2006.02.09 10:12
2006.02.09 10:13
- de mindkettőtök azt mondja, hogy az övé fullra terhelt már így is, így én nem tudnék ismerőstől szerválni egyet
, a kozmihoz szokott jönni, imád matatni a krémes dobozok között, fodrász meg vagy munkaidőben itt kint vagy majd ha otthon leszek és ő oviban. Más megoldás sajna nincs. Sőt mozi is csak most ebben a „gyerekmentes” időszakban lesz apával napközben de egy színház… ez egy akkora álom! Úgy szeretnék menni!
?

jó kis párosítás
2006.02.09 10:22
2006.02.09 10:44
. Gyurci is néha bereked betegség nélkül is, pl. az üvöltéstől
. És neki is vannak ilyen agyament hisztijei, hogy csináljuk vissza a hetekkel esetleg hónapokkal ezelőtti történéseket, mert Õ épp másképp szeretne adott helyzetben viselkedni. És nem érti meg, hogy ilyen nincs
.
. Sőt, lehet, hogy tök véletlen, de nálunk az utóbbi időben bevált: Amikor pici nátha kezdődik nála, gondolkodás nélkül ráadom a sapit, és nem durvul tovább, sőt pillanatok alatt elmúlik a takony.
. Én is úgy vagyok vele, hogy most olyan jó barátai vannak, akikkel végigmehetne, és tán egy 6 éves jobban megérti, hogy a fél csoport elmegy suliba.
, az meg megint más, hogy később mi lesz

.
, főleg hogy egy szobában is voltak

. 2006.02.09 10:48
. Gyurci is néha bereked betegség nélkül is, pl. az üvöltéstől
. És neki is vannak ilyen agyament hisztijei, hogy csináljuk vissza a hetekkel esetleg hónapokkal ezelőtti történéseket, mert Õ épp másképp szeretne adott helyzetben viselkedni. És nem érti meg, hogy ilyen nincs
.
. Sőt, lehet, hogy tök véletlen, de nálunk az utóbbi időben bevált: Amikor pici nátha kezdődik nála, gondolkodás nélkül ráadom a sapit, és nem durvul tovább, sőt pillanatok alatt elmúlik a takony.
. Én is úgy vagyok vele, hogy most olyan jó barátai vannak, akikkel végigmehetne, és tán egy 6 éves jobban megérti, hogy a fél csoport elmegy suliba.
, az meg megint más, hogy később mi lesz

.
, főleg hogy egy szobában is voltak

. 2006.02.09 10:48
. Most meg nagyon édes, már majdnem egyedül jár (alig fogja a kezem), pakolászik ezerrel, de foga még csak 2 van...
2006.02.09 10:55
, nyugodtan be lehet mondani egy képzeletbeli nagyit, vagy hogy dehogy lesz kistesó... Ezek ugyebár "illegális" kérdések
. Ha beválik a munkahely, úgyis kialakul, ha meg szemetek, akkor megérdemlik. 2006.02.09 11:06
2006.02.09 11:10
En szerencses vagyok, mert nem kapom el toluk, meg anyu sem, a mi genetikank jo.
Naluk ugye sokkal korabban tanitjak a gyerekeket olvasni.

(ez volt az elso onallo angol mondata.
Es Te? 2006.02.09 11:34
Majd én is csepegtetek barna orrcseppet, bár előre feláll a szőr a hátamon tőle...Mindig is utáltam. Anna eddig csak Steri és Fluimare-t kapott, remélem este nem nagyon fog ágállni az új csepp ellen sem. 2006.02.09 11:39
2006.02.09 11:59
). Tehát hülye. 2006.02.09 12:17
Es tenyleg nem rughatnak ki ezert a munkabol mert beteg a gyerek,bar biztos volt erre is pelda csak epp nem ezzel az indokkal mondtak fel neki....
Persze en az eddigi 2 tapasztalatom bol beszelek
Meg bar nyugodt gyerek de nem lenne el egy kis uzletbe vagy 2 orat. 

Nalunk is mennek mar a betuk,sot kirakja a nevet is magneses betukbol a huton.A szamokat is kezdi tanulni,meg eppen ora maniaja van ugyhogy most azt is mutatjuk neki. 2006.02.09 12:21
Szegény gyerkők! 2006.02.09 12:44

.
.
. Sok a hasonlóság a gyerekeinkben
.
. Ez a nevelőtestületi izé nálunk is elég sűrűn van, de úgy tudom, hogy 1 "tanévben" csak 5 lehet összesen. 

Én is igy látom a dolgokat
2006.02.09 13:18

Szóval értem én miről beszélsz és igazat is adok, csak más helyzetben vagyok. Sajnos. A hiányzásokat a tényleges (remélem minél ritkább) betegségeire tartogatom, nem a könnyebb esetekre. Na meg a nyári zárásra egy részét. Amikor lázas volt egyébként én voltam vele,igaz, gáz, de csak 1 napot, mert az húzós időszak volt, este még hűtőfürdőztünk, másnap már anyukám lett volna vele, aki félt is tőle hogy lázasan ő lesz ott, de olyan mázlim volt hogy reggelre kutya baja sem volt, még hőemelkedés sem. Így még lehúzott egy hetet anyukámmal. Aki e miatt egyébként szintén a munkáját mondta le, és még nála sem örültek. Na de megint csak a piszkos anygiak. Hol mondhatom én anyukámnak hogy ne dolgozz, támogatlak? És ő hogy él meg a nyugdíjából? Sajnos, tetszik vagy nem, ez a helyzet nálunk. És gondolom nem vagyunk vele egyedül. 2006.02.09 13:22
2006.02.09 14:07

Na jo ez csak vicc volt,tudom milyen nehez ez...

2006.02.09 14:22
Pláne ha én is benne lenék. Én azért komolyna nem szoktam elkapni szerncsére, tavaly a férjem állandóan elkapta, de a mandulaműtéttel megoldódott. Igaz azzal vagy 1 hónapig itthon volt, szóval le tudta legalább 4 éve táppénzét előre

De legalább volt értelme mert azóta ő sem beteges. Ki gondolat volna hogy felnőtt embernél a mandula bekrepálása okoz folyamatos torok, mandula és nyirokcsomó gyulladást, meg arcüreggyulladást. 2006.02.09 14:52
így már előre félek mi is lesz majd a gyed idején, egyenlőre fogalmam sincs, hogy fogunk egyeltalán megélni, extra költségekre, nyaralásra gondolni sem merek. 2006.02.09 15:03

. megálltunk a hóban az utca közepén és füleltünk, és az a tiupikus vidéki csend volt, sehol autózaj, vagy riasztó, semmi. én nagyon élvezem és inkább legyen több a bejárás időben (szerintem a 16ból egyáltalán nem az az eddigi fél év távlatából), de ha haza megyek akkor legyen kuss a ház körül. néha még azt sem vesszük észre, hogy nyitva az ablak, mert olyan csend van, csak a beáramló hideg levegő térít észhez, hogy be kellene már csukni
aztán egyszercsak kipattant a kádból elkezdett törölközni és ment vacsizni. 2006.02.09 15:04
2006.02.09 15:06
na, de ne politizáljunk.2006.02.09 15:13
2006.02.09 15:31
De azert ez a keves is jo volt hogy erezzem valamit en is hozzateszek,persze ez elment rezsikre
Majd a masodik utan is el kell foglalnom magam heti par oras meloval,csak a latszat kedveert is ,meg tudom nekem is lesz ra igenyem
2006.02.09 16:00
2006.02.09 16:44
), magunknak meg kinéztünk egy komplett hálószobabútort. Azt nem vettük meg, még méricskélni kell, hogy be fog-e férni a szobába.
2006.02.09 18:09
2006.02.09 19:40

Koszi a koszonteseket

Mindenki nezett milyen kis szofogado
2006.02.09 19:41
.
. Jobbulást Eminek!
.
. Hogyan barkácsoljak össze valami ilyesmi ruhát? Ötlet???? Még van 2 hét, hogy összehozzak valamit.
. 2006.02.09 20:25
2006.02.09 22:11
azért így is 15 km a belváros. most sok a dolog bent, nagy változások vannak, mindenki feszültebb a kelleténél, ráadásul a főnök is új. viszotn ma tudtam meg, hogy egy kedves kollégáméknál (nem közvetlen) jön a kistesó
úgy örültem neki! ők is ott szültek, ahol én.
utána amikor már mi nem voltunk ott, akkor is videózott az óvónénink, táncoltak danival, volt zenekar, vmi zimmezummot énekelt egy bácsi, az egész oviban össze voltak nyitva a termek és az összes csoportan jöttek mentek, vonatoztak, táncoltak. aztán az udvaron felállítottak egy _Kisze bábut, és elégették. mielőtt rosszra gondolnátok, egy hatalmas körben áltak a gyerekek, és a kör közepén egy vödörbe tették a bábut, a kertész Józsi bácsi, a gyerekek meg kanalakkal csörömpöltek, meg hógolyót dobáltak rá. ez egy néphagyomány, hogy farsangkor ilyen bábut égetnek, és ezzel űzik el e telet. 2006.02.09 23:02
2006.02.10 08:15
felkészültnek kell lennem
) vállalkozott, hogy akár éjszakára is bevállalják a babázást. Én nagyon megbízom bennük, minden gond nélkül rájuk bízom a babákat. Soha nem volt gond, szerencsére nagyon jó, szófogadó gyerekeim vannak, szerintem egy idegen is ellenne velük. De én ismeretlent nem szívesen engednék be a lakásba, meg akkor tuti paráznák attól, hogy hogyan bánik a gyerkőcökkel. 2006.02.10 09:01
Gergonek bizti jol fog allni a bohoc jelmez.Te csinalod?
Altalaban alvaskor amikor nyugi van ugyhogy nem elhet balesetveszelyes,ne aggodj

Ja es ne egy lestrapalt noci legyek apanak,aki folyton panaszkodik hogy milyen faradt....
Tiltakoztam is ellene eleget magamban,de aztan most ohgy mar nagyfiu,mas a szitu.Es az hogy valaki idegen,csak egy darabig az ,ha megismered mar nincsenek fenntartasaid
Szerintem fontos hogy mindenben megtalaljuk az egyensulyt,latod neked is van szabadidod csak epp anyosod vigyaz rajuk.
2006.02.10 09:15

2006.02.10 13:53
Most ebed utan mar mintha surusodott volna a szeklete, remelem ez az uj gyogyszer segit.
De Kataanak igaza van, egy kicsit talan lehet hogy lazulnia kene a gyerekvigyazasban a szigorodnak, foleg a Te erdekeid miatt. Ugy ertem a sajat eletedet nem kene ugy hatterbe szoritani a gyerekek miatt. Ez a mozi pl. tok jo lehetett...
En is el akarom a paromat rangatni moziba, vagy valahova. Csak o meg sosincs itthon ugye.
Irtad, hogy a szuleid, meg a noveredek ott laknak a kozelben, es nem vagytok joban? En orulnek ha nem Kaposvarott laknanak a batyamek, mert az o 3 gyerekuk, meg az enyim 2 nagyon birjak egymast.
Nekem is mar baromira elegem van az ejszakazasbol, de mostez nalunk a betegseguk miatt van. Ha nem lenne itt velunk anyu, mar reg hulyet kaptam volna. Igy is tegnap a 20. hiszti utan, hogy nem veszi be Emi a Smectat olyat uvoltottem, meg csaptam az asztalra, hogy 5 percig voros volt a tenyerem.

Szomoru a 6fos szuloi letszam.En is megkerdezem majd a videozast, kivancsi lennek ra, hogy Emi milyen az oviban...
) 

Kivancsi leszek a hatasara.
Nem valami kreativ helyen kene inkabb dolgoznod?
2006.02.10 14:30
2006.02.10 14:51
2006.02.10 15:45
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint