Csirkesz, édes ez a kép!
Csengo, jó is a két fiú!
Kriszti, Apukádnak sok sok jót kívánok!
Niácska
2006.04.27 20:33
2006.04.27 21:14

Azért csak találtok egy jó kis nevet neki, mire kibújik, nem?
Aranyos kis pufi csajszi
) szopizik még? Csak a bölcsi miatt kérdezem...
(Liv
: mintha csak én írtam volna a napi huszat
). De azért lassan eszeget más kajákat is, bár az eddigi sok kefír- és sajtevés már a múlté. Úgyhogy nálunk is az anyatej a fő kálciumforrás. Viszont kaptunk néhány kálcium tartalmú homeós bogyeszt, és azt már egy ideje szedjük. Nem tudom, minek köszönhető, de a legutóbbi vérvételek alkalmával "tankönyvi" értékei voltak Zsombócnak
.
. És ami nagyon tetszik, hogy újabban már nem csak úgy ismétel minket, vagy megmondja egy tárgy nevét, hanem a saját gondolatait is szavakba önti.
Érdekes, miken agyal
. Ja, és a háztartási zajokat (fúró, turmixgép, mosógép, stb.) továbbra is profi módon utánozza
. A kedvenc szavam természetesen az "annyúccíí" és a "plaszon"=plafon (amikor ezt mondja, belepuszilhatok a kis tokájába
)
(Móni, Edit):
)
Ügyesek vagytok! Most már nyugodtabbak vagytok Ti is, nem?
. Persze, ez egyelőre még nem öltött ilyen komoly formát, de ami késik, tuti nem múlik nálunk sem.
(Egyébként meg többnyire végtelen jó fej kisbékám van, és viszonylag kompromisszumkész is
.)
. Ja, és megkérdeztem a párom anyukáját, náluk mi volt a módi, és akkoriban ők nem foglalkoztak a hátrahúzogatással, hanem majd csak az oviban vizsgálta meg a kisfiúkat a doki, aki ha kellett, elküldte őket sebészetre. (Titanilla?
)
Hát, nektek is Duracell elemmel működik a kicsi?
Remélem, sikerült a műtét. Ha hazajöttél, jelentkezz!
Mi repültük Zsombival, de ő akkor még csak 8 hónapos volt és csak rövidebb útra mentünk. Viszont annak idején, mikor Amerikába utaztunk, volt néhány ilyesmi korú kisgyerek a fedélzeten, és meglepően jól bírták az utat. Sokat szaladgáltak, de ezek a gépek általában kicsit tágasabbak, mint a csak a kontinensen repülők (hacsak nem charter járattal mentek...). láttam, hogy vittek a szülők rajzolnivalókat/szinezőket, és nálunk folyamatosan rajzfilmeket (egy bogár élete és valami donald kacsás) vetítettek. Senki nem hányt
. Én is most készülök megnyírni az én kis bárányomat
2006.04.27 21:47
, őszintén kívánom, hogy gyógyuljon meg mielőbb az apukád.
, ha addig esetleg nem jelentkezel, azért az első munkanapod után mindenképp írj, hogy hogy viselted le, illetve Lili az új helyzetet!
2006.04.27 22:02
Bandó is olyan mint egy bébi van hogy pontosan 3 óránként jön
Mi si sokat vagyunk kinn,Bandó egész nap csak sétálna és ahogy hazajövünk már mondja is hogy éta,éta
auto busz éta

2006.04.27 23:03
2006.04.27 23:17
. Viszont balhézni kamasz korban is ugyanúgy tudnak. Múltkor nem sok kellett, hogy a Cora közepén szájon ne töröljem az elsőszülöttet. Szóval nem múlik, csak átalakul.
hol volt ennyire jó idő, hogy pancsolni lehetett? Nekünk csak az uszoda jut, az viszont hetente többször.
néha nem árt.
Legnagyobb mánia a labda. Mindegy mekkora, csak guruljon. Persze az igazi a bátyus nagy kosárlabdája. Múltkor elmentünk meccsre, ott aztán tobzódott, melegítés után megkapta a csapat összes labdáját. Legalább eljátszott a meccs alatt, szurkolhattunk nyugottan. 2006.04.28 10:01
2006.04.28 10:05
. Szóval, én még várnék a helyedben. Esetleg egyél te valami olyasmit, ami a tejcsin keresztül picit besegít Milánnak is (nálam pl. bejött a csipkebogyó-hibiszkusz tea (tejtermelést is serkent egyébként))
2006.04.28 10:19

Aki februarban mar megfurdott, annak aprilisra mar forro a viz
2006.04.28 12:19

Egytől-egyig

Együttérzek...
. Egyébként tényleg extra kedves kislány, mindenkivel közvetlen, de amit velünk művel: simogat, puszilgat, olyan néha, mint egy doromboló kiscica. Aztán meg rosszalkodik, aztán meg kedveskedik megint. Igazi nő

. Jövő héten megyek AFP-re, aztán megint UH-ra.

2006.04.28 13:09
. Szerintem ez már így marad
2006.04.28 13:25

A karcserére én is gondolok, pld szuperman/women karra.
Benedek továbbra is jó krapek
Kocsihoz gratula!
e lis neveztem ciciakrobatának, tornászik és mindenféle pózban szopizik nem tudom néha sírjak vagy nevessek (ezt nem írtam komolyan).

A névválasztás tényleg nem egyszerű dolog.
Mindenki 2,5 évesnek nézi, magas 90 cm.Szintén elektronikai eszköz mániás, bekapcsolja a dvd-t berakja a cd-t. átkapcsolja a dvd-t rádióra stb. 2006.04.28 17:48

De azért az a mulatós kép sem semmi

Kb. 2 hónapja már volt egy roham, akkor elkerült bennünket, pedig innen is, onnan is szorongatva voltunk.
2006.04.28 19:59

, én is szoktam
), csak eddig még nem tudtam ide írni. 
, mert a házunk még nincs kész, de majd csak szorítunk neki helyet
. Nagyon örülök!
), annyira aranyos volt. 
.)

2006.04.28 21:38
2006.04.28 21:50
2006.04.29 07:52
Már az előző hsz-omban is akartam, aztán a nagy igyekezetben lemaradt.

2006.04.29 23:01
Pedig akartam írni, hogy jó lenne a tali
2006.04.30 08:59
Talán lesz belőlem valami.
2006.04.30 10:25
2006.04.30 15:07

nálunk van Zsombit köszönteni, és mégiscsak pofátlanság lenne tőlem, ha órákat töltenék a gép előtt
.
2006.04.30 19:58
.Apa ölében kormányozott,kulcs bent maradt véletlenül(máskor kivettük elővigyázatosságból)elindította egy óvatlan pillanatban és mivel sebességbe volt a kocsi felszaladtunk a padkára neki egy oszlopnak...Szerencsére nekünk nem lett bajunk,de a lökhárító kuka(kb:50.000)mindez egy tized másodperc alatt.Komolyan arra a következtetésre jutottam,hogy valaki megátkozott bennünk
.Drága mamámat kedden temettük,rengeteget sírok azóta is,talán most egybe gyászolom már az összes szerettemet aki "itthagyott".Sokat gondolok Tonyóra és a fiúkra,remélem majd jelentkeznek...Vevőnket szintén átvágták a palánkon,100% mondták a hitelét és mégsem kap annyit
.Most minden áll,talán személyi kölcsönnel kiegészítve meg tudja oldani.Kata,bocs hogy nem írtam választ már feb.20-ig ki kellett volna fizetnünk a lakást,jelenleg mint "albérlők" vagyunk itt,az építtetőnél lévő pénzünk kamata(kb havi 60.000Ft)fedezi ezt.Különben már 1MFt elállási kötbért kellene fizetnünk
.Csajok ha ebből kikeveredünk egyszer megígérem felmegyünk Pestre és a tavalyi állatkerti játszóházas talihoz hasonlóan remélem párotokkal találkozhatom megint személyesen is,hisz olyanok vagytok mint a második családom

.Azt csak zárójelben mesélem,hogy begörcsölt a vesém szerdán,kórház injekció hegyek(vizelet:++++ genny és vér)de hazaengedtek,és megint antibiotikumot szedek pedig 3 hete az arcüreggyulladásra is kaptam.Lehet,hogy a sok sssssssstressz is gyengíti az immunredszerem
.Szoták mondani,hogy sok rossz után jön a jó én már úgy várom...
!
! 2006.04.30 20:37
. De szerencse, hogy nektek nem lett bajotok.
Úgy tűnik, Mira elég korán kezdi a szülők autójának nyüstölését
.
Kívánom, hogy nagyon hamar így legyen!
2006.04.30 22:05
2006.04.30 23:24
2006.05.01 01:01
OEP-nél hülyére szivatták az agyam, GYED-et kellett volna lemondani, GYES igényelni. Megkérdeztem könyvelőnket, Sunimumot, 3
Ilyen most fordult elő velünk először, és szerencsére (koppkoppkopp)irtó mázlink volt, sem mi, sem a motor nem sérültünk meg különösebben. Lehetett volna belőle nagyobb baj is, mert mögöttünk is megindult a zöldnél a kocsisor is..
Cici még van, reggel azzal ébred, aztán ha itthon vagyunk napközben is többször kéri, elalvás szopival, de nélküle is elvan a bölcsiben, viszont ahogy megérkezek csatlakozik a töltőállomásra..
Éjszaka is sokszor ébred, főleg, ha nől valamelyik foga, bár most szerencsére héten kibújtak a felső szemfogacskák is ..
/? bár akár várhatott volna is 2-3 hetet, hogy ne egyszerre történjen minden
/
A baj, hogy én is elkaptam tőle..
Ma már nekem is elég rossz volt a torkom..
Kúrálom magamat is.
Érdekes lesz!
Szerintem nézzetek Ti is kevesebbet ebből a rémhírmédiából, egyszerűbbek lesznek a napjaitok!
Állami bölcsi ügyben sajnos nem volt lehetőség: 1.) anyunál vagyunk bejelentve a 8.kerben, 2.) ha be is jelentkeznénk ide Biára itt nincs bölcsi egy sem, 3.) apája Börsön melózik, de minden bölcsiben azt a választ kaptuk, hogy a helyieket részesítik előnyben, és túltöltés van, 4.) az én melóhelyem környékén dettó ugyanez, csak pepitában, még durvább válaszokkal..
Úgyhogy most azzal próbálkozunk, hogy börsre papa fönökéhez bejelentkezünk, és úgy próbálunk meg legalább szeptembertől ott bölit keresni.
most tök sárga vagyok: irigyirigyirigy!
Tényleg mi van papa praxisával, rendbe jöttek már a dolgok? nem emlékszem pontosan, de volt valami kavarás nem?
Képzeld el, hogy ez a bölcsi még olcsónak számít ebben a kategóriában, ahogy így utána érdeklődtem!!!! Börsön 50+ kaja+pelus+stb... Pesten meg 60-70e/hó, de volt 100e is!!!! Helénád gyönörű, mint mindig, és rettentő csuda ügyes, de már ezt is sokszor mondtam!
Természetes, hogy jól esik a dicsekvés, hiszen joggal vagy büszek a tudományára. Ja, ma láttalak Benneteket, de hiába dudáltunk, nem néztetek fel, a Gundel előtt bajlódtatok a babakocsival, mi meg mentük a nagy BPi Zoo-ba kocsival
Papádnak dettó jó egészséget kívánok!!!! 

családi napközi alatt a www.csana.hu-s intézményeket érted? van esetleg vmi elérhetőséged? Meló teljesen nem passzol a leendő végzettségemhez szokásomhoz híven
hasonló, mint az előző volt, csak az "asztal másik oldala", eddig bankautomata szervizben dolgoztam, most meg az üzemeltető cégnél nyomom a sódert, és én fogom kiadni a gépeket a volt cégemnek szervizre .. khm... és majd jól b...gathatom őket, hogy mi van máááá vazzeg???
ez is egy komoly elégtételt jelent majd nekem
Jó hallani rólatok!
Milánnak további jó fejlődést, növekedést kívánok, és remélem nem lesz semmi gond a kis lurkóval a3 éves korig.
B-nek üzeni a kis menyasszony, hogy hisztit felejtse el, mert átküldöm és móresre tanítja 

Köszi
Lánykák szépségesek
Köszi a bíztatást, eddig nem volt példa rá, hogy hétvége lett volna a tali, mert azt gondolom a legtöbben a "végreegyüttapapával" mottó szellemiségében tölti, de azért ha összejönne én örülnék neki!
Gratula a kis kukacbercihez, hajrá névügyileg!
Meg abban is reménykedem, hogy a szopi az első idők immunrendszert próbára tevő időszakában az anyatej is kicsit támogatja majd a kis szervezetetét, és talán nem lesz olyan sokat beteges a bölcsitől... - mondjuk most pont nem ezt igazolja torokfájás..
-
méretek sem semmik!
Benekdek hisztije
Édes a kisasszony, főleg akis dunci lábai tetszenek
sok sikert az előszerződéshez! Rosszcsont nagyobbad sosem volt egy nyugis tutyimutyi alkat, meg lettem volna lepődve, ha ez a tesó hatására megváltozott volna.
Eszti édes nagyon!
Hizelgésből nálunk is van repertoár bőven el tudom képzelni milyen lehet a dorombolásotok..
Házépítéshez drukk megy!
Avagy: fel a fejjel, nincs remény!
Ne csüggedj, próbáld meg mgelátni a jót a rosszban, hiszen bármilyen nehézségeket is állít eléd anyagilag,lakásügyileg, autótöréssel vagy szocpollal az élet, van egy gyönyörű, szerető egészséges családod, és ennél nagyobb gazdagság nincs is a földön!!!!
Csini a fejfedője Marcinak, előnyös ez a narancssárga szín
A fürdetés meg nagyon édes
2006.05.01 07:55
2006.05.01 08:46
Heléna csodaszép, igazi hölgy!
Szakdoli: taps, taps, taps! Bár már én is itt tartanék!
irigylésre méltó a hozzáállásod a dolgokhoz! Imádom a mosolygós hsz-eidet! Nagyon örülök, hogy Milánnal minden rendben.
ha ezt olvasom: szív, műtét, arra gondolok, istenem, mennyi erő ebben az anyukában! Én már akkor is tiszta para vagyok, ha Levi csak náthás
Csak így tovább!
sajnálom, hogy apukád ennyit szenved, remélem a kemo segíteni fog!
édesek a manók!
Gratulálok a kispöcsöshöz!
Eszti csodaszép nagylány!
Marci Hannabugyiban...jóóóó
Maccs
Felétek terelek egy pár szerencsecsillagot mostmár!
4-en egy évfolyamból???
2006.05.01 08:55
Remélem Marcival könnyebb dolgunk lesz. 2006.05.01 09:46
2006.05.01 14:53
2006.05.01 15:00
.

, ezért rajta most sem látszott változás. Másodszor a félidőnél változik majd, akkor csökkenhet a mennyisége és fokozatosan a kolosztrum felé tolódik. Ez az, ami Nátánnál már olyan változás volt, ami miatt leszokott, majd meglátjuk Hannát... Engem nem zavarna, ha együtt szopiznának, most már nem kellemetlen a szopi, meg a mennyisége is csökkent (többinyire alváshoz kellek), így már bőven viselhető. Úgy érzem, hogy a szervezetem is bírja, meg persze bőszen vitaminozom magamat
, mert azért ez így együtt már nem kis megterhelés lehet a szervezetemnek.
, jobbulást mindkettőtöknek. 

2006.05.01 21:39
2006.05.01 22:00
Délután 5-6 között jön, de hazafelé bevásárol, amit én roppantul élvezek, hogy nem a manóval kell szatyroznom. A munkája miatt sokat jön-megy apa, így ha kell, napközben ezt-azt elintéz, vagy pár órára vagy néha kora délután is le tud lépni, ha van valami. Csak ezért a lazaságért viselem el a mobilját.
Papa csinált neki saját kertecskét, együtt ástak, ültettek. Na erre a nagyok kitalálták, nekik is kell saját ágyás. Mondtam, ha maguknak megcsinálják, hajrá. Elvégre ők már tízen túliak. Eddig tartott a lelkesedés, mondták inkább Ákosnak segítenek, ha papa nincs itt.
2006.05.02 05:06
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|