Látom, nagyon elszántad magad a cipöboltozásra
. Csak, hogy egy kicsit nehezítsek a dolgodon, én is leírom, hogy nekünk mi jött be
. Magyar gyártók közül az ASSO (régebben volt a Horil nevü cég, de azoknak mostanság nem látom a cipöit, ennek ellenére lehet, hogy van, csak mifelénk nem árulják, pedig ök is nagyon jók), külföldiek közül pedig leginkább a Killefeet. Ezek még megfizethetöek, bár nem a legolcsóbb kategória (kb. 7-9000 között vannak a cipök, függ az ár a mérettöl és attól, hogy szandi-e vagy rendes cipö). Kínai cipö
Az én gyerekeimnek is van, játszósnak. Kínaiból is van várakozáson felül jó minöségü, nem is gondoltam volna. Kívül belül bör (de tényleg, mert Ádámnak nagyon izzadós lába van, csak a bör cipökben bírja rendesen, és ebben bírja). Szép is, és a kiképzése is jó. A müanyag edzöcipök tényleg gagyik, sokkal olcsóbbak is, mint a bör cipök.
Viszont én még mindig inkább adok egy olcsóbb, de új cipöt a gyerekre, mint egy agyonhasznált márkásat. De vannak, akiknek csak a márka számít...
Ja, még valami (Nyuszi, ha majd tanácsot kell adni cipövásárláskor...). Sok szülö szerintem rosszul gondolkodik, és megveszi a drága "hazajárós" cipöt több ezer forintért, ami max. 1-1,5 órát van rajtuk, amíg az oviba elmennek és hazamennek. De ez sok esetben csak ennek az idönek a töredéke. Benti használatra pedig megkapják a gyerekek az 1000 Ft-os kínaí "tutyit". Pedig jobb lenne, ha egy rendes szandált kapnának, mert nagyon sokat hordják, jóformán egész nap abban vannak, és elég lenne egy olcsóbb, kevésbé márkás hazajárós cipö. Persze, ez csak azokra vonatkozik, akik egy szezonban csak 1 pár drága (jó) cipöre tudnak költeni. Sajnos nagyon sokan vannak ilyenek, söt, olyanok is, akiknek egyre sem telik
. De azért a kínait sem kell "legagyizni" élböl, mert lehet köztük találni jobbat is, amin én is meglepödtem, de így van.
Judy!
Jók a képek
. Nem vagytok betegek? Hurrá! Nem tudom, mi lesz velem, most, hogy óraállítás volt. Eddig mikor hazaértünk, jöttünk is egyböl be, mert sötétedett. De már egyszerüen nem lehet öket bevonszolni az udvarról, és meg végképp nem tudok semmit csinálni. Jó, ha 6-kor bekeveredünk, vacsi, fürdés, alvás. Eddig, mikor hazaértünk, volt 1-1,5 órám a házimunkára, de ezután az sem lesz. Ma pl. vasalni akartam, de elmaradt, vasalhatok akkor, mikor elsludtak. De max. 1,5-2 órát vállalok be, a többi nem érdekel, így is hulla vagyok.
Na, picit csúsztunk, még meg kell szoknom az új idöbeosztást. Veszem ki öket a kádból, aztán alvás, mert Noéminek holnap úszás lesz.
Panda

na meg kellemes izomlázam van a vádlimban, fenekemben, hátamban.