2004.02.13 22:06
2004.02.13 22:27
2004.02.14 02:15
Komolyan mondom, teljesen felesleges játékokat venni,amikor az igazi dolgok sokkal jobban érdeklik a gyerekeket...
)
Ha meg lehet osztanod velünk, leirod, mi baja van Nikinek? (azt tudom,hogy kb mi a baja, de most konkrétan mi a helyzet??)

2004.02.14 13:17
Ha sírna Hami én se hagynám, h egyedül játsszon, nyugi
lehet, h idővel leszokik róla, ha már birtokba veszi az egész lakást
A félórás takarítások és egyéb műveletek nekem is mennek
(vagy hagyom az egészet a francba
)
szinte egyforma a ruhátok is (nekünk is lesz egyszer egyforma mellényünk Hamival
). HAJRÁ KÖZÖS KÉPES ANYUKÁK!!!! 

- gondolom, te sem
)
2004.02.14 14:57
csak kevésbé macsóóóó
2004.02.15 11:23
2004.02.15 11:38
2004.02.15 12:02
2004.02.15 12:34
2004.02.15 12:52
2004.02.15 19:22
2004.02.15 19:23
2004.02.15 21:18
Baluval bébiételeztünk nagyrészt lustaságból. Most is így terveztem, de megnéztem a bébiételválasztékot, és azt kell mondanom, nagyon sokat romlott. Egyre több olyan van kicsiknek, amit szerintem nem lenne szabad adni, és egyre kevesebb olyan, amit igen. Úgyhogy főzöcskézni fogok, bár nem szeretek. 2004.02.15 22:51
A szüleimnél voltunk pár napra Zalában. Végre tiszta friss levegő, esett a hó is, lapátoltuk is. Gyermek körberajongva, még séta közben a faluban is. Kicsi hely, még nem látták az ismerősök, és hát ott mindenki ismerős
, de már egész jól bírja az almát, és ma kinézte az apja kezéből a banánt, de arra még fintorgott
2004.02.15 22:54
Eleg nehez eligazodni, nagyon sokfele info kering a neten is es konyvekben is. Plusz mi meg hust sem eszunk...
De maszni meg most sem maszik, inkabb csak tekereg, loki magat elore, oldalra... idonkent akkorat nyekken, hogy csak nezunk, de puhan van, meg sem erzi. Ja, meg eleg sokszor pofin landol
Botond nagyon kis mosolygos
En fozocskezni fogok, pedig nem vagyok egy konyhatunder, de itt eleg gazosak a bebietelek. Regebben en is vartam a misztikus 6 hot, de mar annyira nem varom, rajottem, hogy a szopinal jobb, kenyelmesebb nincs
no de azert nem allok a fejlodes utjaba
(Ilyenek a mamik, nekik semmi sem jo - ha nem maszik az a baj, ha meg maszik akkor meg az
)
Lehet azert eszik kevesebbet, mert most masra gyur
Kamera nalunk is meno, lassan profi paparazzit kell hivnunk, mert mindig kiszurja
Jol latom, hogy Adam mar all? Mikor allt fel egyedul?
2004.02.16 08:26
Ez azóta van, mióta tavasz volt pár napig.
)
2004.02.16 11:09

Szép az etetőszék is
Tegnap 5200g és 61 cm volt. És kezdjük kinőni 62es cucokat
2004.02.16 11:29
imádja őket, főleg az almát. Mi is egy-két kanállal kezdtük, de mostanra egy csészényi is kevés
Arra viszont nagyon figyelek hogy mit nem szabad, nem szeretném ha később miattam lenne allergiás vmire. Most a feneke van nagyon kicsípve, pedig szellőztetem is, a védőnőnk szerint az új ételektől kicsit "erősebb" a pisije, és azért pirosodott ki a popsi
2004.02.16 12:21
Úgy néz ki nekem is megjött, bár még nem vagyok biztos benne hogy ez az. Dehát mi más lenne?
Remélem csak emlékeztető hogy ilyen is volt egyszer, és még vár egy évet! Annyira nem hiányzik!

mind-mind gyönyörűűűű! 2004.02.16 12:47
A profilomban sok mindent beletettem. De azt nem például, hogy 12 kg-tól akarok megszabadulni, ha már jobb idő lesz. (Nem tudok itthon tornázni, nekem nem hatásos.) Vagy hogy a kedves férj egész nap dolgozik
A babuci tündéri, épp elszenderült. Kissé későn talátam a páromra, de egyáltalán nem érzem magam öregnek még legalább egy gyerkőchöz. Hiányzik a munkám és a sportolás stb, stb. Majd minggyá megnézem a korábbi leveleket, mert így elég tudatlanka vagyok, sziasztok: 2004.02.16 13:03
Szombaton elég vacakul éreztem magam, olyan álmos voltam, mint már nagyon régen. Plusz a fejem is fájt, alig bírtam megmozdulni
Aztán vasárnap bepótoltam az itthoni lemaradást: mosás, főzés, takarítás... De most már itt vagyunk 

Lehet, hogy ez a 6 hós fejlődési ugrás? Igaz, még csak 5 hónaposak múltunk
Az elmúlt hónapban csak 300 grammot gyarapodott Zsoltika, igaz hogy már 70 cm (!) Úgy látszik, hogy eddig hosszra nőtt, mostantól pedig talán súlyra... Hát majd meglátjuk.
Én már nagyon várom. Igaz, hogy a szopinál kényelmesebb nincs... Zsoltika nagyon-nagyon nézi, ahogy eszünk, jó lesz már őt is bevonni a kanállal való táplálkozásba
Ehhez egy kérdés: ugye banánt lehet adni 6 hós kortól?
Irj magatokról, és gyere gyakran
Almás fotót várjuk
A gyógyszertári popsikrém segít?
Nálunk is ilyen, kidörzsöli forgolódáskor. Fogacska van már?
Nagy kár, hogy az almára allergiás vagy. Egyébként az hogy jön ki? Kiütés, vagy vmi más? Csak mert ilyenről még nem hallottam
Mi almával kezdjük majd a hozzátápit, és én is nagyon várom már.
Már mi is beszereztünk a hétvégén egy játék mobiltelefont, Zsoltikának nagyon tetszik
Már a boltban alig akarta elengedni 
Lauráéknak én is nagyon drukkolok!
Közben volt 3 szopi, de az természetes. Nem is tudtuk megfürdetni! Azt hittük, hogy csak alszik egy kicsit, aztán felébred és este még később alszik majd el, mint a megszokott!!! Hát ez történt 

2004.02.16 14:53
? Evészet terén nagy a valószínűsége, hogy Zsolti most tart a hat hós ugrásnál. Banán. érdekes kérdés,sok helyen olvastam, hogy banán mehet, de vannak oldalak mint pl LLL is, ahol nem igazán ajánlják allergén hatása miatt. Most egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem igazán adom én sem. meg a másik kicsit tartok tőle, hogy kintről behozott zöldség-gyömölcsfélék, mivel vannak permetezve, vagy gyorsérlelve.Annyi rosszat hallottam felőle. de ez csak az én véleményem.Remélem a fejfájás elmúlt már
.Biztosan a fronttól volt.
. Kicsit írj majd magatokról. Babócádról is érdekel ám minden ! Kisfiú, kislány ? Jó baba? stb... ami eszedbe jut oszd meg velünk. Nagyon jó kis társaság van itt tényleg,mindenkit szeretek
.
.Meglennék nélküle én is
.
. Aranyos nagyon.Az első képen olyan édesen tartja a lábicskóit Bence, Robó is szokta így
.Meg lehet őket zabálni én mondom!
.Lassan minden nap tartják a kapcsolatot
.
, örülök neki. Újabb bogyó nevek engem is érdekelnének. Nem tudom miért nem kapom meg a leveled, más is innen írt a profilomba szereplő címről, azok ideértek. Pedig várom ám még mindig a levélkét. Hanna súly pedig szerintem nagyon jó korához képest, aggodalomra nincs okotok szerintem. Lehet ő is elejében többet hízott, most kevesebbet. Gyönyörű a kékszeműhuncutúlmosolygó Hanna
. Tényleg nehéz ari mosolygós képet készíteni. Egyre nehezebb elkapni egy egy jó pózt
.Nagyon szép lányod van
.
? Elsőként Ákosnak a sok mindenhez, üléshez, álláshoz. Nagyon ügyes fiúcska. Mekorra lett, oriási
. Remélem mostmár sűrűbben fogsz jönni. Nagy gratula a vizsgáidhoz is, ügyi vagy
.Hozzátápiál mi is itt tartunk. Cory hasznos ötletei jól jönnek
.Fogacskáji bújnak már? Szép az etetőszék is.
. Liza hogy viselkedik mostanában? Jó lehetett kicsit kimozdulni, hólapátolás
. Szerencsére itt nem esett a hó.Már nagyon a tavaszt várom.
. Főképpen a hozzátápiról, de más gyereknevelési tanács is jól jönne
. Én is bízom abban, amit Te írsz
.
. Nagyon szép nagyszemű Botibabád van
.Hozzátápi: én is úgy vagyok, hogy sok az infó, de azért ki tudom szűrni ami nekem megfelel. Én főzicskélek, nekem az vált be, de biztosan lesz majd olyan is, (pl ha megyünk valahová), hogy bébiételtadok Robónak. Szerintem a bébiétel kényelmesebb, de valójábban jobbat nem tudok rá kitalálni.Maradok a főzicskénél, időben nem sok és tudom, hogy mit eszik a gyerkőc. Bár a bébiételek gondosan válogatott anyagokból készülnek, de valahogy nem próbáltuk még ki mi sem. Kicsit furcsa , hogy mini adagokat főzők, volt már, hogy le is égettem
, de jó dolog szerintem, főleg aki szeret amúgy is főzni. Néha az idő kevesebb, de maradok ennél
.
. Most ahogy rápillantottam Fannira még a lélegzetem is elállt. Milyen nagy már, mintha nem is ő lenne. A farmercuccról pedig nem is beszéltem még
. csuda csini nagylány már
.Látom nálatok is menő a távírányító
.Szépen ül már Fanni is.Holnapra Fanninak boldog 8 hót kívánunk!!
, de a mamusz miatt tettem fel a képet a felette lévőt meg a telefon miatt. Termékbemutató volt éppen
.
? Édesek vagytok nagyon. Ádi is hatalmas fiú már. Gurulós kaki nálunk is megy. Bár nem csak attól ami fog, minap kérdezte a dokibácsit és azt mondta, hogy adjak több folyadékot, mert lehet, hogy attól van. Bár Robó nem nagyon van oda a teákért. Azaz egy két kortyi és kész. Jó kirándulást Nektek, remélem jó időtök van/volt.
.
:
2004.02.16 15:06
. Most alszik, és közben sül a csokis muffin. Még vele kevertük a tésztáját, de közben elaludt. Almás fotó apa laptopján van, így majd csak késő este bírom feltenni. 2004.02.16 15:45
És akkor még örülhetek hogy csak most közel félévesen
Az akció már csak holnapig tart sajna, de már nem is volt túl sok ruha, kár hogy mi sem mentünk korábban.
Egyébként ő nem veszi le a zokniját. Bár gondolom azért mert még nem jött rá hogy kell
de nálunk sincs olyan hogy elég
Addig eszi amíg adom és tátja is a száját. Aztán a következő félórában vissza is jön a felesleg. Így lett tegnap a fél lakás sárgabarackos
Én a ruhákból Vanish OxyAction-nel szedem ki a foltokat, de nekem csak akkor válik be, ha frissen megcsinálom. A beszáradt foltok szépen bennemaradnak a pelusokban is, még a sokadik mosásra is
Ma átmostam a pelusokat 90 fokon Cloroxszal és ugyanolyan foltosak maradtak
Nagyon édes kis babód van! Megnéztem a profilodban található weblapot
2004.02.16 16:19
Direkt nem is számolom, h mikor kéne megint jönnie, hátha elfelejti 

Hami a macijával szokott nyálbirkózni: szopogatja és birkózik vele, megzabálom!!! Majd keresek róla képet!

Mindig alszik vagy 4 órát naponta (4x1et), ma meg eddig 2x 1/2 nél tartunk... 2004.02.16 17:13
Hál istennek.
Beni imádja, ha fényképezzük
, olyankor direkt pózol és vigyorizik.
, ha öt percre nem vagyok vele közvetlen testi kapcsolatban, akkor ordítás van. Most is itt ül az ölemben és néha veri a klaviatúrát.
Jó sokáig tart így írnom.
2004.02.16 17:53
2004.02.16 19:26

Én nem vok nagyon rosszul, csak a köhögéstől előjött az asztmám

Mennyi idős? 2004.02.16 21:42
Na nézzük csak sorban:
A család férfi tagjai dolgoztak a víruson egész hétvégén
de komolyan, még nem volt olyan ami nem ízlett volna neki! Banánt én nem fogok neki adni még jó ideig, egyrészt mert tényleg mindenféle gázokkat érlelik, másrészt meg nem szeretném hogy "felfújja".
látom nektek is bunkós végű cumitok van
klassz a gatyója, azt mennyiért vetted?!
2004.02.16 21:47

2004.02.16 22:09
2004.02.16 23:28
. Csudaszép leányzó.
. Örülök neki nagyon , hogy dagad a csajszi
.
. Persze tudom, mennyire fárasztó , nálunk is ez megy. Ritkán játszik magában. Csak nálunk nem két napja kezdődött...Giffek most is tutijók
.
.
. .. 2004.02.16 23:32
Marcsinak pl jó kérdései voltak a chat-en
Nem vagyok mindentudó, de hátha
Nagyon furcsa, milyen régóta tart már
2004.02.17 07:26
köztünk!
, plusz rajtam gyakorolt felállni. Így fél óra után felkeltünk. Kivittem a nappaliba és másfél óráig eljátszogatott, én meg a gondolattal, hogy tán ki kéne ütni
, hátha alszik 8 órát egyben.
Oké, ez csak vicc.
és alvásra, akkor talán reggel egy órával tovább alszik. Teljesen tanácstalan vagyok
. Mit rontottam el? Mondjatok valamit, légyszi, légyszi!! Már az is eszembe jutott, hogy tápszert adok neki éjjel és akkor apája is fel tud kelni hozzá, gondolom ez rossz ötlet, mi?

2004.02.17 10:03
Tényleg megjött, de úgy rendesen és még ráadásul a hasam is görcsöl. Már el is felejtettem milyen is ez. De nem úgy szokott lenni hogy amíg szoptatunk nem jön meg elvileg?!?!? Pedig Bence 3-4 óránként eszik, éjjel pedig 7-8 órát alszik egyben. Lehet emiatt? Mindenesetre ezek után a szoptatás fogamzásgátló hatására sem mernék fogadásokat kötni
(mondjuk eddig sem mertem
)

de nekem mindegy csak szívjon valamit
Néha azért megpróbálom a jobb minőségű cumikat is a szájába dugdosni, de nem megy neki továbbra sem.
tényleg nagyon huncut szemei vannak
Nem semmi!
Ja, és nem a baba miatt házasodtunk össze, ő csak 3 hónappal az esküvő után fogant
Mondjuk ő utána csak 7-8 körül eszik, és még utána is visszaalszik picit. Talán a későbbi pancsit kipróbálhatjátok, de nálunk semmi nem jön be. 
) bodykat venni, mert lassan kifogyunk. Nálatok egyszerre egy méretből hány body fut? Én már csak 74est veszek. Biztos kicsit nagy lesz rá, de majd belenő
pedig jó lenne leheveredni kicsikét! 2004.02.17 11:07
Most is már az idejét se tudom mikor írtam utoljára, mert olvasgatni azért szoktam ha jut rá időm. Viszont most kimaradt egy pár nap, és hát annyit írtatok, hogy meg se próbálok rá reagálni, akkora mennyiség. Ami persze nem baj, sőt!
Legalább látszik hogy a topik él és virul 
Na és milyen az a bizonyos hetedik év? 
Mert ugye sokan mondják hogy az a kritikus pont... Én mondjuk nem nagyon hiszek benne. Meg mi még távol is vagyunk tőle, még csak most lesz 3 éve hogy először beszéltünk - mert mi ugye a neten ismerkedtünk meg 
Ehhez képest már itt vagyunk két lurkóval... Sose hittem volna hogy ilyen rövid idő alatt ennyit változik majd az életem
Tünci vigyorog egész nap, vele az az egyetlen gond, hogy szinte csak kézben szeret lenni. Na de már remélhetőleg nem sok idő, elkezd mászni, és akkor ezen is túl leszünk
Igaz hogy 1 hét múlva 5 hónapos lesz, de még csak tegnap kapta meg a 4 hónapos oltását, annyit kavart a dokinéni karácsony körül, most meg bejött neki egy kis nátha is, úgyhogy egy hét azért is kimaradt. Viszont a szurit tök jól viselte. Apujával voltak, ő mindig olyan tök jól megoldja a helyzetet, nagyon büszke vagyok rá emiatt
Napközben csak egyszer sírdogált a kiccsaj a lába miatt, kapott rá pár percre egy kis borogatást, aztán rendben is volt minden. Láza sem volt, úgyhogy nagyon klasszul átvészeltük az oltást most is

2004.02.17 11:17
Érdekes, nekem amikor megjött, szinte csak pecsételő volt... Félreértés ne essék, nem vágyom arra, h elöltsön, de ez van. Én azt olvastam, h amikor 6 óra kimarad 2 szopi között, a fog. gátlás se tuti (sztem egyébként se, de pszt!
), no meg nagyobb az esélye, h megjöjjön. Hát nekem bejött.
Jajjj, annyira sajnálom, h nem megy az alvás, de nemtok mit kitalálni. Kísérletezni kell!!! Nálunk úgy van, h ha Hami 6-fél7 kor ébred, akkor már nem tuti, h visszaalszik. Ekkor én totál kóma vagyok, nem tudok kibújni az ágyból. Apája szórakoztatja.
Most még fél6kor ébred éppen és sikerül neki visszaaludni 8ig. Ez nagyon rendben van!

(Mi már 11 leszünk a nyáron!
) 

2004.02.17 11:23
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|