megjöttünk a Balcsiról, átadtuk a terepet Ákosbenianyuéknak.
Szegényeket megviselte a vonat, Beni alig aludt, de kimentünk eléjük az állpmásra és azóta remélem már sokkal jobban vannak.
Nagyom jó bolt egyébként a Balcsin, bár ott is dögmeleg volt és 11 és 4 között inkább a lakásban voltunk, de azértaz az érzés, hogy napjában többször, amikor csak akarjuk le tudunk menni a tóra, az megfizethetetlen. (Mastercard
Hétfőn megyünk, vissza, addig anyóslátogatás Egerben, meg egy barátnémmel találkozom, aki Durbanben (Dél-Afrika) és pár éve és most itthon van két hónapra. Azt mondta, hogy ott nincs ilyen borzasztó meleg, mert az óceán hti a levegőt. Nem semmi!
Kint született a kislányuk és most gőzerővel intézik az anyakönyvi kivonatot, útlevelet, vízumot neki, hogy vissza tudjanak menni.
Visszaolvastam az elmúlt 2 hét történéseit, de nem biztos, hogy fogok tudni mindenkinek reagálni, így előre is bocsi.
Először is sok boldogságot a szülinaposoknak, aztán rögtön utánuk a friss kismamáknak!!!
(remélem hamarosan én is beléphetek a sorba)
Aztán remélem Peti azóta már jobban van!
Kmammy,
nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk és Kevin nagyon helyes. Ja és én is szeretem a sört, ráadásul a 30asok táborát gyarapítom:) (34)
Wkata,
anyum egyik barátnője 38 volt, amikor születe az első gyerekét és 41 amikor a másodikat. Nem vagy lemaradva semmiről, ha meg mégis jön a kettes számú versenyző akkor hajrá.
Ja és néha mostanában néha nekem is van, hogy "kikészít" Pancsi. Ő is belépett ugyanis az anyaragacs korba, ha már kicsit fáradt senki sem jó, az apája sem és mondjuk a mai nap szerintem legalább nettó 4 órát cipeltem. 40 fokban a nyaralóban levő lépcsővel súlyosbítva elég kemény.
Viszont rettentő édes, imádja a Balatont, majd rakok fel holnap képet is.
Most megyek , hullaság van.
Benianyu,
rettentő édes volt Blani, ahogy kérdezte,hogy nem hagyjuk e ott Ropit. Komolyan elgondolkoztam a dolgon

Csak így nagyosan hintázgatunk.