na tényleg lépek
2006.05.12 15:40

2006.05.12 19:33
Junius 3-11-ig nem vagyunk mert akkor mi meg Velemben nyaralunk. Augusztusban varjuk a kisocsi erkezeset (talan Balintka), akkor meg mar nem vagyunk party kepesek. 2006.05.12 19:49
2006.05.12 20:20
Nagyon jó volt,csak Bandó a repülőt nem bírta igazán,mert nem rohangálhatott és így volt egy kis hiszti.De amúgy nagyon jó volt csak hamar eltelt
Ma már a suliban ültem meg persze holnap is.Nekem is jönnek a vizsgák 19-én van az első
sok sok drukk hogy minden rendben legyen

2006.05.12 21:29
) micsoda szemek!!!
Lehet hogy meg jot is tesz majd neki es erosodik a haja.
Ezek a ferfiak ... 
2006.05.12 22:14
, az egyik csípés olyan, mint volt, a másik csúnyább, nagyobb. Ma 3x kentem be Fenistillel, remélem, holnapra javulnak. Ha netán még csúnyább lenne, valószínűleg beadok Fenistil cseppeket is, de remélem, nem lesz szükség rá.

He-he. 

2006.05.13 20:01
2006.05.13 21:43
Most azért pótlom az elmaradásomat.
Ezért a buliért még vécébe pisilni is hajlandó 

Egy szelet kenyér, 8 pici falatra vágva nála egy óra. Meg a rendes főtt kajai s hasonló vontatottan megy. Ami menne, az az édes cucc, de hát azért nem fogom azt adni rendes kaja helyett.
Kérsz TÚró rudit? NEM, de azért ott ugrál a hűtőnél
Néha csak nevetek, de néha már nagyon elég ez a társalgási stílus
Ma délután pl kihott egy gyerek méretű ( de azért elég nehéz ) plüssfotelt a konyhába
Szó szerint hóna alá kapta az egészet, és kicipelte teljesen felemelve.
2006.05.13 22:08
Dieta: csak igy tovabb jo alvasni milyen kitarto vagy. Bolcsi:Hajra
2006.05.14 08:32
Gondolkodtam rajta hogy lejart-e mar az egy honap de akkor ezek szerint nem es meg otthon vagy de nagyon orulok hogy tudtal irni!
Hu, de jo Neked hogy otthon lehetsz de en befogom a szamat mert nemreg meg en voltam otthon egy honapig amikor Te nem. Mi augusztusban megyunk 2 hetre tobbre sajnos nem tudunk. Addigra meglesz a hugom babaja (kisfiu
) es babazhatok ezerrel!
Hat ezek szerint Elisa mar keszen allt a szopi abbahagyasara es nem viselte meg, ez nagyon jo!!!
Amugy vegul nem daueroltatok mert meg noveszteni akarom, mit nem adnak hullamos hajert!
csak az urad miatt mondom
) ket kocsival megyunk mert jon a ferjem testvere es annak csaladja nem tudom mikor erunk Milanoba de ha nem tul keson esetlen bekoszonhetnenk hozzatok. Van ott a kozelben valami szallas? A baj az hogy Milanoba altalaban eleg keso este szoktunk odaerni de majd hajnalban indulunk. De ha nem szeretned hogy ennyien odaallitsunk megertem akkor majd maskor.
Hihetetlen ez a kiscsaj milyen okos, csak amulok es bamulok es annyira szep!!!!
En fiam megcsak 30-40 szonal tart.
LE A KALAPPAL!!!

2006.05.14 20:41
Köszi
nálunk mondjuk hatalmas nagy előnye Fanninak ( és nekünk is ), hogy van egy két évvel idősebb tesó, akitől nagyon sok mindent megtanul. Ide mondjuk nem csak jó dolgokat kell érteni ( számolás, vécé, beszéd, stb ), hanem rosszakat is 

De ez így természetes
2006.05.14 21:02
. Mi is jovunk agusztus elejen de ha addig meg otthon leszunk szivessen latunk benneteket. Szallast most igy hirtelen nem tudok de ha kell majd utannanezek bisztossan van a kozelben. A ferjemnek meg nem tudom mitol fog majd leesni az alla tollem vagy a szepitkezesemre elkoltott osszegtol
2006.05.15 06:54
Ma mar megy minden a regiben. Most mar tutira -3-nal tartok. Log is a borom rendesen.
Bar csak mar junius kozepe lenne. Akkor mar nem kene talan fogyizni es tanulni sem.
2006.05.15 11:07
2006.05.16 06:49
Dehogy utálom a nagycsaládosokat. Rengeteg barátomnál van már 3 vagy több gyerek, de nem szeretem, ha engem azért "büntetnek" mert még
nem szültem ennnyit.
gratula
Õrületbe kergetés nálunk is van ezerrel, nem tudom, hogy bírják az ikres mamák. tegnap találkoztam párral a játszóson, és minden elismerésem az övék.
Nálatok végül is volt gasztors kivizsgálás? Én ma megyek újabb súlymérésre, és valszeg elküldenek minket. Utána olvastam a neten és elég szörnyű dolgokat is írtak. Remélem befeküdnünk nem kell majd
Majd írok, ha tudok valamit. Kornél továbbra is eszik rendesen, szerintem nőtt is, de hízni nem hízott ahogy én látom. 2006.05.16 14:26

Olyan eleven, hogy amit leírt Judy és Csirkesz a 2 gyerek ténykedéséről ő egymaga simán megcsinálja secperc alatt
Tegnap bölcsi után nem egyből haza mentünk, hanem egy nagyon rövid bevásárlást meg akartam ejteni kiscsaláddal együtt. Úgy kiborított a fél óra Tesco és a 10 perces hazaút alatt, hogy otthon benyomtam egy Baileyst nyugatóként - én az antialkesz- nehogy úgy megtakarjam, hogy felborul
/- múltkor is született egy, de őt teljesen elhanyagolta, és elpusztult./ Édes kis rózsaszín kukackák!!
Bnetesek kapnak majd valami kedvezményt a bölcsidben??
Puskakészítéshez hajrá, eddigi vizsgákhoz nagy nagy gratula a többihez meg sok drukk!!!
Csípések hogy vannak?
Érezd jól magad vidéken!
Beszéd: nálatok ráadásul 2 nyelvű környezetben van Ratico, úgyhogy szerintem a 30 szó nagyon jó!
minden rosszindulat nélkül irigyirigyirigy..
kitartás kedves Dupla, majd ha már Csenge is kis kártevő lesz és együtt csinálják a káoszt, azt fogod kívánni, bárcsak csak Botival kéne elbánnod még mindig!
Tanuláshoz már csak egy kis kitartás kell..
- nem jössz 20-én Eu tan. II-ből vizsgázni..
És nagyon ügyes!!
Édesség mánia nálunk is kialakult húsvét és az azzal járó csokifigura-özön hatására..
"NEM" is ismerős, mi ist mindenre ezt kapjuk válaszul!
Nagyon egy húron pendülnek a gyerekeink..
Repcsizésnek nézz utána, mert légitársaság függő is, hogy infantnak /=csecsemő/ minősítik-e a 2 alatti gyereket, vagy sem, mert csak ez esetben lehet az öledben tartani. Ja, és nálunk a szék felhajtható karfája csípte be Lili ujját, arra nem árt nektek sem figyelni... Szépítkezés 
Én ha sokallja a férjem a kozmetikus árát, akkor mindig a mamámat idézem: a szépségért szenvedni kell - nekem fizikailag fáj, neki anyagilag!

2006.05.16 19:10
2006.05.16 21:47
Anyukámék felajánlották, hogy velük mehetünk a spanyol útjukra, ha van kedvünk. Állják a repcsijegyet és a szállást, így nem gondolkodtunk sokat, velük tartunk. Sajna, a férjem nem tud velünk jönni, mert nem tud elszabadulni a munkahelyéről, de így legalább lesz egy kis szabadsága.
2006.05.16 22:06
Köszönöm! A patikában azt mondta a gyógyszerész, hogy napi 3x negyed tabletta adható. Én azért beszereztem a Cocculine-t is, és azzal kezdek. Messzemenőkig barátságosabbnak tűnik. Aztán ha nem jön be, hazafelé jöhet a Daedalon. A kúpot inkább kihagyom, nem is tudom, hol tudnám a 11 órás repülőúton Dóri popsijába dugni
2006.05.17 14:57
Amikor hazajottunk a baratnom meg 2 nap utan azt mondta, hogy ugy erzi magat mint akin atment az uthenger
Kicsit aggodok is, hogy fogom 1ora 40 percig egyhelyben tartani a repulon. Repcsi ugyben jo, hogy szolsz majd odafigyelek az ules karfajara. A jegyet mar reg megvettuk az interneten keresztul es ott az all, hogy csecsemonek minositik a 2 ev alatti gyerekeket. Eggyik felem orul a masik meg szomoru, hogy abbahagytuk a szopizast
Lehet, hogy en is idezni fogom a mamadat
Nyuszkok pofak, milyen szinu lesz a rozsaszin es milyen a szurke (gondolom szurke
). Majd tegyel fel meg kepet rolluk ha mar lesz bundajuk. Munkaval meg vagy elegedve?
2006.05.17 20:21

Így elég rémisztőek. 
2006.05.17 20:46
Kezdődik az őrület.
Szóval főzni nem tudok fürdés meg elég vicces mert vízmelegítővel forraljuk a vizet
Nem tud vki vmi jó kajarendelési lehetőséget? Heti menüre gondoltam.amit kiszállítanak2006.05.19 02:40
2006.05.19 07:44
1148020852.43.jpg
1148020868.84.jpg
1148021005.23.jpg
2006.05.19 11:22
2006.05.19 17:38
2006.05.19 18:53
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|