Helga!
Olvasom!Nagyon szuper

Mensi el, tejcsi vissza
Húúúúúúúúúú, remélem nekem még nagyon soká nem jön meg
Most képesztettem el anyósomat is

, mert érdeklődött hogy hogy állunk szopiügyieleg és amikor megmondtam hogy egy nap 500ml-t fejek, leesett az álla...
Gondolom arra számított, hogy bejön a jóslata, hogyha babó nem szopik rendesen, és én fejek, akkor el fog apadni a tejem...kezdetben folyton ezt hajtotta...
Ja és még azt is hozzátettem hogy napi 3 fejéssel már 2-3 hete ennyi a mennyiség

, és nem csökken

Csak el ne kiabáljam....még legalább egy-két hét és én olyan de olyan boldog lennék

, bár már így is az vagyok
Harikám!
Képzeld el mi lenne ha ott laknánk mindannyian, folyton csak röhögnénk

Meg különben is nem venném a szívemre ha kitúrnánk "idiótáékat" a szomszédodból

Tényleg mi van velük, nincs valami új sztori???
Csigákat sorszámozza még???

Alvás:
Na nehogy azt hidd hogy ez nálunk így megy ám mindig...
Kaja után szinte sosem az alvás következik...,mivel a kaják nálunk mindig/többnyire alvás után vannak
ezért ez el sem várható.
Ma pl kaja után: beszélgettünk(én dumáltam), énekeltünk(én), aztán tv-z tünk( ő akarta

), meg hason tornáztunk, meg sírogattunk, meg cipeltettük magunkat anyával stb...
Alvás előtt mindig van némi sírás...de általában nem sok....
Eddig az esti kajcsi után volt a legnyugisabb, szépen betettük a kiságyba és ha még nem volt álmos akkor is csak nézelőtött, max karatézott egyet és hang nélkül elaludt..
Tegnap volt szirénázás, nem is tudtuk mire vélni, apa kivette egy 10 percre aztán még volt 10 perc kiabálás és alvás...ma meg 5 perc kiabálás volt...
Hozzáteszem rászóltam anyósra, hogyha a sötétben áll az ágya fölött, akkor ne is várja hogy elhallgasson

Úgyhogy nálunk sem mennek simán a dolgok
Zsófy!
Megvolt anyóslátogatás!
Olvasd feljebb, tejcsitémát...

Egyébként megint téma volt a hasfájás, én meg félig mosolyogva bólogattam, szerintem most észrevette talán, hogy valami kiült az arcomra...
Na de legalább túl vagyunk rajta
Tiéd mikorra várható??
Megann