A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="0000ff">VikóKép

én nem becsapni szeretném a fiamat, és azzal is tisztában vagyok, hogy nem pótolhat pl. egy kisautó engem, amíg bent leszek a kórházban, és nyílván ezeknek a "cseleknek" ellenére is nehéz egy elsőszülöttnek az elején(szerintem minél kisebb, annál inkább), hogy most már van egy tesó, egy kis "vetélytárs", és bizony a figyelem megoszlik. Tudom, mert én is elsőszülött vagyok. Van két húgom, szóval tudom, milyen az ún. trónfosztás. Kép De egy-egy ilyen apró kis "csellel" talán könnyebb a "nagynak", aki még szintén kicsi. Például amióta Marci a pocómban van, és látható, érezhető is, van hogy ha pl. Mátus nem akar ebédelni, elég annyit mondanom, hogy mutasd meg Marcinak, milyen ügyes vagy, figyel ám anya pocijából, milyen szépen eszel!, és lám, eltűnik az ebéd a tányérról! Kép És ez sem becsapás szerintem. Én is azon az elven vagyok, hogy az életkornak megfelelően igazat kell mondani a gyerekeknek, sem többet, sem pedig kevesebbet annál, mint amennyire éppen kíváncsi, mint amire éppen rákérdez, ami foglalkoztatja.

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Vikó,

ne fújj visszavonulót, az a jó, ha van véleménykülönbség, mert így az ember eszmét, véleményt tud cserélni, amiből tanulhat, és esetleg a magunkévá is tudunk tenni olyan gondolatokat, ami a másé, és egyetértünk vele.Kép

Ez nem vitagerjesztés, csupán "beszélgetünk", és ez jó! Kép Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

Jóreggelt kismamik!
Nagyon náthásan de vagyok!
Éjjel nem-igen aludtunk, Krisznek megint magas láza volt,szipog, az orrát nem fújja ki, csepegtetni nem enged, én pedig nem tudok Vele már bírkózni, miközbe én is ramatyul vagyok!
De eljött a reggel ,s minden szebbnek látszik.
Most tv-zik, s apa is mindjárt megjön a gyógyszertárból akkor megpróbálok pihizni.
Anita-Tibi Kép
Tényleg fantasztikus a kép anyáról és fiáról, benne van minden ami nekem az anyaságról eszembe jut, féltés, szeretett, stb
BoriKép
Nem könnyű Nálatok a helyzet, még jó, hogy a párod otthon tud még lenni Veletek! A nagyok, hogy élik ezt meg?
VikóKép
Szerintem nem baj ha megírod a véleményed, legyen az bármi téma, s az sem gond ha ezekről a dolgokról másképpen gondolkodnak emberek, hiszen nem vagyunk egyformák.
EsztiKép
Köszönöm, a poci dícséretet, én mindíg csak a tetejét látom, s ha lefotózom szembesülök vele, hogy jé...Kép Kép
Csütörtökön megyek a doktornénihez, s akkor fixáljuk pontosan melyik nap kell befeküdnöm!
Na megyek, Kriszi hív, nem tudom tudok-e jönni ma még!
VasKép
Neked is köszönöm a gratulációt a házassági évfordulónk alkalmából!
Drukk mindenkinek akinél bármikor kibújhat a minike, a többieknek meg azért, hogy szép kellemes Bálint napotok legyen !!!
A fiatal anyuciknak, pedig sok-sok örömet, tejcit
Csema 36+3

KépKép
csema

Sziasztok!

Tegnap doki,azaz csak nst.Minden ok, strepto negatívKép
Este nagyon vacakul voltam, már össze is készültünk annyira keményedtem, aztán elmúlt.
Az asszisztensnő szerint a héten szülök,ha nem akkor hétfőn megyünk megint.Kép

Gratula a 2 új babához Petri és Trose!!Kép
A képek is nagyon jók, már nagyon irigy vagyokKép

Nálunk is lesz ajándékozás,a nagyok kapnak a kicsitől, és a picur is a nagyoktól, bár nálunk kicsit más a helyzet mint egy második babát várónál, mert a nagyok már "vannak" egymásnak, nem új fogalom a testvérKép

Becsi 37+4
becsi
Iklad

Viko:
De, de nyugodtan! Én pl. szeretek ilyenekről olvasni, és más véleményét megismerni. Meg még vitatkozni is.

És köszönöm, megérkezett a születéstörténet.
Mariannka Kép Szipogtam rajta. És annak külön örülök, amiket a kórházról írtál.

Ma voltam vérvételen Kép Sikerült mindkét oldalt vénát robbantaniuk Kép Bízom a kölökben, hogy még ki tudom váltani az eredményt KépKépKépKép

Borcsa 39+0 Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok lanyok!

Van egy elado legzesfigyelonk, hatha erdekel valakit!? Kép

Eladnám 9 honapig hasznalt legzesfigyelonket. Eleinte parszor beriasztott - rohantunk be mint az orultek es kislanyom nem vett levegot De szerencsere a ketyere jelzett. Es meg Kb. 4-5x az elso par honapban. Aztan szerencsere tobbet soha! Igy megvalnank tole. Ha kerdesed van, irj batran! Kép

Eredeti dobozaban . Van hozza Oktato CD, ja es 3 honap garancia!! 16E penz

Mindenkinek tovabbi jo pocakosodast!
Norka
norkini

Indianyó, n ezért nem iratom a fiam a Waldorf-baKépKépKépKépKép

Nem vitatkozom, de abszolut nem értek ezze legyet.

Lányok nem tudom mi történt velem, de tegnap este 10 órakkor úgy eldőltem mint akit fejbevertekKép Szegény Tamást se vártam megKép Ma viszont már itt vagyok, megint fél 10-kor keltemKép De ami a legmegdöbbentőbb volt az az hogy Bence hamarabb keltKép Az én hétalvó kisfiam megelőzöttKép

Katica jól van, keveset mozog (már ahhoz képest amit eddig mozgott) de jelzi hogy megvanKép

Trose-nak, és Márkus Erinek hatalmas gratulaKép

Mostanában minden napra jut baba?Kép

ZSu
36+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">Köszi lányokKép Csak azt szeretném elkerülni, hogy valaki úgy érezze: rá akarom erőltetni a véleményemet, mert dehogy!

A testvérekkel nagyon jó trükkök vannak egyébként: például az, hgoy a mama folyamatosan kérje a nagyobb testvér segítségét a baba körüli teendőknél: fürdetés, peluscsere - és folyamatosan hangsúlyozza, hogy nélküle - a nagy testvér nélkül - neki milyen nehéz lenne a dolga, és mennyire nagy boldogság neki, hogy a nagy testvér mindig ott van, és a mama-papa számíthat rá- és a kistestvér is mennyi klassz dolgot tud majd tőle tanulni, hiszen ő már nagy és okos lány/fiú. A gyerekek nagyon szeretnek magukra büszkék lenni (a felnőtt gyerekek is Kép) és ez sokat segít a féltékenység csökkenésében (bevallom, én még a 33 éves férjem-gyerekemmel is tudom ezeket a trükköket alkalmazni Kép)</font>

indianyo

Sziasztok Lányok!

Csak egy pár percre ugrok be, mert megyek babázni ismerősékhez.

Vikó!
Mikulásról jutott eszembe, hogy aki református, ott nincs Miklós püspök. Ezzel a keresztgyerekeimnél szembesültem. Még jó, hogy előre.
Az én férjem "papíron" református, én katolikus vagyok, és én mindig kapok mikulásra csokikát! Kép
Ja és nekem van egy nővérem. Én nem a "trónfosztást" éltem meg, hanem szinte állandóan azt, hogy "Szilvike kap valamit, mert ő a nagyobb, majd ha te is akkora leszel, akkor te is kaphatsz." pl így volt ez a karórával. És amikor ugyanakkora lettem, akkor én nem kaptam! Direkte figyeltem! Szóval nálunk általános volt, hogy először minden a nagyobb tesó érdekében

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Megjöttünk!A méhszáj továbbra is zárt, bár a doki azt mondta: Érez egy kis javulást.Kép
Úgyhogy köszi a drukkokat, és kérek belőle még többet csütörtökre, akkor megyek megint!
A helyzet változatlan, továbbra is tök jól vagyok, ennyi.Kép
Majd vissza is olvasok, de most megyek kicsit pakolászni, meg lehet hogy ledőlni, mert nagyon korán volt a fél 7.Kép

A. 39+6
Vendég

Alina, megy tovább a drukk neked, hátha beindul! Holnap-holnapután melegfront! Kép
Mi is most voltunk kórház, mi is fél hétre mentünk....méhszáj megrövidült, kismanó feje tökéletesen beilleszkedve (múltkor még nem volt). CTG király volt, volt egy-két fájás, nem vészesek, asszem ezek azok, amiket érzek néha. Egyébként várni kell tovább türelemmel. Kép
Borcsa, Szisz, nektek hogy áll? Drukk nektek is! Kép

Szerintem sem gond senkinek, ha megosztjuk egymással a véleményeinket. Kép

Most én is megyek pihizni.

Puszi

Eszti
38+6
Vendég

Szandra
Én is éppen ma vettem ezt észre. Neked mensi szerint nézik? Nekem nem, úgy február 26. az időpontom. Annyira nagy most a baba, hogy állítólag nem húzom ki márciusig. Veled hogy van ez?

Scullyx
37+1

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="0000ff">Scullyx Kép

Nekem mensi szerint nézik, az utolsó május 30-a volt, így lettem március 6-ra kiírva!

Az én Babám is nagyobb volt az ultrahangokon majdnem 3 héttel, így elképzelhető, hogy mi sem húzzuk ki a végéig. Azért megnyugtató, hogy megkezdtük a 38. hetet, nem? Kép

Képzeld, Babámnak akkora volt a fejkörmérete a 30. heti UH-n (alig kisebb), mint egy újszülöttnek! Remélem, azért a gép mégis egy gép, és nem teljesen pontos, különben nem lesz piskóta megszülni! Kép Kép Kép

Melyik kórházban szülsz majd?
Tudom, a táblában benne van, de most lustika vagyok... Kép

Azért még 1 hétig jó lenne így egyben maradni, nem? Minimum 1 hétig...Kép

Szandra és Marci 37+1</font>

KépKép
KépKép
foria

Szandra
Örülök, hogy itt tarunk, de nagyon elkedtem izgulni. Még nem szeretnék szülni. Én is még 1-2 hetet szeretnék!
Sote I.-n szülök majd. A babó súlya 3 hete volt 2800gramm, akkor mondták, hogy nem valószínű, hogy kihúzzuk márciusig. Én kevesebb voltam mikor megszülettem. Azt mondták, ne lepődjek meg, ha 4kg fellett lesz. Az érdekes lesz, mert én 160cm vagyok, férjem sem túl magas, biztos a sok vitamintól nőnek ekkorára.

Scullyx
37+1

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok egy kicsit bele-bele olvastam... bár igaz nem valami nagy gonddal ....

Eszti
Köszönöm a válaszod!
Nagyon megnyugtattál... az az igazság, hogy ezt én is így gondoltam, csak egy kismama elbizonytalanított Kép... és így, hogy a te papád is ezen a véleményen van még megnyugtatóbb!
még egyszer köszi! Kép
Sokat gondolok rátok! Kezd egyre izgalmasabb lenni! Kép
Mi ma megyünk utoljára a dokihoz... jaj tényleg még azt akartam megkérdezni, hogy mikor illik odaadni az ajándékot? Még bent a kórházban vagy az első kontrolon?

Viko
Én is így gondolom az őszinteségről a dolgokat szerintem nagyon fontos, hogy a gyerek később ne füleljen le, hogy a szülei hazudnak neki. Az óriási csalódás. Pont a Karácsonyról gondolkodtunk, hogy azt miként fogjuk megoldani, hogy megmaradjon a varázsa de ne legyen képzavar... és arra jutottunk, hogy nem fogunk jézuskázni, hanem elmeséljük, hogy ki is az a kis Jézus mivégre jött közénk... stb a fát pedig a karácsonyi angyal hozza... szerintem ez így rendben van! Kép és szerintem ez a téma abszolút helyén van egy baba-mama topikon! Kép Kép Kép Kép Kép

Livi
De szerintem attól, hogy nem katolikus attól még el lehet mesélni egy katolikus püspök történetén, különösen ha ünneplik a mikulást... persze nem muszáj de szerintem nem kizáró ok...

Borka
Gratulálok a csöppökhöz! kitartást! Kép

..persze megint elfelejtettem, hogy kinek akartam még írni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ajándék a tesótól: mivel azt mondtuk, hogy a tesó hozta, és ott volt a hordozóban a lába végénél, végülis tényleg ő hozta. Én egy pillanatig nem éreztem úgy, hogy hazudnék. Persze, én vettem meg, de mikor az általam vett csokin osztozkodnak, akkor is azt gondolom, hoyg azt már nem tőlem kapják, hanem egymástól...
Mikulás nálunk van. Tudják a hozzá tartozó "sztorit" is.
Karácsonynál meg Jézuska, angyal nincs, de tudják, mit ünnepelünk. A keresztény ünnepek szerintem itthon kihagyhatatlanok a kultúrkör miatt.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mamacka, örülök, hogy megnyugodtál. Mi úgy gondoltuk, hogy a 6 hetes kontrollon (az úgyis a magánban lesz, ott nyugodtabbak a körülmények), a szülésznőnek még bent a kórházban. Kép

Scullyx, szerintem önmagától egy vitamintól nem nő nagyobbra egy gyerek, ahhoz szerintem olyan összetett dolog kell, hogy olyan jó körülmények között nőjön a pocakban, mint ahogy itt a topicon mi kismamák élünk. Kép De csak a vitamintól egy szervezet nem nő, csak ha mellé olyan jól figyelünk rájuk, mint mi, olyan teljeskörűen táplálkozunk, mint mi, és olyan nagyszerűen figyelünk a fejlődésükre, mint mi. Kép Kép

Ja, Mikulás és egyebek: És pontosan úgy gondolom, mint ti, hogy füllentésekkel ideig-óráig lehet lekenyerezni egy gyereket, de igazából nem. És talán a jó szülő-gyerek kapcsolat, bizalom első alapja az ez, hogy ne érezze magát soha átvágva. Szóval, tudjon bízni a szüleiben. Nekem ez nagyon fontos. Kép

Puszi
Eszti
Vendég

Sziasztok!

Egyszer néztem egy műsort, ahol egy pszichológus néni ugyen ezzel a témával fogalakozott. Nem tudom, miért figyeltem oda, de nagyon bennem maradt. A kitestvér érkezése és hogyan oldjuk meg ezt jól, című kérdést fejtegették. A pszichológus ugyan azt mondta, mint a Vikó, hogy az ajándék jó ötlet, de ne úgy, hogy a picitől kapja, hanem azért, mert megérkezett a pici és ennek mindenki örül. Szerintem pici a különbség, de fontos.

Szelivi: Nálunk is ez volt. És még mindig vannak ilyesfajta problémák anyámmal. A bátyám 12 évvel idősebb, mint én (értsd most lesz 40) és anyám még mindg úgy érzi, hogy ugyan annyit kell adnia neki is, mint nekem, a "kisebbnek". Mindezt azért, mert SZERINTE a bátyám biztos azt figyeli, hogy én mennyit kapok. Amennyit ráköltött az esküvőnkre, annyit odaadott a bátyámnak is.... sőt, még az öltönyét is ő vette. Szóval ez is túlzás ám.... Én meg hiába magyarázom anyunak, hogy ez így tök hülyeség, mert a bátyám már felnőtt, stb. ő nem igen akar erre ráébredni...

Mamacka! Olyan jó, hogy nem csak én feljetem el, hogy kinek mit akartam írni. KépKépKép Néha már tök hülyének érzem magam miatta... Kép De ha te is, akkor csak terhesek vagyunk. Kép Örülök, hogy készen lettél a melóval! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Mikulás meg karácsony: Én még azt tanultam, hogy ezek IS kellenek a gyerek személyiségének a fejlődéséhez. Tudnia kell hinni a csodákban. Kép Vagy valami ilyesmi. Az egyik nőci szerint visszahozhatatlan az ártatlanságuk és jót tesz nekik,ha vannak ilyen kis csodák körülöttük. Én nagyon izgultam és szerettem a mikulás és a karácsonyi meglepetéseket és nem is ért traumaként, hogy anyu nem mondott igazat. Megértettem, hogy ez egy ilyen mese. Kép Később meg metanultam a felnőtt mesét hozzá (Szent Miklós, Jézus stb).

Eszter
Kép
Kép
vok

Scully
Az én dokim azt mondta, hogy a 6. hónaptól, ne szedjem az Elevitet, csak hetente 1-szer, mert az én testalkatomhoz, ne akarjunk elsőre 4kg-os babát. Tehát akkor ténylegesen mégiscsak hat a gyerekre!

A másik pedíg, hogy a gépek csalnak is ám! A barinőmnek szülés előtt 4100grammra becsülték a fiát, és 3700grammal született!

A.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a 7. CTG-ről, amelyen mint majd látjátok, semmi eredményKép
Márkocska aludt, próbáltuk felrázni, nem sikerült.
Fájások: Jósló annyi se mint a múltkor.
A dokinál is voltam, a méhszáj továbbra is zárt, bár azt mondta: Kis változást érez..de zárt. Ragasztóval csináltuk a gyereketKép
Azért köszi a drukkokat, csütörtökre is kérünk még!Kép
Kép

A. 39+6.
Vendég

<font color="aa00aa">Halihó anyócák Kép

Megjöttem a sebészetről, de kímélem az idegeket és nem mesélem el, hogy mi volt... Legyen elég annyi, hogy csak azért nem ordítottam, mert kint ült egy kamaszlány, aki egyébként is halálra volt rémülve... viszont nagoyn kedvesek voltak az emberek és nem bánták, hogy előre kértem magam. Ez azért jó voltKép
Sajnos a nagy tortúrában elfelejtettem felíratni a haskötőt, amit a császár után kell hordani, úgyhogy majd legközelebbi terhesgondozáson megkérdezem a dokinénit, mit javasol - mert a felírt kötő sokkal olcsóbb...

Nagyon szép idő van nálunkKép</font>

indianyo

Most látom hogy kétszer küldtem el az előző üzimet, bocsi!De legalább a másodikhoz kép is van!Kép

Eszti
Na az már valami ha megrövidült, szuper!Kép
A szülésznőmmel mi is a melegfronban bízunk! Nektek is valószínű beindul rá!Kép

NA most átolvasom mit is irtok annyit a Mikiről...
Vendég

Vikó Mért voltál a sebészeten és mi történt?
MOnd csak el nyugodtan.Kép Ja és köszi a mailt.
Vendég

<font color="aa00aa">alinaKépHetekkel ezelőtt elkezdett az egyik nagylábujjam fájni a köröm alatt, majd egyre nőtt a lábujj és fájt is. Elkezdtem házi szereket alkalmazni, hgoy ne fertőződjön el - ez sikerült is, csak a duzzanat nem ment lejjebb és egyre jobban fájt - mint később kiderült a doktornál, azért, mert a kiterjedt gyulladás elkezdett tisztulni, és ez mindenféle folyadékok felgyülemlését jelenti. A fájdalom meg az aggodalom maitt (hogy esetleg súlyosbodik...) muszáj volt elmenni a sebészetre. És tényleg szörnyű volt az egész, úgyhogy nem akarnám elmesélni - doki nem alkalmazott semmilyen érzéstelenítést és volt a történetben egy óriási tű is... De doki szerint holnapra jobb lesz. Úgyhogy addig Algopyrin, ha nagyon muszáj.
Vizsont a váróteremben az emberek szuper kedvesek voltak és ettől mindjárt könnyebb volt az egészet elviselni.</font>

indianyo

Alina, ha ez bíztat, a múltkor a kórházban találkoztam egy nővel, akinek előző nap még ugyanilyen jelei voltak a méhtevékenységnek, mint neked, és másnapra elfojt a magzatvíz, és hatalmas kilengésekkel a papíron, ott vajúdott mellettem! Kép Szóval hajrá melegfront!
Vendég

Vikó
Aha, szóval lábujj, nem tudtam, erről lemaradtam, márha írtál már rólaKép, szegénykém, jól megkínozhattak, én egy körömbenövéstől is csillagokat látok!

Eszti
Neked nem szokott olyan érzésed lenni, hogy a cici alatt el van a hasad vagy a bőröd érzéstelenedve?? Biztos ott a lábacskája és nyom, nagyon fáj, és ha hozzányúlok mintha nem is érezném.
Vendég

Alina, Eszti
Én is azt hallottam, hogy az Elevit-es babák óriásiak. De nekem folyamatosan szednem kell.

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx, én végig szedem az Elevitet, és nincs óriási babám. Titati is végig szedte, és neki sem lett. Valakinek nagy babája lesz, valakinek meg. Kép Ez a génektől is függ szerintem, meg ki tudja még mitől.....Kép

Alina, sok minden érzetem van, de ilyen nincs Kép Kép

Vikó, jobbulást!
Vendég

<font color="aa00aa">HalihóKép

Nekem is azt mondta a doktor, hogy ne szedjem se az Elevitet, se a Maternát, hanem csak a vaspótlást tartsam be és a magnéziumot szedjem a méhlepény miatt. Szerinte vitaminokra csak a mamának van szüksége, mert a természet úgy talált ki bennünket, hogy a baba minden szükségeset leszív tőlünk, így neki nem kell plusz vitamin. A vas is a mamának kell inkább, nem a babának - jó esetben...
Ja, és egyik szentimrés mami mesélte, hgoy neki még akkor se mutatott ki fájást a CTG, amikor már vonyított a fájdalomtól és jött ki a baba...</font>

indianyo

Sullyx
Szerintem nem az Eleviten múlik. Már többször leírtam, hogy én semmit nem szedtem ,és elvileg 4 kg körüli babát várunk. Remélem nem lesz több! A barátnőm végi szedte és 2600g lett a baba.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

ÚÚÚÚ, most láttam, hogy véletlenül elírtam, jesszus, de rondán néz ki, szóval helyesen: elfolyt és nem elfojt........úúúúúúúhhhhhh Kép Kép
Vendég

Eszti
Ez jóKépKépKép.
HagyjukKép

CTG: Sok ilyet hallottam róla amit Vikó is írt. Szrntem akkor van inkább jelentősége, ha a kicsi szívhangja alacsony, és ezt a CTG-n észre veszik, és figyelik hogy ne legyen belőle probléma. Ha pedíg nem lesz magasabb akkor azonnal császár is lehet belőle, ami már lehet hogy élet mentő.

Szüléstörténet
Nekem nagyon nagyon tettszett, és meg is hatott Mariann ahogy leírtad. Köszönjük szépen!Kép
Vendég

Sziasztok!

Mariannka!
Köszi a szüléstörténetet!

Lányok, Ti hanyadik héttől mentetek CTG-RE, (nálunk ezt NST-nek hívják).
Én úgy tudom, hogy a 36.héttől kell, de ma beszéltem egy velem egy napra kiírt kismamával, ő egy másik kórházban fog szülni és ő már volt 35. héten?
A dokim táppénzen van a múltheti gerincműtétje miatt, nem akarom ilyesmivel zavarni.
Szerintetek elég, ha a jövő héten megyek be?

Rita
35+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

El is felejtett mondani, hogy kérdeztem a szülésznőmet, hogy a szülésre hogy és mikor jöhet be az én Drágám. Mert bár igaz nagyon mellettem áll, meg ő is alíg várja bla bla, de azért nem biztos hogy az elejétől szeretne bennt lenni, mármint azt a röpke 5-8 órátKépKép Én meg nem is erőltetem. Na a lényeg!
A Kispapára ráhúznak egy zöld hálóing szerűt, adnak egy maszkot, és akkor sétál ki és be mikor akar.Kép Vagyis ha majd úgy gondoljuk, hogy az elején bejön, aztán egy félórára kimegy összeszedni magátKép, abszolút lehetséges. Ha azt szeretnénk hogy csak az utolós percekre jöjjön be, elvágni a köldökzsinórt, akkor addigra hívják be. És utána mehet vele fürcsizniKép, megfoghatja, bármi.
Szerintem ez tök jó, nagyon örültem neki.
Ja és azt is mondta az én drága szülinőm, hogy NE KÉNYSZERÍTSE senki Kispapát bennt lenni, mert sokszor van, sok férfinál, hogy a 6 hét múlvai szeuális életre abszolút befolyásoló hatása van negatív értelemben!!
Ezt egyébként én is így látom, soha nem szabad ráeröltetni senkire semmit.

A kórházban lehet venni légzésfigyelőt, AngelCare-t, amit ott be is lehet fogni kipróbálni, mi olyat veszünk ami légzésfigyelő+átkapcsolható babyfonná, ez kerül 33.000.-Ft ba. A sima légzésfigyelő 26.000.-Ft.
Vendég

Rita
Én pontosan 35+5 voltam amikor elkezdtük az NST-t, de 36. héttől szokták nézni. Csak a szülésznőm ezt az időpontot adta először, ennyi.
Valakit a 33. héttől néznek, mert a doki úgy látja jónak, mert esetleg a méhszáj megrövidűlt, vagy nem jó a vérnyomás, vagy sokat keményedik a poci.
Szerintem teljesen jó ha a jövőhéten mész be először, nem kell elkapkodni, ha én is később kezdem nem tartanék már a 7.-nél!(jesszus) És még biztos lesz kettőKép
Vendég

Sziasztok!

Kérek én is Mariannka szüléstörténetet, köszönöm szépen!
agnes1205@freemail.hu

Minden évfordulósnak és névnaposnak gratulálok!!!

Gyorsan rakok egy pocifotót (reggeli), és visszaolvasok!

Lyly
37+0Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Képzeljétek tegnap voltam az onkológián, mert valami furcsaság nőtt az ujjamra. Kiderült, hogy vírusos szemölcs le kellett fagyasztani, hogy nehogy a babót megfertőzzem vele. Az a baj, hogy már elég nagy és rossz helyen van a körömágyamnál (azért fertőződtem meg mert van egy rossz szokásom, hogy tépkedem az ujjam ha ideges vagyok ) lehet, hogy három hét múlva meg kell ismételni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

LYLYKép küldtem mélt Kép

indianyo

Lyly
Nagyon szép a pocid! ...és milyen vékony vagy!!!

Vok
Alig ismertelek meg az iwiwes képeiden! Kép

A mi dokink azt mondja, hogy az Elevit nem befolyásolja a baba méretét és szerintem igaza van. Viszont a vérképem soha nem volt ilyen jó és ezt az Elevitnek köszönhetem. Engem megnyugtat, hogy így tutira mindent megkap a baba ami neki kell.

....visszatérve... A mesékre szerintem is szükség van... én pl a családmesék című könyvtől elvoltam ragadtatva... nemtudom ismeri-e valaki... mikor elolvastam azt mondtam ez igen így kell gyereket nevelni... az író szülei egy fantasztikus világot varázsoltak a gyereknek mégsem hazudtak... ezt így nehéz leírni... el kell olvasni...
...mondjuk a testvér ajándékot én nem tartom hazugságnak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszi szépen a visszajelzéseket a születéstörténettel kapcsolatban. Vikó Neked külön köszönöm, hogy elküldöd azoknak, akik kérik még. Kép

Visszaolvastam mindent, hatalmas gratula Hannához. Isten hozta őt a világon. Kép

Finiselőknek sok erő és kitartás, többieknek kellemes pocakosodást.

Tegnap este készült az a fotó, amikor már sehogy máshogy nem nyugodott meg Istvánka, csak így.

Mariann

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lyly, csini vagy ám!! Kép És mekkora már neked is a pocakod! Kép
Vendég

Sziasztok!

Trose családnak gratulálok Hanna érkezéséhez! Kép

Alina,
húú, azokat a sötét képeket már sajnos kitöröltem a f.gépből és a sz.gépből is.. De köszönöm a lehetőséget!
Szintiről biztosan kapunk még több képet, csak picit várni kell rá. Kép Patrik nekem még nem küldte őket.
Csütörtökre megy a további drukk! Kép

Csema,
húú, jól elhúzódik ez a betegség.. Kép Sajnálom.
De a pocakod szép!! Kép

Tibi,
jaj, Botond nagyon szép kisfiú, mesélj majd milyen volt Anitának az első éjszaka a Csöppel! Kép

Mamacka,
azt hiszem én sem kérdezném meg előre, hogy mennyi a szülés, annál cikibb talán nincs is. Én így is parázok a boríték-átadástól, nem még előre megkérdezni! Kép Húú..

Babetta,
a kis képeket úgy csinálom, ahogy Szandra is írta. Kiválasztom melyiket szeretném, jobb egérrel rákattintok a képre, "kép mentése más néven", elmentem valahová a gépre, onnan pedig mellékletként ide csatolom. Kép

Szandra,
szerintem Babetta arra gondolhatott! Kép

Eszter,
bár én nem "tömegközlekedek", de ha tenném, tuti már nem sokáig! Kép

Bori,
elhiszem, hogy fáradt vagy, gondolom most jööt ki rajtad teljesen az utóbbi pár hét.. De jó, hogy párod otthon tud még maradni, és így segít! Kép

Lyly,
húú, nagyon nagy a pocid! Kép

Kedves Mindenki,
korábban már kérdeztem, kaptam is rá választ, de mivel megint eltelt egy kis idő, így újra megkérdezem. Kép Kellemetlen dolog az a keményedés? Vagyis elképzelhető, hogy én nem keményedek? Vagy nekem épp nem rossz? Mert nekem továbbra sincs semmi panaszom. Tudok aludni, mostanában a derekam se fáj, nem görcsölök, stb. Na jó, talán eggyel többször megyek ki éjjel pipikélni! Kép De ez nem panasz. Kép
A hasamon néha érzek olyat, hogy egyik oldalon jobban kint van a lányka valamije, és akkor ott ettől természetesen keményebb picit az a rész, no de ez lenne a keményedés? Bocsi, de nemtom.

nadine81

Mariannka, nagyon jó ez a kép!!! Kép
És végre én is elolvastam a történeted, köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk! Kép
Istvánkáról el sem hiszem, hogy ezelőtt nem volt nyugodt....erről a képről csak a nyugalom sugárzik! Kép Örülök, hogy jól vagytok! Kép
Vendég

MamackaKép Mi az a családmesék és milyen író?

indianyo

Mariannka,
nagyon aranyos Istvánka!! Kép Amin fekszik az mi? Félve kérdezem, nehogy röhögjetek, de az a szopipárna? Kép Ilyen nagy lenne? Kép

nadine81

<font color="aa00aa">MariannkaKép Igazán nagyon szívesenKép Nekem van erre időm, neked pedig most másra kell. Ja, és Istvánka a szopipárnán.. gyönyörűségKép

MamackaKép Szegény, a műtét miatt együttérzésem, mostani tortúrám miatt különösen, de egyébként is...

NadineKép Nekem se szokott keményedniKép Hurrá, mégse vagyok olyan problematikus akkor?Kép

Kedves finiselőknek türelmet kívnánok, tudom, ilyenkor ebből van a legkevesebb márKép

AnitaKép ez egy címlapfotóKép</font>

indianyo

Patrik elküldte a képeket Szintiről!!

Íme! Kép

Kép
Kép
Kép

És mindjárt még 3 db! Kép

nadine81

Még 3 ráadás! Kép

Kép
Kép