Ismet megkerultem, bar visszaolvasni nem volt idom, csak belenezegettem a legfrissebbe. Igy hozzaszolni sem igen tudok, csak annyit, hogy Lorincnek mi is boldog szulinapot kivanunk! Es Beu, Gaborral egyutt az az egyontetu velemenyunk, hogy Lorinc NAGYON hasonlit Rad!
Sokat valtozott az elso kep ota, de azota is, hogy utoljara lattam.
Kesz nagyfiu, es nagyon szep, gratula!
Velunk nagyjabol minden rendben, legalabbis ami Petrat illeti. Ugyes, okos (na persze mi mast mondhatnek
), egyfolytaban magyaraz, sajtkukackodik, kapaszkodva oldalazva lepeget a kanape es mas butorok mellett, hapog, vauzik, brummog (na ehhez azert kell nemi kepzeloero), mindenhez odabujik, belefurja az arcat, hisztizik, szoval mukodik a gyerkoc.
Mi pedig imadjuk.
Ami viszont kevesbe van rendben, az az epitkezes, az utobbi 1-2 hetben eleg csak ragondolnom, es mar remeg a gyomrom. Mar nagyon szeretnenk tul lenni ezen az egeszen, de meg legalabb egy honap, ha nem ketto.
Szerzodes szerint mar 2004. januar 31. ota ott lakunk egyebkent..... Epp csak bekukkantottam, de mar lenne is egy keresem. Leccilecci nekem is kuldjetek el a szulinapi torta recepteket! Amugy ezek a babatortak felnott izlessel is fincsik?
Na megyek, aztan meg olvasgatom kicsit az archivokat, amig birom.
Majd jelentkezem, de felek, hogy megint csak jo sokara.
Azert ha meg emlekeztek ram, es lesz tali, akkor szoljatok mailben vagy telefonon, lecccciiii! Na puszi minden babanak es a mamaknak is:
Leszter es Petra

. Pénteken megkaptam a cuccot, egy csekk kíséretében, mert az OEP rosszul vonta az adóelőleget, szíveskedjek befizetni 14.000 Ft-ot. Csodálkoztam, hogy ez miként lehet, mert egyrészt van a családi adókedvezmény, meg egy halom biztosítás, amit le lehet írni, megnéztem, hát persze, hogy nem írta be a nőci