A méretviszonyatáshoz : alul halványan egy pokróc kockái látszanak, amik kb. 2 cm x 1,5cm.

2005.10.10 11:05
Vasárnap délelőtt még vitorláztunk, aztán pizzáztunk egyet Siófokon és úgy jöttünk haza. Nagyon jó volt egy kicsit kikapcsolódni és "anya" helyett egy fiatal, felelősségmentes nőnek lenni. Bár azért kicsit hiányzott a leányzó.
[
[2005.10.10 12:10
Hát igen, én nagyon szeretném, ha 1-2 hónapon belül már megint kislány lennék.
És igaza van tudom, mert egyelőre épp elég Mókuska, még egy darabig nem lesz állatunk.

2005.10.10 13:31
Nem semmi hogy Gergő így elalszik a hintában. Tényleg nagyon jót tett nekem ez a kis idő manó nélkül. Képeket az egyik kolléganőm csinált majd remélem átküld nekem is néhányat és akkor majd teszek fel. Bár lett néhány terhelő is
Egyre nem volt jó ez a kirándulás velük hogy egyre jobban mennék vissza dolgozni, hiányzik nagyon a társaság. De manónak jobb itthon úgyhogy maradok az eredeti elképzelésemnél hogy jövö szeptember.
[
[2005.10.10 16:43
2005.10.10 20:57
Most még nem az anyu vigyázott rá hanem apa de ez volt a főpróba mert most csütörtökön mennünk kell Németországba 2 napra és akkor már anyu lesz a pesztonka. Arra nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz éjjel mert nagyon rosszul alszik ő is, éjjel megint többször fennt van.
[
[2005.10.11 00:44
nagyon ügyikék itt a babák, és persze szépek a képeken! 
De még nálunk is céltalan a menet/szerintem, ő biztos tudja mindíg mit akar
/Imádja tolni a babakocsiját is.
Nyügösség azért itt is bejátszik a betegséggel egyetemben
9,5 kg, és 78 cm. Viszont eszik randesen, bár előfordul, hogy néha nem kell neki az ebéd vagy éppen a vacsi, de ez csak max 1-1 nap!Ma egyedül evett a krémtúróból, kiváncsiságból a kezébe adtam a kanalat, és annyira ügyes volt
Neki is tetszett a dolog, persze tiszta túrós lett a pofija

és persze guggol tovább!Szóval nem semmi.
Számodat ugyanis elvesztettem, és visszanézni meg nem volt energiám, mert már nem is emléxem, hogy mikor írtad le
Sorry!!!
Házikóért nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. Így is tök szép a ház amiben laktok, csak kár, hogy nem a tiétek
Azért abban egyetértek, hogy egy saját az mégiscsak más!Én is nagyon szeretek itt lakni, és baromira örülök, hogy saját családiházunk van!Nekem ez kárpótolja a nyaralást is, mivel minden vagyonunk ebben a házban van
De nem bánom, imádom

ennél már csak jobb lehet!Kellenek akkor a 4D kuponok?Nem felejtettelek ám el
Ha igen, küldd el a címed az emilemre, és postázom a 2 kupont!
manó2005.10.11 04:49
Muszaj, mert csak ilyenkor tudok tanulni, dolgozni. Mi jol vagyunk, Lili most jol alszik. Egyre tobbszor hagyja ki a reggeli tejet es alszik 7-ig.
Szep szal legeny.
Egyebkent a sulya tokeletes. Lilivel is nagyon nehez enni. Onallo akar lenni, de meg nem igazan megy neki. Igy amikor o kanalazik, kozben egy masik kanallal csempeszem be a szajaba az etelt. Ez ugy ahogy mukodik. De nem eszik sokat mostanaban. Ezert se hizik annyit.
Jol elaludt a hintaban. Hihetetlen. lilinek azert ez nem megy.
Pedig egesz nap a hintan ulne. A bakancs tenyleg puha es nagyon kenyelmes.
Nagyon rendesek a cegtol, hogy elhivtak teged is. Ez azt jelenti, hogy szeretnek teged es visszavarnak. Jol tetted, hogy elmentel. Kikapcsolodni mindig kell.
2005.10.11 12:23
Eleve imád fogócskázni, meg bújócskázni.
Alig bírtam kifeszegetni a kezéből.
Most már állandó lesz a sétánál is a popsitörlő.
2005.10.11 15:09

Magpróbálok egy ilyen képet!manó 2005.10.11 18:06
Ha szerencsém van éjfél előtt csinálja és akkor majdnem kialszom magam. Valaki igazán megmondhatná már nekem hogy vajon mi a szösz baja van ilyenkor
Na jó ez csak költői kérdés volt.
[
[2005.10.11 18:49
Most sem tettem vissza a rácsot, remélem, hogy nem lesz gond éjszaka.
Azóta is szalad mindenhová, és egész nap.
2005.10.11 21:01

2005.10.11 22:10
Nálunk is volt már egy komoly, akkor nem is tudtam mit csináljak, mert fetrengett Mókuska a földön, ha hozzáértem csak rosszabb volt.
Aztán 10 perc után, kemény igyekezettel sikerült elterelnem a figyelmét, de gáz volt, remélem nem fog rászokni! A kisebb hisztiket már tök jól kezelem.
És Olivér is zabálni való a képeken!
Mintha Gergőt látnám, Õ is meg van veszve a partvisért, felmosóért, porszívóért.
2005.10.12 01:08
/bár nálam még az ez garantált!
/
Képek ÉDESek, az én Lilim sem képes így elaludni, még a autóban is csak sírva-ríva jön össze.. Szorítok hogy a kistesó projekt gyorsan összejöjjön! Gyakoroljatok szorgalmasan!
Kutyakakihoz még nem volt szerencsénk hála istennek, de minden mást előszerettel szed fel és tömi a szájába a kiccsaj, ebből már eléggé elegem van, remélem hamarosan le fog szokni róla...
Hogy bírod Olivér mellett? Én az első időben teljesen álomkóros voltam, nem tudom mit csinálnék az energiagombóc kislányommal!
Az én lányom is bensőséges kapcsolatban van a takarító eszközökkel, mostanában sajnos a WC kefét kellett feltelepítenem magasra, sajnos erre ma kitalálta, hogy ha már nem éri el a kefét, a WC fedelét fel lehet emelni, és bele lehet dobálni a dolgokat..
A kopasz macsekokhoz mit szólsz?
Jobbulást nektek! Örülök, hogy legalább itt látlak, sokszor gondoltam rád, hogy az elmúlt időben nem sikerült összefutnunk egyáltalán, pedig itt vagyunk egymáshoz nagyon közel!
Most meg jönnek az esős idők, megint nem lehet majd bejönni az utcánkba! Találd ki melyik utcába épülne az a bizonyos társasház..
A családi házatokért cserébe én is bármikor lemondanék az utazásról!
Irigy-irigy!
Enyém Lili rövid szopis-megszakítással 9-körül kel hála istennek!
Kiságyban nálunk már hónapok óta ki van szedve a végéből 4 rács, így éjjel forgolódás közben nem pottyan ki, de ha felébred akkor gond nélkül ki tud mészni. Így éjjel arra kelek, hogy odajön az ágyamhoz szopizni, reggel meg hogy csattog kifelé a szobából!
Délután a nagyágyon alszik keresztbe, amikor felébred, akkor kijön a hálóból, az ajtóban megáll, és csak mosolyog rám, mint egy is angyalka. Két perc múlva pedig már a fejetetén áll az egész ház!
2005.10.12 20:08
Jól van?
Holnap mehetek vérvételre, ami vidám lesz, mert ma du csemetém melgetése után volt a vérnyomásom 90/50m így reggel éhgyomorra... csak összeraknak h szétcsúszom!
2005.10.13 00:30
Ezeknek a kismukiknak olyan érzékeny kis szenzoraik vannak, mindent egyből megéreznek ám!
Meg aztán tényleg a bevált rituálék is rettentő fontosak nekik, nálunk sem lehet "csak úgy" csinálni valamit, hanem PONTOSAN úgy kell.
2005.10.13 11:33
2005.10.13 12:38
Gondoltam egyet...annakidején még úgy vettük a kiságyat, hogy leesésgátlós ággyá alakítható. Szóval gondoltam átalakítom. A falnál lévő rácsot meghagytam, az jó ott, csak a másik oldalára fogom varrni a falvédőt, az elejét kicseréltem a kiságynak. És hát az minden, de leesésgátló nem.
Ezért szépen megyek majd reklamálni, mert csak az a két léc, amit ők leesésgátlónak hívnak, az került darabja vagy ötezer forintba!
Lehet, hogy megszokná így is a csajszi, most tettem oda puffokat, nehogy az első alvás rossz élmény legyen egy leesés miatt, de utálom ha hülyeségeket beszélnek, és ezzel átvernek!

2005.10.13 13:19
Ugy rohantam haza vele, hogy a ket kezet maga elott tartottam, nehogy szetkenje.
nagyon sokan eltuntek am. Kisallatok edesek. En inkabb egy szarazteknost szeretnek majd. Nagyon szeretem oket. Algeriaban ahol eltunk 6 volt nekem.
Muszaj koran kelnem.
maskepp nincs idom tanulni. Lili minden idomet lekoti mostanaban. Reggeltol estig kint vagyunk a kertben vagy setalunk. Itthon mar nem is vagyunk. Kihasznaljuk a szep oszi idoket.
De olyan mintha fiu lenne. Vagy ez meg korai?
Lili is imadja. O altalaban a kutyakat szokta mosni vele.
Amikor mentunk Bukfurdore, meg ha furdoruhaban voltam is, akkor is hangosan elhangzott, hogy cici!
Mondja a puncit is.
2005.10.13 22:59
Legalább nem lépünk egymás tyúkszemére, ha kevesen leszünk!
Kiskabátok: kell és kész!
De örülök,hogy jönnétek!
Juhu-juhu!
Kár hogy a többiek eltűnek!
Cici: nálunk pont ma este próbált meg Lili kicsomagolni a vendégek előttt, pedig ez eddig nem volt szokása...
Az se lett volna rossz sztori, ha a puncit kiabálja!
Mi is sokat vagyunk kint, megpróbáljuk kihasználni az utolsó napsugarakat, meg a száraz időt, mert a kisasszony igazi energiagombóc
Õ odaáll a bejárati ajtóhoz és teli tenyérrel csapkodja, ha ki akar menni, és ő két ébrenlét között legszívesebben mindig kint lenne..
Ezért is nagyon klassz ez a biai kéró, mert itt van hová kivinni!
Majd adhatsz néhány tippet, hogy lenne praktikusabb a lakás, a nappalit kicsit át kéne rendezni télire, hogy beférjen a virágospolcom!
Bár lehet, hogy addigra már itt az éjszakai fagy és bekell hozni őket..
2005.10.14 13:04
2005.10.14 20:38
Volt egy kis kavarás és mikrobusz helyett egy személyautóval ment a csapat és én már nem fértem be.
[
[2005.10.14 21:24
Azért hetente 1-2-szer ideülök és gyorsan átolvasom a termést,de írni már nem megy.Ne haragudjatok,majd előbb-utóbb azért próbálok jönni. 2005.10.15 09:21
Én még töretlenül hiszek a nunában!
Buksisimi!
Persze trikót, bodyt újat veszek, de gatya, pulcsi, kabát, anorák mind turkálós. Mond hol kapsz macis kantáros farmert 650 ért? Ugye. Sok márkás cucc is van, amiket ugye "nyugatról" hoznak és vessetek meg, de én még mindig abban a hitben élek, hogy amit ott, vagy oda varrnak, az meg van varrva!
Azért írj majd, bár tudom miről írsz, amikor olvasás után nincs szusz a tényleges válaszra. Azért én halom, amit mormogsz az orrod alatt olvasás közben reagálás gyanánt!

2005.10.15 17:51
2005.10.16 17:15
Az azt követő kedd is jó, de jöhettek mindkét kedden!
10 után jöhettek bármikor, kivéve jövő csütörtök!
2005.10.16 19:41
[
[2005.10.17 13:47

2005.10.17 14:42

De betudom, hogy babuci a hasban, a másik kis örökmozgó meg állandóan a nyomodban!
ÁÁÁÁ, ne vedd komolyan nem vagyok én olyan sértődős fajta
Amúgy sajnálom, hogy nem fog összejönni az UH. Én nem olvastam, vagyis nem láttam ezt a helyesbítést!Bár még ki se olvastam teljesen az újságot se. valahogy nem nagyon van időm már erre se!
Naon ügyike vagy, hogy ezt így bírod, és reméljük végig is tudod csinálni!Hajrá,hajrá
Én ilyen tanulásra csak a két gyerek után merek majd vállalkozni, ha már oviba járnak!
Eszti igaz, pont az egy éves szülinapján kezdett el menni, azóta meg már fut, és a babakocsiba is alíg akar megmaradni. Már az utcán séta közben is ki szoktam venni, és tolja a kocsiját!De azért remélem ő se lesz butuska
Az nagyon szuper lenne

2005.10.17 15:01
Várunk sok szerettel!
Képek szuperek, lesír az arckifejezéséről is a huncutság!
A jókai utca köztetek és köztünk eső részén lenne ha minden igaz..
A "fagyi" /alul rózsaszín, felül sárga/ házakkal szemben..
2005.10.17 16:06
Remélem találkozunk holnap
Ez aranyos volt, jót mosolyogtam. Ruhaügyben szerintem igazad van, nálunk Robi öccsének van egy ismerőse aki Németországból hoz be cuccokat és onnan szoktam válogatni. Némelyikről meg nem mondanám hogy használt ha nem tudnám. Én is úgy szoktam csinálni hogy fele - fele alapon, legyen minden napra új ha megyünk társaságba, mert ott ugye nem nézhet ki csúnyán és legyen annyi használt amennyi itthonra kell. Főleg ahogy most még manó eszik, egy étkezés egy body.
[
[2005.10.17 16:42
Szerencsére Karcsi holnapra kivett egy szabadnapot, így tudok majd feküdni, mert ez a mai nap elég gáz volt.
) imádjuk a turis dolgokat! És szerintem is csomószor ott sokkal job rucikat lehet találni, mint a boltban méregdrágán. Én is ugyanúgy csinálom, mint Te, bodyból mindig újat veszek, de a többi szinte mind turis. És nem lehet róluk megmondani!
2005.10.17 22:03

Ez hihetetlen, bíztam benne, hogy nem pont holnap lesz a tali, de hát ez van! Ha tudunk átugrunk, de így most mi max. du tudnánk menni!
Drukkolok, hogy sikerüljön! Mikor derül ki, hogy lesz-e belőle valami? 
2005.10.18 12:37
2005.10.18 17:28
Ugye igenigenigen!

Ketdek arra gondolni, hogy azt hiszi én is el fogo "tűnni", mint apa, és ez a baja. Más ötletem most nincs. Csak annyira nehéznk érzem, főleg mert a 123. hisztisírás után nincs semmi türelmem.
2005.10.18 17:31
2005.10.18 17:54
Igaz, hogy Ritát kérdezted, de én válaszoltam és úgy látszik nem olvastad.
Hála a homeós bogyinak már sokkal jobban vagyok, szerintem holnap már nem lesz gond, hogy délután nem fogok tudni feküdni Mókuskám miatt. 
Én sem tudom, hogy mit csináljak.
Pedig nálunk még nincs tesó. Igaz gondolatban már van, lehet, hogy azt érzi?
2005.10.18 17:56
Nagyon édesek a csajok! Most már még jobban bánom, hogy nem tudtunk menni, milyen klassz dolga lett volna Gergőnek!
Ennyi szép kislány között egyedüli fiúként!
2005.10.18 20:09
Szegénykémet annyira sajnáltam. A térde jobban fájt, mint az arca. Az arcát hagyta lemosni, fertőtleníteni, a térdéhez még percek múlva sem nyúlhattam, mert visított.
2005.10.19 06:58
Pofozni szivesen pofoz, de sokszor a levegoben megall a keze, mikor meglatja az arckifejezesemet.
nalunk is van.
Lili nagyon akaratos. Es nem engedhetek meg neki mindent.
Lesz meg ilyen.
Meg jo, hogy "csak" ennyivel megusztatok. Lilit egyaltalan nem erdekli a motor. Addig is nyugtom van.
Lilla edes meg igy piros folttal is.
2005.10.19 12:05
De most ez is kevesebb, határozottságomnak köszönhetően.
2005.10.19 14:22
De hát ez van, bizonytalan volt az időpont, így én meg beszerveztem
De a nov. 8-ra tényleg megpróbálunk menni, Andiékhoz
Amúgy naon édikék a lánykák a képeken
Csapkodás meg egyszer, de az egy kicsit furcsa véget ért!Pont fölvettem, és közben valamiért emeltebb hangon leszídtam. Na, ekkor jött amire nem számítottam, 10cm-er távolságból leosztott nekem 2-3 olyan pofont, hogy szabályosan fájt!Annyira meglepődtem, hogy szólni se tudtam, de láttam a szemein, hogy ő is érezte, hogy itt most valami nem stimmel. Ekkor a nagy meglepődéstől,(szégyen ide szégyen oda) képzeljétek elsírtam magam, és mérgesen rá szóltam, hogy te mit csinálsz anyával??Na, ezt kellett volna látni, ő is elkezdett sírni, ahogy látta, hogy könnyes a szemem, és mint a kismaki erősen rámcsimpaszkodott, átölelt, és perceken át puszilgatott, és szorította a nyakam!
Kicsit mókás lehett, így utólag ahogy anyja lánya sírva puszilgatják egymást
De aztán elmagyaráztam neki, hogy nem szabad ilyet csinálni, és azóta se próbálta emelni a kezét rám!
De kitartááááást
Lessz ez még így se!
azokat kell most már vasalnom! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|