2005.11.07 15:19
Még nem vagyunk elkésve, de lassan kéne készülődni. 

2005.11.07 15:20
2005.11.07 15:34
és azért olyan nehéz
2005.11.07 15:38
Tegnap kaptunk ajándékba babaruhákat, de szörnyűek. Van a csomagban két body, az egyik nem is 100% pamut, a másik igen, de az a fajta pamut, amiből kihagyják az anyagot. Ezen kivül egy rugit, az sem pamut, inkább olyan műszálas és egy nadrág+felső összeállítást, aminek az anyaga egész jó, de a színe.... A méretek 68-74-esek, ami tavaszra, vagy nyárra lenne csak jó. A 74-eshez még 20 centit kellene nőni Danibabának. 

2005.11.07 16:06
2005.11.07 17:36
fura, még csak "most" szültem...
:
sÍrt szegény...
remélem jól viseli majd a kicsi manóm, mert pár akkor fog debrecenbe utazni én meg egyedül leszek a kicsivel...2005.11.07 17:53
múltkor, mikor voltunk méredzkedni, egy kislánynak adták éppen, hát nem is tudom leírni, hogy milyen hangot adott ki, a visítás még finom kifejezés. Vonyítás???? Szegények....miért nem tudják másképp a szervezetükbe juttatni ezeket a cuccokat??? Sosem értettem, és még nagyon emlékszem, hogy gyerekkoromban mennyire rettegtem az oltástól, meg mindenféle szuritól... Most persze meg sem kottyan, na de egy pici baba..Félek, hogy én is vele fogok sírni. Az a rossz, hogy olyan váratlanul éri őket szegényeket, mit sem sejtenek. Na mindegy, azért vagyok, hogy megvigasztaljam utána.
2005.11.07 18:15
2005.11.07 18:20
Hát nem tartott sokáig. Vettem neki egy nagyon szép ruhát keresztelőre (20-án lesz) overált, kétrészes együttest és hálózsákot. 

2005.11.07 18:30
, ezek a méretek viccesek).
. Nekünk is előfordult, hogy nagyobb mennyiségnél a hátánál is kijött, még a liberóbol is
, de e pampersből mindig. A "baj" szerintem a gyerekeinkkel van, hogy nem a gyártó/tervező szerint megfelelő szögben és mennyiségben eresztik ki magukból az anyagot.
. Bocsi, amikor anyunál voltunk, nagyon rohanósan intéztük a dolgainkat. Ezért még nem tudtunk megnézni Benneteket. Ami késik nem múlik!!! Ilyen alkalmat nem hagyok ki, hogy pasizhasson a csajom
.
. Én vettem gerberest a brendonban akcióban, meg mamot is. A hiperekben meg piszkok. Én mindig leellenörzöm a blokkot, amióta a vevőszolgálaton, ahol a konyhamérlegem jótálását akarta intézni a párom, megkérdezték: "És a másik mérleg papírja?" Nem volt, csak 2x beütve a digitmérleg... No comment. Ja és a polcon szereplő árakat is ellenőrizni kell az árleolvasónál... Na legalább itt lehet reklamálni. Itt Isaszegen a coopból elhajtottak, amikor mondtam, hogy a polcon más ár van az ásványvízre, mint a számlán. Azóta se mentem oda újra vásárolni. 2005.11.07 18:41

2005.11.07 19:03
. 2005.11.07 19:14
2005.11.07 19:20
2005.11.07 20:14
!a megfelelő szakember a megfelelő kencével csodákat művel már pár nap alatt!
,a szokásos helyén(dohányozóasztal)feküdt háton félálomba,de néha kapálózott a kis kezével és azzal a lendülettel mindig lehajított egy-egy játékot a földre,olyan volt mintha direkt csinálta volna,de csak nem
!ja ,és csiklandós is az apja szerint,mivelhogy minden csiklandozásnál őrült mosolyra fakad és nagyokat kapálódzik
2005.11.07 20:46
És Gergő is segített a törülközésban, ő is fésüli mindig.

2005.11.07 22:03
,
2005.11.07 22:05
). De nekünk eddig bevált és marha olcsó, ebből 1/3 bababszappan jön ki a boltban. Új technikánk van a krémhasználatra: vetetm egy kicsi bababszivacsot (tenyérnyi kerek kisszivacs frotírral bevonva), azt mártom a krémbe és azzal szappanozok. Tuti jó. Aki dézsában fürdet hogyan szappanoz? És a sárga popsikrémet használjuk, szerintem az is jó, elég nagyon vékonyan bekenni a popsit, akkor szépen filmet képez. 2005.11.07 22:10
, 

, na jó nem, legalább is még nem, de azért írigykedhetek a lányos mamikra

... 2005.11.07 22:23
2005.11.07 22:50
2005.11.07 23:19
Nekem az a legnehezebb, ha ebben a szopis időszakban időre kell menni valahova. Ma a munkahelyemre kellett menni, egész jól jött ki a lépés, mert pont mikor megjött a bébiszitter, akkor már a szopi végén jártunk, hamarosan indulhattunk is, és a három órát, amit távol voltunk, végig is aludta Gergő. / ja, a bébiszitter Balázshoz jött, Gergőt vittem magammal/. Holnap reggel nem tudom, mi lesz, már 8-kor indulnunk kellene, máskor 9 előtt ki sem mászunk az ágyból... Balázsnak lesz ovis nap / hetente egyszer van ilyen foglalkozás, ahova a leendő ovisok mehetnek szülővel együtt, ismerkednek a légkörrel./ Most megyünk először, mióta Gergő megvan. Attól nem tartok annyira, hogy nem ébred föl Gergő, inkább egy elhúzódó szopitól. / ha nem ébred fel, simán felöltöztetem, szinte észre sem veszi/. Ovi után megpróbálunk bejutni csípőszűrésre. Nem kell időpontot kérni, de nem is tudom, mennyien lesznek.
/ , hogy nagycsaládosoknak gyűjtenek játékokat, ruhákat. Karácsony előtt lesz még egy csomó ilyen akció. Én is agyalok, hogy miket lehetne odaadni. Jó lenne leapasztani Balázs játékmennyiségét, de sajna ő nem fog belemenni...
Én maximálisan megértem, hogy segítséget fogadsz fel négy kölök mellé! SZerintem én három mellé is kérnék, és nem csak vasaláshoz!
Te kérdezted asszem, hogy fekve van-e Gergő a kendőben. Igen. Kengurut már próbáltam Balázzsal, van is, de a kendőt pont azért vettem, mert ebben tudom fekve is vinni a babát. Sok helyről hallom, hogy nem bírják sokáig a gyerekek a fekvő pózt, de ma Gergő három órát aludt így rámkötve
Nekem sem megy valami jól a kötés, kicsit fura ez a fekvős, állandóan csúszkál, nem is értem, hol lehetne jobban meghúzni. Mindegy, az biztos, hogy jobban tetszik, mint a kenguru.
Ma beugrottam a MegaToysba, és ott is van egy csomó zsiráfos, meg mindenféle állatos Samsonite tatyó! Úgy láttam, többféle is van, 7-8Ezer körül vannak.
Szerintem is a legjobb, ha Pennát kérdezed, nekem sincs fogalmam sem arról, szedhető-e egyszerre kétféle bogyó. Én asszem kihagynék félórát. De az elején nem is biztos, hogy szedném az Urtica-t, mert amúgyis annyira bedurrannak a cicik, amikor belövell a tej, hogy ettől csak rosszabb lehet. Ha látod, hogy nem elég a tej, még mindig elkezdheted szedni akkor is. 2005.11.08 05:27
Megkérdem aptyukat, lenne-e kedve még egy próbálkozásra...
Már itthon vagyunk, mobilisak vagyunk, úgyhogy nincsen semmi akadály. Ma még forditok, szerdán tanfolyulok, de a hét vége szabad.2005.11.08 05:39
Hétvégenként gyakran vagyunk/leszünk Budaligeten, egy sétára jó lenne összefutni.
2005.11.08 07:36

2005.11.08 07:43

2005.11.08 08:07

2005.11.08 08:19
Megy a drukk.2005.11.08 09:05
2005.11.08 09:08
2005.11.08 09:16
Nagyon ötletes.
Férfiből van
, főleg amikor éjszaka kelek, és a baba csak szopik szopik szopik....anya meg csak aludna aludna aludna
Márk még most is 2x kel enni éjszaka.Bár még így sem panaszkodhatom.
Remélem minden ok lesz.Mi is a régi szerint kapjuk a szurit.
Egész jó!
Bár az is igaz, kitudja kik kapják meg.ű
Azt hitte, hgoy szabadszájú vagy, csúnyákat írsz, alig tudtalak megvédeni.
Úgy rühellem ,hogy éjszaka is pelenkáznom kell Márkot,ahhoz hogy ne pisisen keljünk fel!

Bújni fogom a blokkokat! 2005.11.08 09:23
2005.11.08 09:35
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|