2006.04.20 22:32
.
. Mármint a két gyereket és engem. Lili persze megint egész héten itthon, de azért remélem jövő hétre rendbe jön.
. Vasárnap reggel míg tartott az össznépi reggeli lakoma, kiosontam a kertbe és teleszórtam a kertet tojásokkal és ajándékokkal. Szomszéd közben szét röhögte a fejét rajtam
. Lilinek tetszett a roller, csak kicsit még félve megy vele, Bala meg okosan az új dömperjébe pakolta amit talált a fűben
. Csoki hegyek nálunk is voltak, pont egy vödörnyi lett (mindenhonnan kaptunk, én szinte alig vettem), de mivel Bala még nem kap csokit, Lili meg nem egy nagy csokifaló, majd mi apával nekiesünk, a többit meg majd sütibe elhasználom
.
!
. Ahány tojás annyi kanál rizsliszt és annyi kanál cukor. Fehérje felver, összekutyul a többivel és már kész is. Legalábbis én így csinálom a somlóihoz a tésztát a páromnak.
, kitartást hozzá! Állítólag a gyömbér illata megnyugtatja a pocit. Gondolok majd rátok holnap!
! Az pedig külön áldás, hogy anyud is ott tud maradni pár napot veletek. A képek gyönyörűek
!
.
, komolyan gondolkodóba estem a védőoltást illetően.
. 2006.04.21 06:37
. Pedig apa gyerekezett, írtam vagy 20 percet, aztán kampec. GRRRR...
. Az enyémek is voltak, Ádámon alig-alig volt pár pötty, de őt még szoptattam, mikor elkapta, így az is valamit enyhített a dolgon, Noémin azért elég sok volt, de koránt sem ilyen brutálisan, mint nálatok. Láz szinte semmi egyiknél sem, max. pici hőemelkedés. Viszont azt mondta a doki, hogy KIZÁRÓLAG Panadollal szabad csillapítani a lázat barihimlő esetén, mert a többi lázcsillapító májkárosodást okozhat. Ez a Panadol dobozán is rajta van, hogy kifejezetten ajánlják bárányhimlő esetén. Tehát Germicid-C, Algopyrin, Amidazophen kilőve, csak paracetamol tartalmúakkal lehet.
! 2006.04.21 08:31
régóta. Csak hát van hogy a Spiropent, Sinecod és a Cataflan cseppek sem enyhítik a köhögést és a torokfájást éjszaka, ezért hamarosan indulunk a dokihoz
. Ma reggel lemondtam az egész jövő hetet az oviban, pedig azt hittem most már vége lesz ennek a beteges időszaknak.
, fel akartam tenni egy képet, de nem sikerült
. Már nekem is tele a hócipőm a babanettel. 2006.04.21 12:41
Este volt láza, de a Nurofen gyorsan levitte.
2006.04.21 22:32
Még jó
Eszik-alszik-kakál
Mást nagyon nem is csinál... de néha mekeg
Ma a fürdésnél kicsit kavarodás volt és az egész napot csak anyukám segítségével éltem túl. Gabi oviban volt ugyan, na de a Dani nem. Ma a Geri többször ébbredt olyankor szopizni mikor abszolult nem jókor tette ezt
Pl amikor épphogycsak kimentünk a kertbe a Danival, szegényt rángathattam volna be, vagy rántotthús sütés közben amikor már a Dani alig várta az ebédet...
Persze tökéletesre csak apát sikerült lenyírni, még a Gabinak is maradtak hosszabb szálak a fején, a Dani meg totál káosz, de neki ez volt az első nyírása, még nagyon pihés a haja. Ráadásul be volt kakálva és totál kicsípte a fenekét és mi azt hittük a hajvágó húzza a haját. Na de nem tudom milyen kaka volt az, mert még a párom (aki, ha megérzi a szarszagot már öklendezik) sem érzett semmit belőle, pedig ő is ott aszisztált. Úgy sajnáltam szegény Danit, totál vörös az egész fenek, meg kukija. A Gabi meg...mint egy sajtkukac. 2006.04.21 23:00
Úgyhogy túl vagyunk a nehezén, mégha ab-vel, de akkor is jobb. Feneke még csúnya, a többi pötty már pörkösödik. Én ha tudom, hogy ez lesz, akkor sem adatnám be a védőoltást. 2006.04.22 07:44
2006.04.22 16:36
Máki még jól van, ő egész nap a kertben volt Apával (néha velem is, bár én többnyire a lakásban voltam, Nóri azt kérte, hogy maradjak vele bennt
)
2006.04.22 17:15
2006.04.22 19:54
A múltkori nem, így akkor belilult a karom és 3 hétig iszonyúan!! fájt. Most meg sem éreztem, és nem is látszik. Remélem az eredmény is ilyen szuper lesz!
2006.04.22 21:33
magunkat és elvisszük Danit, hátha neki tetszik. nekem valahogy gyerekkoromban nem jött be, csak a légtornászokat bírtam, talán mert én is akkor még szertornáztam.
lassan le is vehetjük a pótkereket, mert már 2 kerekezik szinte végig! annyira cuki, ahogy egyensúlyoz a kis vállalival. aztán haza a cuccal, kori le, párom palacsinát sütött ebédre, mi meg hawaai-oltunk lent Danival a játszóterünkön. napoztam is a padon, jól eljátszott, ismét favorit a homokozás. aztán megérkezett a kis szomszéd barátja, egyidősek, csak ott van már kistesó is, 1,5 év körüli. sokat emlegeti otthon, hogy milyen jó volt a kisfiúval játszani. ilyet még az ovi óta nem is mondott, úgy örültem neki.
2006.04.22 21:57
Imádom, hogy megőszülök tőle
Szerintem tutira kaszkadőr lesz a gyerek. Csak az életveszélyes helyzeteket élvezi! 

2006.04.23 06:47
2006.04.23 09:35
Hat amiket leirtal gondolom nem voltak egyszeru napjaitok.Es akkor ez atlagosan ilyen betegseg vagy Tomijoe mar szovodmenyes?Huuuen is elgondolkodtam az oltason...de csak amiatt hogy nincs rosszabb mint szenvedni latni a gyereket.
Sok erot a furdo projecthez

Drukk hogy hamar belerazodj a mindennapokba
Plane hogy 5 percben kell megoldani furdi elott utana mar szurjak a hajak
Tenyleg hihetetlen hogy ott legalabb megulnek
Meg elmenyfurdozni voltak tegnap,na ott sem kellett felteni,toluk hangzott az uszoda
Mindket nap 9-ig ludtam
Hat isteni volt
Tegnap hutot olvasztottunk, 4 felet foztunk,mostam,vasaltam.Setaltunk nagyokat meg egy kierthellyseges etteremben voltunk a Feneketlen-tonal baratokkal megunnepleni az eljegyzesuket. 
2006.04.23 13:19
Hogy csináltad? Neked is van egy időnyerőd, mint Hermione Grangernek a Harry Potterből?
Mit lesz könnyebb megoldani? Nics időm visszakeresni, hogy mit írtam és ez mire a válasz.
Mint ma az anyja a fáradtságtól. éjjel jó műsor volt. Dani már este 9-kor majd' elaludt a fáradtságtól, de a drága úgy teletömte magát vacsinál, (plusz még a kakaó, meg az üveg tea...) hogy csak fél 11-kor bírt elaludni. Szenvedett, pörgött forgott, felült... amikor felült akkor simiztem a hátát, hogy büfizzen, és akkor meg olyanokab büfizett, hogy azt hittem mindjárt a kaja is jön vele. Emellett meg olyan melege volt a 23 fokban, hogy szakadt róla a víz. Aztán meg éjjel 3x felkelt, egyszer magunk közé kellett vegyem, mert úgy bömbizett. A Gabi is felnyafizott egyszer, a Gerit is etetni kellett...
Alakul a totál káosz
A kis husi combjának nem érem át a széltét. Nem az, hogy körbeérjen az egy kezem, de ha a hüvelyk ujjam a combi külső részéhez teszem a combi belsejéhez már nem ér a középső ujjam
Igazi kis tankocska lett belőle
2006.04.23 17:09
Este haza miutan gyerkok agyba kerultek vettem eszre, hogy a derekam-csipom, labaim le akarnak szakadni olyan faradt vagyok. 10kor be is doltem aludni. Asszem picit megkapott a nap is.

Lehet az is zavarta oket, hogy ez volt az elso ejszaka az uj tetoteri szobajukban.
Egy kis fokhagymas spagetti megint? 2006.04.23 19:44
2006.04.23 20:37
2006.04.23 20:54
Most rusztikus 

időnyerő 

Mostmár a fenekemben is izomláz van, meg a bokám megdagadt. De a garázs kipucolva, lemosva, elpakolva minden, kert gyönyörű, kigazolva, fű lenyírva, utca rendbetéve. És mindezt szinte egyedül............. 
2006.04.24 06:30
Engem egy szem lányom totálisan kiborít, ha valaha lesz kisteó és nem egy angyalka lesz nem tudom mi lesz. 2006.04.24 06:33
Amint elmentek vége volt a hisztinek, kedve s, aranyos, értelmes... Nagyobb gyerekekkel sé kortársakkal ezt nem csinálaj (na jó, talán a hintáját tőlük is félti), de ha kissebb gyerek jön hozzánk az katasztrófa. lassan félek vendéget hívni. 2006.04.24 10:45
Mi fél évig laktunk tetőteres házban, a gyerekszoba volt a tetőtérben. Nyáron inkább leköltöztettük Nórit, (fél éves volt), annyira izzadt. 2006.04.24 13:25
2006.04.24 13:32

fenteiknél eszembe jutottál
2006.04.24 13:34
pont rám is fér
érdekes dolgokat tudtam meg. 2006.04.24 14:22
Huuu nem semmi ejszaka,remelem a tegnapi mar jobban sikerult

3 ora OK
Alex a 2 eves koru gyerekekkel nem igen talalja a hangot,plane ha vendegsegbe jonnek.Mert ugye a baba meg cuki,lehet simogatni,a nagyobb gyerek mar jo jatszotars,de ez a korosztaly meg nem beszel meg magaban jastzik....Tok ego,plane a legjobb baratnom gyerekenel van igy a leg latvanyosabban
Ha valahova megyunk nincs ilyen,de ha hozzank jonnek az ugye a felsegterulete.... 
Jot nevettem

2006.04.24 15:56
. Egyelöre egy fürdöszoba is elég.
.
. A barátnömnek is van két eleven lánya, a harmadik (fiú) 10 hónapos, de azt mondta mindig, hogy olyan, mintha nem is lenne
, csak eszik alszik és nézelödik az ágyában. Mostanra már megváltozott ugyan, mert elkezdi felfedezni a világot, de már beleszokott a háromgyerekes életbe, és könnyebben veszi az akadályokat. 2006.04.24 21:35
Sajnos ez nagyon egyidőben történt azzal, hogy a Gabi megérkezett az oviból... Na igen, Gabinak akkora púp van hátul a fején a tarkója felett, hogy olyat én még nem láttam. Apának elmesélte, hogy egy kisautóval fejbedobta az egyik fiú... 2006.04.25 06:37
! De aztért nagyon jó ám
. Most kire tippeljek, csak azok vannak, akikre Halacskánál is voksoltam: Beszti, esetleg Gumicukor vagy Kataa.
. 2006.04.25 06:46

Gumicukor?

(és a kedvezményeket
)!
, remélem idővel megszokja).
(mint eddig minden bicim), de nagyon kényelemes, és nagyon jól lehet vele menni!

2006.04.25 06:53
2006.04.25 06:55

: szerintem az időpont alapján ő már Halacska rejtvényénél is babás volt
...)

2006.04.25 07:23

), Beszti meg tán tényleg nem bringázna
.
, épp azzal küzdünk...
. Tegnap pont baromi sz@r napom volt. Nem voltam túl fényesen, igy hazajöttem délben pihenni. Párom már akkor hivott amikor ebédelni voltatok

. Szóval tudok mindenről. Örülök, hogy jól sikerült a választás, és minden rendben van
.
. 2006.04.25 08:07
Kataa?
Beszti?
Egyenlőre úgy néz ki, hogy meg lesz tartva a buli, Márk még nem kapta el a bárányhimlőt. Nóri nagyon szépen gyógyul, igazi kis energiagombóc, a pöttyök meg gyönyörűen száradnak, 1-2 már le is esett.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|