Sziasztok, csak gyors bejelentkezés, aztán pihi!
Annyira helyesek vagytok, nagyon köszönöm a sok jó szót. Teljesen meg vagyok hatódva.
KÖSZÖNÖM

Miszike, örülök, hogy szerettek, ennél többre nem is vágyhatok! Én is imádom az egész bandát, olyan jó Veletek, így együtt. Nehéz lenne nélkületek!

Sheila,
ne butáskodj már, dehogy bántottál meg. Csak tudod én is úgy képzeltem, hogy minden szép és jó lesz és biztos vagyok benne, ha megszületik a drága gyermek, minden rossz a feledés homályába vész!

Én is legalább 3 gyermeket szeretnék!

Szóval nem azért írtam, csak tudod, most egy kicsit nehéz. Mondtam is a páromnak, hogy a Kismama szüléstörténetek között szinte csak "felhõtlen terhességekrõl" van szó, erre mondta õ is, hogy ha majd engem megkérdeznek jövõ nyáron én is ezt fogom mondani.
Nagyon örülök, hogy a toxémia és a 2 hónap(brrr) kórház ellenére is vállaltad a további csemetéket. Gratula hozzá és sok sok boldogság!!! Haragról meg aztán szó sincs.OK???
Mindig nagyon örülök ha jössz és a többi anyuka is, mert sok jót kapunk Tõletek. Köszönet érte!!!
Norkini,
nekem azt mondták a vérvételen, hogy abba milyen vércsoport illetve Rh + vagy - necsak a közvetlen szülõk számítanak bele öröklésileg, SÕT sokszor a nagyszülõk az igazán meghatározók. Szóval az még nem jelent semmit, hogy Te+párod milyen, hanem kellenek a szüleitek is! Én így tudom. És ez vonatkozik a szemszínre és egyéb örökíthetõ dologra is.

Brokkoli, jobbulást, vigyázz magadra!
Chryssi, a magasabb hõ az elsõ 12hétben teljesen normális, amíg nem megy 38fölé. Szóval ne parázz, nem vagy beteg csak terhes. Nekem is szinte mindig 37-37,2 volt. A baba teljesen egészséges és hellyel közzel én is.

Kataa, pihizek ezerrel, csak néha benézek, hogy egy kis felüdülés legyen a sok fekvés közben.

Zsuzsi, nagyon, nagyon jó utat kívánok, vigyázz magatokra és köszi neked is a bíztatást.
Sasha,hello!!!
Nagyon jó, hogy vagy és minden OK. Látod, mi már elboronáltuk, hogy szülsz.

Vigyázz magadra/magatokra.
Párodnak jobbulást, még ki kell, hogy tartsom míg Gabi megérkezik, különben , hogy lesz papás szülés.
Verj bele egy kis lelket, szegénykém, az a vesehomok nagyon szar tud lenni. Küldök egy kis pozitív energiát, hátha segít:++++++++++++++++++++++++++++++.
Hú, nem tudom kinek akartam még írni.

Majd eszembe jut.
Most megyek ledõlök, jók legyetek.
Pusssza,
Timici
22+4