A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ja és megyünk el sétálni végre, mert eddig én nem mertem kivinni a szeme miatt.
Kiváncsi vagyok hogy viseli majd, most hogy már nem bukikKép

Az overálját továbbra is utálja, nem szereti a bezártságotKép
De az autóban mindig elalszik a nagy bömbi utánKép

Na megyek folytatni a takarítástKép

Mea
mea

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de utálom ezt az öltöztetős időt, annyira várom, hogy tavasz legyen, tudom messze van, de mire felöltöztetem a picit leizzadok, ő persze sir, sapkát utálja. De szeretek vele sétálni, mert tudom,hogy akkor jókat alszik, meg ha én nem mozdulok ki a lakásból, akkor befordulok.
spanci

SpanciKép

Én is így érzekKép
Tök nehéz elindulni Lívivel vísít az öltöztetésnélKépKépKép
Remélem kinővi.KépKép

Mea
mea

Nyúlné,
Háááát, tegnap én is beleestem ugyanabba a hibába, megvettem azt a CD-t, de majd valahonnan előhalászom a szövegeket...

Kuha,
A képen még inkább megilletődött, de most már ő is egyre jobban élvezi a pancsit.

Hááát, én imádom a havat!!! De csak a havat!!! A hideget, meg a nyóc réteget aaaazt nem, azt úúúútálom!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok

Zsofy köszi, Bcsabára nem megyek el viszont dühit, h eddig csak aminimanóban láttam(neten) és 4480 ft a te majdnem 4000-res áradhoz képest.....

Mind1

Nálunk is bazi nagy ho van...kiváncsi leszek a holnapra josolt 6 fokra.....

Heni+Ficánka Ajsa

Kép
hencsi

Lányok segítség!
Albumot aki már csinált: ott névvel és jelszóval kell belépni, de nem fogadja el azt amivel itt is chat-elek! Új regisztrációt meg nem fogad el, mert hogy van már ilyen név...ti hogy csináltátok?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné!!!!!
Ezt nézd meg! http://marci.co-net.hu/dalok.htm

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Húúúúúúúú Prüntyi!

Igaz, hogy Nyúlné-nak ajánlottad figyelmébe, de én is megnéztem az oldalt.
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy KÖSZÖNJÜK!
Épp tegnap előtt voltunk anyunál, és panaszkodtam, hogy én már nem emléxem azokra a jó kis mondókákra, versekre, amikte anyu anno nekem mondott, és hogy én mit fogok Gergőnek tanítani.
Hát, itt aztán jó nagy csokorban össze van szedve.
Mégegyszer köszi!

kuha és Gergő (aki holnap lesz 3 hónapos!!! Kép )

Kép
kuha

Sziasztok!

Rókica!
Peti is pár napja csinálja, amit Zsuzsa! Amikor meglátja a cicimet, felemeli mindkét kezét és fülig érő szájjal mosolyog, néha még sikít is egyet.Nagyon aranyos olyankor!
Egyébként nekem is voltak már mensi szerű görcseim, de semmi egyéb.

Mea!
Azt hiszem Te Írtad (ha nem akkor bocs) hogy a babód fél már a porszívótól, az orrszívó miatt! Nekünk nem porszívós van, hanem egy Pesztonka nevű magyar termék, ami elemmel és konektorból is működik, kis helyen elfér, így utazáshoz is jó, és egyáltalán nem hangos. Na jó hangja van persze, de egy porszívóhoz képest elenyésző. Mi panelben lakunk, rohadt száraz a levegő, szegénykicsimnek naponta kell pucolni az orrát, pedig nincs megfázva. Amikor nem jön ki a trutyi, akkor a dr.néni által javasolt Sterimar orrspray-ből fújok az orrocskájába (ez egyébként tengervíz, nem gyógyszer) és az feloldja, majd gyönyörűen le lehet szívni. Ez az orrszívó egyébként 6000 ft volt, de én nagyon meg vagyok vele elégedve és Peti sem a szívó miatt sír, hamen azért mert meg kell fognom a fejét, ésbe kell fogni a másik orrlukat. Nem szereti a kötöttségeket a drágám! Kép Amikor az orrába sprayzek meg sem nyikkan. Ja és nem fél a porszívótól, sőt, múltkor még hangosan nevetett is neki, mikor körbeporszívóztam a kiságyát.

Viki + Petike 11hetes, ma 77 napos! Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pruntyi,
en is koszi az oldalt!!!
falina

Kuha, Falina
Szívessen!
Az az ominózus CD alapján kezdtem keresgélni.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Igen, mi is köszönjük a dalokat! Olyan sokra emlékszem, tök jó. Nem tudom, hogy merjek-e arra vállalkozni, hogy éneklem is Zsuzsának, de majd meglátjuk. David számára mindenféleképpen oktató jellegű lesz viszont. ;)

Tegnap nagyon nyugtalanul aludt Zsuzsa. Ott kezdődött ugye hogy a mellemmel nem volt megelégedve este, és inkább apukájánál aludt el. Ez már önmagában is furcsa volt, hogy az esti álomba ringató szopiról lemond. Máskor akkor is szivesen cumizott rajta, mikor érezhetően nem volt benne tej. (Most se volt már nagyon...) Aztán mikor én is mentem aludni, kb 10-kor, tüsszentettem egyet, amire ő felriadt és elkezdett sírni :-/ ... akkor viszont már magam mellé vettem a nagy ágyba, és ott szopival újra el is aludt, de olyan nyugtalanul, hogy nem mertem őt visszarakni a bölcsőjébe. És ezek után hajnali 4 óra tájékán is felébredt, de hálistennek akkor is visszaaludt szopival. Szóval nagyon nyugtalan estéje volt saját magához képest.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

SziasztokKép,
egy gyors körkérdés: ki mit vesz manócskájának karácsonyra, vagy mikulásra???
Innen szeretnék ötleteket gyűjteni, mert agyilag teljesen le vagyok épülveKép!
Kati
Vendég

Rókica, ez neked nyugtalan este...? Kép
Én nem merem elkiabálni, de az elmúlt két éjszaka fordult elő először, hogy az esti elalvás (10-11 körül) után csak 4-5 között kelt fel először. Remélem megtartja jó szokását. Eddig kb 2 óránként felébredt.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ma voltam én is kozmetikusnál, gyantáztatni, majdnem 3 hónap után. (már majdnem olyan szőrös voltam, mint Apa, de szerencsére Dani nem reklamált.)
Délután megyek 6 hetes kontrollra! Remélem, minden oké lesz!

Prüntyi,
Nem semmi hurkái vannak a kisasszonynak! Kép Mi is ilyet növesztünk. Kép

Heni,
A Brumi Maciban is lehet ilyen játékot kapni. Elég nagy a választék.

Mea,
Örülök, hogy Lívi meggyógyult! Jó, hogy tudtatok menni Anyukádhoz. Ha belegondolok, hogy egy fűtetlen, áram nélküli lakásban kell lenni egy babával... Szörnyű...

Nyúlné,
Éljen a kaki! Szegény Kisnyúl, boztos megviselte, de a lényeg, hogymár újra mosolygós baba lett. Kép

Benianyu és Dani 6+6

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,
Háát igen Kép Pedig tényleg nem eszik egyszerre sokat, és mostmár a napi 10-12 szopi is csökkent.

Albumban tud valaki segíteni?

Ja, ajándék...mi vettünk már neki rucikat, meg játékokat!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert egy rossz mozdulattól szerdán becsípődött a derekam....sajna Kép
Ma már talán jobb, így tudok egy kicsit ülni.
Noel jobban van, még sajnos szedi az antibiotikumot.

HÍR: Leon megtalálta a hüvelykujját, lelkesen szopizza. Úgy látszik nálunk mindkét manó ujjszopós, a cumit mind a kettő kiköpte.
2 napja 1/2 9-kor lefekszik, 5 körül szopizik egyet és utána ébreszteni kell, mert úgy bealszik. Szopizza az ujját és visszaaltatja magát vele. Ma 11-kor már felkeltettem!
Nem tudom, hogy ez mennyire normális?! Kép

Nyúlné!

Mi süti nélkül is szívesen megyünk, de ha van süti akkor annál inkább! Kép
Melyik nap legyen, hétfő vagy csütörtök?

Babák nagyon szépek, most ennyire volt időm, mert a törpe bömbizik a járókában.
De egy fél órát azért elvolt benne! Kép

Foly. köv.
Barbi és a 3 hós, 1 napos Leon.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Sajnos Gergő éjjel megint hányt.Kép Most megnéztük Zsuzsa és CsipkeJulcsika képeit, ettől jobban lett Gergő.KépKép

A Galtnak is jó játékai vannak. Van textilkönyve is, csak nem leporello, 1500 ft.
Kép
Leporello könyve van a Mamas&Papasnak, az sajnos drága : 4990 ft.A brendon katalógus 246. oldalán van. Nagyon aranyos, Bubus azt kapja karácsonyra.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mea!

Ez igen! Komolyan letudtátok a karácsonyi bevásárlást? Nekem még elképezlésem sincs, nemhogy megvegyem már őket! Gratulálok, nektek már ezzel nem kell bajlódnotok.

Igen, én is nyilas vagyok, dec. 7-én születtem, de ezek szerint én egy évvel fiatalabb vagyok, mert én most még "csak" a 26-ot töltöm.
De ez is borzasztó, még kimondani is. Egyáltalán nem érzem magam ennyinek, és félelmetes, hogy mennyire rohan az idő. Ezt mindig akkor veszem észre, mikor érettségi találkozóra megyek.
Nekünk nagyon szuper osztályközösségünk volt, nagyon össztartottunk (pláne a hülyeségekben), és majdnem minden évben vagy egy osztálytalálkozónk. És idén nyár elején már a hetedik volt. Kép Kép Kép

Azt elfelejtettem kérdezni, hogy mikor mentek a 3 hós oltásra? Mi kedden reggel megyünk. És egy kicsit már megint félek. Elvileg ettől az oltástól már be is lázasodhat Gergő?

Kép
kuha

Újabb képek a ma 8 hetes Bubusról:
Kép
Kép

Zsóf+a 8 hetes Bubus, és a 22 hónapos Gergő

Kép
Kép
göndörzsóf

Tök jók ezek a dalok, Zsuzsa be is aludt mire elértem az Én elmentem a vásárba végére. Kép

Csak azt tudnám, miért akarok állandóan sirva fakadni mikor ezeket énekelem neki... :-/

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Tzsuzsa! Te írtam Leboyer babamasszázs könyvét, ugye? Írnál kiadót meg pontos címet? Sehol nem találtam neten ezt a könyvet, pedig engem is nagyon érdekelne!

Prüntyi! Én is szoktam erről a honlapról ötletet gyűjteni! Rengeteget énekelek Sacinak egyébként, kedvence az Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó... kezdetű dal. Kép

Kuha! Ha tudsz, szerezz be homeopátiás szert a 3 hónapos oltás előtt (Remedia, DPT D30), az állítólag csökkenti a láz kockázatát. Előző este, aznap este, meg következő nap este kell 1-2 bogyót feloldva beadni nekik. Én az újpesti Ave Mariában vettem.

Davallia! Kakilásra próbáld ki a Laevolacot, ez tiszta szőlőcukor, és már csecsemőknek is adható!

Benianyu! Én is akarok kozmetikushoz menni! Bár most nem panaszkodom, mert férj elvisz minket 4 napra Parádfürdőre kicsit wellnessezni (hú, de hülye szó).

Minden beteg babónak és gyerkőcnek jobbulást!

Mivel mi elutazunk most 4 napra, már most küldök nektek Mikulás meglepit (kattinsatok egyesével a rénszarvasokra!!!): http://www.icq.com/friendship/pages/view_page_7944.php

Ja, és még egy kép rólunk
Kép

Bodza és Saci 11+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Davallia!KépBodza!Kép

Nagyon helyesek vagytok!!!!!KépKépKép

Davallia!Kép
Hát Te is baromi jól nézel ki így szülés utánKépKépKép

Kuha!Kép
Igen igen én most lettem 27KépKépKépKép

Elvileg igen ettől a régi oltástól 3 hós már lázasodhatnak babáink, hozzánk csütörtökön jön a doki.Én beadok utána egy Germicid kúpot szerintem nehogy lázas legyen.
De megkérdezem a dokit előtte.

Hát Lányok!
Mindig van valamiKépKépKép
Most meg keményeket kakil Lívi bogyósakat és olyan mint a gyurma, a sűrű tápszer miatt gondolomKép
Előbb is sírt szegénykém tőle alig bírta kinyomniKépKépKép
Jövő héten ezt is megbeszélem dokinővel, lehet más kell megintKép
Vagy felváltva kella dni a kétféle tápszert a normált és a bukás ellenit.
Nem tudom.

Na megyek, már takarítást befejeztem most még rámolgatok.

Ja sikerült a séta igaz 1x felsírt, de lehet a kakitól!

Puszi Mindenkinek!!!!

Mea
mea

Göndörzsóf!Kép

De édes Bubus!KépKépKépKép

Benianyu!Kép
Hát igen még jó, hogy itt laknak szüleim közel 10 percre kocsival, nem tudom mi lett volna fűtés, áram nélkülKép

Mea
mea

Benianyu és Göndörzsóf köszi a játtékokkal kapcs infót!Kép

Kép
hencsi

helloKép

Fúúú...tegnap nagyon nehezen aludt el Lilla.
most álomba játszotta magát a kiságyban.

megjött mégis a postán a fürdetőbödönKép kÍváncsi leszek, Lilla mit szól hozzá este.

na, megy a karatézás, biztos megint felébredt...

Nemesek,
Kati, nekem gőzöm sincs. úgy döntöttem ezt a TummyTub dézsát már a mikulás hozta Lillának!
Elvileg minden olyan játéka megvan a kicsinek, ami egy ekkora manót érdekelhet,Így játékot nem akarok neki venni többet egyenlőre.Kap újabb Eucerin olajfürdőt mert kezd kifogyni a régi, kap sok törődést és szeretetet meg figyelmetKép
jobbat nem tudok kitalálni,neki meg úgyis ez a legjobb ajándékKép
arra gondoltam, hogy törzsvásárlói akció keretében megveszem a 74-es ruháit.
Lillát nagyon érdeklik most a hóesős gömbök, tudod, olcsó kis giccs,de a kicsiknek tetszik, benne mikulás,vagy hóember és ha megrázogatod esik benne a hó.Kép
Van egy nici is, abban maci ül és a hó mellett ezüst csillagocskák is száldosnak, ezt különösen dÍjazza, ha rázogatom neki.
Trisztán mit szeretne kapni?Kép világpusztító fegyvertKép

Barbi,
Zsóf,
örülök, hogy a fiúk jobban vannak!

Bodza,
Davallia,
nagyon jók a képek!

Zsófy és Lilla aki 16hetes 2napos
zsofy

Bodza, a könyv cime Shantala, Katalizátor Könyvkiadó 2004. Ha nem találod, megkérdezem, hol vették, most én is elutazom 3 napra. Saci baba biztos örülne egy ilyen könyvnek, illetve masszázsnak. Nagyon helyes baba.
Képzeljétek, pakoltam össze a csomagomat az ágyon, CsipkejulcsikaKép háta mögött, egyszer csak azt látom, hogy teljesen kkifordulva lesi, mit csinálok, közben belekapaszkodik a tornászója egyik lábába. nagyon helyes volt.
Zsuzsa és julcsi (3 hónap - 1 hét)
tzsuzsa

ami a nagyobb gondom...mi a csudát vegyek após fiának,Palikának...arról, hogy apóséknak mit adhatnánk mi szintén elképzelésem sincs...ők pénzt szoktak adni.mi meg adjunk vissza ugyanannyit, hogy ők is vegyenek maguknak valami szépet?KépKépKépKépKép elég hülyén jönne ki...
zsofy

Zita! köszi!!

Duda,
kösziKép már én is kinéztem eg pár képet, amit szeretnék megfesteni, van pl egy édi angyalkás, amit jó lenne Eszti szobájának ablakára megkreálni, mondjuk ezen a hétvégénKép

Prüntyi! nagyon aranyos a fürcsis kép!! és a dalos honlapot én is leraktároztam, kösziKép végre tudom, hogy virágéknál kinek jutott csak a füle, mert későn futottKép

Davailla! nagyon helyesek vagytokKépKép

Bodza! komolyan, ha nekünk fiúnk lenne, én hajtanék ám Sacira ezerrel!Kép ez a tekintet lehengerlőKép egyébként a talin pont nem láttad, de Saci nagyon barátkozott Esztivel (is), amikor odafektettem Kincső tornázója alá, Saci mellé. jól mutatott a két sötétkékbe öltözött kislányKép Saci meg is fogta Eszti kezét és nézte, de hát Esztit még csak most kezdik az emberek érdekelni, eddig csak a feket-fehér, esetleg piros cuccok no meg a cicikKép

and+Eszti 8+4

KépKép
KépKép
and

Bodza, megnéztem még egyszer, ez egy szuper kép rólatokKépKépKép nagyon édes, ahogy odabújik hozzád!

KépKép
KépKép
and

oltással kapcsolatban: mit tudtok arról, hogy hogyan lehet áttérni a régiről az újra? azaz, hogy a 2. hós még a régi, utána meg az újat kapná Eszti. a régi 2. hós csak a Hib, az új már kombinált Hib+DTP elleni oltóanyag. és akkor gondolom 3-4-5? hósan kapná a kombináltat, de erre nem kérdeztem rá. , vagy 3 hósan is régit kapná és 4-5 hósan kapja az újat, ami a kombinált. van akit így olt a gyerekdoki??értelmetlen voltam, mi? sebaj, ha valaki érti, válaszoljonKép

KépKép
KépKép
and

And,
Én kérdeztem a mi dokinénink, Õ azt mondta, hogy a 2005 ben született babáknak még a régi szerint kell adni (hivatalosan), és csak a 2006 ban születteknek az új szerint. Úgyhogy mi a régit kapjuk végig.

Pr és Tündike 11+3

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
kinek van Avent mellszívója?
minek vannak azok a plussz csillag alakú izék? mikor kell cserélni?
légyszi aki tudja segítsen, már nem igazán szuprál, viszont ha elkezdem cserélgetni, nem sokáig lesz elég.
lehet külön is venni hozzá?

zozo
Vendég

Prüntyi, kösziKép
Eszti hétfőn megkapja a régi 2. hósat, aztán a régi 3. hósat, asszem az a Tetracoq (nem tudom hogy írják, vmi ilyesmi), és utána adná neki az újat, mert kevesebb mellékhatás stb. csak nem tudom,
hogy így lehet-e. ezt így még nem hallottam, csak úgy, hogy vagy a régi, vagy az új, de így kombináltan..

KépKép
KépKép
and

Zozo, nekem az van, de nem tudom milyen csillag alakú izéről van szóKép mi nem szuperál??

KépKép
KépKép
and

Fúúúú......nem semmi éjszakánk volt tegnap megint!Kép
9-1/2 12-ig,aztán 1/2 3-tól reggel 6-ig....Kép...egyszerűen jártányi erőm sincs,közte non-stop szopik.......Rokica ugyan mondta,hogy most van vmi növekedési ugrás vagy mi,védőnéni meg a frontokat emlegeti,de azt nem gondoltam,hogy ez ennyire durva!Kép
Másnak alszik a gyerkőce???!
Ráadásul ma egy napközbeni alvást is kihagyott,aztán már annyira fáradt volt,hogy azért kínódott szegény!
VISZONT!
Ma délelőtt Apa letette a hátára a kiságyba,én a másik szobáából hallottam,hogy nyekereg,átmentem,hát Marcika,a hátáról átfordult az oldalára!!!!DE TELJESEN!!!
Ez normális???!Ennyi idős korban?
Annyira örülök!KépKépKép
És tartja a fejecskéjét ezerrel,szerintem nagyon erős kisbaba!Kép

And Kép

Köszi a bíztatást!
Esztered nagyon édi!KépKépKép
Tegnap estétől nem iszom a Lactoherbet,remélem javul vmit a helyzetünk!

Én Mikulásra egy olyan Lamaze nézegetős puha könyvet szeretnék Marcinak venni,amilyen zsofyéknak is van!Kép

Göndörzsóf Kép

Tök jó Bubusnak az a nézegetős játéka is ,amin "barátja a pillangó" van!Kép
Hol vettétek és mennyibe került???
Nekem az is nagyon szimpi!Kép

Megyek adok uzsit a nagylányaimnak!Kép
annamami

Zozo, nekem is az van, az a csillag alakú izé még mindig uaz benne, már lassan négy hónapja. Szerintem csak azért van a tartalék, ha egyszer majd véletlenül lemegy a lefolyóba, például.

KépKép
KépKép
jdora

na hello!
PRÜNTYI!!!!!!!Kép))))))
nagyon köszönöm,nagyon tetszik,amit kaptunk tőled,jó fej vagy!
itt dalolásztunk a párommal és persze a többi dolog is hasznos nagyon!
köszi,köszi,köszi!!!!!!!!Kép
amúgy felfedeztem,hogy a cd-én azokat a szövegeket leírták,amiket a csajszi nem énekel,úgyhogy egy picit javítottak a dolgon!de azért ez félmunka volt a részükről!

Benianyu,köszönöm az örömömöd kaki ügyben!Kép

szegény Barbapapa,úgy látszik most rátok jár a rúdKép,de lényeg,hogy már jobban vagytok!szerintem a csütörtökben maradjunk,mert a párom hétfőn szabin lesz és így végre eltudunk intézni 1-2dolgot,a süti meg készül......Kép

Róki,örülök,hogy jól szorakozol rajtunkKép)))))))!

Nyúlné és Kisnyúl9+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jdora!
basszus, én meg kidobtam 1-et, kijött a helyéről és megfordul használat közben, azt hittem kipurcant v. mittudomén, lehet h. nem azzal van a baj?
és az a műanyag izé, amiből 1van +ban?
az is csak úgy?
Vendég

Prüntyi, ez nagyon jól jött nekünk is, már nagyon untam a repertoárt. Köszi!

KépKép
KépKép
jdora

Zozo, a kis fehér csillagot tesszük ugye alulról csillaggal felfele a szívófejbe. Ez ugye kivehető, jól el is kell mosni. A másik oldalról, vagyis felülről tesszük bele azt a kis sapka szerű vmit. Úgy, hogy a csillaggal érintkezzen. Így csinálja a vákumot és hagyja lefolyni a tejcit. Valószínű azért fordult meg a csillag, mert nem volt benn a sapka? Ebből a "sapkából" is kettő volt benne.

KépKép
KépKép
jdora

Hú, azért ez így bonyolultnak hangzik.

KépKép
KépKép
jdora

Jucc!

Végre én is hozzájutottam a Kismamához. Gratulálok, nagyon szépek a képek! Mindkét gyerek gyönyörű, Balázs egész egyszerűen szívdöglesztő. Tényleg pisilni fognak a lányok utána! És még minket is megemlítettél a cikkben!

Mi Lilivel egész héten a rondóval játszottunk. Csináltunk karácsonyfát, hóembert, és a Lili egy szárnyas egeret. Megkérdeztük, hogy nem denevér, esetleg angyalka-e, de nem.

Andris tegnap n agyon nyűűűűűűűgös volt. Fájt a hasa. Sajnos nem tudtam ellenállni a kakaónak és két pohárral megittam. Úgylátszik ez nem tetszett neki. Viszont 11-től 5-ig aludt. Nem tudom, jó-e a mellgyuszi után ennyi időt kihagyni, de olyan fáradt voltam, hogy úgy aludtam, mint egy darab fa.

Ayse

ayse

Jdora!Kép

Én értettem az irást, akinek van az sztem érti h mit kodolgattok ZozovalKép

Egyébként ez érdekes h megfordult a kis csillag, bizti jol volt összerakva a szerkentyű???

Nekem is van sapka és csillag is plusszban, a sapka gumija sztem esetleg elöregedhet idővel, akkor kellhet majd a pót a csillag meg valoban jo kicsi könnyen elveszhet....

Kép
hencsi

Jdora! Hencsi!
így rakom én is össze, minden benne volt, én sem értem, bár van amikor nincs vákum, de miért?
még csak 2és fél hete használom, sz.tem ennyi idő alatt el sem öregszik. mármint a sapka gumija.
Vendég

Zozo, nagyon érdekes. Ha rajta van a sapka, jól ráhúzva körbe, a csillag csillaggal felfelé van benn, akkor sajna nincs több ötletem. Próbáld esetleg a masszír betét nélkül is ki, hátha ott szökik a levegő. Ott nem zár rendesen.

KépKép
KépKép
jdora

Kuha!

Nekem is dec. 7-én van a születésnapom!
De nekem már a 35.! :-(((. Engem legjobban 25. viselt meg, hogy mostmár vége a huszas éveim elejének, de azóta egyáltalán nem bánkódom az idő múlásán. Igaz nem is szoktak annyinak nézni, amennyi vagyok. Főiskolán tanítok és eddig még többnyire főiskolásnak néztek. Szerintem most a két gyerek után már nem néznek majd annak.

Ayse

ayse

Zozo!

Nekem sincs minden alkalommal vákum, de addig addig csavargatom, mig kiderül h hol nem raktam össze jol illetve nem szoritottam meg rendesen...nálam eddig mindig megvolt az ok h miért nem volt a vákum, nem a készülék hibájábolKépKépKép

Most a legutobbinál pl pont a csillagot tettem bele forditva....:o

A sapka gumija sztem is vagy 2-3 év alatt tud elhasználodni...Kép

Kép
hencsi

Ayse!

Ez tök jó, akkor együtt ünneplünk szerdán!!! Kép Kép

Én azért egy kicsit bánkódom amiatt, hogy így repül az idő. Mondom, nem érzem magam annyinak, amennyi vagyok, csak olyan furcsa kimondani, hogy 26.
Azt persze mégfurcsább kimondani, hogy "kisfiam". De nagyon jó érzés.
Majd hozzászokik az ember, mint ahogy a "férjem" szóhoz is hozzászoktam, pedig eleinte az is furi volt. De mindig jó érzéssel tölt el, ha kimondhatom.

kuha

Kép
kuha

Nagyon Örülök, hogy ekkora sikert arattak a dalok... Kép Kép Kép

Nyúlné, tényleg benne van a szöveg Kép eszembe sem jutott megnézni! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X