). Még málna levél teát nem sikerült beszereznem, de írtad, hogy az Árkádban lehetett kapni, no az úgy sincs messze. Hihetetlen szép kis formás baba Szintike.
Tiszta anyja!
Nancsika! Intim tornára járok, de én csak puncitornának nevezem...
Vagyis ez inkább tanfolyam, mert összesen 10 órás, én a 4x2,5 órásra fizettem be, ma volt az első. Nagyon élveztem a dolgot, remélem tényleg a hasznomra fog válni szülésnél. Iagzándiból az egyik barátosném ajánlotta, hogy neki nagyon sokat segített szülésnél, no és főleg utána, amikor más csak két nap múlva tudott ülni, ő már másnap meg sem érezte a gátját. Igaz ritka, hgy az első szülésnél nem kell gátat vágni, de én rém optimista vagyok és megpróbálom!!!
Amúgy tanítottak most más gátlazító technikát is,nem csak az olajos kenegetés van, szóval hátha így felkészülve mindenre, sikerülni fog.
Fő a bizalom!!!
Amúgy itt lakunk (mi is májusban költöztünk be) a Gyarmat utca, Róna utca sarkától nem messze, a TV2 mellett. Szoktam is reggelente látni a sok-sok hírességet.
Már a szemem sem rebben...
Annácska! Az biztos, hogy egy gyerek edzésben tartja a mamát!
Én még a torna után beszaladtam az Ikeába, itt az Örsön, és most értem haza, de úgy érzem magam,mint aki lefutotta a maratonit, alig bírtam hazakúszni. És sajnálom az időseket, mert ez végülis egy kis ízelítő abból milyen lehet nekik... amikor mennél, de nem bírsz és nekem nehéz megszokni eleve, hogy nem rohanó tempóban közlekedek és főleg, hogy nem vagyok a magam teste ura...
Most egy kicsit neki is fekszem, mert fáj mindenem... aztán csodálkozom, hogy éjszaka nem tudok aludni????
Este még jövök, addig is szép délutánt mindenkinek!
Barti