2004.03.17 21:44
Mennyi időm volt, amíg dolgoztam
És gyakorlatilag csak szopott
Szerelés miatt le kellett pakolni a fél könyvespolcot, most itt hevernek körülöttem a könyvek, de juszt se pakolom el ma este
cukor
és ez már mindig így marad? vagy javulás is lehet? Hányás is lehet a lenyelt trutyitól. A köptetők az orrváladékot is hígítják. Különleges játékról nem tudok
lelőhelyről sem
de jó osztály, ahol csak 17-en vannak! Zsuzsiék, Andrisék is 27en
Nagyon jó a Bűnbánó képet vágok Zsombi kép
Miapánk is építkezni akar, a nagy kérdés: hogyan csináljunk 5 szobát 3-ból? Szerencsére elvetette a teljes tetőtér radírt, pedig már a terv is kész
Így csak falak ide-oda tologatása lesz.
hurrá a magától megoldódott "megjavuláshoz"
Pocak?
tavasz, játszótér
előre sajnálom, hogy nem fogok annyit játszóterezni, mint a két naggyal. Családi ház hátránya
TITIről eszembe jutott, hogy Zsuzsi kaka
(kakaó) felkiáltással kérte a cicit, mert azt hallotta Andristól
jaj, de izgi az a nemtömör csigalépcső!
hogy beszéled le róla a boszikat? 1x láttam az állatkertben egy 3as ikret, pórázzal voltak a mama-papához kötve
ISDN sem megy nálatok? Exnejnek áruljam el a topik hozzáférési útvonalát?
a nagyok is azzal hívják Julkát lépcsőzni, hogy Jössz a Mont Everestre?
dolgozóban állandóan ment az internet, kb. 10 gépen, semmi extra vírus nem volt. ICQ viszont hozhat, és a mélek is. Olyan vírusos mélem is volt, amelyik azt játszotta, hogy ő egy szerver üzenete, vírust talált az egyik levelemben, és kéri, hogy a Mellékletben található vírusírtót futtassam le. 2004.03.17 22:01
. Gergő fiam ekkortájt a bátyóka fémautóira hajtott, Bálint keménylapos könyveket olvasott, Ancsi -aki nem fiú- mcdonaldsos happymeales játékokkal játszott ilyentájt.
, nálunk csak a szemetet kéne végre kiszedni a földből, ami még a mi idekerülésünk előtt került ide (foghijtelek volt, mindenki idehordta a szemetét, ásónyomra lemegyünk valahol, ahol addig nem,akkor tuti jön elő minden szemét)
. Nálunk a tetőtérbeépités várat magára, de nagyon várhat, mert bár mindig megbeszéljük, túl kéne már esni rajta, sem én sem párom nem lép egyet se az ügy érdekében. 2004.03.17 22:07

2004.03.17 22:07
A Törökvészi-Kapy ut sarkan levo Rozsadomb Centerben van. Nem kell megijedni, olcsobb, mint a varosi cipoboltok. Itt vettem ZSombinak 5900 FT-ert Siesta szandit, de a tavaszi bakancsok egy jo resze is "csak" 6900 FT-ba kerult (Siesta). Nagy valasztek (mindenfele egyeb marka is, minden meret), aranyos elado. (Batthyany terrol 11-es busz, vagy Kolossy terrol 29-es busz megy oda.)
2004.03.17 22:58

2004.03.18 00:01

Jó lenne, ha rendszert csinálna ebből
de most már ez ellen is oltanak, nem? vagy csak "idősebb" korban, mint Miki?
sztem is csak a lecsúszó váladéktól. 
viszotn, hogy pénteken kell utoljára menni, az király
jó sokat kell várni az eredményre
remélem, a mai éj jobb lesz
) ne fázzon a lába egy szál zokniban, de asszem inkább mégis rendes cipőt veszek, hiszen napról napra biztosabban teszi meg azt a kemény 2 lépést
Lehet, hogy pár hét múlva elindul, ki tudja?
2004.03.18 07:21
2004.03.18 07:32
2004.03.18 08:14

(naná, szülői vélemény, szerinte azért, mert a tesitagozatok közötti versenyt nem az az iskola nyeri. Erre mondtam, hogy de az országosokat meg igen, egyébként én nem akarom Szandit versenyeztetni) + Benyögte párom, hogy a kevésbé tetszőből hazajöhetne egyedül Szandi
(az kb. 3 percre van, a másik 15-re). Felhomályosítottam, hogy én nem akarok még 3 évig itt lakni, és az első két évben nem engedik haza egyedül a gyereket...
Egy kis pozitív energia??? 

Nyálzik, mint aki megveszett
És mindent apró törmelékekre rág

2004.03.18 08:21
. 2004.03.18 08:41
Drukkolok, hogy az eredmények most már jók legyenek
2004.03.18 08:58

2004.03.18 09:35

ha küldenek adatokat nekem, rajtam nem fog
2004.03.18 10:33
Úgy utálom a BKV-t. Nem tudom mennyiből tartani leszerelni az egyik pálcikát a hátsó ajtónál,hogy fel lehessen férni? Lehet,úgy bedühödök,hogy viszek csavarhúzót és amíg a végállomáson áll a villamos,addig leszerelem a kapaszkodót
nekem is volt hozzá szerencsém,majd 39 fokos láz,végül az igen fájdalmas kifejés segített csak. Ancsa nemalvás
Remélem nem csinál rendszert belőle.
remélem segít az ACC. Örülök,hogy holnap végleg hazaengednek.
Szurkolok,hogy a cukrodat is be tudják állítani.
Julkának ma jobb napja volt? Nálunk is ADSL van,de a napi alvásmennyiség csökkenése miatt nem nbagyon tudom kihasználni,sajna.
2004.03.18 12:15
Jobbulást és pihenést!
Szóval muszáj inzulin. 2-szer hosszút. A rövid még nem biztos, lehet, hogy az tabletta lesz.
Pedig reménykedtem, hogy nem kell bejárni fél Pestet cipőért.
Jobbulást!
2004.03.18 13:09
Gondoltam, jó, akkor leülünk egy padra, addig is levegőn vagyunk. Hát anya ölében sem jó
Úgyhogy kb. 10 perc után haza kellett jönnünk, most alszik. Ebéd után kiviszem kézben, hintázunk egyet, de órákig nem tudom tartani, most hogy fogunk így sétálni??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Rendeltem én is neten sport babakocsit (olyat, amilyet Franyó), de még 1 hét, mire megjön... Pedig már úgy vártuk a jóidőt. Este azért elmegyek az Árkádba, veszek olyan biztonsági övet, amit fel lehet tenni a babakocsira. Ha javasolhatom, senki ne vegyen olyan kocsit, amiben csak 3 pontos öv van!!
2004.03.18 13:12
Tudnám, mi a nyavaját kezdjek velük???? 2004.03.18 14:10
(Na jó, Dani Baby taxival jön
)
Éjszaka
Mai éjszakátok milyen volt? Remélem jobb!
2004.03.18 15:43
2004.03.18 15:57
Jobban vagy? 2004.03.18 18:01
), sikerült már valamit kapnotok is a dionés oldalról, vagy csak a rendelés szállt el az éterben?
Mert nekem is kéne onnan játék Húsvétra, csak nem tudom, érdemes-e egyáltalán próbálkozni vele. A bolt meg olyan messze van, még ha fel is megyek Pestre, odáig nem bumlizok el
2004.03.18 18:54
2004.03.18 19:47
Egy probat meger. De persze nem mindenkinel hat ugyanugy. Natha nalunk nem volt, csak nyugtalansag-nyugosseg.Nathara nemtom,hogy reagal.Sokat segitettem
2004.03.18 19:54
.
2004.03.18 20:58
2004.03.18 21:43
Másik fontos dolog Zsanci puncikásja ki van repedve, már mindent kipróbáltunk amit csak tudtunk (bephanten, neogranormon, sudocrem) Majd a dokinéni javaslatára oxicort-ot is, majd szintelen castellanit. De igaz javulást nem történt. Ez azóta van, mióta jön a foga. Kettő már kijött, most nem tudom hogy jön e de még mindig piros és ki van repedve (ja felül a nagyajkak találkozásánál) Mitől lehet? És mit csnáljak vele? Esténként puccoskodik, hogy szellőzön a feneke, és kamillás ülőfürdővel pórbálkozunk. Valami jó ötlet? 2004.03.18 21:50

2004.03.18 22:28
Kicsit furcsa volt, mert Roninak még nem volt cipője, így eléggé idegenkedett tőle. Alig tudtuk rápróbálni. Ja, és a bal lábujjait mindig "ökölbe" szorította. Közben ment a hiszti is. Itthon barátkoztak egymással. Amikor sikerült ráadni, kis dülöngélősen ment, még zavarja.
Pedig már jól megy (cipő nélkül).
, de így is 100-szor többet csináltak, mint az előző helyen. Hát ha várni kell az eredményre, akkor várok
2004.03.18 23:35
Állandóan bömböl, ölben sem jó, lent sem jó, semmi sem jó. Egy Activiát és egy fél banánt evett egész nap, a többi szopi. Remélem, csak a foga, mert amikor esemény van-Plus, vízdíj fizetés-elbűvölően tud viselkedni. Engem un???
, hogy szerintem nagyon jó a hagyományos póráz a babakocsiban ugráló gyerekeknek. A 3 pontos nem tartja elég megbízhatóan, az 5 pontos viszont nagyon leköti, ez a régi fajta viszont elég korlátlan mozgásszabadságot biztosít, abszolút biztonságosan. Julka is forog, sőt fel is áll, de kiesni nem tud. Még képet is csináltam illusztrálásképpen
Viburcol általános nyugtalanságra jó, pl fogzás, lázas állapot esetén. Most Julka is azzal alszik. Náthára én is a hagymát javasolom. Ha érdekel, megadom neked priviben a homeos dokinénink elérhetőségét, egyszer elmész, hogy feltérképezze a gyereket, utána azt mondta, az esetek 90%ban elég, ha telefonon adsz nagyon pontos korleírást. Nekünk nagyon bejött (kopp-kopp-kopp).
én is pihentetném a tejet. Miért nem akarsz tápszert adni? Nagyok 2 éves korukig azt itták, kiszámítottam akkoriban, alig volt drágább, mint a tej. Szerintem most is kb. az az arány. Kép hol van? 2004.03.18 23:40
lemaradt
Sofkának igaza van, szerintem is a tanító nénik alapján döntsél. Az első 4 évben többet számít egy jó, kedves tanító néni egy gyengébb iskolában, mint egy erősebben egy túl szigorú, túl követelő stb. stb. Ha jól értettem, voltál nyílt órákon, ugye?
a 15-ös nevű gyógyszertári csinálmányt próbáltátok már? Nekünk nagyon be szokott jönni. Nemtom miből van, keverék, de ilyen néven ismerik. 2004.03.18 23:45
sok gyerek idegenkedik a cipőtől, Julkára még nem is sikerült ráadni, annyira "ökölbe" szorít. A nagyoknál szoktatás volt, néha rájuk adtam a lakásban, de ahogy elkezdtek hisztizni, levettem. Bizti az a rossz nekik, hogy nem tudnak kapaszkodni a lábujjaikkal. Julkát a tetőtérben zokni nélkül hagyom néha, olyan édes, ahogy minden lábujja külön dolgozik
2004.03.18 23:49
mennyire friss a vírusírtód? Tudod legalább a vírusok nevét? Én, ha véletlenül lenyelek, a Symantec oldaláról szoktam letölteni az írtót http://www.symantec.com/avcenter/ 2004.03.19 00:06
, szóval jó volt.
2004.03.19 06:52
Én napjában vagy 25x adom vissza Zsebire a szandit, Timi meg már kezelhetetlen ezügyben
2004.03.19 07:41
Ugye nem haragszotok! 2004.03.19 07:57
2004.03.19 08:07
2004.03.19 08:23
)vegigcsinalta. En is kicsit szkeptikus vagyok, de hat ha a hagyomanyos dokiknak nem tudok hinni, akkor mit csinaljak? Nem elnyomni akarom az allergiat, hanem rajonni, hogy mitol van! 2004.03.19 09:00

)
2004.03.19 09:30
Puncira nincs ötletem, mert egy ideje mi is visszatérő lángolással kűzdünk. Én felváltva használok Neogranormont, aztán, ha már szebb, körömvirágos babakrémet.
Ezért kellett még nagypocisan is le-föl cipelgetnem rajta tavaly a gyereket.
Remélem, sikerül kideríteni a problémát
Én, bár orvoshoz járok, már megtanultam hinni az egyéb gyógymódokban is, többek között anyukám súlyos bajain is csak természetgyógyászok bírtak segíteni.
Az én lányaim csak folyton hasraestek eleinte
: hát igen, én is rohamosan romlok, manapság már fel se veszem, ha a konyhakövön több a minta, mint amit a padlólapra festettek anno
De ha egyszer nem bírom...Különben is, csinálja utánunk valaki, aki hőbörög
Gondolom, a csúszdázástól kimelegedett és utána az a kis lengedező szél betette a kaput hazafelé
Ahányszor csurog az orra, üvölt és keni szét az arcán...elegeeeeeem van.
Holnap teszünk is egy próbautat családostul
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|