Folytatas,
szmercsa,
Koszi szepen amit irtal
igen, a harom honapos szuri is combba megy, nem volt semmi baj, csak nyugos volt, mert fajt a laba. Ez az oltas nem okoz altalaban hoemelkedest.
Megann,
Koszi neked is.
Ne aggodj a kilokkal!
Mindenkinek megvan a sajat keresztje. Vagy nem hizik a baba vagy sokat hizik. Nekem inkabb a masodik. Miota adok neki tapszeres potlast, mint Mea es sokan masok is, nagyon megindult.
Raadasul sok baj van a kakilassal is.
Mondom, addig amig nem fogy, ne aggodj!!!!!!!
Kakilassal kapcsolatban;
Nekem is vannak problemak.
Probaljatok meg ezt, ha gondoljatok.
Megparoltok egy szelet almat 1 db aszaltszilvaval, az egeszet osszeturmisoljatok es felhigitjatok forralt vizzel, udito jellegure. Adjatok a babanak, nekem ugy latszik bejon.
And,
Legyektol es mindenfele rovaroktol a legjobb haloval vedeni. Bar most egyre kevesebb van, a hideg miatt!
Jucc 73,
Koszi a hozzaszolast neked is, gyonyoruek a fiuk neked is.
Nemesek,
Gyonyoru a te fiad fiaid is!
Kis huncut. Ugy latom o is jol tartja magat. Kepzeld az enyem mar uti a 7 kilot. nem is tudom oruljek-e vagy sem.
testvere nalunk is rajong erte. Most mar a kicsi, rogton fulig er a szaja. En nagyon boldog vagyok, bar nehez, fokepp most, hogy megint nem alszik este, de imadom oket es ugy latom, ok is egymast. MOST MEG
Kuha, Gergo irto kis edi baba!!!
Zsofy,
Szerintem is jol nezel ki? Meg sem mondanank, hogy most szultel
Ne aggodj, nem fogja elkapni a kicsid, ha szoptatsz, sok mindent kiszur a tejed!!!!
Amit ajanlanek mindenkinek, bar eleg furcsa az biztos, de hasznos, SZAJVEDO hasznalata.
Biztos ami biztos, jobb feltenni, mint beteg babot dokihoz vinni.
Doribp
Ne aggodj a szemfolyas miatt. Nekem majd ket honapig tartott. Csopogtess neki 4-5-szor naponta, steril gezzel es forralt vizzel jol torold at neki legalabb 4-5-szor, mindig mielott csopogtetsz. Hosszadalmas, de meghozza a gyumolcset!
Mea,
En is adok tapszeres potlast, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy rosszabb anya lennek, mint masok!
MIERT???????
Imadom a fiam es o is engem, tudom, erzem, annak ellennere is, ha neha cumisuveget kap!
Ezek olyan hulye rogeszmek. Az biztos, hogy a gyereknek az anyatej a legjobb!!!!!!!
De az anya-baba kapcsolatat ez nem befolyasolja, MAS lesz.
Egyebkent szerintem ha te elfogadod, a babad is ezt fogja tenni.
Jo neked, hogy a ferjed ilyen sokat segit.
Furdodezsa
hat lanyok en rengeteget nevettem rajta, nekem nagyon furcsa ez!
ne haragutjatok, ha valakinek nem valaszoltam vagy nem szoltam hozza valamihez, de nagyon kutyafuttaban neztem at az irasokat
Udv
Aniko