A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nemesek,
kösziKép
én imádom Kornél képeit, teszel fel?
zsofy

Annamami!Kép

Hajrá! Kép Az etetőszéket kaptuk, de pl. nézd meg a babyfun.fw.hu-n, a Babyfun bababoltban 6290-be kerül a fa etetőszék.

Zsofy!Kép

Édi Lilla a kis fülessapijában!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dudukly,
dundus Pálmáról is kérek szépen képet!
Kép

és mindenki mutassa meg a manóját, aki ma még nemKép
zsofy

Ja, nem tudom mennyire látszik az első képen, Bubus tök jól kinyomja magát, és tartja a fejét.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sterilizálás:
komolyan fontolóra veszem az eddigi elképzeléseim átértékelésétKép.
5 éve, amikor a nagyobbik fiam volt ilyen pici, nagyon belémverte a régi dokinő, hogy 3 hós koráig mindent vasaljak, fertőtlenítsek, ami a baba körül van. Hát így is jártam el, sőt még picit tovább tartott ez az időszak...
Lehet, ennek köszönhető, hogy gyenge az immunrendszereKépKépKép??? Asztmás, és minden vacak nyavaja (amit más gyerek meg sem érez) leveri a lábáról, és gyakran kórházba is kell vinni, szegény drágámat...
Lehet, tényleg nem szabad ennyire kímélni???
Kornélnak is mindent vasalok, mellszívót minden használat után sterilizálom (kifőzéssel). Cumit, cumisüveget nem használunk, de ha lenne, azzal is így járnék el...
Talán szakítanom kellene ezzel, az amúgy is igen időigényes tevékenységgel (Trisztánnak is vasalom még a trikóit, ágyneműit, pizsamáit stb.) - szóval nem 10 percig tart, amíg végzek mindennelKépKépKép!!! De nem is ez a lényeg, hanem nem szeretném, ha Kornél is ennyire nyámnyila lenne.
Azt akarom, hogy rohangászhasson anélkül, hogy rá kelljen szólni. Talán az a célhoz vezető út, hogy már most engedem a bacikkal való találkozást...?
Kissé tanácstalan vagyok KépKépKép!!!
Kati
Vendég

Lilla baba gyönyörűKép

Babus is nagyon szépKép és Gergő is Kép (kis göndörkeKép)

Duda!

Üdv közöttünkKép
"Sajnos,, én is úgy tudom ,hogy az új oltásrend szerint, nincs 2-hós oltás.
Hanem a 3- hósban van benne a 2-hós is.

Csakhogy , mi a régi oltásrend szerint kaptuk a 2- hóst( Pedig én nyaggattam a doktornőt , hogy az újat kapja)

Most meg mikor kiírta a 3-hós oltást, Õ is csak egy papírról puskázta ,hogy mit is kell felírniaKép
Mert még nem oltott újjalKép

Azért kurva jó , hogy fingja sincs az orvosnak , hogy mit ír felKép
Az árát még csak lesz...om, de azt nem szeretném, hogy a tudatlansága miatt ,valamit 2x kapjon meg a gyerekemKépKép

Hát az biztos ,hogy én is rákérdezek még , több helyen mielőtt beadatom nekiKépKép
csillam

Remélem senkit nem zavar:

Én imádom nézegetni a többi babátKépKép

Kép

Kép
Kép
Kép
csillam

KuhaKép

Tanács : altatás ügyben!!!

Reggel !!!! Ébredés után ,mikor már tistába tetted , megetetted, kicsit!!! beszélgettetek Kép

Ne hagyd az ágyba magába beszélgetni ,hanem akkor próbáld elaltatni.

Ha szerencséd van ,csak a legközelebbi etetésre ébredKép
Utána meg olyan kis kómás lesz , hogy alig várja ,hogy visszaaludjonKép

Nem mindíg ,de néha nekem ez válik beKép
csillam

Vrucsincá!Kép

Nekem kelene az Espumisan miután mi bogyókat vettünk helyetteKépKépKép és az ugye felnőtteknek van.

Mea
mea

Csillám!

Nem lehet, hogy rosszat írt fel a dokitok? Úgy tudom, van "sima" infanrix is, kb. 4000ft.
Majdnem nekem is rosszat rendeltek a patikában.

Nagyon aranyosak a babók!

Én is felrakok két képet bemutatkozásképp.

Andi
KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!Kép

Nagyon cuki minegyik babaKép
Teszek fel én is mai képeket meg az új járgányról ami mózeses(végre!!!!!Kép úgy örülök nekiKép )

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Annamami! A sterilizálást nem kell túlzásba vinni, ezt maga a gyerekdokink mondta. Gondolj csak bele, a cicid éppúgy nem steril, mint a kezed...
A túlzott sterilségnek valóban az lehet a következménye, hogy nem alakul ki normálisan a gyermek immunrendszere.
Én egyébként Domestos és egyéb vegyszer ellenes is vagyok, mert szerintem a sok vegyszer többet árt a babának, mintha néhány dolog normál állapotában marad. A pelenkázónkat is csak ecetes vízzel szoktam lemosni.

Zsofy! Nagyon édes Lillus ebben a macifüles szerkóban Kép

Olivér is kész van ma. Egész nap nyűgizett Kép ÚÚÚÚÚtálom a hidegfrontot Kép Kép

Ez az oltástéma azért elég gáz, hogy ahány orvos, annyi félét beszél. Jól kifogtuk, hogy pont most van a váltás. Nem beszélve arról, hogy az új oltóanyagot még nem tudhatjuk mennyire fog beválni, mert még nincs olyan rég külföldön sem... Mindenesetre mi is azt adatjuk be Olinak.

Ildi

Kép
vrucsincá

Mea! Holnap úgyis mennem kell a postára, akkor majd elküldöm. Gondolom ugyanúgy mehet, mint a pelus.

Ildi

Kép
vrucsincá

Hali!

Kuha,
persze, hogy elég kedden a válasz!Kép

Csatlakozom a nem sterilizálók-nem vasalók-ruhát külön nem mosók táborához.Kép A lányomnál még vasaltam, külön mostam, most már nincsen rá kapacitásom. Ráadásul a lányom pont az előbb lógatta bele Csabi szájába az utcán gyűjtött követ... (Na, ennek azért már nem örülök.)

Alvás: Csabi sem hajlandó nap közben aludni, pedig tutira álmos. Úgy látszik, nemalvás járvány tört ki.Kép Nem könnyű... Az alvós babák anyukái igazán elküldhetnék az álommanót nappalra is. (Mondjuk éjjel Csabi is alszik, és tényleg jobb így, mintha fordítva tenné.)

Fürcsitime, mennem kell!Kép

Kóbor
kóbor

Vrucsincá!Kép

Ok rendbenKép

Nálunk is most volt fürcsiKép

Még egy kép:

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Mea
mea

én csak azért vasalom a pelenkákat, mert baromi szarok, és sokat javÍt az "állagukon"a vasalás.nekem ha nem vasalom ki, akkor a legtöbb pelus olyan, mintha "bedauerolták"volna! pedig ezek a cseh pelenkák, gondolom nektek is ezek vannak nagyrészt.

Lányom hihetetlen!OrdÍt egy csomót, vagy egy órán át, -közben kézben, ágyban, mindenféle helyzetben van- megszoptatom, elalszik, alszik 5percet és most megint ébren van.nem fárad el!
én meg dögrováson vagyok, dől belőlem a takony,mint Lillából a nyála...folyton el akar csöppenni az orrom...remélem hamar túljutok ezen a náthán, mert utálomKép

Babyk édesek!
Csillám!
Dávidka nagyon aranyos abban a sapiban és a szupi kis szabadidőbenKép
Lillának pont ma néztem én is egy rózsaszÍnt,nike-t csak túl nagyok voltak rá még. Így kapott egy pulcsit csak.

Lillának ez a füles a másik kabátkájaKép
de még mindÍg nem vettem meg a "nagy téli sétaszerkót"...mert nemtom mi legyen az...Kép
megvan ez az overallja, valakóhogy majdcsak beleteszem. csak félek, hogy a hidegben ordÍt majd és megfájdul a torka kinn a télen...
nehéz eset nagyon ez a Lilla...
zsofy

Zsófy,
oltásügyben após csak annyit mondott eddig,hogx jobb az új cucc,mert a babák nem sírnak végre annyit,de még érdeklődöm!
rajtam még plusz5kiló van,most így 55vagyok,annyira nem gáz,csak nem jönnek rám az s és xs-es cuccaimKép,ma vettem egy nacit(az ABORIGINALbaKép)hogy végre ne a kimamanacikba mehessek az utcára.azért majd leküzdöm ezt a pár kilót,de az még odébb van,most nem koplalunk.

Megann,biztos imád a porontyod és nagyon boldog,inkább te próbálj meg végre örülni mindennek,ami veled történik,mert semmi okod az aggodalomra.ő is biztos azt kérdezgeti magában,hogy vajon mi baja van az én mamámnak,hogy ennyit aggodalmaskodik,vajon nem boldog?Képarik lesztek,ha mindig ezt játszátok majd egymással!Kép

GöndörZsófi,jól teszedKépa képek meg irtó jók!

irtó jó az összes kép!Kép

kisnyúl arca egyre szebb,ez a patikai kence csodákat művel,már nagyon boldog vagyok,hogy újra kezd előjönni a pici fiam arca a sok pati alól,nem is pati......inkább maszkot viselt már a végénKép,de újra gyönyörűKép
mégegyszer mondom,vagy semmit,vagy bőrgyógyász által ajánlott kencét csak a pofira!!!!!!!!!!!

a kis izgágának,meg rohanhatunk el járókáért,mert lassan felkel és elmegy magának venniKép
na jó éjt mindenkinek,
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na,akkor elküldöm nektek az utolsó pocifotót,most készült,betöltött 39.hét!Kép
Három nap múlva már a pocaklakómat is láthatjátok.Kép Végre.Kép
Kép
annamami

Na,akkor elküldöm nektek az utolsó pocifotót,most készült,betöltött 39.hét!Kép
Három nap múlva már a pocaklakómat is láthatjátok.Kép Végre.Kép
annamami

Nyúlné,
köszi!!!Képhogy megÍrtad!

Lányok, tényleg nagyon remélem, hogy Lilla nem kapja el ezt a leprát, de azt hiszem a megfázás tényleg nem ragályos-(ragájos?)...

Köszönöm Lilla nevében is a dÍcsérő kedves szavakat!!!

Hol van Bodza,olyan rég láttam és Angelanit is!?
zsofy

Annamami,
én nem tudom megnézniKép és a picurkádra is rettentő kÍváncsian várok!
nagyon fogok drukkolni neked és a sok tejcsihez is megy a sok sok drukk, hogy legyen!hogy ügyes legyál majd!hogy minden jó legyen!
zsofy

Annamami,
én nem tudom megnézniKép és a picurkádra is rettentő kÍváncsian várok!
nagyon fogok drukkolni neked és a sok tejcsihez is megy a sok sok drukk, hogy legyen!hogy ügyes legyál majd!hogy minden jó legyen!Kép

Kép
zsofy

Megann,
képzeld,anyós már egy hete nem jött ideKép
de holnaptól biztos nem úszom meg...
nekem olyan tabit találjon ki valaki, amitől megszeretem az anyósomat és boldog leszek, ha látomKép ilyen gyógyszer nincs?
zsofy

Zsofy,

nincs olyan tabi, és már ott tartok, hogy meg se akarom szeretni az én anyósomat már.. Kép Kép
Pelenkát én is kivasalom, mert irtó hülyén néz ki vasalatlanul, meg az nem egy olyan nagy munka és szeretem, ha vasalt a baba cucca, de nem e fertőtlenítés miatt.

Annamami!

Én se látom a képet, pedig kiváncsi lennék rá.

tesómééktól kaptunk kölcsön Tummy Tubot, (én nem adtam volna érte 5 ezret), és ma megfürdettük benn a Vikit, és 23 napos létére nagyon élvezte! Sokkal jobban, mint a rendes kédas verziót, őszintén nem is gondoltam volna. Kép Mondjuk elcsesztem, mert túl sok vizet tettem bele (pedig a súly jelölésnek megfelelően) és nem tudott a popsijára leülni, mert ellepte volna a víz, így a páromnak máshogyan kellett tartania. Na majd holnap ügyesebbek leszünk! Kép

Most békésen alszik a kis cuki. Kép

Teszek fel képet. Kép

DóriKépKép
Vendég

Bocs, kicsit sok helyet foglaltam. Kép
Vendég

Dori:

Most felcsigáztad a kalandvágyamat, lehet holnap én is megpróbálom újra a dézsában fürdetni Zsuzsát, hátha ez alkalommal nem fullad bele :P

Jaj, olyan TÜNDÉRI dolgot csinált ma Zsuzsa Kép Esti szopinál nézett a szemembe, és egyszer csak abbahagyta a szopizást és a mellemmel a szájában egy akkorát vigyorgott rám, hogy csuda. :D Mondanom se kell majd elolvadtam tőle. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné:

Megadnád a bőrgyógyász elérhetőségét? Én is szeretném Zsuzsát megmutatni valakinek. Köszi!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Látom, Annamami még 2in1Kép
NAgyon SzurkolokKép

Nagyjából olvasgattam. Látom az oltás az egyik fő téma most.
Mi 9-én megyünk, de halvány lila gőzöm sincs, hogy milyen oltást kapunk. Régit vagy újat?
Szerintem régit.
Sajnos nem tudom, melyik a jobb, persze nem is értek hozzá.
Viszont Erhard tegnap olyan nagyon sírt, hogy majdnem vittük az ügyeletre.
Szerintem marha erős hasfájása lehetettKép
Nagyon megijedtünk.
Ma azért ügyenes aludt és tartotta a 3-3,5 órákatKép

Mindenki Babája annyira GyönyörűKép
Tegyetek fel minél több képetKép

Sterilizálás:
A pelenkákat én is csak azért vasalom, mert rondák, gyűröttek. Bár, ha bukira fogom be, akkor nem vasalom.
De mindig 90C°-on mosom és külön szárítom.
A rucikat nem vasalom csak ha feltétlen szükséges.
Cumisüvegeket vagy Chicco folyadékban szoktam fertőtleníteni vagy csak jól elmosom. Most Bebe Comfort tablettánk van. Az egykicsit büdösebb (hypo szagú), de egész jó.
Viszont ezeket a dolgokat vasalt pelusra teszem és vasalt pelussal takarom le.

Köszönöm a hiányolástKép (Zsofy)!
A megfázást nem hinném, hogy Lilla elkapja, mert ellenanyagot termel a szervezetedKép

Annamami!
Én sem látom a képetKép

Nyúlné!
Örülök, hogy Kisnyúl kezd helyre jönniKép
Tuti Gyönyörű bőre leszKép
Jobbuolást neki!

Nemesek!
Gratula!
Nekem eddig nem volt időm ennyi mindenre!
Hogy csináltad?Kép

Vigantol:
Én sem nagyon csípem, de a lefejt tejbe szoktam cseppenteni a C-Vitaminnal együtt (nekünk felírta a doktornéni).
De van, hogy a szájába kapja. A Konakiont is tejbe szoktam. Én is félek a szilánkoktólKép

Én is még mindig édességfüggő vagyokKép
Ha nem eszem naponta valamit, egyensesen rosszul vagyok.
Elvonóra kellene mennemKép ?Kép

Uxi!
Bocsi, nem tudom, hogy neked gratuláltam volna-e?
Ha nem, akkor Hatalmas Gratula!Kép

Lányok!
Mi számít hasmenésnek?
Mert Erhard nem kakil szilárdat és nem is bömböl a hasfájástól (persze van kivétel).
Általában sárgás, de néha zöld, mintha petrezselymet evett volnaKép
Az állaga meg híg, vagyis nem szilárdnak mondható.
De azt anyatejtől nem is lehet "kemény", hiszen az is csak "lé".
Akkor most baj van?
A dokinéni is látta a pelust és nem szólt.

Kuha!
Erhard popsija is egyszer nagyon kiütött (én hülye eltoltamKép )
De 3 nap alatt "rendbe jött", gyógyszertári krémmel ami jó zsíros.
Viszont tegnap előtt vettünk a DM-ben Babylove krémet, ami pelenkakiütésre van. 2 féle létezik, de szándékosan nem a csak kamillásat vettük, mert az jobban szárít.
Mára teljesen elmúltak a legapróbb pöttyök isKép
Csak egy kis mintát vettünk 179Ft-ért, de ez is jó sokáig elég lesz.
Szerintem érdemes kipróbálni.
Egyébként a johnsons hintőporral szárítottam ki a posiját annyira, hogy már úgy nézett ki, mintha megégett volna, pedig csak 1 napig próbáltam ki. Vagyis csak olyan 4-5 pelenkázásnál használtam.
Teszek fel képet a babylove krémről.

Na megyek, mert balné vanKép
Bocsi, ha nem írtam mindenkinek név szerintKép

Ja!
A tejcsiről annyit, hogy néha tudok fejni, de még küszködünk.
Neki egyenlőre elég, de mellette nehéz fejni, mert annyi nincsKép

Jó éjt!
Puszi lányok!
Angelani&Erhard (aki ma 2 hónaposKép)

Kép
angelani

Kóbor!
köszi a képet!!, megmutattam apának a ragacsot, megpróbálunk szerezni.

Megann!
nem fogod elhinni, lehet üerelni a HimnusztKép apa már vagy egy órája énelkel (Lenin, egy a jelszónk a béke, jelenleg mondom, mondom fordulj ide mátkám asszonyKép) egyszer csak hallom, hogy oroszul énekel, kérdezem mi ez. az OROSZ HIMNUSZ!!KépKép mély nyomot hagyott benne a nyelvoktatás (persze egy pohár vizet nem tudna kérni oroszulKép)

Nyúlné!
szegény Kisnyúl, gyors gyógyulást neki! háát, Téged is irigyellek a szuperbébiértKép nem semmi, hogy milyen korán kezdi a dolgokatKép

and

KépKép
KépKép
and

nappali ébrenlétről: Eszti egyész nap tudna aludni, már kénytelen vagyok valahogy ébren tartani, de nem elég eredményes a dolog, éjjel meg megy a nagy szórakoztatás meg bömbi meg minden. most már kis is fogyott apa a repertoárjából, megyek is...

KépKép
KépKép
and

Itt a kép a krémről:
Kép

Kép
angelani

Huhh, szanom-banom es sajnalom, igen regen jartam erre.

Zsofy,
hatitaskan meg mindig hezitalok, kepzeld. Olyan deraga... Leginkabb az zavar, hogy sehol nem lehet megtapizni itt Bp-en es csak rendelesre hoznak. Ki erti ezt, hogyan akarnak igy eladni egy termeket???

Annamami,
hat elerkezett a ti idotok is! Kép Hihetelen, hogy szalad az ido...

Duda,
most elegge dejavue erzesem tamadt, ugyanis aug. 7-en a Sofiben szultem az elso babamat. Raadasul most csutortokon fogjuk kapni mi is az elso oltast (Infanrix IPV+HIB) a bcg-ttol eltekintve persze. Na, erre varrjal gombot!!! En csaszival szultem farfekves miatt 16 ora 21-kor.
Varom a reszleteket! Kép Jah, el ne felejtsem, udv koztunk, igaz en mar joideje meg csak read onlyban sem jarok erre, mert vhogy alig van idom, pedig nagyon nyugis babam van.

En is csatlakoznek a nem vasalos, nem sterilizalos mamik koze. :/ Nalunk igazabol addig volt vasalas, mig anyukam itt volt nalunk segiteni, azaz 5 heten keresztul csupan. Vhogy nincs idom se, meg nem is latom ertelmet sterilizalas szempontjabol. Annyi haszna azert lenne, hogy szebb lenne a ruha vasalast kovetoen, ill. puhabb. Hm, meg nem reklamalt a lanyom. :/
Kulon mosom viszont az o rucijait a mienktol.
Cumisuvegeket csak minden masodik alkalommal sterkozom mikros, gozos eljarassal. A szajpeneszt eddig meg hirbol sem ismerjuk. Lekopogtam.
falina

Edessegre kattanva:
Banyek, szules utan 1,5 honappal ota olyan zabalhatnek (ertsd szo szerint sajnos) jott ram, hogy hiztam 8 kilot! Pedig a szulessel lement rolam minden, a terhesseggel felszedett (alig par) kilom. Egyszeruen nem tudok ellenallni a toltott kekszeknek. Kép Mar csak 1 naci megy ram, de mar az is alig. Lassan ujra be kell jaratnom a terhes nacimat. Kép
falina

Lányok!
A téliektől vagyok. Látom néhányan az új oltási renddel foglalkoztok ami jan. 1-én lép életbe. Addig sajnos a kötelező az kötelező, utána mindenki átáll az új rendre, az új gyártmányú, adott esetben összevont vakcinákra.
Akit érdekel, hogy mi az új rend, az az e havi FittMamában megtalálja, vagy ha nem baj, hogy túl száraz a téma akkor a Magyar Közlönyben (2005/115 szám) is. (utóbbi talán le is tölthető)

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Sziasztok!Kép

Megvolt az első éjszaka Lívike nélkül ő a külön szobijában aludt mellettünk nyitott ajtóknálKép
minden rendben zajlott és én sokkal mélyebben tudtam aludni mert nem halottam szegényke erőlködéseit nyöszörgéseit csak halkan.
De ugyanúgy felkeltem mikor hamizni akartKép
Este 10-kor megetettük próbaképpen(előtte 8-kor evett) hogy kihúzza az éjjelt hát végül 3-ig bírta, az sem rosszKépKépKép

Rokica!Kép
Nekem is szokott csinálni ilyen vigyort a Lívi szopi közben olyan édesek olyankorKép
Amúgy is rengeteget vigyorog ránk, sőt minden látogatóraKép
Kis vidámkaKép

Mea
mea

AnnamamiKép

Várjuk a fotót a bébiről majd és megy a drukk Nektek ezerrelKép

Ja és mindegyik baba édes nagyon!!!!!!!!KépKépKép

Mea
mea

Ja és most hajnal 3 óta nem evett de már ébredezikKép
Megyek hozzá majd jövök utána még.
egyszerűen nem tudok nektek sokat írni annyira kevés az idő rá....Kép

Mea
mea

Na felébredt most még elvan egy kicsit a járókában míg melegítem a hamikájátKép
Egész türelmesKép

Tegnap jövés menés volt egész nap.ű
Mentünk anyukámékhoz sétáltunk anyummal 1 órát a Duna parton utána meg anyósomnál ebédeltünk és elmentünk Törökmezőre sétálni míg párom testvérét vezetni tanította ottKép

Úgy hogy megint sokat volt levegőn, olyan piros pozsgás volt estéreKép

Olyan jól esik hogy lehet menni ide oda már vele és jól tűriKép

Csak az öltözködés azt ki nem állhatja, de csak az overallt meg a sapit.Nektek nem?????

Szóval jól esik vasárnaponként kimozdulni párommal.
Egyébként meg felváltva járunk el pl. moziba vagy vásárolni stb.
Olyankor a másik bébiszitterkedikKép

Annyira jó, hogy számíthatok maximálisan a párommal és nem kell félnem hogy elszúr valamit míg nem vagyokKép

Mea
mea

Tápszeres anyukákKép!

Ti előre elkészítitek a tápszert éjjelre meg nappalra?
Én igen, megcsinálom a napi adagot és beteszem a hűtőbe.
És én 40 fokos felforralt lehűtött vízben csinálom.Ti?

Mea
mea

Na most sokat tudtam írni.
Rohanok etetni, de most éppen csuklik is a nagysága!!!Kép
Meg gügyög közbenKépViccesKép

Szép napot Nektek!!!!!KépKépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Na én nem sokat aludtam,mert minden megfordulásnál marhára fájt a hasam meg a derekam...persze annyi energiám nem volt,hogy fel is keljek,úgyhogy idáig vergődtem.

Zsofy Kép

Nagyon drága vagy,köszi,hogy izgulsz értünk!Kép
Basszus,most látom csak,hogy az a hülye gép nem jól rakta föl,most midjárt megpróbálom mégegyszer!
Lilla tündér a fülecskés sapiban,én is vettem egy hasonlót marcinak,csak az világosbarna plüss és szerintem tényleg nagyon macis!Kép
Majd lefényképezem nekted benne,jó?Kép

Falina Kép

Én voltam múlt hét szerdán a MAMMUT I.ben a BJÖRN BORG SHOP-ban I.emelet,mozgólépcsőtől balra és MINDENFÉLE Sammiesük van és MEG LEHET TAPIZNI!!!!meg szétzippzározni meg minden!Kép
Én rendeltem egy zsiráfos pelenkázó hátizsákot,olyan,mint Zsofy katicása(az a méret) - csak zsiráfos mintával és holnap fog megjönni!
Ja,és mivel redeltem - 5 % kedvezményt adtak,nem túl sok de akkor is tök jó,hogy lesz nekünk ilyen tatyónk!Kép
Szerintem menj el,tényleg minden volt zsiráf,katica,teknős,pingvin......

Na,akkor tényleg megpróbálom mégegyszer a fotót. Kép
annamami

Lányok,családi pótlékot hol és mikor kell igényelni?
És milyen nyomtatvány kell hozzá,ha egyátalán kell?
(bocsi ha volt már téma mostanában,de nem találom....)

annamami
39+1
annamami

Annamami!Kép

A legközelebbi Tb-nél, nekünk ez Vácon volt, de gondolom akkor a pestieknek a Teve u.-ban.
Jól tudom többiek????
Ott adnak nyomtatványt is.
De a netről is le lehet tölteni az OEP honlapjáról.

Mea
mea

AnnamamiKép

www.oep.hu honlapján le tudod tölteni a nyomtatványt és szerintem Teve u.leszKép
Benne van a címjegyzék is az OEP kirendeltségeiről, de pestieknek a Teve u.szerintem.
Ott lehet a GYEDET, TGYÁST mindent.

Mea
mea

Mea Kép

Köszi,tündér vagy!Kép
annamami

Sziasztok!

Falina!
Ez vicces! Akkor tuti "találkoztunk", mert én 4 előtt 3 perccel szültem Natit és este 7-ig még a szülőszobán őriztek.
Aznap őrület volt, én az egész napot a szülőszobán töltöttem és mindenki rohangált.
Kinél szültél?

Nagyon örülök, hogy nem csak én lettem édességfüggő! Ez mitől lehet?! A terhességem alatt sem voltam ennyire rákattanva az édességre, mint most.

Már én sem vasalgatok, csak a pelusokat néha. Szerencsére Natasának nem érzékeny a bőre, bár néha kicsit száraz.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?