Hatalmas gratula. Éljenek a mocorgók
Szerintem egyre gyakrabban és egyre jobban fogod érezni. Én kaparászást nem éreztem előtte, rögtön a rúgással kezdett. Most sem érzem, hogy kaparászna, inkább azt tudom, hogy hol van a hasamban, és érezhető, ahogy helyet változtat. Ha a kezemet a hasamon hagyom, akkor érzem az apró kis mozdulatait, de csak a kezemmel, nem a hasfalammal.
Minden alkalommal nagyon örülök, amikor érzem őt. De szombaton már untam egy kicsit a helyzetet, mert este tíztől reggel tízig egyfolytában rugdosott, ide-oda pakolászta magát a hasamban. Én meg 10-15 perceket aludtam. Reggelre már szó szerint zsibbadt a hasam. Olyan kis energiacsomaggá vált a hétvégén, hogy azt leírni nem lehet. Amikor vasárnap 10-kor abbahagyta azt hittem lesz egy kis nyugim, de a kölök délben újra rázendített, és bár kisebb intenzitással ,de egész nap bírta.
Teljem mértékben alátámasztom Csengo által leírtaka, miszerint 22-28 hétig nagyon aktívak a babák.
Most is egyfolytában rugdos. Csak azt sajnálom, hogy melóhelyen vagyok, és nem tudom egész nap simizni, vagy játszani vele
Tegnap végre vettem 6 db szobanövényt, mert a télen egy csomó elpusztult. Így most célirányosan igyekeztem olyan növénykéket választani, amelyek a kevés fényt jól tűrik. Este 10-ig tartott, mire a meglévőket, és az újonnan vetteket mind átültettem. Igen ám, de pont tegnap este szakadt le a redőny felhúzó-leeresztő zsinórja. Lehet, hogy vaksötétre specializálódott növényeket kellett volna vennem

Szerintetek mennyibe kerül egy ilyen redőny javíttatás?
Kellemes napot mindenkinek!
Csirkesz
(22+2)