Nem nagyon értem a gyerekek ízlését, de azt levettem, hogy a nyers alma 90%-ban nem jön be. Mielött elkezdtem hozzátáplálni, a barátnőm figyelmeztetett, hogy ő úgy járt a nagyobbik fiával, hogy erőltette a nyers almát. A mai napig nem eszi meg a gyerek, pedig már 8 éves. A 2.-nál párolva kezdte, úgy elfogadta a pici.
Én is így csináltam és mostmár elfogadja Ádi nyersen is, bár nincs megveszve érte.
A sütőtök meg sztem zöldségnek minősül, mitöbb, főzeléknek... a védőnőtől tudom
Zsu: a sárgarépát Ádi sem eszi meg magában. keverj hozzá sárgabarackot.
A finomfőzit őszibarackal próbáltam, nálunk úgy sem jött be. Próbáld esetleg úgy, vagy ahhoz is sárgabarackot.
Én elkezdtem a húsos kajákat. Azt már írtam, hogy a burgonya- csirkehússal lett a legjobban utált étel. Viszont a sütőtök-csirkehússal bejött.
És megmondja a dokid azt is, milyen formában juttasd be a gyerekbe a "nem eszem meg" kaját? Ettől a csirkehúsos krumlitól Ádi ökölődött, nem volt hajlandó lenyelni sem. Az a véleményem inkább, hogy más ízekkel keverve kell próbálkozni, nem erőltetni magában, mert ha nem esik jól neki, még hányni is fog.
(ha nekem meg kéne ennem a nokedlit csirkepörköltel, sztem még be is sárgulnék. A gyerekek is hasonlót élhetnek át)
Panka sokkal nagyobb, mint unokatesó. Asztem sokkal idősebb is nála.
Macsek: aham, én írtam az anyára nem mosolygunk. Hamar el fog múlni. Valszeg a többiek akiket kevesebbet lát most érdekesebbek.
Kati: van ám pofavágás. Édes Marci
Prücsi: egy hős vagy a szememben, hogy önként elmerészkedsz fogorvoshoz és még ki is bírod a bizergálását.
Hajni: de kiszámíthatatlan Lilla. A sinlacra nem szomjasabb? Mennyiben más az összetétele, mint a tápinak? Ha nem sokban, sztem nem gáz, hogy csak ennyi tápit eszik meg.
Ha álmos elalszik, ne borzoljuk az idegeket...Dehát evvan!
Viszont van mellette az Anya, ne hagyj egyedül, mert nyöszörgök, utánna ordításba kezdek. És ez egész napos program.