A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Pocok,
na igen már én is gondoltam rá, hogy milyen lenne, ha pont egyszerre feküdnénk bennt.Kép
Timici
timici

Timici! Nagyon örülök, hogy semmi komoly, pihenj sokat, vigyázz magadra!!!!!!!!
Pussz
Franyo
21
franyo

Timici!KépKépKép

Jaj, úgy örülök, hogy nincs semmi komoly!Kép De most aztán tényleg tessék pihenni ezerrel! Addig jó, amig otthon henyélhet az ember, a kórházban már kevésbé kényelmes a dolog. Na, most akkor mehetek is dundikálni, már ha a kisasszony hagy, mert a mai macera kissé felbosszantotta, és azóta is bokszzsáknak használja egyes belsõségeimet.Kép
De csak mocorogjon, legalább tudom, hogy jól van.

Kataa,Kép
mégegyszer gratulálok Alexhez, hát, jó gyorsak voltatok!Kép

Pusz mindenkinek
Zulu
33+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Timici,
de jooo, hogy nincs gond, most mar nyugodtan megyek lefekudni. KépKép

Szilcsike,
vigyazz magadra, gondolom a fertozesbol hamar kikezelnek. Kép

Jo ejt,
Gombóc
Gombóc

Sziasztok!

Timici Kép

Jó olvasni, hogy nem kell aggódnod, és nem olyan komoly. Azért vigyázz magadra! Kép

LányokÛ!
Éjszaka tipikus terhesálmom volt. Nagyon szép kisbabám volt, és rábíztam másokra. És mikor mentem érte, nem találtam. Aztán egy gazos udvaon volt, egy asztal mellett leesve, és beleszorulva egy mózeskosárba. Gyorsan kimentettem, és csak a pisze orrán volt egy kis seb. Nagyon jó volt megfogni. Eddig sokat gondolkodtam milyen lesz majd élõben látni, fogni, de most már tudom. Kép Kép

myssnia
22+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Sashának, és minden friss anyukának sok boldogságot, jó egészséget kívánok! Élvezzétek ki nagyon ezt az idõszakot, hamar eltelik!

egy "öreg" anyuka
(Henke)
Henke

Timici!

De jooo! Kép Hat akkor mostmar nyugodtan alszom!

Pussz,mindenkinek!!

Norka
norkini

Ja!
Koszonom a bolygokerek infokat! Hat kiprobaltam,nem olyan nehez kanyarodni. Eleve konnyu a kocsi. De gondolom ha benne szunyokal a babo, kicsit nehezebb lesz. Na de ennyiert szerintem negerte! Kép

MEgint en....
norkini

Kép Szegénykéimet jól beöltöztették, de azért aranyosak! Érdemes megnézni. Kép

[url=http://www.tomarma.com/Stock/stock.html" TARGET="_top]http://www.tomarma.com/Stock/stock.html[/url]
myssnia
Budapest XI. kerület

Még egy utolsó linkkel terhelem a topikot, hátha megtetszik valakinek, és megyek is aludni.

Anne Geddes naptárat biztos láttatok már, pl:
Kép
http://www.annegeddes.com (sok képpel)

myssnia 23
myssnia
Budapest XI. kerület

Timici!

Látod használt, hogy ennyien szorítottunk! De azért vigyázz magadra nagyon!

Pankamama!

Nem is mesélted, hogy milyen volt a CTG a hétvégén?!

Betti
36+2

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok Lányok!
Csak most tudtam jönni annyi de annyi a teendöm itt az irodában. Már csak holnap dolgozom:-)

OrsolyKép
Minden rendben lesz. Tudom, hogy most mit érzel, mert amikor nálunk szívritmuszavart diagnosztizáltak 5 hete iszonyatosan megijedtem. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz VELETEK és kismanót nem kell kikapni a pociból idö elöttKép

Klárinak pedig nagyon nagyon gratulálok kislányáhozKép Iszonyat gyorsan szalad az idö ámKép

TimiciKép
MOST AZTÁN PIHENÉS! EZ PARANCS, és nem valami, jaj hát akkor pihengess kedves topikbarátnémKép. Örülök, hogy minden rendben van a doki szerint isKép

BesztiKép
De jó itt látni Téged. Olvasgatlak idönként a másik topikban

Pusszantás mindenkinek
Moni
35+
mj

Myssnia!

Hat ez valami csuda edes! Kép Mar ott viritt hatterkepnek!! Kép

Norkini
21+5
norkini

CSajok,mi ez a pangas ma??????

N
norkini

Myssnia:
Nagyon jók ezek a képek, én is töltögetem rendesen Kép.

Franyó:
jössz valamikor Szent Imrébe elõadásra? Eygszer lassan összefuthatnánk tényleg Kép.

Timici:
a fejfekvésnek is eljön az ideje. Nálunk még mindig medencevegu a baba, pedig a harmincadik hét végén vagyunk, és a babánk vagy három héttel elõre jár növekedés terén. És a doki még minket is nyugtatgatott, hogy megfordulhat még bõven a baba (persze mi még nem vagyunk annyira nyugodtak).

Hayimpapa
29+6

Hayim Apuka
hayimpapa

Hayimpapa
Nekem is farfekvéses volt a törpe a pocakomban, egészen a 34. hétig. Akkor fordult meg. Van ideje bõven még, és helye is egy darabig, úgyhogy nyugi!

Timici
Remélem pihensz!

Ma nagyon nagy a pangás! Lányok!!!!!!!!!!

Szilcsike
szilcsike

Lehet mindenki lustálkodik. Kép

myssnia 23
myssnia
Budapest XI. kerület

En itt vagyok, nem pangok...KépKép

Azon torom a fejem, hogy itt tobben is kulfoldi hasznalt babakocsikrol tarsalogtatok nem olyan regen. Miutan meglattuk a hazai uj babakocsi arakat, nalunk is felmerult, hogy hasznalt kocsit veszunk. A magyarorszagi ingyenes web hirdetoket bogaraszom, de eleg kevesen adnak el jo minosegu kocsit (talan majd a BAbaorzen a BNV-n?), ezert arra gondoltunk, hogy Ausztria meg elerheto kozelsegben van, talan onnan kene...
Tud valaki esetleg ilyen aprohirdeto web lapot Ausztriaban?
Az az EBAy osztrak hirdeteseket is tartalmaz? Hogyan mukodik a dolog?

Koszi a segitseget,
Gombóc
Gombóc

Gombóc! Kép

[url=http://www.ebay.at" TARGET="_top]http://www.ebay.at[/url]
Még nem néztem, de elképzelhetõ, hogy
itt találsz valami érdekeset. Egyébként
már én is várom a bababörzét! Kép
Még sosem voltam.

myssnia
23
Névtelen

Sziasztok!

Jaj, lányok úúúúúúúúúgy meg vagyok hatódva. Nagyon jól esett, hogy ennyien szorítottatok értünk és még este is benéztetek, hogy mi van, teljesen el vagyok érzékenyülve és nem csak azért mert kismama vagyok. Ezer hála és köszönet.Kép

Ma reggel megint van egy kis barnás folyásom, amire annyit mondott a doki, hogy 2-3napig normális, utána nem, akkor megint megnéz. Ha vérzek akkor azonnal menjek, de remélem erre nem kerül sor.

MjMoni, igenis értettem, pihenek ezerrel.Kép Csak hát lenne ezer tenni, venni és menni valóm, amit most elhalasztottam a jövõ hétre és csak kis léptékben intézem majd õket. Remélem nem lesz baj belõle.Kép

Zulu, hát igen a kórházban való fekvés az nem kellemes, fõleg, hogy ilyen esetben nincs is kezelés, csak a fekvés kötelezõ. Remélem mára lánykád megnyugszik és nem használja boxzsáknak a mamáját.Kép Valahogy ezek a csöppek nem bírják az orvosi macerát.Kép Tegnap egy darabid Bence is türelemmel viselte az UH-t, majd akkorát rugott a tapogatófejbe, hogy csak na.Kép Nagyon vicces volt, mert láttam a képernyõn is meg ugye éreztem is és hát a vizsgálófej látványosan ugrott egyet.Kép Hiába az én fiam.KépKépKép

Most már 3 hete hozatunk ebédet nekem, reméltem, hogy a jövõ héttõl már nem kell, de úgy látom marad a házhozhozatal, amíg meg nem szülök és még azután is.Kép
Ami nagy könnyebbség, mert álldogálni a konyhában, na az nem igazán megy, utána mindenem fáj.Kép Fõleg akkor lesz igazán hasznos, amikor novemberben a párom egy hónapra elutazik külföldre. Hiszen akkor még segíteni sem fog tudni, teljesen magamra leszek utalva. Az még nyitott kérdés, hogy egyhuzamban kell letöltenie a 4 hetet vagy hetente hazajöhet. Nem mindegy.Kép Kicsit tartok ettõl az elválástól, fõleg, hogy már csak 2 hét van hátra az utazásig. Bencévl már megbeszéltem, hogy ha mindenképpen hamarabb szeretne jönni, akkor válassza a decembert, de hát ki tudja mennyire hallgat az anyjára.Kép

Mysnnia,Kép
a képek nagyon jók, köszi hogy felraktad ide a linkeket.Kép

Megyek fekszem kicsit, majd jövök. Jók legyetek addig is.
Pussza,
Timici
25+6
timici

Myssnia,
koszi. Nezem mar, nezem. Kép Ugy tunik, nincs tul nagy valasztek. Kép Na mindegy, elobb-utobb csak sikerul valamit venni. Kép

Timici,
szerintem ne kicsi lepesekben intezd a dolgokat, hanem sehogy! Pihenj!!! Mi az, amit ilyenkor muszaj intezned? Biztos olyan fontos? Inkabb szerintem vigyazz magadra, nem? KépKépKép

Pusszancs,
Gombóc
Gombóc

Sziasztok

Timici
Mi is hozattuk (még a terhességem alatt) és hozatjuk most is a kajcsit, nem lustaságból, hanem így az ember jobban meg tudja szervezni a napját, így is van mit csinálni egész nap és mire észbe kapok már este van.

Orsoly
Sajnálom a vesetágulatot. Nekem anno azt mondták hogy a legtöbb fiú babának kialakul és a szülés után elmúlik. Vissza kell velük járni kontrollra.
Reméljük hogy itt is csak errõl van szó. Drukkolok nagyon neked.

Lányok csináltam Levirõl fotóalbumot, akit érdekel nézze meg és értékelje. Kép Kép Kép

Ime:
[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=542" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=542[/url]

Puszi mindenkinek, további jó pocaknövesztést
Forti és Levi (2 hónapos és 20 napos)

Kép
Kép
forti

Timici,
Ne fesd az ordogot a falra! Miert akarna Bence elobb jonni?!
Pihenj sokat, szules utan mar soha eletedben nem teheted ugysem! Kotogess az agyban! Bar en tehetnem, hogy egy napig fel sem kelek!!! Szoval nezd a jo oldalat a dolognak!
en most ejjelente kotogetek, azt a rozsaszin kardigan mintat- csak hat ugye feherben!

Most jottunk haza a vasarlasbol, foznom kell, de leginkabb a lakast rendbe tenni, es magamat is egy kicsit, mert 1-re jon a szuleszno! Szerintem keptelenseg addig vegezni mindennel amit elterveztem, foleg, hogy Gyuri szereti az ellenkezojet csinalni annak amit en! Ha en osszeramolok, o szet, ketszeres gyorsasaggal!

Es raadasul elojott a hanyingerem is, fene sem erti miert? Talan mert nagy a hasam es bizgeralja a gyomromat? Remelem elmulik! Azert nincs nagy gond, mert hizom rendesen!

Na jo, akkor most var ezer teendo!

Zsuzsi
24+3
zsuzsi74

Szilcsike:
köszi a nyugtatást, meg is mondom feleségemnek, hogy nyugi legyen KépKépKép.

Forti:
bár nem vagyok lány, de azért értékelem a képeket Kép. Nekem a sombrero-s Levi baba tetszett a legjobban Kép.

Hayim Apuka
hayimpapa

hayimpapa
Bocsesz, elfelejtettem hogy lelkes kispapa lévén közénk tartozol. Kösszike. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
nagyon jó az album, én már szavaztam is.Kép
Nekem a sombreros es a fotelban ücsörgõs is nagyon tetszik, persze a többi is.Kép

Zsuzsi,
igazad van, hogy örüljek, hogy pihenhetek, hisz szülés után nem lesz idõm, csak már unom kicsit a fekvést és a kötögetést és jó lenne tevékenykedni. De nem panaszkodom, hiszen még szerencse, hogy megtehetem. Nem úgy, mint Te.
Kitartás és remélem sikerül 1-ig összekapnod magad.Kép
Bence pedig akkor jön, amikor akar, csak hát én olyan aggódós vagyok.Kép

Gombóc,Kép
ezeket muszály elintéznem:
1.) lejárt a munkanélküli segélyem és vele együtt a biztosításom is, így önkéntes egészségbiztosított leszek, ehhez be kell menni a Teve utcába még a jövõ héten, hogy nov.1-tõl induljon a dolog és így folyamatos maradjon.
2.) a Munkaügyi Központ által adott papírokkal el kell zarándokolnom legkésõbb jövõ hét szerdáig az Önkormányzatba, hogy igényeljek szociális segélyt, ha nem teszem, meg sem vizsgálják, hogy jogosultak vagyunk-e vagy sem
3.) el kell mennem a fõsuliba a könyvekért
4.) vissza kell vinnem a könyvtári könyveket
5.) 4hónapja nem voltam fodrásznál, most már muszályKép
Hát ennyi és hidd el az elsõ 3at nem hagyhatom el, pedig szívesen megtenném, mert semmit nem utálok jobban, mint ilyeneket ügyintézni.Kép

Megyek megebédelek, aztán kötögetek és jövök.
Timici
timici

Hayimpapa!
Nálunk mindig aznap dôl el, hogy megyünk-e, néha csak egy órával elôbb. Kép A jövô héten nem biztos, hogy ott leszünk, utána azért szeretnénk, asszem az lesz a fájdalomcsillapításos elôadás, bár most nincs elôttem a program, nem emlékszem fejbôl, de az nagyon érdekelne. Majd egyeztetünk Kép
Franyo
21
franyo

Timici!
Én is nagyon szurkoltam nektek, örülök, hogy jobban vagy. Tényleg pihizz sokat. Ráérnek az elintéznivalók akkor, amikor már nem lehet baj.

Nem tudjátok véletlenül, hogy legközelebb mikor lesz bababörze a BNV-n? Babonából, vagy nem tudom miért de én most még túl korainak tartanám megvenni a cuccokat a mi babónknak, viszont nagyon jó lenne olcsóbban hozzájutni bizonyos dolgokhoz. Valamikor február-március környékén kellene. Köszi.

Sziasztok
buksicica
13+1
buksicica

buksicica
27-én ha jól emléxem

Forti

Kép
Kép
forti

Buksicica!

Most lesz, október 27-én.
Ha jól tudom.

myssnia
Névtelen

Sziasztok!
Annyi munkám van mostanában, Ti szorgalmasan írtok, én meg nem gyõzöm olvasni. De csak így tovább, ami az írást illeti. Kép

Rita, Kataa!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Timici!
Olvastam a gondodat, de nagyon örülök, hogy nem lett baj. Kép
Tényleg vedd komolyan a pihenést! Szerintem a 3. és 4. elintéznivalókat bízd rá valaki másra. A fodrász (5.) nem tud kivételesen házhoz menni? Az elsõ két pontot pedig halaszd legalább a jövõ hétre.

Forti!
Nagyon jó az album, Levi nagyon édes! Nekem a fotelos a kedvencem.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Koszonom ujfent a biztatasokat, most mar kicsit megnyugodtam. Probalom szugeralni magamba es a bababa, hogy ongyogyitsunk, tuntessuk el ezt a franya tagulatotKép

Timici! Orulok hogy veletek sincs nagyobb gond, de tenyleg probalj meg pihenni, ha ez segit.

Buksicica! Nekem ugy remlik hogy 2x van egy evben, ilyenkor oktoberben es a kovetkezo aprilisban.

orsoly 28+5
orsoly

Forti, Myssnia!
Köszi, hogy próbáltatok segíteni. Az októberit én is tudtam, de mint írtam még túl korainak tartom a vásárlást, tehát az azt követõ érdekelne.

Orsoly!
Hát én pont áprilisban készülök szülni, addigra azért jó lenne ha már meglenne minden. Nagyon úgy tûnik, hogy megint lemaradok minden jóról. Azért köszi.

Sziasztok
buksicica
13+1
buksicica

Sziasztok,

több napja nem tudtam jönni Kép , jó sokat írtatok. Kép

Timici Kép
pihenj is, nagyon megijedtem, mikor olvastam, hogy a dokitól egyenesen suliba mentél. Minden rendben lesz, de azért nyugodtabb lesz a lelkiismereted ha fekszel, amennyit csak lehet. Pihizz, ez az idö úgyis olyan álmos.

Szilcsike,
drukk-drukk, a gomba ha jól tudom, nem olyan veszélyes, de csak kezeljék ki és jöhet a baba.

Kamélia,
az akrobata mutatványok segítettek? Remélem! Kérdésem az van ezerrel. Kép Nem is az itteni dolgokkal kapcsolatosak, hanem úgy általában minden a terhességgel.

Rita,
gratula Balázs babához! Sok boldogságot és sok tejcsit!

Nálunk is volt egy kisebb ijedség, vagyis 2 darab. A hétvégén annyira hánytam, hogy aztán pár napig szigorúan diétáztam. Mire jobban lett a gyomrom, elkezdtem viszketni. Gomba gyanús volt, de kiderült, hogy nincs, se baci, csak kiszáradt a nyálkahártyám. Kép Már fel is ébresztett hajnalban az erös viszketés. Meddig fog ez tartani? (hétfön este kezdödött). Krémezem, ahogy utasítottak.

Pocok, lécci, a szombati hozzászólásomat figyelembe vennéd a köv. táblázatnal...köszi elöre is.

Majd még jövök este,

Pálma
11+6
pálma

Timici,
igen, mar ertem, hogy mit kell elintezned. De muszaj mindent nehany nap alatt? Az iskolaba a konyvek is raernek nem? Na meg a fodrasz is varhat meg egy-ket hetet. Ne haragudj, nem akarok beleszolni, de nekem mindig az Index-es Mr. Spock nekem irt juniusi levele lebeg a szemem elott:
Hagyna-e nyugtot a lelkiismeretem a tovabbiakban, ha valami gond tortenne?

Buksicica,
vannak kisebb bababorzek is, a Marcibanyi teri Muv. Hazban pl. minden honapban. Mi egyszer mentunk ki, rengeteg babaruha volt, igaz, sokkal kisebb, mint a BNV-s, de azert itt is lehet venni dolgokat. Mi pl. Baby Sense legzesfigyelot vettunk ott 20eFt-ert hasznaltan (mas cucca sincs meg szegeny Gombockanak Kép ).
Itt van mindig a kov. honapban tartott Borzek listaja:
[url=https://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php[/url]

PAlma,
nem tudom, hogy meddig fog nalad tartani. Kép En nem is hanytam eddig. Kép

Pocok,
jo oszolest! KépKépKép

Gombóc
25+5
Gombóc

PocokKép
Egy kicsit irigyellek.
Jó pihizést nektek, használd ki minden percét.Kép

PálmaKép
örülök, hogy nincs semmi gond a viszketésen kivül.

TimiciKép
tudom, hogy a kényszer pihenés nem olyan édes, de arra gondolj, hogy a pici miatt semmi sem "drága".

buksicicaKép
én is egy cipõben járok veled. Én majd márciusban fogok szülni, de a mostani vásárlást még korainak találom, pedig már úúúúúúúúúgy vásárolgatnék.Kép

zsuzsiKép
várjuk a beszámolót a szülésznõvel kapcsolatban

mjKép
de jó neked, hogy ma vagy utoljára, mármint hogy mostmár minden idõdet a kicsi "figyelésével" töltheted.

myssinaKép
szerencsés vagy , hogy ilyet álmodtál. Más olyanokat álmodik, hogy legszívesebben rémálomnak hívná. Érdekes lehetett, hogy a "kezedbe" tartottad a picidet.

lolla
18+3
lolla

Gombóc!
Köszi, nézegetni fogom pár hónap múlva, és ellátogatunk oda.

buksicica
13+1
buksicica

Lolla Kép

Én is örülök, hogy így végzõdött az álom.

Még nem éreztem eddig soha, hogy valakihez ennyirre ragaszkodtam volna, mint akkor a tökihez Kép . Nagyon ösztönös volt az egész, szinte "szerelmes" voltam belé.... Kép Azóta már jobban várom a februárt, hogy végre kézbe foghassam, amitõl eddig inkább féltem.

myssnia
23
Névtelen

Na szoval, most ment el a szuleszno, masfel orat volt itt! Azert kicsit mas, mint otthon a max. ot perces nogyogyi vizsgalat!
Csinalt egy vizelet gyorstesztet, minden a legnagyobb rendben, a vernyomasom mar 110/60 (gyanusan magas!!Kép ) Kitapizta a babocat, aki most epp fejjel felfele volt, aminek en nem kifejezetten orultem, mert volt mar fejjel lefele is, es keresztben is! Jo lenne, ha mar fejjel lefele fordulna, es ugy is maradna, ne tekergesse nekem a koldokzsinort!!! Meghallgattuk a szivhangot is kezi ultrahanggal (nem kepes, csak olyan, mint a doppler, de uh-os!), Dani es Gyuri is elveztek, kozben jatszhattak a sztetoszkoppal, es egymas pocakjat hallgattak vele!
Kaptam egy listat is a beszerzendo dolgokrol, es az elolvasando ajanlott irodalomrol is! Ebben mar Liesel (innen a babanetrol) is sokat segitett, hozott nekem otthonszuleses konyvet, meg szoptatos fuzeteket is! MEgmertek a pocakomat is, aszerint ahogy itt mar valaki ajanlotta, keresztben-hosszaban! Ebbol meg sokat nem ertek, keresztben 83 cm, hosszaban pedig 22 cm. Na mindegy....
Szerencsere huvelyi vizsgalat nem volt, azt mondta a szuleszno, hogy majd ha en kerem, mert ugy erzem nem stimmel valami, illetve majd a 31. hettol, amikor mar komolyabb suly nehezedik ra!
Gyurikam annyira belelkesult, hogy harom pelenkat betett egy nejlonzacskoba, behozta a szobaba, ahol beszelgettunk, es kozolte, hogy ezt ajandekba hozta a borso-babanak! Kozben persze rendbe tettek a kolykok a lakast, most megint olyan vilaghaborus allapotok uralkodnak, mintha nem is azzal foglalatoskodtam volna reggel ota, hogy rendet tegyek!

Kamelia, lehet, hogy nemsokara csatlakozom a kezenallo kismamak klubjahoz?

Holnap megint noi vacsora! Mintha tegnap lett volna az elozo! Pedig csak havonta egyszer van!!! Hogy mulik az ido? Most gorog etterembe megyunk!

Kismamak, akik januar korulre varjak a babocat: a karacsonyi ajandekokrol ne feledkezzetek el, decemberben mar lehet, hogy nem fog annyira jol esni a seta!!! Erdemes mar most kigondolni, hogy kinek mit, es ha lehet, megvenni (es felirni egy cetlire, hogy hova teszed el, mert velem eleg gyakran elofordul, hogy csak kovetkezo evben kapja meg az illeto, ugy elteszem!)

Csippantanam, ha befordulna a baboca! Szerintem eddig minden gyerekem fejjel lefele volt a kezdetektol! Azt javasolta a szuleszno, hogy probaljam meg, hogy odateszek valami zenelo kutyut, ahol a fejenek kene lenni, tehat egeszen le, hatha odajon hallgatozni! Kiprobalom!

Zsuzsi
24+3
zsuzsi74

Sziasztok!

idáig feküdtem és nagyon jó kislány voltam.Kép

Gombóc, igazad van a lekiismeret bántana ha baj lenne, de vannak dolgok amiket nem lehet elhalasztani. Ma nem megyek suliba és lemondtam a fodrászt is, de az adminisztratív dolgok nem várhatnak. Sajnos.Kép Addig is igyekszem sokat feküdni és remélem, hogy nem lesz semmi baj.Kép

Lolla, Buksicica,Kép
szerintem ne maradjatok ki a vásárlásból. Hiszen mindenképpen szülni fogtok. Ha nem is idén, jövõre akkor is kelleni fognak a ruhák és egyebek a kicsiknek, nem?

Beszélgettem múltkor egy lánnyal, aki még csak terhes sem volt, csak nagyon vágyott baba után (férjnél volt, de a férje nem akart gyereket), ezért összevásárolt mindent a gyereknek szépen lassan. Kiságy, babakocsi, pelenkázó, ruhák, stb, stb. Aztán mikor elváltak, mert sajnos elváltak, akkor megtartotta a szebb ruhákat és eladta a többit. Nem valami vidám történet, de ebbõl is látszik, hogy nem kell babonásnak lenni és talán jobb apránként kiadni a pénzt, mint egyszerre sokat.
Én is tartottam a babakocsi vásárlástól, de most már úgy gondolom, hogy meg kell venni, mert
1.) mi van ha hamarabb születik meg a pici Kép Kép
2.) most még van mibõlKép
3.) ha nagy baj lenne, elõbb-utóbb akkor is akarnék gyereket, ha pedig nem lehetne, akkor eladnám.Kép Kép

Szóval ami tetszik meg kell venni, nekünk már van popsitörlõnk is, sõt akarok pelenkát is venni, mert abból úgyis sok kell.KépKépKép

Megjött a párom, úgyhogy most megyek.
Pussza,
Timici
25+6
timici

Timici,
pihenj is sokat! Kép

Myssnia,
en meg sohasem almodtam Gombockaval. Sot, az utobbi idoben mintha nem is almodnek, csak beajulnek az agyba, olyan melyen alszom. Bar, amikor nem jott ossze nekunk a baba, a hugom meg mar X honapos terhes volt, akkor emlekszem, en is almodtam babaval, de inkabb remeket. Kép

Zsuzsi,
nem lehet egyszeru a ket nagyobb gyerkocoddel. Kép

Ugye, Te tudod, hogy lehet az ebay-en vasarolni? HA Magyarorszagon vagyunk, es valami kereskedo arul az Ebay Shop-ban, akkor szerinted hogy lehet a fizetest/hazaszallitast megvalositani? Most nekem ez elegge neheznek tunik. Es ha maganszemely adta fel a hirdetest, akkor lestoppoljuk az arut, aztan atutaljuk a penzt, vagy az aru atvetelekor fizetunk? Hogy megy ez? Koszi szepen a segitseged! Kép

Gombóc
Gombóc

Hello Lányok! Kép

Köszi mindenkinek a ragyaverte arcbör kérdéskörben adott válaszokat, összesitettem, és az jött ki, valszeg lányom lesz, amit én is úgy gondolok különben! KépKépKép

Timici Kép
végigolvastam a tegnapelötti-tegnapi termést, és nagyon aggódtam, de aztán láttam, hogy rendben van minden, vagy majdnem minden Kép De tényleg próbálj meg pihenni, és ha nagyon nem birod, akkor csak másnaponta intézni egy dolgot!!!

Most visszabújok a munkába, mert tegnap és holnap is suli Kép
Viszlát 7fön!!!

Pussz
Kangi
21+6
kangi

Most jöttem a vécéről (nagydologról) és 1 csepp friss vérrel találkoztam a papíron. Akárhogy is "kerestem" , hogy honna ered, nem találtam.
Nagyon beparáztam, mert eddig még nem volt ilyen. És tudom, bután hangzik, de az emésztésem sem a legjobb
mostanság, és aranyérkezdeményem egyszer-kétszer már pecsételt vécéhasználatkor. Most meg teljesen megzavarodtam,
mert nem tudom, honnan is eredt a vér. Mindenesetre várok egy kicsit. De most tiszta ideg lettem. Kép
Lehet, hogy erőlködéstől van?

szomorú myssnia

23
Névtelen

Gomboc,
Eddig en mindig elore fizettem atutalassal, amikor a penz megerkezett, akkor kuldtek az arut. Eleg megbizhato igy, mert szigoru szabalyok vannak, amit azert a legtobben be is tartanak. Igaz, en meg nagyobb dolgot nem vasaroltam, csak par euros dolgokat! Eddig ok, mert atutalassal fizetni otthonrol is lehet, csak hat a szallitas. Paran odairjak, hogy csak Nemetorszagba postazzak az arut, de ha elore lelevelezed, szerintem nem gond akarhova is elkuldeni. A postakoltseget ugyis te fizeted, raadasul elore (az aru ertekevel egyutt).
Masik megoldas az 'elhozas', ekkor elvileg ott helyben is fizethetsz, amikor elmesz a cuccert! Minden elado kikotheti, hogy milyen fizetesi felteteleket preferal, ill. hogy o milyen csomagkuldovel, mennyiert kuldi el. Itt pl. a legolcsobb levelkuldemeny 1.53 euro, de ugyanezt 4 euroert is elkuldheti...licit elott erdemes ezt is megnezni...

A licitrol annyit, hogy nem erdemes kozvetlenul a vege elott licitalni! Az utolso ket percben indul be mindenki, es eleg fifikasak tudnak lenni! Pl. ott van az 'Agent', akinek ha megadsz egy osszeghatart, amit meg ra tudsz szanni, az addig licital helyetted, es teged rak be mindig a 'vezeto helyre'. En ezt sepc. nem szeretem, mert altalaban szeretnek jol jarni, ha mar licitalok, es szeretem tudni, hogy meddig megyek el! Mindenesetre az utolso percekben erdemes csak raalni a dologra! Es sohase eld bele magad elore, mert olyan vacak erzes, amikor az utolso masodpercben elviszik eloled!

Barbara (bmaas) pl. komplett babaruhacsomagokat vett, igy a postakoltsegen is sporolt, nem kellett egyenkent fizetni, es allitolag tuti jo dolgok voltak a pakkban! Van amikor viszont pofatlanul felmaszik az aru ara, es nem is ertem miert veszik meg, amikor azert a penzert mar ujat lehet kapni! Ha van idod, szerintem figyelgesd valamelyik ebayt par hetig, csak utana szallj be a buliba!
Szerintem az internetes aukciokrol is lehetne tankonyvet irni, erdekes pszichologiaja van ennek is! Ugy vettem eszre, nagyon sok kismama ebbol szerez maganak mellekes jovedelmet! Egesz nap a neten log, olcson vesz es dragan probal eladni! Egy szonak is szaz a vege, oda kell figyelni, mert ki lehet fogni jo dolgokat, de fontos a mertektartas, es hat nem minden arany ami fenylik!

Zsuzsi
24+3
zsuzsi74

Lányok!

Az lehetséges, hogy annyira mozog, forgolódik, rugdos a baba, hogy valamit megsért? Mert most olyan mozgások vannak, hogy csak na! Nagyon erõsek!

Kérlek válaszoljatok, mert mingyá lerágom a körmöm.

myssnia
23
Névtelen

myssinaKép
én még ugyan nem tartok ott, de úgy gondolom, hogy az a baba bent van a méhen belül, így nem tud megsérteni semmit. hiszen életed során többször is elõfordul, hogy nekimész valaminek, vagy megütöd magad, és akkor sem történik nagyobb sérülés belül.
A méh fala nagyon rugalmas, sok mindent kibír. Minden kismamának mozog a babája, hol jobban, hol gyengébben, de olyat még nem hallottam, hogy belsõ szervi gondjai adódtak volna emiatt.

lolla
18+3
lolla

Myssnia Kép

valószinüleg az aranyered az. Egy csepp friss vér, ha picike, akkor bizonyára onnan jött. Nekem is elöfordul néha. Ne erölködj!!!

A baba biztos nem sért meg odabenn semmit, mert magzatléban+burokban bokszol, ha mégoly erösen is Kép

Ne aggódj!!! Ha nincsenek görcseid, föleg ne - azért a friss vérzést másképp is megéreznéd.
A következö alkalommal pedig "különitsd el" a törlést valahogy (ha esetleg ezzel összemaszatolnád magad, utána még mindig megmosdhatsz, már bocsi a naturalisztikus tanácsért Kép), és akkor meglátod, hogy mi a helyzet.

Azért majd ird meg, mit tapasztaltál!!!
És ne parázz!!! KépKépKépKépKépKépKép neked sok mosoly ide tölem

Pussz
Kangi
21+6
kangi

Myssnia,

ha kemény a széklet, az is felkarmolhatja a nyálkahártyát ... ez is saját tapasztalat Kép illetve általában Kép, de most Kép, mert remélem, megvigasztallak vele.

Pussz
kangi
21+6
kangi

Kangi Kép

Köszi-köszi!

Jól esik a megnyugtatás. Kép Jobban is érzem magam, fölleg a sok smile után. Köszi!
Én is reménykedem, hogy nincs semmi gond. Kivárom a mai napot, és ha bármi gond lenne még, felhívom a dokim. Holnap ugyis rendel, max leellenõriz.

Mindig elkülönítve szoktam a "tisztálkodni", de most valahogy nem lehetett behatárni, mert utána semmi nyoma nem volt. Bár egy fél pillanatig volt egy kis mindjárt megjön érzésem, de már nem mernék megesküszni arra sem. Aggódalom pedig természetes, mert nagyon féltem a kicsit. Most már mindennél fontosabb! Kép

Lolla Kép

Igazság szerint én is nonszensznek tartom, hogy a kicsi ficánkolt szét valamit. Csak azért merült fel bennem, mert ilyen erõs rugásokat még nem produkált még eddig soha. Valamint az elmúlt két hétben nagyon sokat nõtt a hasam, ráadásul melsõ falon tapad a placenta, amitõl kicsit tartok még annak ellenéri is, hogy nem számít ritkaságnak. Köszönöm neked is a választ! Kép

myssnia
23
Névtelen

Myssnia Kép

persze, hogy aggódsz, nem is úgy értettem Kép csak ne parázz, szóval ne pánikolj, szóval ne idegesitsd magad, na! Izé! Csak ezt akartam mondani! KépKépKép

Nem lesz semmi baj, majd meglátod!

Na most már tényleg hazamegyek Kép

Pussz
Kangi
21+6
kangi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?