gorsan Írni próbálok mindenkinek!
MEGANN!!!
nehogy elhidd amit ez az arctalan arcátlan mond!!!persze biztosan én is ngyon rosszul érezném magam ilyen szöveg miatt, de remélem megnyugtat, hogy szerintem pedig nagyon jó anya vagy, és nem sok anya tenné meg mindezt a kicsibabájáért amit te, hogy éjjel nappal fej!és nagyon büszke vagyok Rád, hogy nem adtad fel és ennyi tejcsit csináltál

!!! mi szeretünk , amikor félreértettünk,(mikor sokan úgy értettük, hogy akkor is tömöd Lénát ha sokat evett és az a baj, hogy már nem kér vagy valami ilyesmi volt...) akkor is őszinték voltunk veled emlékszel? megmondaná bizonyosan bárki közülünk, ha nem tetszene valami neki veled kapcsolatban.
antimegann...
inkább te menj innen! vagy legalább ha a beszélgetésünkbe nem tudsz bekapcsolódni akkor inkább ne "szólalj"meg...
Ildi!!!!
Tökjó lenne!!!a tali!ha erre jártok, szólj!
ezt a kislányt is nagyon sajnálom

Mesélek valamit ezzel kapcsolatban és azzal, hogy miért foglalkozom azzal a kissráccal, meg miért sajnálom. komolyan, nem irigykedésből!
Párom amikor kicsi volt és a szülei még együtt éltek, nem volt sok pénzük.Pár még nem volt elkényeztetve, illetve az ajándékokat kiérdemelte meg ilyesmi.Volt a páromnak egy másik öccse. ő már akkor született, mikor sok pénz volt és kérés nélkül is mindent megvettek neki, csak,hogy ne kelljen nevelni, vagy játszani vele...vagy nemtom... azt hitték biztos, hogy ez jó...és a fiú úgy nőtt fel, mint a féltesója most, és mikor már semmi sem dobta fel, mikor ő se talált már semmit amiért szeretett volna élni heroinista lett és végül felakasztotta magát

mert nem tudott lejönni az anyagról és nem bÍrta nézni, hogy ha ő jól érzi magát, mások szenvednek,akiket szeret...és nekem mindÍg az jut az eszembe mikor szegény kissrácot nézem a 15rugós kis kabátjában az elektromos motorján, vagy a szobájában amiért más gyerekekek mindent megtennének, hogy 1napot ott játszhassanak, mert kisebbfajta vidámparknak is beillik, és ő meg unott képpel arra vár, hogy valaki játsszon vele, -( régebben párral átjártunk, hogy játsszunk vele,mikor az anyja még nem volt ilyen bunkó, -)szóval az jut eszembe, hogy ha már most ilyen fásult és életunt, lehet, hogy ő is drogos lesz és úgy fog élni és ami szörnyűbb gondolat, meghalni mint a bátyja...és ettől még bőgnöm is kell. és úgy mondanék neki egy mesét, vagy vetÍtenék egy diafilmet, de neki ez a sok DVD után biztosan uncsi lenne, na meg az anyja inkább babysittert hÍv, akkor is babysittert hÍvott mikor még én terhes sem voltam...szóval nem engedi át. az apjával jön át néh, de az apjuk azt hiszi, a qrva tökéletes anya...és nem értené, miért akarok én mesélni a kisfiányak, ha ott a dvd is a kocsiban, a szobában...talán még a klotyón is...
na mindegy...csak ezért akadok fenn mindÍg, ha látom a legújabb cuccain fásult képpel
bocs, hogy ezzel foglaltam itt a helyet!csak jólesett kiÍrni magamból...
Dudukly,
Pálma annyira imádni és dögönyöznivaló ott a fordulós képen is

Hát, nagyon várom már azt a talit!!!
Csikken,
Gratula a keresztelő alkalmából,
Viki,
dehogy vagy lüke, én mikor Lilla belejött a kakilásba, örömtáncot jártam és ma amikor a boltban láttam a fején, hogy épp kakil

elfelejtkeztem magamról és elkezdtem neki mondani, hogy ügyes vagy kicsim, nyomjad...meg ilyenek

ott drukkoltam

hát, ha hallotta valaki biztos totális baromnak hitt

)

de a lányom jó nagyot kakilt

hihi
Csillám!
NAgyon imádnivaló Dávidka, olyan édes!
Persze minden baba édes

és tisztára elérzékenyülök tőlük, hogy milyen gyorsan nőnek, milyen szépek, milyen csoda az összes baby

ma az alvó Lillám felett is potyogtak a könnyeim, hogy mennyire boldoggá tesz a léte
bocs, kicsit csöpögős vagyok ma...
Benianyu,
ugye??? én is arra gondoltam, hogy cukrászdájuk van, a kisgyerek a fincsi főzik helyett a mekiből kap ebédet szegényke, azt sem tudja milyen a krumplifőzelék...és még mozogni sem mozog, mert mindenhová repÍti a merci és ha kiszáll belőle, akkor kap az áruházban egy elektromos járgányt a segge alá...honnan lesznek izmai???el fog szegényke folyni

mert nem lesz ami tartást biztosÍt a hájnak...vagy amivel ledolgozhatná...még nem kövér, de a fogai rosszak, fájnak neki szegénynek

és azért nem éppen vékonyka...
pár is mondta, hogy majd ha Palika kinövi ezeket az elektromos izéket, akkor Lilla megkapja, én meg mondtam neki, hogy ha idehozza én kivágom, mert Lilla kap majd kisbiciklit meg görkorit és ő azzal lesz "menő"kiscsaj