A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szintike pont mint egy kis alvó porcelánbaba! Kép Kesztyűben....hihihi Kép
Nicika, Patrik, gratulálok! Nagyon aranyos a kiscsajotok! Kép
Vendég

Nagyon szépek Szintike képei. Kép

Nadine: igen, ez a szopipárna. Ez ilyen nagy, és aludni is kiválóan lehet rajta. Kép A www.szopiparna.hu weboldalon meg tudod nézni, hogy milyen kinyitva.

Cory: nagyon szépen köszönöm még egyszer a tegnap esti telefonos segítséget.

Most megyek, mert hamarosan itt a szopiidő. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kinnt voltam kicsit havat lapátolni...Kép

Lyly
Jó nagy pocid van!KépÉs tök vékony maradtál!Kép

Mariannka
Nagyon édes István! Annyira szép a kis pofija!Kép

Nadine
KösziKép Én sem keményedem, fogalmam sincs milyen az!Kép

Nagyon aranyos Szinti!Kép
És annyira kislányos az arca!Kép
Vendég

Nadine
Igen az a szopipárnaKép

Nadine és Szandra
Köszi majd megpróbálom.Kép

Szerintetek Angi és Tünde mikor jöhetnek haza?

Írtam, hogy a héten nem szülhetek, mert a családom Tunéziába nyaral. Erre a sógorom felhív, hogy halottam e a híreket, mert a nővérem leesett valami lépcsőn és meg kell műteni. Sógor nem ment velük munka miatt. Nekem nem mertek üzeni, nehogy megszüljek izgalmamba. Most írt anyu, hogy mi hogy vagyunk ők, jól vannak! Édes nem? Visszaírtam és a Kriszti is ilyen jól van? Most műtik majd jelentkeznek. Remélem tényleg nem szülök meg!Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Csak bekukk, beköszönés és hatalmas gratuláció az új kis Életekhet!!!:-)

Annácska, én is küldhetem neked az sms-t, ha megérkezik Prüntyi?

Nyúlanyó 35+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Már láttam a szopipárnát képen, de akkor nem volt mellette senki és semmi viszonyításként.. Kép És itt Istvánka mellett olyan naaagynak tűnt! Kép De akkor tényleg nagy lehet!

Alina,
akkor jó, nem vagyunk egyedül.. Kép

nadine81

Milyen kis aranyos Szintike! Kép

Viko
Köszönöm Kép viszont Kép

Kun Erzsébet az író de a kiadót nemtudom fejből a könyvet meg most nem találom...

Babetta
sajnálom a tesód! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="0000ff">Szia Nadine!Kép

A keményedés az olyan-nálam-,hogy az egész pocakom bekeményedik, szinte betapinthatatlan, és el is tart akár fél percig is. Van, hogy rövidebb. Azután szép lassan oldódik ez a görcs, és újra olyan, mint volt. Nekem kellemetlen. Függ attól is, mennyire vagyok fáradt, vagy megemeltem-e magamat, meg hát az idő előrehaladtával szerintem normális, ha van. Legalábbis nekem az első gyerkőcnél is így volt.Kép

VikóKép, megkaphatnám én is Mariannka történetét? A címem: foria@freemail.hu
Köszi előre is!

BabettaKép
Jobbulást kívánok a nővérednek! Nagyon megsérült?

SzintikeKép csodaszép kislány! Olyan kis formás! Szerintem nagyon hasonlít Nicire, nem? Kép

MariannKép
Tündéri a kisfiad!!! Milyen édesen alszik! Kép

Szandra és Marci 37+1</font>

KépKép
KépKép
foria

<font color="aa00aa">BabettaKépTünde kedden viszi haza a legújabb lánycsemetétKép- ja, az ma vanKép

Szinti nagyon jó fej, mint egy mesekönyvben a hercegkisasszonyKép</font>

indianyo

<font color="0000ff">Vikó!Kép

Te jól értesz a sz.géphez, segíts nekem légyszi! Reggel óta nem jön be a "MELLÉKLET FELTÖLTÉSE", hiába kattintok rá. Ez egy csomószor volt már, hol sikerül, hol nem. Szerinted?

Köszi!!! Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

Mariann

Istvánka is nagyon aranyos! Kép
Milyen óriási baba... hogy fért el benned??? Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szandra,
köszönöm! Kép De akkor szerintem nekem nem ilyen van. Szerencsére. Kép Bár még jöhet...

nadine81

Lyly! Ez ám a babaház KépKépKép
Mariann! Olyan szép Istvánka ahogy alszik, olyan KISFIÚ KépKépKép
Nagine! Köszönjük a képeket!
Nicika, Patrik! Szinti baba egy TÜNDÉRKISLÁNY
VikoKép lábadra gyógyKépKépKépKépKépKépok!
AlinaKép További tágulást segítő drukkok KépKépKép! Úgyis első helyről szeretnék szülni menni. KépKép

Keményedés: most viszonylag sok van - ki hinné, főleg szopi közben KépKép (Ami érdekes, csak így az utsó harmadban éreztem meg a szopikat - olyan, mintha nőne a méh oxitocin érzékenysége az idő előrehaladtával.) De pl. Rékával csak aznap reggeltől voltak, amikor született.

Hurrá-hurrá! Papírok a cégtől beszedve, OEP-hez leadva KépKépKépKép
Már csak a fránya anyakönyvi kivonatnak kell felérnie.

Borcsa 39+0 Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Engem is érdekelnek a szüléstörténetek, de azt hittem ez egyértelmű...
Nem tudtam, hogy külön kérni kell.....

Ja, és rólam:
mivel az ismételt vizeletvizsg. is rossz lette mennem kellett urológiára, ezt már ítram. Eredmény:
A vizeletben találtak baktériumokat de amíg tünetmentes vagyok addig nem kezelik. 2 hét múlva újra menni kell tenyésztésre, hogy nem romlott-e.

annyira édesek a babucik, már nagyon nehéz kivárni, hogy nekünk is legyen, bár én még javába rohangászok meg BKVzok a suli, a szakdoli meg a bankhitel miatt...
katicuska

Helló!

Angi azt írta, hogy ha minden jól megy, ma már otthon lesznek Lidivel meg Ferivel. Azt is írta, hogy Lidi egy kajagép. Kép Szóval szerintem jól vanank. Kép Remélem, amikor lesz már ideje, rak fel képet. Kép

Mamacka!
Vannk olyan képeim, amin csak azok ismernek fel, akik akkor már ismertek. Pl szőkén, vagy totál vörösen, de voltam nagyon sötét barna. Kép Szóval lehet válogatni. Kép Pl. Vikó még szőkén ismert. Kép Volt oylan barátnőm, aki el ment mellettem, amikor szőkéből vörös lettem, de ugyan ez volt, amikor először lettem szőke. Komolyan nem ismert meg a legjobb barátom. Kép Pedig naaagyon vigyorogtam rá. KépKépKép

Na, megyek kutyát füretni, mert sétálni voltunk és jó szutyis lett a drágám. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="aa00aa">SzandraKép Az túlzás, hgoy jól értek, de használom. Két okot tudok kapásból: van egy pop-up window blocker, ami nem engedi a felnyíló ablakokat, ott be kell állítani, hogy babanetről mindig lehessen. (nekem ilyen van Yahoo, Google és Windows változatban is a gépemen.
A másik ok, amikor nem lehet ezt, az a lassú internet, iylenkor nehezen jön be egy új oldal.
No ezek a könnyen észrevehető okok, ezen kívül még a Babanet is vacakolhat (ezt is jól ismerjük) ill. lehet még más ok is amir most első kézből nem gondoltam. kipróábltam egyébként, nagyon lassan jött be nekem is...</font>

indianyo

Nincs valakinek ismerőse az ÁLLAMI AUTÓPÁLYAKEZELÕ Rt-nél?????
Nagyon fontos lenne!!!
Vendég

<font color="0000ff">Köszi Vikó! Kép

Hát nálam szerintem tuti jobban értesz hozzá! Kép Kép
Remélem, csak lassú! Kép

Nadine, nagyon szívesen! Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

Vikó,

a Családmeséket a Szent Gellért kiadó adta ki. Nekem is a kedvenc könyvem. De sajnos (ahogy tudom) évek óta nem lehet kapni valami örökösödési problémák miatt. Pedig tényleg szuper jó, és minden családos vagy családot tervező embernek elolvasásra ajánlanám. A párom is teljesen odavolt tőle.

Kép

Kép
bettiflame

Antikváriumban esetleg rálehet találni!...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi BettiKép Köszi MamackaKép Akkor utánanézek a könyvnek, hátha valamelyik könyvtárban van, felcsigáztatokKép

indianyo

MAriannKép Nagyon-nagyon hálás vagyok a tökéletesen részkletes beszámolóért. Minden kérdésemre válaszoltál - még a meg nem fogalmazottakra is. Bár egy kicsit szomorú vagyok a szülés utáni babamegvonás miatt, de belátom, hogy ennek így van értelme. Köszönöm még egyszer.

indianyo

Viko
Itt előjegyezhető ha gondolod... http://www.antikva.hu/onan/osszetett-handle.jsp;jsessionid=0402A5823DA8FB82A1A27D2A28565970?bongeszes=true&hol=szerzo&szerzoid=318

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="aa00aa">MAriannkaKép Azért a terhességi biztonsági övről felvilágosíthatnál, nem fogom fel ennek mibenlététKép

Köszi MamackaKép</font>

indianyo

Viko

A biztonsági övlehúzóról beszéltek?
Az nekem is van.. akkor kell ha sokat autózol, esetleg vezetsz... az övet lehúzza a hasad alá nem engedi hogy akár kisebb koccanásnál is bajt okozhasson.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Viko
Nekem is elküldenéd Mariann szüléstörténetét?
köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Alina,
nekem nincs ismerősöm az Autópályásoknál..
Nagy a baj?

nadine81

Nadine
elég nagy!Kép
Köszi hogy válaszoltál.

Más valaki???
Vendég

Alina,
húúú... Kép Remélem megoldódik hamar.
Kép

nadine81

AlinaKép Sajnos nekem sincsKép

indianyo

Alina!
Nekem sincsen sajna! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sorry mindenkitől, de muszáj vagyok kiírni magamból anyósom baromságát.... Kép
Lementem hozzá (sajna kellett) és megkérdzete, hogy még mindig nem gondolom-e úgy, hogy mire jön a gyerek elpaterolom az állatokat itthonról.... Komolyan, egyszerűen annyira ordítani tudnék ezzel a hülye nővel, hogy az hihetetlen! Szerintetetk meddig élne a szívebeteg kutyám, ha lepasszolnám egy menhelyre???? Ja, meg ki venne meg egy 2 éves görényt egy állatkereskedésben???

Anyósom szerint a kutyakakitól megvakul a gyerek. Olvasott valamit a patika magazinban és ebből ezt szűrte le. De arra már nem emlékezett, hogy mikor vakul meg, meg hogy hogy hívják. De szerinte a gyerek, ha MEGESZI a szart, akkor megvakul....
Nincsen kutyaszar a lakásban, mert miért lenne??!!
Ja, hogy folytassam: a papagájok olyan veszélyes kórt terjesztenek, amitől meghal a gyerek.
És én egy szar szemét vagyok, akinek az állat előrébb való, mint a gyerek. mert nekem azt kellett volna csinálom, hogy megtudom, hogy terhes vagyok és lehetőleg mindenkit elaltatok...

Ja, rájöttem ám a végén,hogy a toxoplazmáról beszélt, ugye ami az első 3 hónapban veszélyes, hacsak nicsen védettséged... Na, nekem van. Erre megkérdezi, hogy honnan lenne nekem olyanom. Csak 10 éves otthon a macskám...

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy el tudnám küldeni a sunyiba!

Ja, és a legjobb: szerinte a fia csak azért nem paterolja (ő ezt használja) el az állatokat, mert ÉN ezt akarom. És undorító, hogy azt hiszi a saját gyereke nem képes önállóan gondolkozni!!!!!!!!!

Még egyszer ne hari és köszönöm, ha végigolvastatok!!!!

Még nem vagyok jobban, de próbálkozom... Kép

Eszter aki most épp naaaaagyon utálja az anyósát!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Jajj, lányok had kezdjem el a hülye kérdéseimet, így röpke 9 héttel a vége előtt..
Tegnap annyi minden hülyeség jutott eszembe, de most csak egy van. Kép

Az az újszülött baba olyan pici és törékeny. Az első napokban már ott a kórházban is "szokták" emelgetni? Pl. mondjuk szopi után büfiztetni? Nekem ez még olyan idegen.. Néha attól félek nem tudom majd mihez kezdjek vele.. Gondolom a szükséges dolgok (fürdetés, pelenkázás, vizsgálatok, stb) miatt természetesen fogják emelgetni, cipelni, de ha mondjuk "csak" sír, de épp nem éhes, mert előtte evett, attól én még bárhol, bármikor felemelhetem és magamhoz ölelhetem, vigasztalhatom, babusgathatom? Vagy neki is jobb, ha csak megsimogatom kicsit abban a "szekérben"?

nadine81

Eszter,
hát, valóban nem semmi az a nő... A kutyus amúgy a lakásban van? Mert ha ott is van, gondolom szobatiszta. És egy szobatiszta kutyus nem ott végzi el egyik dolgát sem. Nekünk is volt szobakutyánk, de sosem volt olyan eset, hogy baleset.. De ha előfordul valahol is, nem rohan oda a gyerek rögtön és már falja is fel!!
Viszont a toxoplazma nem csak a korai terhességben veszélyes, hanem később is, sőt! Akkor is nagy gond lehetne. De ha már átestél rajt, akkor OK. Mindenesetre ezt ne ő tudja már jobban!
Ahhoz pedig, hogy a fia mit akar és mit nem, már nem nagyon van beleszólása.. Az már régen volt.
Szóval megértelek, elhiszem, hogy sz.r.
Apósod is ilyen? Vagy ő jó fej? Velük éltek majd mindig? Nem tudtok lelépni majd?

nadine81

NadineKép A babának az a jó, ha testközelben van. Úgyhogy nemcsak, hogy szabad, hanem minél többetKépKépKép Tudsz angolul? Van egy ilyen weboldal, ahol erről beszélnek: continuum concept az angol neve, lényege, hogy az anyaméhből kikerülve is megtartják a testközelséget baba és anya között - például a hordozóekndő és együttalvás is egy része ennek. ne aggódj, le se akarod majd tenni a babádatKép És büfiztetni ekll az első pillanattól kezdve Kép ja, és nem olyan kis törtékeny ám, mint ahogy te azt gondolod, bocsa a profán hasonlatért, de ha megnézel egy természetfilmet, amiben a majomanya szeretgeti az újszülöttjét, akkor megértedKép

indianyo

Én ezért parázok még a toxo-tól, ezért is kértem a dokitól nemrég beutalót vérvételre, hogy nézzék meg ezt is..

"A fiatal nők 30-40%-a szeropozitív (átesett a fertőzésen). A többiek fogékonyak a Toxoplasma fertőzésre, ezért veszélyeztetettek. A terhesség alatti primer infekció incidenciája 1-7/1000. Az anya fertőződése többnyire tünetmentes, vagy az enyhe tünetek miatt nem diagnosztizálják. Terhesség alatti akut infekció következményekét a placentán keresztül az esetek 10%-ában a magzat súlyosan károsodik, 70%-ban pedig nem is fertőződik meg. A magzat fertőződésének veszélye annál nagyobb, minél későbbi terhességi korban történik az infekció (15-25-65% trimeszterenként). A magzati károsodás viszont annál súlyosabb, minél korábban fertőződik a gravida. A magzati infekció gyakorisága 1/1000. A congenitalis fertőzés következményei különböző súlyosságúak lehetnek. Az I. trimeszterben fertőzött magzatok 50%-a meghal. A veleszületett toxoplasmosis tünetei: hydrocephalus, encephalitis, agyi meszes gócok, chorioretinitis, hepatosplenomegalia, stb. A fertőzött magzat látható tünetek nélkül is megszülethet és néhány éven belül kialakulhat chorioretinitis, strabismus, epilepsia, mentalis retardatio."

nadine81

Indianyó,
angolul nem tudok, de sejtem mit akarsz mondani.. Kép
Tulajdonképpen attól nem félek, hogy majd babusgatom, mert az tuti lesz Kép, csak én attól az első pár naptól tartok, ami a kórházban, vagy még itthon is lesz. Tényleg csak az első napok.
De akkor csak magabiztosan, előre! Kép

nadine81

Nadine!

Teljesen külön élünk, csak alattunk lakik. Tehát nem lenne olyan vészes, csak kénytelen voltam ma épp lemenni hozzá. Egyébként ne erőltetem.
Apóst nem is ismerem, mert ádám se látta már vagy 10 éve... Szóval sajna csak ő van.
Ha midnen jól megy, talán megveszik a házat és akkor külön megyünk. A mi lakásunk egyébként tök jó. Kép 110 négyzetméter, tök tágas, most újítottuk fel, szóval nagyon tuti! Kép
Az anyósé is ugyan ekkora, csak nem ilyen szépen megcsinált. Ja, és mi fizetünk neki azért, hogy itt lakunk(értsd alébrelti díj minden hónapban+télen gázdíj), holott a ház hármójuk nevén van: anyós, sogronő és Ádám. Szóval nagyon jó anyósom van nekem is....
Szóval már alig várjuk mind a ketten (no meg anyukám végképp), hogy innen elmenjünk és ne sápoljon le mindet az nő. Kép
De majd csak lesz valahogy. Kép

Sikerült egész jól megnyugodnom. Kép
Azért eszek még egy kis mézet. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nadine!
Ha van a közleben macsak, akit eddig babugsattál, akkor már tuti rég átestél a fertőzésen. A cicák nagyon könnyen viszik, de ha volt szobakutyutok, akkor is nagy az esély, hogy már rég túl vagy rajta. Kép Nekem rögötn nézték a toxoplazmát, mert mondtam, hogy szeretném, biztos-ami biztos alapon. Persze védett vagyok. Kép
Egyébként meg tényleg igen kicsi az esélye, hogy a törpe megbetegszik. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter,
mi is külön vagyunk, igaz alattunk anyuék laknak, de néha ő is veszélyes tud lenni! Kép
Kitartás hozzá, akkor előbb-utóbb csak húzhattok! Kép

Az az igazság, hogy vannak cicáink, akiket húztam-vontam, és teherbeesés előtti hónapban volt egy vérvétel, akkor még az volt a papíron, hogy fogékony vagyok rá, szóval nem találkoztam vele.
Ezért kértem most, de még nemtom az eredményt. Csak jó lesz.. Kép

nadine81

Azt hiszem lassan lelépek, megyek fürdök egy nagyot, aztán ágyikóból szemlélem tovább a világot, és várom a párom!

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!

Nadine és Dorka 30+5 Kép

Kép

nadine81

<font color="aa00aa">EszterKép Bunkó az anyós? Hashajtót nekiKép
Na milyen ? Te meg ajánlj az én anyósom ellen valami okosatKépKépKép

NadineKép Olyan ügyesen fogod majd a kisbabádat magadhoz ölelni már az első napon, hogy csak naKép Gyöngéden, de határozottanKép És ő meg majd megnyugszik, mert anya ott van a közelében, és neki akkor úgyis csak az lesz a lényegKép</font>

indianyo

Sziasztok Kép
Bori Kép
Nem lehet könnyű neked, de az nagyon jó, hogy a párod otthon tud lenni és tud neked segíteni Kép
"Nagy"lányok hogy vannak?

Alina Kép
Gratulálok az nst-dhez Kép Sosoem lehet tudni, hogy mikor indul be a szülés folyamata, lehet hogy a hétvégi melegfront meghozza a várvavárt hatást Kép

Eszter-Vok Kép
Nekem is azt mondta az ultrahangos néni, hogy nem kell vele foglalkozni, nem olyan nagy az eltérés, hogy ez gondot okozhasson, de majd még figyelik Kép
Nem semmi az anyósod Kép Kitartás hozzá Kép

Babetta Kép
De igen kaptam sms-t, csak nagyon későn néztem meg Kép De azért jól esett, hogy gondoltál rám és értesítettél a fejleményekről Kép

Csema Kép
Hatalmas a pocakod Kép
Remélem azért gyógyulgatsz és nem kell emiatt idő előtt kórházba menni Kép

Vitaminok:
Eddig bárkitől kérdeztem orvos, másik orvos a szülésfelkészítőn, védőnő mind azt mondta nem befolyásolja a baba méretét, hogy szed-e a kismama bármit is Kép

Vikó Kép
Nekem nagyon is tetszett a véleményed az ajándékozást illetően. Mi sem szeretnénk a lányomnak azt beadagolni, hogy a kistesó hozta a pocaomból az ajándékot. Van már annyi esze, hogy ezt nem venné be Kép Igazából még azt sem döntöttük el, hogy egyátalán kap-e valamit. Mi inkább arra gondoltunk, hogy betárazunk néhány apróságot, hogy ha érkezik valaki hozzánk és hoz a babának valamit ne érezze magát kirekesztve és kaphasson valamit ő is. Szerintem ez fontosabb dolog a féltékenység elkerülésében Kép

Nicika-Peti Kép
Gyönyörő kislányotok van Kép
Annyira édes kis pindúr és ezek akesztyűk és sapik Kép

Mariann Kép
Köszönöm neked, hogy megosztottad velem is a legbelsőbb érzéseidet Kép Nagyon megható volt Kép
Édes a kisfiad Kép Nem hiába mondták, hogy a babának is és a mamának is jó a szopipárna Kép

Nyúlanyó Kép
Persze, hogy küldhetsz sms-t, ha Pröntyi megérkezik. Köszönöm, szívesen értesítem a lányokat Kép

Annácska 33+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!!KépKép

Először is köszönöm a drukkokat és a baba dícséreteket!!
Ma délután jöttünk haza, Bettina áldott jó baba. Eddigi rövidke életében összesen ha negyed órát sírt. Persze lehet, hogy ez változni fog, de most ezt az időszakot kiélvezzük és csak gyönyörködünk benne folyamatosan. A lányok is odavannak érte, úgyhogy még boldogabb család lettünkKépKép

Mindent leírok majd a szülésről ide, de összeszedem előtte a gondolataim.

GRATULÁLOK a megszületett bébikhez, mindegyik gyönyörű!!!KépKép

Azért kicsit fáradt vagyok, mert a kórházban nemigen tudtam aludni.

Jó Éjt Minden mamának - babának!!

Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
De jó látni újra! Kép Olyan cuki hajas lányod van! Kép Úgy örülök, hogy minden rendben volt-van veletek! Kép Peti befejezte a munkákat gondolom és most babáztok ezerrel! Kép Nagyon sok puszi nektek! KépKép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="aa00aa">Jó reggeltKép

Már egy órája itt kukorékolok, de nem akartam én lenni az elsőKép

Hát, Tünde, megérte a nehézség ezért a kis fekete hajasbabáértKép Ha elveiddel nem ellenkezik, majd jönnénk leánykérőbe az enyém hosszúhajúvalKép

Szia Eszter, látom, kuty le akart menni pisilniKép

Nekemmeg mára a másik ujjam is begyulladt, úgyhogy most pánikhelyzet van. Vándorgyulladás? De megvárta a dög, míg hazajövök a sebészetről, nehogymár mindkettőt egyszerre feltrancsírozhassákKép

NA, szép verőfényes napot kívánokmindenkinekKép</font>

indianyo

TündeKép Mármint, hogy fiatalabb a kérőKépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Vok: Az én barátosnémnak volt /sajnos 1 éve meghalt/ egy nagy malamutja amikor a lánya született. A lányzó most 8 éves, és soha semmi baja nem volt, pedig a kutyának aztán hullott a szőre ezerrel, és bent lakott velük. A barátnőm mondta, hogy eszébe sem jutott a kutya életén változtatni, elvégre ő már régóta velük élt, ő volt az első. Tényleg úgy is bántak vele, mint 4. családtaggal. Na, nekem ezért nem lesz kutyám mostanában. Mert csak így érdemes őket tartani, és úgy érzem, és nem tudnék ennyire önzetlen lenni. Pl. 7 évig ezért nem nyaraltak, mert a kutyussal való nyaralás /nagytestű lévén/ nehézkes lett volna, állandóan náluk szilvesztereztünk, mert Dany félt a petárdáktól, és nem akarták magára hagyni, stb. Nem ajnározták agyon, de az életük szerves része volt, akihez alkalmazkodtak. Gyönyörű volt látni. Ezt a kapcsot valaki vagy megérti, vagy nem. Anyósod az utóbbi típus, nem irigyellek érte.

Vikó, Mamacka: a Családmeséket én is kölcsönkaptam, befaltam, aztán nekiláttam a vadászatnak. Mivel sehol nem bíztattak, odáig jutottam, hogy lemásoltam. Így most lapokra fűzve őrzöm, mert úgy éreztem, nem tudok tőle megválni, addig vissza sem adtam a tulajnak. (ő teljesen megértett, és engedélyezte a kalózkodást) Szóval, ha valahol rátaláltok, kérlek szóljatok nekem is. Szerintem alapmű. (korrajz, nevelési segédlet, szeretet-könyv)
Én az ötletet tőle loptam: bár hívők vagyunk, a Jézuska dolog is ismert, azt mindig hangsúlyozzuk, hogy a szeretet hozza az ajándékokat. /amit hívhatunk Jézusnak, vagy a bennünk élő jónak, szépnek/ Ez pedig színtiszta IGAZSÁG. Vikó: az ajándék-ötlet tetszett, mindannyian kapunk (én is Kép), hisz nagy ünnep lesz, hogy nő a családunk, és így teljes lesz.

Ezek az új babák tüneményesek. Minden szülőnek gratuláció!

Ja Vikó! Ha szabad, én is elolvasnám Mariannka történetét. Elküldenéd nekem? (címem a táblicskuban)

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Jó reggelt!

Nadine: az a pici új szülött kipréselődött azon a pici lyukon, és semmije nem tört össze, úgyhogy semmi baja nem lesz attól sem, ha felemeled Kép
Neki az a legjobb, ha sír, és a mellkasodra veszed, magadhoz öleled, mert akkor ugyanazokat a megnyugtató hangokat hallja, mint anno a pocakban Kép

Tünde: a kép nagyon édes Kép Üdv újra itt Kép

Viko: jobbulást!

Balu farsangon:
Kép
Ez meg a pocakom:
https://www.babanet.hu/album/albumimages/2718/197028.jpg

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vikó!

Nem mondod!!!! Azért oda kéne akkor figyelni a lábadra!!! Nem tudsz másik szebészhez menni? Bár, ha így nézzük, legalább tudod iratni a hasszoírtót. Kép

Nem Bigyó akart lemenni, sajan én ébredtem pisi ügyben 5-kor és már nem tudtam visszaaludni. Most tudnék, de indulok nagyszülőkhöz. Kép

Puszka

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?