Lassan egy hete hazajöttünk a kórházból, de ma végre volt egy kicsi idõm, hogy átolvassam a topicot....
Köszönjük szépen Mindenkinek a szíves jókívánságokat! nagyon jólesett, hogy gondoltatok ránk!
Szívbõl gratulálok az azóta született babákhoz! Sasha!
Kataa!
Gyöngyöske!
Ritasol!
Lora!
Jó egészséget, sok tejcit, és elegendõ alvást kívánok! Tehát ott váltunk el, hogy okt.5-én éjjel beindultak a fájások. Felhívtuk a dokit 10 perces fájásoknál, hogy akkor most induljunk, vagy mi legyen... Azt mondta, még nyugodtan maradjunk otthon (5 percre lakunk a kórháztól), hátha tudok még aludni valamennyit, és reggel 8-kor vár a mûtõben. Tényleg sikerült még aludni kicsit, és reggelre a fájások kábé hatpercesekre sûrûsödtek. Bementünk a kórházba. a Ctg szépen mutatta a fájásokat, de a méhszáj teljesen zárt volt. Kaptam beöntést - nem nagyon ciki, csak kicsit kellemetlen, (a borotválást otthon már lerendeztem), aztán kaptam egy katétert - na az fájt...
Aztán betoltak a mûtõbe, jött az anesztes, és megkaptam a spinális érzéstelenítést. Fura érzés, hogy deréktól lefelé nem létezik az ember. Elég zavarbaejtõ. A mûtétbõl semmit nem éreztem, és pár perc múlva már ki is emelték Alma babát, aki élénk fintorgással köszönt a világnak. Amíg engem összevarrtak, Almácskát megfürdették, és odaadták apukája kezébe. (Én a varrás közben kicsit elbóbiskoltam...) Áttoltak bennünket a gyermekágyas osztályra, a spinál miatt még 12 órát nem kelhettem fel, de Almácska ott lehetett velem, és amikor már kicsit tudtam mozogni, az egyik csecsemõsnõvér segített mellre tenni. Almácska kicsit lusta volt az elsõ pár napban - azt mondják, így van ez a császáros babáknál, de a harmadik napon már beindult a tejci, azóta Alma baba szépen szopizik.
A kórházban minden oké volt, a kaja persze kritikán aluli, de a rokonok elláttak mindennel.
Alma végig velem lehetett, kivéve az elsõ éjszakát, amikor még bennem volt a katéter, és nem nagyon tudtam volna még gondoskodni róla. De utána már csak fürdetni vitték el. Szerencsére a sebem is gyorsan gyógyult, komolyan mondom, szülés utáni nap már jobb fizikai állapotban voltam, mint sok természetesen szült anyuka.
Alma baba azóta teljesen betölti az életemet. Kábé kétóránként követeli a cicit, de szerencsére éjjel csak kétszer kelünk fel.
Szóval nagyon boldogok vagyunk - gyönyörû egészséges babával ajándékozott meg bennünket az élet!

Most áttesszük székhelyünket az elsõ napokba, bár megint rendetlenkedik a gépem, remélem azért lesz idõm és lehetõségem néha netezni...
<FONT COLOR="119911">Ja, és volna egy kérdésem:
Szeretnék küldeni képet a képtárba Almácskáról, ki tudná feltenni nekem?</FONT>
Mindenkinek kívánok további jó pocakosodást:
iancsa és Alma

, örülök, hogy felraktad Alma babát. Nagyon szép baba.