Sziasztok.
Képzeljétek, Petinek tizenegy és éjfél között mindig van egy éberebb időszaka, amikor ficereg-mocorog, aztán vagy felsír vagy nem. Most is megmosolyogtuk a férjemmel, mert felült majd felállt a kiságyában, körülnézett (szól a tévé is még), majd visszaült és eldőlt, aludt tovább.
Újabb tudományunk: minden kilincset elér a drága, a fürdőt is ránknyitja, vagy csak egyszerűen bemegy a fürdős játékáért, a spájzból ma kirángatta a porszívót és kivette a nyújtófát...pedig én kis optimista azt gondoltam, hogy a spájz nem lesz érdekes. Hát tévedtem.
Ma meg a játékosdobozát toltam a becsukott ajtó elé, hogy ne érje el a kilincset és ne nyissa ki az ajtót, erre az én "nagy és okos fiam" belemászott a dobozba, abban ugye felállt, és úgy rángatta a kilincset.

Le is fotóztam, csak még nincs lekicsinyítve...
Míg írok, a Heti hetes megy háttérzajnak. Hát nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek rajta.
Veráska, ha erre jársz, gratula a Bastianos nyereményhez!
Wkata, ti mikorra tervezitek Misi tesóját? Mert ugye a hsz-ből nekem az jött le, hogy várjátok majd valamikor a gólyát.
Bénianyu, köszi, én is ezzel nyugtatom magam...csak nem látom a fától az erdőt.
Egyébként érdekes, amit írsz, én pontosan ugyanezt olvastam máshol is, hogy a suli általában "megjavítja", ami addig "rossz" volt.
Hallod, én nem hiszem, hogyha csak pár csepp tejed lenne, akkor tejes maradna Beni szája a szopi után...
Meteor, sebaj, majd a talin összefutunk. Ma szóltam a férjemnek, hogy ne tervezzen nov. 17.-re semmi más programot.
Vicky, hát én ilyen löttyöket nem tudok megitatni Petivel, mert enni minden jöhet (az utóbbi napok nagy kedvence a Danette...), de inni csak a víz és a tápszer. Tea és gyümilé nem jön be számára. Ki látott már ilyet???
Enyim gyerek egyévesen 80 centi és valamivel kevesebb, mint 11 kg volt, de még így is van egy kicsi pocija, olyan édes, ahogy dülleszti. Most már több, mint 86 centi és 12-13 körül van a súlya.
Este nálunk is altatás van, a napközbeni alvását meg a dédinél viszi véghez, de érdekes módon szombaton itthon mellettem egy nyekk nélkül aludt el, csak maga alá gyűrte az apja nagypárnáját.
Esés: utána is lesz... Peti ma épp a dömperéből borult ki, szép plezúros az orra, de nem nagyon érdekelte, sírt egy kicsit, aztán megint ment a dömperéhez, hogy ő megint bele akar ülni.
Paci? Hol van lovatok? Vagy hol készült az utolsó kép?
Katus, jó, hogy jól vagytok, sajnálom, hogy az oltás megviselte a lányodat. Mielőbbi javulást neki!
Azért, ha lesznek kicsi képek, tegyél fel magatokról, szerintem már meg se fogom ismerni a lányaidat!
Pil, gratula Kispetihez!!! Nagyon kis édes, és ez a kukacos kép. Nosztalgiázok.
Kmammy, üdv újra itthon. Huh, hát el nem tudom képzelni, hogy Pesten milyen lehet egy-egy lomtalanítás, mikor itt városrészenként csinálják, és néha szerte szanaszéjjel állnak a halmok.
Én mindig meglepődök, hogy miket ki nem találnak a szülőhazádban. Mellesleg én is együtt megyek WC-re Petivel, én a WC-n ülök, ő meg előttem a földön.
Oriandy, ez az első bekezdés...mintha egy filmkezdet lenne.
Huh, jó körötök volt akkor. Apájához meg no comment...pasik.

Jó, tisztelet a kivételnek.
Na mindjárt holnap van.