Csudapók egy tesód van
Betegeskedőknek jobbulást!
Gumicukor!
Waldorf: Én nem merném bevallom. Én az ovit néztem, de otthon ülő milliomosok csemetéinek való. Vagy időmilliomosoknak.
Manó
2006.03.24 09:12
Persze mert akkor apa megy erte es az neki ugye mas mint a napi rutin velem
UGyhogy drukkoljatok majd kedden hogy ne nagyon egjek be.
?

Igaz Bea???
Pont ezert jottem vissza egy idore hogy ujra elvezzem majd az otthoni napokat
Akkor kihuzod a mutetet egy darabig.Faj meg mindig nagyon?
De lenyeg hogy neked jo legyen
A max gyeded azert igy is meglesz??
En azert orulok annak hogy ellentetben az USA-val itt van kovetelemeny (meg ) az iskolakban es kapnak is alapot a gyerekek. 2006.03.24 10:36
) én kintinek egyenlőre középvastag gatyót adok neki, polár pulcsit és vékony, könnyen és gyakran mosható kabátot.

nekünk is van még pár - főleg könyvek, amikre alig várom már, hogy rácsaphassak

konyhaszekrány nincs és úgy semmi, még a padlólapk is kupacolva vannak egymáson egy sarokban
:o 
nyugi, innen már a jobb dolgok jönnek

2006.03.24 12:06
2006.03.24 12:16

), amit írtál, hogy a szüleid nem engedték az angolt ugyanazért, amiért én sem örülök. De én Beninek sokmindent megengedek (mindenben részt vehet, amihez kedve van, de semmi nem kötelező, csak egy kikötésem van: ha lehet, nem hagyunk félbe dolgokat, előre gondolja meg), csak úgy érzem, hogy nem feltétlenül kellene nekik még.
. De talán majd megoldjuk!

. De biztatni nem tudlak, szerintem ezen az idő sem segít, mert lehet ugyan, hogy bizonyos szempontból jobb lesz (pl. önállóbbak), de jön más. Minden korosztálynak a maga sajátossága. És minden gyereknek a saját dolgai. 

. De persze abban igazunk van egészen biztosan (és ezt nehéz elmagyarázni ált. még a dolgokba nem tökéletesen belelátó férjnek sem), hogy az otthonmaradásnak bizony vannak lelki terhei, amit időnként nem könnyű elviselni. Hogy időnként könnyebb lenne elmenni akárhány órára dolgozni, mint otthon "semmitteni" (ahogyan ezt sokan gondolják az otthoni létről). És ezen segít a munka, de attól még az othon dolgok (ahogy Pandánál) ugyanúgy ott maradnak. Én valószínű ezért nem lennék nyugodtabb munkától. 

2006.03.24 12:52

de komolyan Magdi amit írt, szórol szóra írhattam volna én is. most, hogy itthon volt a héten mind2, engem is jól kipurcantottak
annyit maszatolnak, hogy az eszméletlen. egy tekercs szilvia kéztörlő a napi fogyasztás nálunk. 
mikorra is várjátok Ketteskét? hogy vagy? 2006.03.24 12:56
Férj nem igazán érti, ahogy Beszti írta, a "lelki terheket" csak olyan emberekkel lehet megbeszélni, akik hasonló cipőben járnak. Sajnos segítségem nem nagyon van, ilyenkor mindig szomorkodom egy sort, anyukám szuper nagymama lenne, ha ő élne nem lennének problémáim. Anyóst-apóst egyszerűen nem érdekli annyira az umokázás, én úgy vettem észre, hogy fárasztják őket a gyerekek. Nem akarom őket terhelni. Gyuri nagyon rendes, az esti mizéria általában az övé, de őt sem akarom tovább terhelni, neki egyáltalán nem szabadna idegeskednie (ha-ha). Bébiszitter: tényleg végső esetnek tartom
Két kis ördög

2006.03.24 13:02
De te ezt úgyis tudod
Az ember hatszor átpakol mindent, a szekrényben a ruhákat, a fürdőben a kozmetikákat, a konyhában a lábosokat, tányérokat, hogy hogy praktikus
2006.03.24 13:20
Most hogy mondod nekem is írásban kellett kérnem annak idején. Nekünk 150 km-re volt az esküvőnk. 

Tényleg ezt mondták anyukámék, emlékszem rá
2006.03.24 13:22
Azért télen kó lett volna. Egyébként Emmán a legritkább esteben kell ruhát cserélni, talán 3x cseréltek novembre óta, szóval nem jellemző. 2006.03.24 13:59
Lassan itt a varvavart teso
Hany het meg? 

En amikor otthon is voltam sem uszott a haztartas,pedig akkor is allandoan programoztam valakit hogy ne legyunk mindig csak ketten
Tudtam hogy mibol kell leadni,(nalam ez a takiritas)hogy legyen masra maximalis ido.Pedig nem sincs segitsegem, max heti egyszer jon 2 orara Evi neni,ha epp fodrasz vagy kozmetikus van soron.

O nem az a leivos fajta,remelem mar az oviban sem lesz.Pisi sem csurog ki neki soha,de talan ennek koze van ahhoz korul van metelve
2006.03.24 15:09
Mikor mentek?
Erdekes, hogy mennyire kulonboznek ebben is a gyerekek, Dannyt nem igazan erdekli, Emi az o koraban mar ezerrel kirakozott.
Kataa
De az is igaz, ha napkozben mas rohangal utanuk, nem en faradok ki fizikailag. Nekem foleg fizikailag brutalis neha a napom, de mondjuk en nem birok annyit menni, talpon lenni, mint az atlag. Lehet vissza kene mennem valami 8 oras ulo-meloba, nyugisba, nem olyanba amilyenben voltam, mert az meg agyilag zokniva teszi az embert.
2006.03.24 16:23
Mert a munka egészen más jellegű stressz és fáradság. 2006.03.24 19:38
Igaz, pisi miatt max 2x lett öltöztetve, de a pólók azok fogynak. Van, hogy 1-2 hétig nem történik baleset, aztán a következő héten 3x is.
Nem lehet mindig jó napja neki sem.
Ez volt élete első kukis balesete. Remélem több nem lesz és megtanulta, hogy vigyázni kell rá.
2006.03.24 19:45
. Csak azt akartam írni, hogy a munkahelyi munka nem fáraszt el annyira, mint mikor itthon voltam egész nap, és a gyerekek után rohangáltam, pakoltam, sétáltunk, játszótereztünk és a többi. A háztartás vezetése nagyon gáz így, de nálunk az a legnagyobb gond, hogy egyszerüen nincs hely, ahová a cuccainkat (játék, ruha, miegymás) rendesen el tudnám pakolni. Igazándiból nincs kosz, por, csak minden mindenhol megtalálható, mert épp oda teszi le az ember, ahol egy pici helyet talál. De látom már az alagút végét
!
, pedig több üzletben is megnézte. Most mondjátok meg, nem hihetetlen? Nem E.T.-set, krokodilosat vagy poliposat szeretnék, csak egy sima autósat és égen-földön nem lehet beszerezni
. Ezt egyszerüen nem hiszem el! 2006.03.24 20:12
2006.03.24 21:03
. Akkor még nem voltak gimnáziumos Waldorfok, mikor a Waldorf-pedagógiát tanultuk, söt, ovi is csak elvétve akadt egy-egy. Na, felkeltetted az érdeklödésemet, és is megkukkolom
.
. 2006.03.24 21:11

2006.03.24 21:21
2006.03.25 06:31
EZT NEM HISZEM EL!!!!!
Szivat engem ez a gyerek!!!
Most, hogy jó idő lesz mi jövünk-megyünk.
év elején betettem egy váltópolót a zsákjába, ami azóta is benne van
), nem etethetem (mindent egyedül eszik, a levest is), csak rendes pohárból iszik. Szerencsére nagyon ügyes, de Azért bőven van mit takarítani utána
. 2006.03.25 08:45
A kertet is kéne csinálni. A kapunkba belement egy autó és most eléggé gázos, mert nem lehet zárni. Lánc-lakat, plusz egy hajlított vasrúddal van összefogva... Párom távirányítós tolóajtós kaput szeretne, amit javarészt a biztosító fog állni, de ahhoz előbb meg kell csinálni a kertnek az elejét. Lesz egy belső kiskerítés a garázs és a ház vonala között ahová se a gyerek, se a kutya nem mehet, mert ha jön a párom kocsival és kinyitja előre a kaput, akkor ne szaladjanak az útra a törpék. ÁÁÁ rengeteg meló van még, mire itt valaha is rend és nyugi lesz, de nemcsak a dobozok miatt
Szeretnénk egy teraszt is csinálni, ahová ki lehet ülni, a ház mögötti kertrészbe homokozót...
2006.03.25 08:59
Elvégre még csak 15 hónapos. Márk most mennyi? 2006.03.25 10:15
2006.03.25 13:41
most úgy csinálja, hogy a 4 féle 20-db-os puzzle teljesen össze van keverve és így rakja ki őket
mondom hogy megszállott a gyerek. persze ahogy közeledik a végéhez egyre könnyebb.
most viszont az érdekelne hol lehet térd és könyökvédőt szerezni
2006.03.25 14:57
!
. Nálam is kezd már elfajulni a helyzet, így most azt a végső megoldást találtam ki, hogy a 2 percre levő közösségi házba el fogok járni ha hazaért a párom (persze úgy, hogy még a fürdetés, vacsira hazaérjek), és már ott tartok, hogy bármire elmegyek. De mivel ilyen késői órákban már nem sok választási lehetőség van, akarom mondani csak a hastánc van. Így valszeg hastáncozni fogok
. Tényleg járt már valaki ilyenre? 2006.03.25 16:21
A másik oldalról meg egy golden retriver van ami szintén aranyos, gyerekbarát de az meg a mi kutyánkkal még csak most ismerkedik.
2006.03.25 16:40
2006.03.25 18:38
! Prsoly írta, hogy a NEXT-nem milyen jó bordürjei vannak, hát tényleg, majd' elájultam. Csak az áruk picit húzós, az itthoni árakhoz képest (most, hogy utánaszámoltam) majdnem 3x annyi
. Noéminek viszonylag drágán vettem, egy 5m-s csík volt 1600 Ft, 3 kellett, 4800-ból kijött. A NEXT-esböl ugyanennyi több, mint 10.000
. Az egyik boltban ma ígértek versenyutósat, majd meglátom, hogy néz ki. Ha minden kötél szakad, megbeszélem a férjemmel, hogy van-e keret erre a méregdrágára. Ha esetleg kellene, Nyuszi, be tudnád szerezni? Vagy ha nem kapunk itthon, akkor mondok egy árhatárt és abban körülnéznél nekem?
. Biztos én is bediliznék. Tök hihetetlen, de ebben az évben csak 3 napot voltam betegállományban, mikor Ádám jobban benáthásodott. Jó, volt itthon 3x nátha miatt, de akkor a nagyim tudott rá vigyázni, mert semmi gyogyi nem kellett neki. Tavaly meg 3 hét munka, 2 hét betegállomány, 2 hét munka, 1 hét betegállomány. Én is volt, hogy elsírtam magam, mikor 2 hét otthonlét után 3 napot volt bölcsiben, és telefonáltak, hogy menjek érte, mert lázas. Akkor már 8. alkalommal volt beteg, pedig még csak február volt.
. 2006.03.25 18:39
) 2006.03.25 19:34
. Az angolon viszont van dínós, "Thomas the tank"-os, Bob the builder-es, és mindenféle focis (Arsenal, Chelsea, Glasgow meg mindenféle csapat), Barbie-s és mindenféle.
. 2006.03.25 20:40
Majd nezek en is a neten, de van anyosnak csomagkuldo katalogusa ami tobb ezer! okdal es 2 nap alatt szallitanak es mindent arulnak. Meg is nezem oket mingya a neten. Te hol nezelodtel? 

2006.03.26 14:30
.
! Bocsi, hogy így belemegyek, nem tudom mennyire ástad már bele magad a cipőfajtákba, de van itt a közelünkben egy bolt, ahol nagyon jó minőségű gyerekcipőket lehet kapni (magyar gyártmány, igazi bőr, jó fazonnal) és elérhető áron van 3-4 ezer forint kb. Mi tavaly vettünk ott Lilinek többször is és nagyon bevált, majd most is tervezem, hogy elmegyek oda. Ha gondolod megnézem majd a nevüket és szívesen megadom, hogy megkereshesd őket. Ahogy elnézem a többi közeli gyerek és cipőboltokat, mindenhol csak Siesta cipők vannak, de annyira sokért, szinte 10 ezer alatt nincs is. Nem is nagyon változik a kínálatuk, gondolom kevesen vannak akik meg tudják fizetni, csak azt nem értem, hogy akkor miért nem keresnek más márkát.
. 2006.03.26 17:09
)Aztan van meg egy baratunk aki meg szeptemberre varja.
Meg addig is, amig nem talalok kiado bolthelyiseget.
Ugyhogy gyorsan beultettem ladaba oket, hogy erosodjenek.De asszem majd ha megerosodnek el fogom ajandekozni oket, mert en mar nem tudom hova ultetni, annyi van.Meg ugy is maradt, hogy egy nagy tal alaku cserepet is teleultettem, ugyhogy lesz tavaszi talam is a teraszon. NAlad hogy allnak a viragok? 2006.03.26 21:11

En is szeretem,az enyem is meg olyan szep hogy jo lesz majd a tesonak

2006.03.26 22:06
) és láttam dekornádat 4000 forintért. 1,8 m magas és 6 m hosszú. Mármint ha érdekel, nem szeretném ráderőltetni, csak mikor megláttam eszembe jutottál.
Jajj, most látom, hogy szeretnétek felrakni, akkor meg még jó is hogy direktbe megnéztem.
7 szomszéd??? Jesszus. Nekünk csak 2 van, mert a 3. az egy autó kereskedés és ott tűzvfal van
Hát így kicsit bezártabbnak tűnik a kert, de nem bánkódom, hogy nem kell állandóan jópofizni. 2006.03.27 07:45
2006.03.27 13:12
Kb fél5-re értünk haza, na akkor kezdett el cseperegni az eső. Úgyhogy ez jól jött ki.
). 2006.03.27 13:48
. Nekem is van egy régi osztálytársam, aki most terhes és már jelezte, hogy vevő lenne jópár dologra, de pl a babakocsira nem, így azt valszeg eladom majd, meg gyereküléseket...
. Én is igyekszem jó minőségű cipőket venni a gyerekeknek, kínait én sem veszek, inkább a Dr.Leo-t vesszük, főleg ha zárt cipőt keresek, egyébként meg a Melániát szeretjük még nagyon. De múltkor szerencsénk volt, mert nagy kiárusítás volt kiállított darabokból a Megatoysban és mindkét manónak vettünk cipőket. Most épp Lilinek keresek valami jó kis nyitott szandit bentre, mert eddig félig zártban volt, de most már jó lenne egy nyitottabb. Sajnos nekünk nem jön be, hogy egymás cipőjét hordják, mert hát nem egyforma neműek
(Lilinek ált. szép lányos topánkákat veszünk, kéri is
), de én ezért nem is nagyon vagyok oda megmondom őszintén, meg állítólag nem is egészséges.
), így most már én is nekiveselkedhetek és veteményezhetek. Elsőként én salátát akarok vetni, de úgy, hogy nem egyszerre, hanem mindig csak egy keveset, így folyamatosan lesz majd, nem egyszerre egy vagon, mint tavaly
. Virághagymát esetleg csereberélhetünk ha gondolod, nekem nagyon sok dália, krizantém van ha érdekel, meg pár olyan ami évelő gyökeres, de nem tudom a nevét, de szépek nagyon
.
, sőt mivel nekik a jobb oldali kerítésük az engedélyük nélkül még csak nem is rakhatok fel rá semmit, még jobb
. Ez csak azért gáz, mert már ősz óta itt laknak és még csak nem is láttam őket, pedig mi azért mindennap kint vagyunk a gyerekekkel. Azért igyekszünk békésen megoldani majd ezt a dolgot, csak tartanánk már ott, hogy valami eltakarná azokat az ebeket
. Nem értek hozzá egyébként, de valami pit bull fajták lehetnek első ránézésre, brrrrrr, én úgy iszonykodom az ilyen típusoktól. Mi a békés, jó természetű kutyákat szeretjük, egyébként meg inkább cicakedvelőek vagyunk
, apropó, most nincs mert télen mindkettő elpusztult (az egyiket elütötték, a másikat meg a ház mögött találtuk meg, nem tudom mi történt vele), szóval ha valaki tud pici kandúr!!!
cicát akkor érdekelne minket.
.
.
. 2006.03.27 13:57
2006.03.27 14:00
2006.03.27 14:03
2006.03.27 14:22

Nálunk 3 ebben van szabályozva. Sajnálom
2006.03.27 15:21
. Igazából kicsi cicákat szeretnénk, vagyis Lili, odavan értük
. Köszi a címeket!
. Hát én is csodálkoztam, hogy szinte semmi korlátozás sincs itt. Látom az idei évünk sem lesz egyszerű
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|