Jaj bocsi Márti nem reagáltam, hogy persze, hogy megadom a számomat a listába, azt hittem ez természetes.
Akinek kell elküldöm sms-ben vagy emailben.
Dorka is nagyon nyügi volt egész nap, aztán nem bírtam tovább és felöltöztünk rendesen, vittem esõkabátot és 2 órát sétáltunk, közben beugrottunk egy szuper hangulatos cukrászdába (a Farkasréti temetõnél), így sokkal jobb kedvvel értünk haza
Szila: Most Hangussal mi van? Mikor lesz eredmény?
Márti:
én is estem múltkor takarításkor, amit nem ajánlok johnsonos portalanítót a parkettára kenni, mert iszonyóan csúszik, azt hittem eltörtem valamimet, akkorát estem, Dorka nagyon megijedt. Most már jobban vagy? Somlói galuskára mindig kapható vagyok, bármikor ráérek cukrászdázni!!!
és mi lenne, ha a tali cukrászdában lenne, délelõtt ugysincs nagy forgalom, fõleg hétfõn?? Lola, Menta: nagyon jók a fotók! Olyan mûvésziek!
Tanulni kéne...
Barninak boldog szülinapot!
Voltam bioboltban, ott lehet kapni gluténmentes lisztet csupán 820,-Ft-ért, ebbõl lehet babának sütni?
És ha gyümölcsrizses tortát csinálok majd a szülinapra, az jó?
Lányok, akik még szoptatnak (mármint 9 hónapos babát), nektek is megváltozott a tejetek íze, az enyémnek nagyon rossz íze van, nem is értem, hogy lehet ezt megenni...
Üdv: zsuzsi
P.S.és off: aki törökbálinti, attól kérdezném, hogy a Józsefhegy milyen része Törökbálintnak és lehet ott építkezni?