http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm
Eldobható biopelenka:
http://vasarlas.origo.hu/shop.php?shop_id=389&action=catlist&category=016005004& PHPSESSID=6012986a37a1d0f7cca8f37eaf528010
mégsem pihenek

2006.01.20 00:27

2006.01.20 00:28
Beleolvasok abba a topicba is.
Itt pedig olyan kis finomnak tűnik az az anyag...
2006.01.20 00:30
Annyira jól esik, hogy aggódtok értem, meg egyáltalán, hogy gondoltok rám, ezek az érzések tudnak feltölteni sok-sok energiával! Teljesen jól vagyunk, csak pörgök ezerrel, rengeteg a dolog, és az internet nem fér bele, úgy meg nem szeretek írni (ezek az ún. elveim), hogy csak néha bejelentkezek, de senkire nem reagálok, de legalább azt sem olvasom, amit rám reagáltok. Szóval ezért nem vagyok, de az e-mailjeimet rendszeresen nézem, és válaszolok is rájuk.
Kata is jól van, egy hónap múlva már a két éves szülinapját ünnepeljük, karácsony óta már nem csak azt tudja, hogy Bababó, hanem azt is, hogy tesó, pocakpuszik mennek továbbra is, és már hagyja, hogy rátegyem a kezét a hasamra, amikor nagy mozgolódás van odabent.
Én egyetlen kórházi dologtól félek, az pedig az, hogy a gerincembe szurit adjanak, úgyhogy én azért szeretnék az aneszteziológussal beszélni, hogy ha valami miatt császárra kerülne sor, akkor milyen "alternatív" érzéstelenítési lehetőségek közül választhatok.
2006.01.20 00:40

2006.01.20 00:55
)te meg én.. mi vagyunk a baglyok
Ha nem tudsz aludni, gyere az MSN-re vagy yahoo-ra, ott megtalálsz engem(az ID-m az emailcímem), de sok kolléga is fenn szokott lenni
2006.01.20 01:01
Most viszont csak néha belenézek, mert közben tanulgatok... De ami késik nem múlik!
Már alig várom, hogy átadhassam magam a babának. Eddig a munka+tanulás, most az extratanulás, lassan eljön az ő ideje is. Addig is próbálom gyűjteni a hasznos tanácsaitokat.
De azt hiszem lassan megyek aludni.
2006.01.20 07:53
2006.01.20 08:01
majdnem 332006.01.20 10:21
Itt meg tényleg mindenki megérti az ilyet.
2006.01.20 10:23
2006.01.20 10:23
Szopihoz kitartás, drukkolunk, hogy belejöjjön a kiscsaj! :-)
Látom, ma meg pörögsz, vigyázz ám magadra! Sajnálom a 13. havit
Azért most én is küldök így utólag gyógypuszit neki! Szegény párodnak is jobbulást!
Nagyon jó lehett hallani Márk baba csuklását
és kitartás, már talán tényleg nincs olyan sok hátra belőle sem
Viszont szuper, hogy a lánykád befordult és hogy a méhszáj is rendben
Örülök, hogy megvan a kiságy, ne idegeskedj, hogy a határidőd előtt, minden jó lesz
Aztán ahogy Annácska is mondja, mindjárt vásárolgathatsz a lánykádnak! Marad még a Liza név?
Tamás Botond
... Az imádott öcsém: Tamás, a pici fiam nekem is Botond... Jó választás
Én múlt héten voltam depis...sajnos a hormonok
Klassz dolgokat vettetek, jó vásár volt
Patrikkal kapcsoltban minden okosságot leírtak a lányok! Mikor megpillantja Szintikét, majd teljesen lenyugszik
... Mindjárt leírom!
)2006.01.20 10:29
)2006.01.20 10:31
Szerda este 30-40 percenként jöttek rám a keményedések, görcsök, úgyhogy iziben nekiálltam babaruhákat, pelenkákat mosni, gondolván pár nap múlva kellhetnek... (azt gondoltam, hogy nem aznap lesz belőle vmi, mert annyira nem voltak sűrűek)
)
(még párom szerint is, ami ritka nála, hogy ilyet mond, de állítja: szebb vagyok, mint valaha, mert hamarosan életet adok a fiának - édes, nem?
) Na, de ez csak azt jelzi, hogy (szerintem) elérkezett az utolsó hónap! (Tudjátok, UH-k szerint 2 héttel nagyobb a fiam
)
Nem rohangálok, pihizek és netezek
2006.01.20 10:31
Miért akkor tartják karban, amikor én akarok írni???!!!
2006.01.20 11:01
Így azért könnyebb. 
2006.01.20 11:10
aranyos a párod!
no meg persze ha jön a kedvenc gyereke akkor őket hova fogja tenni hol fognak aludni... az nemszámít, hogy mi hol fogunk aludni a gyerekkel, az le van ejtve.
) Annyira el vagyok keseredve nem látok semmi kiutat... kicsi férjem meg... olyan drága... szegénykém már megszokta, hogy ő csak a felesleges harmadik... csak akkor van rá szükség ha éppen valamit intézni, fúrni-faragni kell.

2006.01.20 11:21
szegény babuci... remélem nem ártok neki...
csak nem mindig sikerül... de edzem magam...

2006.01.20 11:45
Pénzt mi pl. nem kérdeztük meg (bár többször vaciláltam én is, kérdezzem-e), hanem úgy gondoltuk odaadjuk, amennyit gondoltunk. (Szerinem ki mennyit tud, akar adni...)
Baromi nehéz a helyzetetek, de tényleg Áron babára kell gondolni, hogy milyen szeretetbe fog érkezni hozzátok! Sok "jobb" sorsú gyermek örülne, ha ilyen szerető szülők vennék körül
De előbb-utóbb mindennek rendeződnie kell, bízni kell!!! És gyere csak keresegni, hisz' utána talán könnyebb a lelkednek! Ha kitennék a szűrötöket, csak szólj!
Eddig úgy néz ki, szinte egész hétvégén itthon leszünk, csak egy bevásárlás és egy rövid baráti szülinapi köszöntés van kilátásban
2006.01.20 12:08
,a Skype egy másik szoftver, úgyhogy csak az azon regisztráltakkal tudsz beszélgetni rajta. Viszont Windows messenger alapértelmezésben az újabb Windowsokon (tehát NT, XP, 2000, 2003) van telepítve, úgyhogy neked csak regisztrálnod kell rajta. Ha regisztrálsz a Skype-on, akkor szívesen segítek neked abban, hogy kell ezt a Windows/MSN messengert használni. Az én Skype belépőm vikofulop. vegyél fel, és akkor tudunk beszélgetni
Corynak, Borcsának és Esztipesztinek is van olyan (bocs, másról nem tudok, de ez nem jelent semmit)
Tudod, imáimban te is benne vagy
</font>2006.01.20 12:13

2006.01.20 12:24
leszámítva a doki síelését.
, de olvasom most szegény férjeden jött ki
Szerencsére nálam megy az alvás a pisiket leszámítva, de rögtön alszom is tovább. 10-12 órát alszom, érzem is hogy lustulok. 
de majd az olimpián hátha jobban fog menni.
Most kezded átérezni, hogy milyen lesz a szülés vagy ennyire azért nem vészes? Ezt most jól leírtam érted a kérdést? 

2006.01.20 12:45
angolul beszélünk, azon mindketten megközelítőleg anyanyelvi szinten tudunk, így nincs értelme nekem a bengálit megtanulni, bár nyilván azért ragad valamennyi rám (de nem tetszik
). Beszélünk még hindiül is, de az angol a legegyszerűbb. 
2006.01.20 13:11
A vérvétel helye nem kékült be szerencsére. Jósolgatsz? Sajnos ezzel tényleg el lehet lenni hetekig, ahogy Eszti írta. De ki tudja? Nekem vannak keményedések, de nem fájdalmasak. Na, azért figyelek.
</font>2006.01.20 13:27

: És ez olyan, mint a Jég veled című film ,mert kb annyi közünk van hozzá. Nem is tudom, hogy hol készültek fel. De nagyon örülök nekik.
2006.01.20 13:29
2006.01.20 13:32
Ez az ő, csakis az ő ajándéka, Tünde férjéhez hasonlóan még a nézésemmel sem kísérhetem majd a Nagy Összeszerelést. Csak én legfeljebb a konyhába tudok kimenni...
Nagyon édes a kicsitek a képen.
2006.01.20 15:06
2006.01.20 15:12
(annyira türelmetlen vagyok, hogy nem akarom túlhordani...tudom-tudom:de akkor mit szóljatok ti???
Annyira jó Nektek!!!
(Amúgy megint fájdogálok, de nem vészes...szerintem egy kis pihi, és elmúlik)
Olyan jó így látni, ahogy mocorog,"nyomakodik" (Angitól vetted át, ugye?
)
Persze még jobb lesz, mert megpuszilhatom, megölelhetem, igazán gondoskodhatom róla...de azért biztos furi lesz, úgy összenőttünk
Ti is szoktatok ezen gondolkodni?2006.01.20 15:21
anyukám legutóbb azzal boldogított, hogy nem biztos megéri Áron születését. és, hogy fel kell készülni, de én most az életre a születésre akarok készülni nem a halálra...

2006.01.20 15:24
A sajátommal!
???

2006.01.20 15:37

Az igazi fény az árnyék jelenlétében szikrázik leginkább
Amit az édesapádról írtál, arról majd egyszer szívesen beszélgetnék veled, persze nem most, amikor az új jövevényre gondolunk...2006.01.20 16:00
Nagyon drukkolok Nektek, hogy megtaláljátok a legjobb megoldást!
</font>2006.01.20 16:18
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|