Iancsa,Manó és mindeki, aki írt pelenkázó úgyben nagyon köszönöm!!!
Iancsa, megtaláltam a 2002-es IKEA katalógust, abban van TROGEN asztallap pelenkázóasztalhoz 75x72x8cm és 5eFt. Azt hiszem megvizslatom. Hátha még árulják csak a 2003-as katalógusba nem került bele.
A szivacsot majd utána veszem meg, de ahogy elnéztem eddig van olyan ami jó ekkora lapra, ugyhogy az nem gond.
Ja, festeni nem a radiátort akartam, mert ahhoz guggolni, hajolni kéne és na az nem megy. Hanem a falat szerettem volna mázolni diszperziós festékkel, ami nem oly ártalmas és tökre szeretem csinálni.

De azt sem szabad, kispapa nem engedi, hogy nyújtozzak, létrázzak, ami csak azért gond, mert nem leszünk készen mire jön a baby. Most azon könyörgök, hogy legalább a babaszobát fessük ki

, ha már a többit nem is.
Norkini,sajnálom, hogy nem jött össze a szabad téri sütögetés, de sajna lassan ebbe bele kell törõdni. Párom anyukája is állandóan azzal rágja a fülünket, hogy menjünk és fõzzünk a kertben bográcsban, na most hétvégén megyünk, de nem hiszem, hogy nagy kerti fõzöcskét csapunk.
Gyógyulj meg minnél hamarabb!!!
Kakukkfû,
igenis értettem. Minden napra egy mese.
Jó utat holnapra és visszára és egy szekérrel a szakdolgozat védéshez. Nagyon felnézek ám rád. Én még azt sem tudom, hogy a félévemet, hogy fogom megcsinálni, nemhogy szakdogát védeni.Drukk, drukk!
Manó,
én azért szeretem az IKEÁt, mert olyan jó ötletek vannak, amiket el lehet lesni+a kiegészítõk nem olyan drágák és nekem nagyon tetszenek. Most is épp azon fûzöm a kispapát, hogy van a gyerekosztályon egy kis kék csillag alakú lámpa, olyat szeretnék a babának, mert annyira tetszik.

Máshol pedig nem láttam ilyet.
De szoktam anyagot is venni, mert sokszor van leértékelés, cérnát, gyertyatartót, mécsest, azt szinte mindig ott.
Bútorból eddig : egy asztallapot 4 lábbal, egy kerek bárszéket, ami állítható, 1db állítható lábat és 5db STEN polcos elemet( ami a háló és nappali szekrény jelenleg) vettünk ott. De én ezekkel nagyon elégedett vagyok.
Ja és egyszer a párom venni akart nekem egy kék kis asztalt, de épp nem volt így katam tõle 5db különbözõ színû bögrét. Annyira jól néznek ki.
Az ágynemûket én drágának találom, így odáig el sem jutottam, hogy megnézzem a méreteket.
Ja, és ha még kapható az a pelenkázóasztallap, akkor az is jó áron van szerintem, akkor azt is szeretnék.
A fájdalomcsillapítással kapcsolatban még el sem gondolkoztam, hisz oly messze van. De azt hiszem, valamit bitos kérni fogok, ha nem bírom már, hogy mit az szerintem attõl függ, hogy alakul maga a szülés. Hiszen ha túl késõn megyünk be(nagyobb, mint 4ujjnyi tágulás), akkor már nem adnak epidurált, szóval elõre nem tudni mi lesz. A lényeg, hogy mindketten túléljük és a babának a legjobb legyen.
ZSuzsi,
kedden jössz haza! De jó, gondolom már nagyon várod, hazai ízek, rokonok+barátok. Azért, amit magaddal akarsz hozni az nem semmi. Vigyi nagyon, nehogy megemeld magad! Bp-en maradsz, vagy vidékre mész? Bocsi, de nem tudom, hogy hol laknak a szüleid.
Milyen nagy fiad van már, hogy emeletes ágyban alszik. Elhiszem, hogy nem volt könnyû éjszakátok, de talán jobb is, hogy most elkezdted szoktatni, mert mire megjön a legkisebb, addigra már teljesen megszokja az új ágyát, nem? Tényleg az õ kiságyát kapja a pocakbaba?
Olyan jókat turkálsz mindig, erre itthon szerintem nem igen van mód. Fõleg nem márkás cuccokra, pedig olyan jó lenne. Magamnak is szívesen turnék, ha lenne hol.
Nincs valakinek valami jó kis turki címe??? Lehetõleg olyan, ahol kilóra adják a ruhát és nem darabra, mert akkor vennék használt kockás ingeket is patchworközni.
Pocok,
nézted azt a web oldalt, amit írtam varrás és egyéb kézimunka ügyben??? Vagy már ismerted?
Sasha,
mi történt Veled/tek, hogy aludtál? Csak nem kifárasztottak jóslófájások, nem csodálkoznék.
Pihenj sokat, amíg lehet, aztán ugyis beindul a babázós idõszak.
Na jól van, megint nagyon hosszú lett, de annyit írtatok.
Pussza,
Timici
22+3
U.i:képzeljétek, hogy ma és holnap 8-17h-ig nincs víz+nem lehet használni a lefolyókat, pl.WC-t lehúzni.

Ugyanis cserélik a szennyvízvezetéket. Borzalmas!!!