EN most olyan boldog vagyok. sikerult talalni egy jo kis takaritonot. Tegnap volt itt es kitakaritott. 4000 ft-ot kert es meg ki is vasal.
Olyan szepen takaritott, hogy ilyen meg nem volt. A sutot, mikrot belulrol csoveket stb...
A vasalasa is szupi lett. Igy mar nem kell tobbet takaritanom es vasalnom, mert jonni fog minden szerdan.
A hetvegen most megyek utoljara suliba. Lesz ket vizsgam es igy meglesz a 10 db vizsga. Utana mar csak 2 db vizsga es a szigorlat.
Mar alig varom, hogy vege legyen.
Kepzeljetek. A joidore felbuzdulva Zolirol levettem a kertbe a pelust. Csak kis alsonaci volt rajta. Mutattam neki, hogy hol a bili es hogy oda kell pisilni meg kakilni, mondjuk ezt mar hetek ota mondogatom neki.
Eloszor raultettem es mondtam, hogy most kell pisilni meg kakilni, de semmi. Delelott vagy 5x pisilt be. Delutan miutan felkelt le a pelus. Raultettem a bilire es mondtam neki, hogy pisi, kaki. Lass csodat belepisilt. Egyutt orultunk neki.
Majd 1 ora mulva rohant keresni a bilit es uvolt hogy kaka, kaka, kaka. Le a gyatyo es ra a bilire. Elmentem mosogatni stb... A gyerek meg mindig a bilin. Kerdezem, hogy vegeztel. Erre csak kiabal, hogy NE mergesen. Ezt akkor szokta, mikor jon a kaka, mert nem szereti, ha nezzuk, vagy ha ott vagyunk.
Majd hallom a konyhaba hogy kiabal Zoli, hogy anu (anyu). Kimegyek es jo nagy kaka es sok pisi a bilibe.
Na hat azote elvagyok alelva. Most ugyan nem szol, de 30 percenkent ul a bilire, mert raultetem es mindig megy bele pisi. Pelusba meg nincs semmi.
Tehat szolni meg azert nem tud, de tudja, hogy a bilibe kell csinalni a kisebb nagyonbb dolgokat.
Magi