+1 kép, még aznap vettem Levinek végre dzsekit. (ugyanannyiért, mint a Pók utcai ltp- es turis boltban :-)
pusz
Mese

2005.12.06 18:54
Édi volt

2005.12.06 19:57
Édes, mosolygós egy lánykád van!
Remélem tényleg ott lesztek a következő talin!
Gergőt délután csak 3/4 4-kor tudtam elaltatni, 40 percre. Kíváncsi vagyok mit fog szopizni este, mert fél 1-től jó párszor ciciztünk, hátha elalszik.
2005.12.06 22:10

Csak enyire vagyok zaza!
De végül is tök mindegy volt, hogy mi volt ma, a videót be kellett állítanom.
2005.12.06 23:35
[
[2005.12.06 23:45

majd a következő talán kislány lesz, de még akkor is a farkasok lesznek fölényben a báránykákkal szemben
ezért kell majd MÉG EGY kislány...
(de ez akkor is meglepő, hogy a bőrgyógyász ilyesmire vetemedik!)(mert ha még a gyerekorvos, azt megértem...)Heimpálos a bőrgyógyász,ugye? Melyik orvos volt az? aki negatív tapasztalat volt nálunk (a nagy hírnevével
)az a Török doktornő volt, viszont a szemölcsös egy fiatal kosárlabdázó alkat volt, az tetszett
fiatal felnőtt koromra egészen rendeződött
a sok kivizsgálás alatt sokféle allergiát bizonyítottak rám: kezdve a tojástól az epren át...de egyik sem volt valós, ellenben a citrusokra rettenetes volt, erre magam jöttem rá, de elmúlt, mostmár nyakalhatom kedvemre
Sárkányos?! az Transformers? én csak robotokat, repülőket, járgányokat ismerek belőlük.
merthogy ez most új kiadás
nagyon igyekszik, sokat is gyakoroljuk szabadidőben. Még az autóban is azt akarja "játszani", hogy mondok 3-4 betűt, és összeolvassa. (nálunk ezzel voltak/vannak kisebb gondok) 
de a táncos pillanatokat nagyon élvezte, kipenderült a színpad elé, és azt hitte, neki tapsolnak, utána felment a színpadra, és ott táncolt a bohócokkal és a "kiválasztott" gyerekekkel
), ahová kb másfél éve készülök: a Foltvarázsba, a Soroksári úton. Ha láttatok csodát! azt a mennyiségű csodálatos anyagot, fonalat, kongrét és millió kiadványt, ami ott kapható...Mindenképpen el kell menned egyszer!!! Ha kitalálod pl., hogy mondjuk teheneket akarsz hímezni, akkor abból is kb 50 kiadvány létezik...Menj el egyszer!!!!
ezt újonnan vetted, annyiért, mint a turiban láttál?
nálunk is 9 hónap van az unokatesók között, bár Bálint csak másodunokatesó mert az unokaöcsém fia, de ő meg olyan, mint a testvérem
majd elmúlik hamarosan
és az étvágyad?
úgy hallgatózott.
háááát Anikó, mégsem olyan biztos ez!!! 2005.12.07 13:15
Én is visszaestem, a múltkor el kellett menem a bőrgyógyászatra és én is szteroidosat kaptam rá, szerencsére 2 nap alatt elmúlt tőle! De előtte majd levakartam a karomról a bőrt!
Remélem egyszer tényleg eljutok! Csak pénz is kell hozzá, de gyűlnek az ötveneseim!
Nagyon jó Mikulás volt a Drágám, így már most megkérték, hogy jövőre is csinálja meg, de én még nem tudom, hogy jó ötlet-e, mert Gergőnek nem hiszem, hogy jó lenne. Most is, mikor Karcsi bejött és megszólalt, akkor Gergő mondta, hogy "Apa, Apa". Csak aztán a látvány, az legyőzte a hallását.
De a végén is nagyon gondolkozott, mikor Mikulás bácsi elköszönt és kiment, akkor Õ még egy percig tűnődött. Nagyon cuki volt, azt hittem megzabálom!
2005.12.07 13:36
Karcsi a cél érdekében szemüveget vett és méretesebb pocakot, így nagyon jó lett az összhatás!
2005.12.07 21:58
Nálunk most kimaradt a személyes találka a mikulással, de manó is nagyon meglepődött hogy van valami a csizmájában. A legjobban az anyósomtól kapott haaaaaaaatalmas télapónak örült bár babának nézte. Jó ez a hátizsák is.
[
[2005.12.07 22:44
Kari ajándék fele letudva. Most jön a honlap!
2005.12.08 00:20
2005.12.08 12:00

2005.12.08 13:02
Adakozó csemete! remélem megtartja jó szokását, és nem fog állandó vitától zengeni a ház!
Nem mondom azért jól esik, de... Aztán még ki tudja. Felveszem a türelmes imádkozósáska pózt, és ha esetleg mégis látom jelét.... lecsapok!
Vigyázz magatokra! Jó munkát! 
2005.12.08 13:42
Nagyon ügyi vagy! A zene hozzá szuper! Teljesen meghatódtam, ahogy nézegettem a képeket és ment alatta ez a zene! És a képek annyira jók lettek! De tényleg, kivétel nélkül! Ahogy nézegettem őket, úgy elkapott a vágy, hogy holnap megint talizzunk!
Hetek óta töröm a fejem, de nem sikerül kiokoskodnom.
Segítséééééég! 

2005.12.08 15:35
köszi!
Én Esztim sincs még 10 kg. és nem úgy néz ki mint aki alultáplált lenne
Mi 2 hét múlva megyünk"mázsálásra"majd tudósítók!
köszike a képeket. Bár én sajna nem tudom ki-kicsoda, de azért jó volt nézni! Egy-két babát felismerek, de nem biztos, hogy jó anyukához párosítanám
Kié az a kisfiú amelyik majdnem minden képen sír?Olyan kis cuki, úgy megvígasztalnám
Bocs, de nem tudom

Nálam jelen pillanatban ennyi, mint kreatív ajándék készítés
2005.12.08 16:34
Reggelre hőemelkedése lett és köhög,remélem nem betegszik le.
Most alszik.
Egyébként tényleg elég sokat sír,bár mások nem így látják.Csak engem tüntet ki.
Eredetileg mi is két babát terveztünk,aztán később mégis nagyon akartuk Bencét.Amikor már Gergő és Kata olyan nagy volt.
Képet nem kaptál?
Ikeás puttonya volt?
Én nem jutok ki Bécsbe,az van,ami itthon van.
.Jövőre meg Kata is.
2005.12.09 00:46

2005.12.09 11:02
2005.12.09 14:24
Ezt használtan kaptuk, örültem hogy van kettő, mert Gergő is néha belecuppan a sárba teljes testbedobással, erre most az egyiknek annyi.
Pénztárca megint megcsapolva.
2005.12.09 19:43
2005.12.09 19:44

2005.12.09 23:43
2005.12.09 23:45

tök jó!
De a Mattiba néha, a Kenguruba meg szoktam járni
A babásokat meg tudom erősíteni, hogy ott lehet nekünk is vásárolni mindenféle limit, és kártya nélkül is! 
Ez nem semmi! Régen én is nagy képeslapíró voltam, de amióta elterjedtek a mobil, sz. gép stb. azóta valahogy mindenki ezen küldözget üdvözleteket, és egyszerűbb meg gyorsabb a "válasz"-ra klikkelni

2005.12.10 19:42
Viszont vettünk kültéri világítást, 2x10 métert, így holnaptól már a mi házunk is szép lesz,igazi karácsonyváró! Majd megpróbálom Karcsival lefényképeztetni.
Ráadásul a másik dzseki is elkezdett szórakozni velem, azon is vigyázni kell, hogy húzom fel a cippzárt, mert kinyílik.
Pedig ezt nemrég vettük.
De már technikás vagyok, így most az ok, remélem nem romlik el! Karcsi szerint meg lehet csináltatni a cippzárt, hát nem tudom. Azért majd megkérdezzük valahol.
Csak én nem tudok egy viccet normálisan elmesélni, vagy leírni.
És gyertek légyszíves!
2005.12.10 21:08
Teljesen lemerültem és már nagyon türelmetlen voltam szegény gyerekekkel.
Bár Balázséknál egyelőre nem látom ennek jelét. 
2005.12.10 21:23

2005.12.11 09:23
Még egyszer köszönöm a felajánlást!!!!
Teljesen rendbejött a műtét után?
2005.12.11 16:21
Ketszer rugott egy nagyot.
Gondolom kenyelmetlen volt neki ahogy ultem.
De jo erzes volt!
Lilit kesobb ereztem eloszor. Olyan 17 hetesen.
Foleg az amelyiken en vagyok Lilivel. Vegre egy sztarfoto rolunk.
Gyerekeknek jobbulast.
Es legalabb elvezi?
Nem beszelve az ararol.
Tanulashoz sok sikert. Egyutterzek veled.
En kettonel allapodok le. Endrevel igy is beszeltuk meg. De 2 hete amikor furdettuk a Lilit, es mint mar sokadszor arrol beszelgettunk, hogy milyen szerencsesek vagyunk, hogy ilyen szep es okos kislanyunk van, megkerdezte tolem, hogy mit szolnek egy harmadikhoz.
Kerdeztem nem viccel? Nem viccelt. Hat az en valaszom az volt, hogy: nem.
Nem mintha nem szeretnem a gyerekeket, imadom oket, de nekem muszaj lefogynom a masodik utan, ami ugye nem par honap lesz, a szoptatas miatt se, hanem jo par ev. Utana mar 36 felett leszek es akkor mar nem szeretnek szulni.
Amugy is kettoben egyeztunk meg, es kettore terveztuk a hazunkat kenyelmesre, hosszu tavra.

2005.12.12 09:03
Azért ez nem mind családnak megy,Attila megrendelőinek is szoktunk írni,azért ilyen sok.Nagyon jól esik Nekik,van,aki egyedül van,és nagy örömöt okozunk Neki ezzel.Akivel olyan viszonyba kerül,annak képet is szoktunk küldeni a gyerekekről.
Ismerős az érzés...Most olyan jó,hogy megint jóban vagyunk.
Nem értem ezeket a dokikat,védőnőket.
Esetleg nem olvassa a Kismamát a hugod? Abban nagyon bíztatják a mamákat a szopira,hátha elgondolkozik,hogy talán neki nem mondták jól.
2005.12.12 11:20
Az én fiaim valamilyen okból szeretik a gyógyszereket, soha nem volt még gond a bevételből. Rhinatiol szirupból van köptető és köhögéscsillapító is, na azt kifejezetten imádják. Tudom hogy nem szerencsés váltogatni a gyógyszereket, de hátha ezt bevenné. Vagy Fluimucilból van por is, esetleg belekeverni azt valamibe.
Rengeteg újságot küldtem neki, nem tudom hogy elolvasta-e őket.
. Én imádom a gyerekeimet, de tényleg sok a három
. Legalábbis nekem. Ráadásul meg is nyírbálják a három vagy több gyermeket nevelő szülők anyagi juttatásait. Nem az egy- és kétgyermekes szülők csp.-t sokkalom, csak azt hogy mi miért kapunk kevesebbet. Na mindegy, eddig sem ebből éltünk, csak furcsállom.
. 2005.12.12 12:04
Megkérdezem a dokinénit,hogy melyik szirupot vegyem,hátha....
2005.12.12 12:20
Sajnos mi is valahogy így. Most is úgy oldja meg a kérdést a karácsonnyal kapcsolatban, hogy elérhetetlen. Amikor beszéltünk, azt mondta jaj de jó, most meg sem Apum, sem én nem tudjuk elérni. Na látod, őt néha visszamaradottnak érzem, bár inkébb érzelmileg és icipicit értelmileg, mint testileg.
)2005.12.12 15:36
Gergő megint nem akar aludni, nem tudok Vele mit csinálni, egyszerűen nem alszik, hiába álmos.
Nem tudom miért mondja Dávidra, hogy visszamaradt fejlődésben, én is teljesen normálisnak látom! Nem lehet, hogy az ekcéma miatt? Hogy ezért akarja megnézetni? Remélem minden rendben lesz!
Dávid meg tündéri a képen!
A doki, meg a védőnéni meg szerintem felháborító! Tuti van valami érdekeltségük a tápszergyártónál! Nem is folytatom, mert csak jól felhúzom magam!
Igazi nagylány!
És akkor írtó sokan vannak!
De januártól keményen édességmentes leszek, remélem lemegy pár kiló!
2005.12.12 16:48
de jó is az.Lili csuda édes a "topánkákban"
Mi is csak két gyereket tervezünk. Anyagi okai vannak elsősorban, meg ez a világ.....amilyen lehet, hogy néha még a kettő is sok!Ez durván hangzik amit írtam, de iszonyú néha miket lát, hall az ember a híradóban
Soxor elszomorodom, fertőzések, háborúk, meg ki tudja még mik!És csak könnybelábadt szemmel remélem, hogy felnevelem egészségben a gyerekeimet.Na, nem szomorítóként írtam itt a pocakosoknak főleg
bocsi érte, csak én vagyis mi leginkább kettőnél megállunk
De én is várom már mindez rossz dolgok ellenére, hogy pocis legyek újra

nálunk az egyik nővérem ilyen!Mindíg van köztünk valami feszkó, pedig régen iszonyú jó tesók voltunk!Most meg......csak nagyon néha normális

Ne aggódj, nem lesz ott semmi gond
Se baj a lényeg tényleg az egészség
De azért azt meg kell állapítanom, hogy igaz lehet az 
Bár ennek én sem annyira örülnék, mert nálunk pedig fiúcska következnék
Meglátjuk
Így Eszti nepokon belül egyedüli szobabirtokló lesz
2005.12.12 18:45
Január 12 az újabb kínzás dátuma.
Én is kérek képeket a kostyika@citromail.hu ra Köszi
[
[2005.12.12 18:47
2005.12.12 21:02
Azt hiszem leteszek erről az ötletről és keresek valami szép szalvétát hozzá, gyűrű nélkül.

Drukkolok!
Dzseki meg meg lesz reparáltatva.
2005.12.13 12:25
Hajrá!
És holnap védőnő a rettegett mérlegével!
2005.12.13 13:51
De már megvan az ajándék ötlet, csak idő kéne, amikor elmegyek nézni. Az meg nincs.
Én még várok az ilyen kotyvasztósdival, mert Gergő ilyenkor csak játszana a kajával, szóval én még nem értem meg rá.
Nekem is kedvencem volt!
Azok a régi jó kis "szombat esti filmkoktélok"! Olyan más világ volt még akkor! Mi a tesómmal egyedül ilyenkor maradhattunk fent tv-t nézni, de akkor az egészet megnézhettük, a Meghökkentő meséket is. Persze Menő manó után a Muppet Show volt a másik kedvenc és aztán mindig röfikét meg brekit játszottunk esténként, lefekvés után.
2005.12.13 14:05
Az Ikeában találtam olyan szalvétagyűrűt, ami szerintem jó lesz! Persze majd élőben látom igazán, de jónak tűnik.
2005.12.13 14:46
Tegnap bent voltunk egesz nap a varosban. Szinte mindent megvettunk Karacsonyra. Meg csak egy-ket aprosag hianyzik. Lilinek vettem vagy 7 konyvet. Az egyik kozuluk jo nagy Micimackos konyv es van hozza zenelo. Az azt jelenti, hogy minden oldalon van egy dal, amit egy gomb megnyomasara a konyv le is jatsza es el is enekli.
Pedig mar olyan kivancsi vagyok.
Elofordul, hogy Endre ha korabban jon haza, akkor o Lilizik es en bezarkozom a dolgozoszobaba.
Hat ezt nagyon sajnalom. Nincs is esely rendezni a baratsagotokat?
En is hasonloan gondolkodom.
Foleg ha te nagyon akarod.
Gyumileves Endre es Lili szerint isteni volt.
El is felejtettem akkor megirni.
En nem szeretem, de ahogy lattam, hogy az Endre joizzuen eszi, nem beszelve Lilirol, gondoltam, hogy rossz nem lehet.
Lili 3 napig azt evett ebed utan. nagyon izlett neki. Igy ferjem lelkere kotottem, hogy muszaj lesz csinalnia gyumilevest a lanyanak. En nem tudok csinalni, mert nem is szeretem.
Ez apa feladata.
Hat ez nem tul jo hir, de drukkolok! Hetvegeert viszont irigy-irigy.
Nagyon jo lehetett. Nalunk ilyen nincsen.
Fogalmam sincs mirol irogattok itten.
Mintha kinai nyelven irtatok volna. 2005.12.13 14:59

2005.12.13 16:22
Profilomba van a címem. Köszi
Örülök a hasonló gondolkodásnak. Már féltem, nehogy túl sok legyen itt belőlem meg a negatívkodásomból

Pedig már azt hittem vége! Szegény manócskád!De legalább szép kis ünnepe lesz, és csak januárban kell menni
Ugyanis de. építettünk egy hóembert a kertben, és már azt kiabálja a szóbából
Gondolom nézegetné már! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|