A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anita: én is azt hittemKépKép

Pgyöngyi: én lementem a kedvencekbe ezt az oldalt és akkor előjön vagy a Google keresőbe beírok legalább 3 nicknevet, akik ide írnak és akkor onnan lépek be

Látszik, hogy most alszik Dorina?!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anginak írtam sms-t válaszolt, hogy jól van nem szül,a magzatvíz oké, de ez dél környékén volt, arra már nem írt választ, hogy bennt tartották-e!
Remélem jól van, s jelentkezik, s nem haragszik meg ,hogy ezt most itt leírtam.

KépKép
csema

De ma Nicika sem jelentkezett, vagy nem voltam figyelmes?

KépKép
csema

Egyre izgalmasabb ez az egész! Ha valaki nem jelentkezik egy nap, akkor már izgulunk érte, ez tök jó!!KépKép

Borcsa: ja, még akartam írni, hogy remélem ez lesz az a topic, ahol Mindenkinek sikerül a szoptatás!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Borcsa, Cory: igen, igen, írjatok csak szopi ügyben minél többet. Kép

Szóval eddig nagyjából minden szopinál jött valami kakiféle. Eleinte fekete volt, majd barna, majd zöld, most pedig sárgásbarna. Pisi szerintem van elég, érezni a pelus súlyát.

A büfiztetéssel és a csikizéssel mint ébresztőmódszerrel próbálkoztam, de nem volt túl sikeres. Kb. úgy 20 percet szopizott, amikor éhes maradt, és éreztem is, hogy nem szopizik elég erősen vagy intenzíven. Eddig úgy nagyjából 30-40 perc a minimum, ami alatt jól lakik és lelkileg is kielégül. Olyan szépen nyammog, hogy alig van szívem levenni a ciciről...

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Tündi köszi a választ, drukkolok Neked is és a többieknek is a minél jobb szülésért!

Kép
kucsipritin

Szerintem Niciék jól van, mert fél négykor írt a soproniba.

nadine81

Mariann: hagyd hogy addig szopizzon, amíg akar. Ne vedd le a melledről. Ha jól van mellen a baba, akkor nem fog felázni, kisebesedni...
Az, hogy ennyit kakil, az jó, hisz csak az tud kijönni, ami be is ment Kép

Voltam ma szülőin. Hazafelé sikerült fenékreülnöm útközben Kép Remélem, nem lesz semmi baj belőle.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Indianyó,
köszönöm! Kép Hiába nem vagy profi, megnyugtatnod sikerült! Kép Nekem még elvileg medencevégű, szóval még fordulásra és elmozdulásra is van esélyünk. Ja, és igen, nekem csak hozzáér, nincs rajt teljesen. És nem is annyira a császártól tartok, sokkal inkább attól, nehogy valami a sima szülés közben derüljön ki, vagy jöjjön közbe emiatt. Én most azt sem bánnám, ha azt mondaná császár. Persze nem AKAROM, de ha biztosabb, akkor legyen. De mondom, erről még szó sem esett, csak megfordult a fejemben. Mert ugye a te helyzetedre előbb mondják, hogy császár. Viszont az enyém meg olyan, hogy "megpróbáljuk, hátha sikerül"? Szóval én ettől tartok jobban, mint a tuti császártól. Nem tudom jól fogalmaztam-e.. Kép
Még egyszer is köszönöm! Kép

Mariannka,
az a legjobb, amikor érzéseket is írsz bele. Ha csak emiatt kell várnunk rá, hát várunk amennyit kell! Kép

Borcsa,
te meg írd csak, ami eszedbe jut ezzel kapcsolatban, szerintem senki nem akar majd lelőni. A szopi dolog olyan, amivel kapcsolatban mindig lesznek felmerülő kérdések első, és több babás anyukáknál egyaránt! Kép

nadine81

<font color="aa00aa">TündeKép Nekem tényleg csak az a fontos, hgoy az ő megérkezése rendben menjenKép De úgy érzem, a babának nem mindegy, hogy hogyan bújik ki... meg utána mennyit lehet velem és mit csinálnak vele, amíg én nem mozdulhatok - remélem, ezt meg tudom beszélni a kórhézban szüléskor - hogy ha lehet nekem mozogni, akkor az első perctől hagyják a babát velem. Igazáéból ez a része félelmetes csak, annnyira arra készültem, hogy megszületésétől csak én gondozzam és ne vigyék el fürdetni meg cumiztatni...
A fájdalmaktól nem félek Kép

És kívánom midnenkinek nem csak azt, hogy sok teje legyen, hanem azt is, hogy legyen TÜRELME szoptatni, mert azért valljuk be, sok esetben itt szokott a bili borulni... </font>

indianyo

Sziasztok lányok,

én pedig ma reggel nagy dilemmában voltam, merthát az első baba, mégiscsak első baba.
Szóval, asszem távozott a nyákdugóm, mert ilyen átlátszó-rózsaszínes kocsonyás trutyi (legjobban a szép szóval használva orrváladék Kép ) jött, viszonylag nagy mennyiségben. Na most előzőleg nekem már semmi hüvelyváladékom nem volt, szóval ez most hirtelen jött.
Mivel eddig mindenki megerősítette, hogy igen, ez az volt, ezért most már ide is le merem írni.

Tapasztalt anyucik! Szerintetek is????? Kép

Ja, és a pocim mára reggelre láthatóan lentebb ment, már egészen alul kezdődik, és a derekam is fájdogál.

Bocsi, hogy most nem reagálok, de meglehetősen izgulok.

Eszti
Vendég

<font color="aa00aa">NadineKép Örülök, ha meg tudtalak valamennyire nyugtatni (mivel is? Kép) És tényleg olyan sok minden lehet mégKép Enyém gyerek mondjuk már nagyon kényelmesen elhelyezkedett - kis lustaság egyébként is, csak akkor ébred fel, ha eszem-iszom valamit vagy jó kényelmesen elhelyezkedem Kép

MariannkaKép De jó lehet a cicin békésen nyammogó kisbabádban gyönyörködniKép </font>

indianyo

EsztiKép Akkor hajrááááááááááááááááááááááá!

indianyo

Eszti: simán lehet nyákdugó Kép De ez még nem jelent semmit. Van, akinek rögtön utána néhány órán belül jönnek a fájások is, de Balu pl 3 héttel jött csak utána. De mindenképpen jel Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, Vikó, köszi. Igen, tudom, hogy innen tényleg lehet egy nap is, meg két hét is, meglássuk. Mindenesetre most már csak zuhizok. Kép
Vendég

Eszti
Hú nem csodálom, hogy izgulsz.Kép Kívánom, hogy minél hamarabb láthassátok Bencét.KépKép

Nekem Angi nagyon gyanús, hogy nem jelentkezik.Kép

Cory
Remélem azért nem estél oltári nagyot,Kép csak nem lesz semmi baj. Vigyázz magadra!Kép

Hú de izgi lesz az elkövetkező 2 hónap, mennyi babáért izgulhatunk!KépKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti!!
Én csak itt lettem "tapasztalt anyuka" Kép, de ez szerintem is az volt! Kép Szóval hajrá!! Kép
Kép

nadine81

Hú Eszti, lehet, hogy beelőzöl?? Kép
Nagyon izgalmas a dolog!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Indianyó,
azzal nyugtattál meg, hogy míg be nem fordult véglegesen, addig lehet reménykedni! Kép

nadine81

Eszti, valszeg nyákdugó!
Hajrááá!!!!!!!!!!
Elötted a célegyenesKép

KépKép
csema

Cory: remélem minden ok az esés után! Nem tudja más elhozni a fiadat az oviból amíg ilyen ramaty idő van??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vikó,Cory, Borcsa
Én is szívesen olvasom a szopi témát ,csak nem tudok hozzá szólni. De pár hét múlva zúdítom rátok a kérdéseket.

Ha majd mindenki babázik, remélem lesz aki válaszol a kérdéseimre!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

NadineKép Reménykedni utána is lehet, sőt kell isKép még én sem adtam fel, csak elfogadtam, hogy most már nem rajtam múlikKép

indianyo

Indianyó,
igaz! Kép

Borcsa,
tényleg, mi lesz amikor majd nem győzöl válaszolni nekünk? Kép

nadine81

Tényleg, Indianyó!
Nem baj, hogy én le"Indianyó"-zlak? Ahogy látom itt mindenkinek Vikó. Most mi a jó? Kép

nadine81

Tünde
Nálad semmi jel?Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ma megint tiszta krimi a híradó.Kép

Nadine
Szerintem mindegy Vikónak hogy hívjukKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

NadineKép BabettaKép tényleg bármi jó, a Vikit nem annyira kedvelem mondjukKép

indianyo

Hja, Sopronban megint ment a gyilok, most ketten haltak meg.
Meg valami pasas (Heves megyében azt hiszem) rátámadt a családjára. Anya és 10 hónapos baba megvannak (baba súlyosan megsérült), két másik gyereknek nem sikerült...

nadine81

Indianyó! Kép
Mondd meg légyszi Vikónak, hogy nem fogjuk használni azt a nevet (most le sem írom! Kép), amit ő nem akar! Kép
Köszike! Kép

nadine81

Hajhaj! A számból vettétek ki a szót... én mindig neki indulok a híradónak, de nem bírom végignézni a sok "kékfényt".

ESZTI! Haaaaaaaaaaaajrráááááááááá!!! Hű, de izgi! Most aztán figyelheti az ember lánya, hogy mikor kezdődik a görcs. Kép

Vikó! Teljesen megértem a félelmeidet a császártól, de nyugtasson meg, hogy ez kórház függő, hogy mennyire hagynak ellátni a babádat, talán megkérdezhetnéd előre és az megnyugtatna.

AZ egyik barátnőm képzeljétek úgy járt, hogy a 36. héten vakbélgyulladást kapott és azonnal műteni kellett, de a nőgyógyász úgy ítélte meg, hogy a baba még jó helyen van bent, meg kockázatos lett volna azt hiszem egyszerre a babát is megszüleszteni. Ezért két héttel a vakbél után, amikor magától megindult a szülés, akkor császározták meg. Szóval ott állt szegény két vágással és mégis annyira rendesek voltak a kórházban, hogy hozták-vitték neki a babát, segítettek neki felkelni a fürdetéshez, stb. Ja ez a MÁV kórház volt, de szerintem bárhol megoldható, persze ha a Te egészséged megengedi.

Szóval Angiról semmi hír igazán... Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Eszti
Izgulunk érted!Kép

Alina + Márk baba
Vendég

Babetta: azon kívül, hogy alig tudok menni úgy fáj a derekam és a medencém, semmi
Peti szerint 10-én szülünk, addig be kell fejeznie pár munkát, utána ráérKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Hamarosan visszaolvasok csak a piros mondat miatt BORCSÁNAK:

Isten ments hogy abbahagyd a szopis tanácsokat!!! Kép

Nagyon köszönjük! Kép

Melitta

Kép
nyf

Hú, Eszti! Nagyon szurkolok nektek!

Melitta

Kép
nyf

Vikó
Akkor örülhetsz, mert senki nem hív Vikinek.KépKép Tényleg kint hogy hívnak, vagy hogy ejtik a neved?

Tünde
Haláli a férjed!!KépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok! Gondoltam én is benézek hozzátok hogy mizu van! Kép

Zsuzsófi! Nagyon sajnálom hogy nem nyertetek! Kép De azért a 4. helyen ott vagytok! Elég nagy volt a szavazat különbség! Kép

Alina! Én is hasonlóan jól érzem magam 2 napja mint te! Tisztára pörgök! Kép

Csema! Nagyon szuper a hordozó! Ha jól látom Pierre Carden, szóval a miénk is ilyen, csak zöld színben! Kép

Tünde! Remélem már jobban vagy!

Mi van Angival? Csak nem???

Mariannka! Izgatottan várjuk a szüléstörténetedet! Kép

KépKép
nicika

Ágiboszinak nem kisfia lesz? Vagy én valamit félrenéztem még annó?

Eszti! Ezerrel megy a drukk! Kép

Nagyon izgulok Angiért és Esztiért! És értetek is Tünde! Kép

KépKép
nicika

sziasztok,
remélem Angi nem haragszik ha belekotnyeleskedek, de olvasom mindenki izgul érte. Ma találkoztam vele a kórházban, már nem engedték haza.KépValószínűleg csak holnapra lesz baba de hát hosszú az éjszaka... Szóval szorítsatok neki!!Kép
Eszti,Tündi,
hajráááKép

mindenkinek szép éjszakát
Olgo+Heni

Kép
olgo

Olgo! Kifejezetten azért fogták bent hogy megindítják a szülést?

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">NicikaKép Ágoboszinak már van egy kisfiaKép Ketteske meg titkolózik mégKép

NadineKép Köszönöm szépen Vikó nevében is Kép

BabettaKép családom (születés szerinti) úgy hív, ahogy nem szeretem Kép Kintiek Viktóriának hívnak és ugyanúgy ejtik. Férjem pedig Susunak hívKép

BartikaKép Én is reménykedem, hogy a kórházban meg lehet ezt majd beszélni - nagyon jó kis támogató a személyzet van ottKép

Na de lányok, miért néztek ti híradót??? Mazochisták Kép</font>

indianyo

Holnap fogorvoshoz kell mennemKép Nagyon fáj a fogamKép Viszont holnap UH is leszKép Nagyon várom hogy lássam KAticátKép Drukkoljatok hgoy minden ok legyenKép És azért hogy ne felejtsem el feliratni a dokimmal a Tena betétet, és a bugyitKép

Pusz, jó éjt

jobbat mint nekem leszKép

Zsu
35+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Köszönöm a név meg leányzó dícséreteket. Kép Nagyon boldogok vagyunk. Én kifejezetten nagyon, párom még finomabban, mert ő biztos volt abban, hogy elsőre csakis fiút tud csinálni. Kép Pasik. Kép

Nem tudom már ki kérdezte: eddig végig eltakarta magát a drágám, azért nem tudtuk a nemét. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Viko! Csak mert nekem Ágiboszi babája kisfiúnak volt írva a táblában! Kép

KépKép
nicika

Drukk a finisben levőknek...

Csak egy gyors bekukkra jöttem, hogy mi a helyzet...

A szopis tanácsok nagyon jók... KépKép főleg a kezdő para-anyáknak, mint amilyen én vagyok...

Egy javaslat: amíg 2in1 vagytok, menjetek ki, baba mellett az első időben 4 fal közé van zárva az ember... pláne azok, akik mostanában szülnek...
Lettymama2

Eszti!
Hajrá!!!!!! Kép Megy a drukk! Kép Nagyon izgi! Kép

Tündi!
Ha a lányod hallgat az apjára, akkor érted még csak később kezdek el izgulni. Kép De gondolok rád nagyon sokat! Kép

Mariann!
Köszönöm! A dokim azt mondta, hogy nagyon pici a tágulat és ezzel nem is kell törődni. Kép És ha már ő ezt mondja, akkor tuti, hogy nincs gáz, mert nagyon aggódós és alapos. Kép

Huhhh, több már megint nem jut az eszembe... Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Most üzent Angi!

Köszöni az aggódást. Lassan tágulgat, de ha nem lesz semmi éjjel, akkor reggel indítanak.
Esztinek drukkol és puszil mindenkit! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ez a legfrissebb pocakkép! Kép
Kép
29+5

Ez pedig egy összehasonlítás a 2 héttel korábbival:
KépKép
27+5..............................29+5

nadine81

Indianyó,
a Susu jelent valamit Indiában? Vagy ez olyn, mintha én annyit mondanék pl., hogy "Maszat"? Kép

nadine81

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért csak egy linket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Új és használt babaruhák és még sok minden akár 1ft-ért.
Sok szép minőségi (ADIDAS,NEXT,ADAMS,REEBOK,stb...) darab van.
Érdemes megnézni

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=juliebaba

További minden jót

Julie
Kép
juliebaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?