Csatlakozom automanias fius anyukak taborahoz,nalunk nagyon sok auto van,abbol sosem eleg neki
Minden jarmu johet de a kis atok mostanaban a menok.Kapott olyan nagy kamiont meg repulot ahova be tudnak ezek parkolni es ezzel jo sokaig elva ha en fozok
Ajandekotletnek jo a puzzle,olyan 900 ft korul lehet mar kapni.Nekunk van mese dominonk,Sesame Street figurakkal,nagyon szereti es a kezdetektol ugyesen jatszik vele,bar mi azt nem itthon vettuk,ugyhogy nem tudom hol lehet venni.
Az egyeni tenyleg azert nem jo,mert Ok mar eleg nagyok ahhoz hogy kerdezzek,miert nem olyat kaptak mint a masik.
Panda
Koszi mar jobban vagyok,kicsit faj meg a torkom meg dizozos a hangom de ez mar nem veszes
Enyem apa is volt mar Alexxal 2 napot amikor nekem videki megbeszelesem volt a es ott aludtam Nyiregyhazan,nagyon elveztek itthon

Nyuszi
Szerintem teljesen normalis hogy nem bizod anyukadra hetvegen oket hiszen hetkozben minden nap segit.Ez nagyon jo dolog lehet.
Tegnap nekem is itt aludt anyu mert ket napig pesten vannak targyalasai.Olyan jo volt hogy a dokihoz ugy mentem hogy nem kellett magammal vinni.
Mi egesz hetvegere csak a wellness+Becsi kiruccankor hagytuk ott.Most masfel nap volt,de ez boven eleg neki+anyueknak sem egyszeru egyszerre ket egykoru (nem testver)gyereket managgelni.Halak reven tulsagosan is tekintetel vagyok masokra ezert nem akarom hogy Alex erezze hogy lepasszoljuk,meg ne tudjanak a szuleim meg hetvegen sem pihenni.Bar szabad hetvegejuk nem igen keves van Zalan miatt.
Mano
19 kg?Nem semmi nagylany Emma
Alex 14,5
Drukk hogy tovabbra is menjen jol az ovi
Gumicukor
Hat akkor nekem abban volt szerencsem hogy mi olyan asztalossal csinaltattuk aki maga +2 seged csinal mindent a tervezestol az osszeszerelesig.Mert sajnos a szep munkat is el tudjak barmolni
remelem valami jo kis arengedmenyt kaptok,de azert meg helyrehozhatoak a hibak es akkor mar csak el kell felejteni a bosszusagot
Kataa