Dzsili, cory
köszönjük!
Szilvi
Mi járunk úszni a Pólus Hotelbe és Peti nagyon szereti, igaz a fejét nem nagyon akarja víz alá tenni, de szerencsére senki sem erõlteti. www.bebiuszas.hu
üdv: Gorsi
2002.09.06 08:11
2002.09.06 08:26
Hát olyan vagyok ezután az éjszaka után, mint a mosott sz*r. Nem is tudom, hogy lehet ezt bírni hosszútávon. (Remélem, nem lesz benne részem)
Soha nem húzta az idõt, mindig levezettem az aktuális 1 órát, soha nem kellett valahol álldogálni és várni rá. Tényleg bejártuk egész Budát és Pestet, sõt tényleg csinált országúti vezetést is, és ezekután mindig ugyanoda értünk vissza: a Népligethez. Mikor levezettem a 30 órát, közölte, hogy megpróbálhatom a vizsgát, lehet, hogy sikerülni fog, de ha még rászánok 4-5 plussz órát, akkor magabiztosabban érezhetem majd magam. Inkább rászántam még egy kis idõt és pénzt (nem zsebbe ment!!!!) és tényleg sikerült elsõre!!!! És vezetés alatt mindig azt éreztem, hogy nem vagyok hülye, végig bátorított, sõt úgy éreztem, tisztel, hogy ennyi minden mellett még szakítok idõt erre is. Szóval ki lehet fogni ilyen oktatót is!!!!!! Én a mai napig hálás vagyok, hogy ilyen jó sulit és oktatót fogtam ki.
Akinek rossz élménye van valami miatt, az tényleg ne adja fel, keressen egy másik helyet. Itt a példám, hogy nem csak nyerészkedõ, lazsáló pancsersulik vannak, hanem igazi emberbarát helyek is!!!!! 
Meg lehet zabálni. Tegnap hívtuk este fürcsizni, és kimászott a fürdõbe: apja teljesen odáigvolt a gyönyörtõl
2002.09.06 08:33
El kell mennem a dokihoz, sajna.
Tegnap este már nagyon nyûgös volt, ezért korábban fektettem le, ami negyed 9-et jelent, és ma reggel fél 8-ig aludt !!!
Most volt 5 hét szünet, tegnapelõtt voltunk újra. Tomi eléggé meg volt döbbenve az elsõ percekben, aztán belejött, vagy emlékezett. Bár a merülés nem ment neki, prüszkölt, meg minden. De nem sírt! Mi Budakeszire járunk, egy panzióba. Nagyon jó hely, mindig abszolút tiszta a víz és kedves az oktató. (Ruzsonyi Ági) Kalovits módszerrel oktat. Én csak ajánlani tudom ) 2002.09.06 08:41
Vígasztalásul jön Életem Párja nap mint nap valami jó hírrel, a jövõ héten mejdnem egész hétre külföldre kell mennie, utána egy hét múlva egész hétvégés munkahelyi buli, péntektõl vasárnapig, aztán kommunikációs tréning, persze szintén hétvégén, és persze angol órára is újra járnia kell, nehogy már itthon hallgassa a gyereksírást.
Ti mindig felhõtelnül tudtok örülni a babácskáitoknak és az anyaságnak? Nem érzitek néha úgy, hogy egy életfogytig kiszabott büntetést töltötök valami taposómalomban??? 2002.09.06 09:39
de néha ez is elég idáig csak egyszer csinálta meg velem hogy nem tudtam enni és aludni töle mert hajnali 5töl delélöt negyed11-ig nem lehetet megnyugtatni
de az is elég volt .

2002.09.06 09:56
). 

2002.09.06 10:34
), nekem valamikor 98' tavaszán volt meg igazán utoljára..... Egyszer mintha, de akkor lettem terhes Lucával, most még mindig semmi, de tervezzük a kistesót. 2002.09.06 15:38
2002.09.06 17:07
Nem gondolnál ránk ma is?
Azt mondta, hogy nyomassam a fõzeléket, meg tegyek bele húst, Liga margarint, étolajat, és ha továbbra se gyarapodik rendesen, akkor felírja a tejpépet is. Na, erre az én Kis Drágám az ellenõrzõ mérés elõtt három napig csak mogyorónyiakat kakilt, gyönyörû súlygyarapodást produkált a mérés pillanatában, és utána megkönnyebbülten óriási adag kakát rakott két napig minden pelusába.
Viszont egyre szebben eszi a fõzelékeket is (kopp-kopp), és most már tényleg hízott is valamennyit, sokat kerekedett az arca, és mélyültek a ráncok a combján a hurkák között.
).
2002.09.06 19:14
vagy az egyetlen szopi alatt úgy hajnaltájban-koppkoppkopp), jó? 

Magától a kiságyban! Legalább jól kezdõdik az éjszaka. Már ez is valami. 2002.09.06 19:29

, hogy ne légy comorúúúú. Életed Párjának is vége lesz egyszer a konferenciáknak, angol tanfolyamnak... Jön az õsz, a tél és akkor olyan jó otthon ücsörögni, teázni, társasozni, babázni. Meglátod, mindjárt vége lesz ennek a rémálomnak!!!!!!!
2002.09.06 19:39
2002.09.06 20:42
Olyan nagy öröm, ahogy fejlõdnek ezek a pici emberkék!
2002.09.06 20:51
2002.09.06 21:17
Nekem annyibol szerencsesebb a helyzetem, hogy ferjem koran hazaer es valamennyire tehermentesit. Azonban ez valtozni fog sajna, mert keresni akar uj allast...
2002.09.06 22:31

2002.09.06 22:36
2002.09.07 08:29
Amikor egész héten dolgozott, akkor mi is minden nap elmentünk valahova, pl talira, parkba, játszótérre, nagyiékhoz, vásárolni, vagy csak sétálni - akár a Belvárosban, hogy te is élvezz valamit a dologból
Sorolok még néhány ötletet, hátha valamelyik bejön: 2002.09.07 09:39
Csenge eléggé extraturbósajtkukac, de a többiek között egészen jól elvan, jót játszanak egymás játékaival, mi nagyon jókat tudunk dumálni - én meg pihentebben jövök haza, mint ahogy elindultam. Úgyhogy csak arra kell rászánnom magam ...
)

szerinte ez baromi jópofa, meg a haverjai is ilyeneket csinálnak a gyerekeikkel... hát az miénkkel NE! Meg mindig úgy szól a gyerekhez, hogy "gyere ide apádhoz" ... képzeljétek, hogy esik ez a páromnak
Apa gyerekvigyázás közben lazán elalszik, anya állandóan a kiságyba rakja, hogy ott a helye. Meg mi az, hogy velünk alszik, meg hogy még mindig ennyiszer szopizik éjszaka... szóval nem csinálok jól semmit, de valahogy mégis büszkén mutogatják mindenkinek, milyen értelmes ("látszik, hogy sokat foglalkoznak vele")...
- bár mondjuk gyanús, hogy a déditõl
) Most a "hívószavakra" (=tapsi, süti-süti) angyali vigyorral tapsolgat .. 

2002.09.07 09:42
2002.09.07 09:44
... pedig kellene ... 2002.09.07 18:08
2002.09.07 19:37

2002.09.07 20:16
Nekem legalábbis úgy szokott lenni.
Vacsi után...
) 2002.09.07 23:36
2002.09.08 01:52
Ha felhív telefonon, dumál 45 percig, és közben eszébe sem jut megkérdezni, Balu hogy van. Minden évben a szülinapomra csokitortát kapok, pedig tudja, hogy utálom
, de neki az a kedvence. 2002.09.08 06:52
2002.09.08 08:52
Tökéletesen igaz, hogy olyan hamar megnõnek a gyerekeink, eltávolodnak tõlünk, már nincs szükségük ránk annyira, és nem lehet visszatartani õket. Mi is így éreztük, amikor a 3 nagy nagy lett. Aztán befutott Tomi és most újra élvezzük, hogy baba van a háznál. De már õ is nõ...
Anyunál is elõfordul mostanában már, hogy telefonon csak mondja-mondja a magáét, és meg se kérdezi, mi van a gyerekekkel. Igaz, tudomásul kell vennem,hogy már elmúlt 82 éves. De azért a Dédi, aki nemsokára 93 lesz, sokkal jobb szellemi állapotban van. Tök jól el lehet vele beszélgetni mindenrõl.
Pedig nagyon élvezem, mert Tomi nagyon édes, bújuk, nézeget, minden érdekli; meg az emberek is folyton vigyorognak ránk és kedvesek. Kellene egyszer valami videót csinálni arról, hogy milyen képeket vágnak az emberek, amikor meglátnak egy kisbabát, meg miket mondanak, kérdeznek
2002.09.08 11:12
), kicsit már jobb is a hangulatom. Most nincs túl sok idõm írni, csak gyorsan átfutottam amiket írtatok. Igazából csak elköszönni kukkantottam be, csomagolok, és Laci mielõtt elutazik hazavisz a szüleimhez. Úgy meghatódtam ettõl a sok kedvességtõl, amit tõletek kaptam, hogy majdnem elbõgöm magam...
Nem is tudom, mikor voltam ilyen érzelgõs-meghatódós, hangulati hullámvasutazós... Illetve sejtem, de egyelõre inkább a homokba dugom a fejem.
Ahhoz, hogy a kérdés értékét átérezhessétek, tudni kell, hogy utál Budapestre jönni, a városban vezetni, és az érzelmeit se nagyon szokta kimutatni. Úgyhogy az, hogy mikor mondtam, hogy nem kell értünk jönni, elkezdett gyõzködni, hogy dehogyisnem, nehogy már ne menjünk haza, mikor itt a kitûnõ alkalom, külön hab volt a tortán.
Alig tudtam kinyögni, hogy hazavisz Laci, azért nem kell értünk jönni.
Rohanok csomagolni, mégegyszer köszönöm a kedvességeteket, ha hazajöttük könyörtelen részletességgel válaszolok majd mindenkinek mindenre.
Reszkessetek!
2002.09.08 14:09

(Õ sem volt pici 4100gr.jával
2002.09.08 16:44
2002.09.08 19:24

(Én sem szeretem.)
2002.09.08 19:56
2002.09.08 21:10
Hogy neveljem a kisasszonyt? 2002.09.08 21:15
És ti?
Hozd el talira, én szeretem! Cserébe elviszem a családtagjaimtól kapott sült krumplikat, gesztenyepüréket és krémeseket!
(igaz, szerencsére anyukám azért tudja, hogy ezeket utálom - vele viszont jól összevesztem szerdán
, szóval, sajnos nálunk sem tökéletes a szülõ-gyermek összhang! Szerencsére Ármin és köztünk még minden rendben
)
És: Csak nem???????
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|