e valmelyikőtökről hírt.Kép

Lino:gyönyörűek a lánykáid.KépÖrülök,hogy már szépen eszik Kata.Akkor talán van remény nálunk is.Kép

Panó:Beni is milyen szép nagyfiú lett.Kép örülök,hogy bejelentkeztél,és külön köszi a táblicskuért.KépMi még nagyon le vagyunk maradva hozzátok képest.Bence is felállt már,de még csak kúszva közlekedik.Kép
Már csak Linda hiányzik a quartettből.Kép

Szöszi: Sziaaaaa!!!!KépBazsi is nagyon szép baba még mindig.Nem lenne kedved időnként bejelentkezni egy aranyért? Úgy hiányoztok!Régen úgy imádtam a versenyeteket Swennel.

Macs:telcsiszámodat elmentettem.Kép Takinéninél is bejelentkeztünk.
Jó költözést! Kép Bár már nem olvasol.

Rita:valszeg tényleg csak egyszerűen mélyen aludt az ijedtségtől,de azért nagyon félelmetes volt,mert ez nem jellemző Rá.Az ember rögtön a legrosszabbra gondol.Kép

Most ennyi jutott eszembe,még próbálok olvasni.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Boldog szülinapot Edina!!!

Rita!
Ceruza, tus és színesceruza, bár mint már írtam a lovat festettem!
Köszi a dícséretet,nagyon jól esik!
Tettem fel még képeket!http://kep.tar.hu/ironram
Szeretnél képet!Kép
Hááááááááááááát, ha jó leszel...Kép

Most megyek fürdetni!

SZiasztok!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Lino:ez a 4. baba komoly????
Azért én egy kicsit tartok a nyártól.3 gyerek együtt.... Te nem félsz? MOst egy hétig voltak itthon,de én nagyon elfáradtam.Főleg Kata nagyon időigényes,állandóan kitalál valamit nekem.

Nanda:örülök,hogy jobban vagytok.Jöttök a talira?
Felújítás Kép Szépek lettetek?
Maxi:az alma nem esett messze a fájától.Kép
Maya köhögés Kép

Anikó
vakili

<!--attachment: 170-7096_IMG-231946.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*148.6**170%2d7096_IMG%2erar --><center><pre>
Kép
170-7096_IMG.rar (148.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
Próba kép!
vakili

Lányok!

Próbáltam képet felrakni,de azt írja,hogy túl nagy.Régebben nem volt ilyen gondom,pedig ugyanígy fényképeztünk.Valami itt változott a babaneten? Kép

Anikó
vakili

Ja ! Elfelejtettem!
Kép
Öt hónaposan készült!

Helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

AnikÓ!
Próbáld meg Paintben átméretezni!
A formátum ugyanaz?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andi
Ne haragudj, nem tudtam, hogy ma van a szülinapja Dávidnak, elkerülte a szétszórt fejemet.Kép

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neki!Kép

Jól vagytok? Olyan régen nem jöttél!

Anikó
Örülök, hogy jöttél!Kép Bizony mennyi idő eltellt azóta, hogy tavaly itt izgultunk a gép előtt.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bori, Anikó, Orsi! Köszönöm a jókívánságokat Dávid nevében.

Anikó, nem találtam e-mailt a profilodban, jó lenne ha elküldenéd a telefonszámodat nekem: tandrea3@freemail.hu.

Andrea
tandrea

Süncsi Andriskájának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Tegnap meg lemaradt: Andrea Dávidjának is + Edinának is boldog szülinapot!

Anikó: enyém nagyok már két hete itthon, igazából én örülök neki, mert már nagyon utáltam, hogy minden reggel felcuccoltunk, elvittem őket oviba, délben meg menni kellett értük. Meg előtte is itthon voltak már két hetet a bárányhimlő miatt. Most egy kicsit gáz velük, hogy ilyen szar az idő, ebbe a hülye esőben még kimenni se lehetett. 4. gyerek: apa már ki is számolta nekem, hogy mikor kellene szülessen Kép Én viszont úgy gondolom, hogy kb 90%ra biztos vagyok benne, hogy nem lesz negyedik. És biztos a te pöttömöd is belelendül majd a kajálásba Kép

Rita: szerintem se hasonlítanak egymásra a lányok, de valaki szerint meg nagyon Kép Ne ijesztegess ikrekkel! Kép Nálatok kistesó? És ahogy visszaolvastam a te Lilid is nagyon ügyes, és nagyon jók a copfos képei Kép

Orsi: köszi Kép Kistesóban mikor gondolkodtok? Gergő is óriási nagy lett! Kép

Na ennyire futotta, mert rávettem magamat, hogy megsüssem Anitabori bólyi túrósát Kép

Pussz mindenkinek:
Szilvi
lino

Tegnapra Edinának és Dávidnak, mára pedig Andrisnak kívánunk

Kép

Kriszta&Martin
soraya

sziasztok,

Andris,

nagyon boldog első szülinapot kívánunk neked KépKépKép

Anitabori

ui.: Linókám, én is most álltam neki a bólyi túrósnak...
drbusborbala
Budapest, XX.

Andriskának nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Panó
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?