Csilla1,Chryssi

gratulálok a 2 csíkhoz és üdv. a körünkben, jó pocakosodást.
Zulu,
igenis jelentem, volt tegnap UH(szívuh). A szive teljesen OK, magát a babát most nem mérték, és csak rövid ideig láttam, mert fõleg a szivére koncentrált a gyerekorvos. De mikor láttam épp teljesen hátrafeszítette a fejét.Olyan furi volt, de nagyon helyeske a kicsi fiú. Mondtam a dokinak, hogy fáj a pocak, mert emelgettem és megnézné-e a méhlepényt, erre jól leteremtett, hogy nem mondták nekem, hogy 2kg-nál többet nem szabad emelni!Aztán hozzátette, kár lenne elveszíteni ezt az egészséges gyereket! Na, rögtön jó kedvem lett.

Lelkiismeretfurdalás, stb.
Mysnnia,gratula a kisfiúhoz!

Tudjátok már mi lesz a neve?
ZSuzsi,
bár tudom, hogy most nemolvasod, de gondolok rád, hogy minden rendben legyen az utazással, gyerekekkel, csomagokkal. Pozitív energiáimat küldöm:+++++++++++++++++.
Pocok,
nem, nem néztem a kötõs részét

kár, hogy nem jön be. Valahogy nekem a kötõs oldalakkal soha sincs szerencsém. Most meg nem találom azt a könyvemet, amiben a tuniszi kötés van leírva. Nem tudod, hogy kell csinálni.A kolleganõm egyszer megmutatta még régen, de ki emlékszik rá...
Most egy kis helyzet és hangulatjelentés: Tegnap UH után szerettem volna beszélni az orvosommal, hogy mik is ezek a pocakfájogatások. Kiderült, hogy szabira ment 1hétre már megint. Megyek a terhesambulanciára, beadom a könyvem, várok 18-19.30-ig, amikor is kijön egy doki, hogy én kire várok, mert neki lejárt már rég a munkaideje és õ nem tud róla, hogy én még várok rá. Szégyen ide-oda, elsírtam magam, annyira szerencsétlennek éreztem magam. A pocakom a 1,5órás ülésben szépen kõvé keményedett és a hangulatom is ennek megfelelõ lett. Sírdogáltam, õ meg elment az ügyeletes orvosért. Aki végre megvizsgált és látta, hogy bizony bizony nagyon kemény a pocak.
Szóval ismét 1hét szigorú ágynyugalom, semmi mozgás, csak fekvés, mert az állítólag ellazítja a vérereket és ezáltal több vért kap a méh és nem feszül.+MagneB6 3*2naponta, Dyafilin(értágító) és orvosi utazsításra PIA, bármi. Persze sörön kívül nincs itthon semmi.

Egy hét múlva vérvétel, nincs-e valami gyulladás, ha nem javul a helyzet megint befektetnek a kórházba.

Most úgy vagyok, hogy kicsit jobb, de a sok magnéziumtól hasmenésem van már éjjel óta és ehhez jön hozzá, hogy nem lehet lehúzni a WC-t 8-17h-ig.KLASSZ.
De, hogy ennél is szebb legyen az élet. Tegnap este mikor hazaértünk észrevettük, hogy a nappaliban folyik a radiátor és kb. 1,5m2-en tocsog a padlószõnyeg a vízben. Mi jöhet még??? Most várom, hogy kijõjjön valaki a Fõtávtól és elzárja és kicserélje a csapot a fûtõtesten. Közben persze feküdjek, aludjak.De hogyan???mikor azt sem tudom, mikor jönnek.
Iancsa,vigyázz magadra. Ezek a fránya jóslófájások mindenkit megkínoznak. Drukkolok, hogy a többi kellemesebb legyen.

Sasha

csak nem babázol már, nagyon izgi.
Sheila,
rám nem kell irigykedned, eddig nem mondhatnám, hogy gyönyörû volt az elmúlt 22hét.

Persze a babám az gyönyörû, és imádom ahogy mocorog, rugdos, de hogy állandóan feküdnöm kell+kórház és félek, hogy mi lesz a picurral, na az nem gyönyörû. Pedig én is úgy képzeltem, hogy majd szép és jó lesz. Most meg már csak abban reménykedek, hogy nem lesz rosszabb.
Gratulálok Melissához, õ biztos gyönyörû 5 hónapos baba.

Egyébként a dokinõ szerint, most elég sok a keményedés, görcs megint a hidegfront miatt. Úgyis úgy útálom ezt a szar idõt, de most, hogy tudom, hogy a pocaknak se jó, talán még jobban.Pfujj!!!
Na megyek ledõlök, bocsi a sok negatívért, de muszály volt leírnom, annyira bánt és kicsit parázok is, hogy nehogy megint kórház legyen a vége.
Mindenkinek további szép napot, jó pocaknövesztést és vigyázzatok magatokra. Este még benézek, hogy mik a hírek.
Pussza,
Timici
22+4