A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Zsofy

ügyvédnő=anyatigris= ahogy Harit véded, aranyos, teccccik...KépKépKép Csak poén akart lenni.

szió, Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

DoriKép,
írd le légyszi, ha még itt vagy...
Csak tusoltam, azért reagálok ilyen későnKépKépKép,
Kati
Vendég

Mármint a receptet, és csak ha nem túl bonyolult... nem vagyok egy Jamie OliverKép
Vendég

Marqueza,
nem kellett volna így írnom, sajnálom, tökszar passzban vagyok és kötekedő lettem...Ne haragudjKépTényleg nem akrtalak megbántani.
zsofy

Bocs a többiektől, akiket nem érdekel! Kép

Kati!

10 dkg csoki
3 tojás
15 dkg cukor
5 dkg liszt
7.5 dkg vaj
1 cs van.cukor
2 teáskanál sütőpor
3 evőkanál tej
25 dkg túró
porcukor
tejföl

Az étcsokit összetörjük és összekeverjük a liszttel meg a sütőporral. Egy másik tálban a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a puha vajjal. Majd elkészítjük a túrót palacsintatöltelék-szerűen. porcuki+tejföl, de ne legyen túl folyós. Ezt a masszát is beletesszük a tésztába. Majd a tejjel lazítuk egy kicsit, beletesszük a vaníliás cukrot.
A tojásfehérjékből csipetnyi sóval kemény habot verek, és egy részét először erőteljes fakanálmozdulatokkal, durván belekeverem a tésztába, majd a többit csak nagyon óvatos, laza mozdulatokkal. Ha ez megvan, akkor mehet bele a sütőporos, csokis liszt. Az egész masszát belekanalazzuk a kivajazott horpadásokba, és megsütjük kb.15-20 p alatt (175 fokon, gázsütőn 4-es fokozat).

Tipp: Tetejére a túró rudi hatás érdekében lehet csokimázat tenni. Kép

Családom nagy édesség zabáló Kép (én is), nálunk egy héten háromszor tuti van muffin. Csomó féle van, könnyű megcsinálni+finom. Kép

Szilikonos forma a tuti (nekem az van 3 darab Kép).

Dóri
Vendég

DóriKép,
köszi, holnap, ha nem leszek tök fáradt, tuti kipróbálom!!!
Jó éjt mindenkinekKép,
Kati
Vendég

Dori,
megkoszonnem, ha leirnad a gyapjusok elerhetoseget mailen: tima kukac freemail pont hu
Van honlapjuk esetleg?

Korrupcio,
ugyan mar lezarult a tema, de mivel emiatt tonkrement a csaladunk elete, ezert nem birom ki, hogy ne irjak par sort rola. Mo. tele van vele a birosagon, a rendorsegen es mindenhol. Tesom valasa egy remalom volt, tobb evig tartott a procedura, ellenfel duskalt a leben, igy persze nem volt kerdeses ki jott ki belole jobban. Huztak-halasztottak az idot, igy szepen lassan ramentunk. Abszolut csoda, hogy kozben le tudtam diplomazni, sokszor remegett a kezem, pedig szakrajzolnom kellett volna. Felve mentunk a birosagra a targyalasokra, pedig nem nekunk kellett volna reszketnunk... Egy regenyt tudnek irni, de semmi ertelme. Apam meg most is, 10 ev utan kuzd az igazunkert, szerintetek foglalkozik vele vki is erdemben...?
Bocsi Viki, bar minden rendor es birosag olyan tiszta lenne, mint te!!!
Nem vagyok elfogult, csupan jo tapasztalatrol nem tudok beszamolni.

Lanyok,
nem leszek joideig netkozelben, max. 1-2 alkalommal, igy mar most kivanok Mindenkinek bekes karacsonyt es elmenyekben gazdag uj evet! Kép
falina

Sziasztok!

Bocs a tegnapiért, kicsit felhúztam magam, de továbbra is tartom amit írtam. Az a gond ezzel az általánosítással, hogy akikkel az állampolgárok elsőként találkoznak, mint ugye az utcai egyenruhás járőr, nem mindig úgy állnak a dolgokhoz, ahogy kellene, és ezért van a nagy általánosítás. Szerintem! Pedig rajtuk kívül még több tízezer ember dolgozik a rendőrségen, akikkel lehet soha nem is találkoztok, mivel nem forogtok (szerencsére) olyan körökben.

Szóval bocs, hogy egy kicsit visszatértem, most már tényleg befogom!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok! KépKépKép

És remélem a véleményemért azért nem utáltok!Kép De ha igen akkor szóljatok és eltűnök!

Remélem a beteg babák és mamák már gyógyultan várják a Karácsonyi vacsit és egyebeket!!!KépKépKép

Viki+Petike, aki ma 14 hetes

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok! Nagyon köszönöm az együttérzést! Férj azt mondta, nem hagyja ennyiben a dolgot, megyünk tovább. Egyébként még nem bírósági szakban volt eddig az ügy, lehet, hogy félreérthetően írtam, hanem a rendőrségnél. Ott pedig (bocs, de másik városban, otthon nekem is van rendőr-ismeretségem), igenis létezik a korrupció, ők rendelték ki a szakértőt is, tehát könnyen lehettek összefonódások. Hát,megyünk tovább, dupla vagy semmi...

De olyan rendes tőletek, hogy így együttéreztek!

Annamami! Olyan jó, hogy újra itt vagy!

Nagyon szép, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, szerintem addig már nem jövök! Mindenki rakja be a fa alá a babáját! Kép

Ja, és Jucc, van rólatok egy képem a bababálról! Ugye nem haragszol, ha fölrakom? Gergő szeme kicsit piros rajta, de szerintem jó kép
Kép

Puszi mindenkinek

Bodza és Saci (asszem 14+3)

Kép

Kép

Kép
bodza

Viki!

Ne hülyéskedj! KépKépKép Neked is Boldog Karácsonyt!

De izgulok, délbenindulok a céges karira, előre parázok mi lesz míg nem vagyok. remélem elfogadja a tejcsit anyutól az üvegből! Drukkoljatok ne legyen gond!! Kép

Késő du jövök, majd beszámolok. Kép

Mindnekinek jó készülődést! Kép

Dóri & Viki (10+0)
Vendég

Helló!

Jöhetek???
Mármint bőgni egy kicsitKépKépKépKépKép
SajnosKépKépKép

Ma reggel a férjem közölte hogy akkor ő két ünnep között egyik nap bemegy az irodába, a másik nap meg elmegy MEGINT masszőrhöz, meg squassolni..
Én egyből felkaptam a megint szóra a fejem!
Hát kiderült hogy miközben én majdnem 2 hete ki se dugom az orrom,kivétel a gyerekorvos és kórház, a gyerekkel vagyok 0-24 óráig egyedül(aki ráadásul még mindig beteg és 2-3 napja anyafüggő lett, amint nem lát egyből sír..), nincsenek karácsonyi ajándékaim, köztük a gyereknek sincs karácsonyi ajándékaKépKép(ez persze apját nem érdekli) mezítláb járok itthon mert nincs időm elmenni venni egy papucsot(a régi megadta magát), addig a férjem a legnagyobb felhajtás közepén masszázsolgatni jár....merthogy fáj a dereka..(nekem nemcsak a derekam, hanem a vállaim a hátam is le akar szakadni)

Hát nem tudtam mit szólni elbőgtem magamKépKépKép,mert ez már nekem is sok...
Pedig én tényleg nem vagyok egy bőgőmasinaKépKép
Nem tudom még milyen pofonok várnak rám....

Megann

Kép

Kép
megann

Dóri!Kép

Nem olvastam vissza, csak téged megkerestelekKép
Örülök a csípőjavulásnakKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Köszi! Kép Én is örülök, hogy Léna javul! Kép

Férj: ne kenődj el!!! Tudom, hogy ez rohadt nehéz, mikor ráadásul még a gyerek is beteg. Én is végigcsináltam ezt 7 éve Gergővel. Kép Hidd el, hogy javul a helyzet! Gyereknek az a legnagyobb ajándék, ha együtt vagytok, ne idegeskedj emiatt. Ma van babám első névnapja, és neki sincs ajándéka Kép, illetve hamarabb odaadtuk neki. Kép

Ne sírjál!!!!!
Vendég

Ezt nektek, ha esetleg valamiért már nem jönnék(de jövökKép) karácsonyig:

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN MAMINAK ÉS BABUCINAK!
Kép

Kép

Kép
megann

...sztokk!

Megann,
Ha ez vigasztal téged, enyém pár ugyanezt csinálja. bár ő nem "titokban", mindíg be is jelenti előtte, hogy átmegy Gyulára masszőrhöz, bár "szkvassolni" nem jár, -megjegyzem, az inkább ráférneKépKépKép- de folyton motorversenyekre jár...legutóbb 4napra "elugrott" Münchenbe a supercrossra.
Nem szólok érte soha, mert amúgy meg szegény rengeteg sokat dolgozik és vett nekem papucsotKépKép
a gáz csak az, hogy mindíg rossz méretet vesz és most is rossz papucsot vett...természetesen.És én is egy hete várom, hogy szakÍtson rá időt, hogy visszavigyük kicserélni,mert Lilla miatt én is be vagyok dugulva a házba...
Ja, Lilla is rém "betoji" lett, ha nem lát, ordítKép meg akkor is, ha leteszem, de mostmár elkényeztetném, ha folyton hurcolásznám, így mikor dolgom van és ő hisztizik, hogy vegyem fel, hát a hordozós kocsijába teszem, ott gyakran elalszik a nyávogás közepette...
Na jó.
szóval tudom mit érzel, de a férfiak úgy gondolják, hogy ők dolgoznak,keresnek pénzt és egyenlőre ezzel veszik ki a részüket a gyereknevelésből, mert ők azt látják,hogy a gyereknek nem ők kellenek egyenlőre...mi is együtt élünk párral, de ha így folytatja,lehet, hogy majd Lilla 1-2éves korában be kell őt mutatni a lányunkak, aki mikor az apja éjjel megjön (bejön az irodából,ahol minimum 22óráig dolgozik...)azt hiszi, hogy betörő...Kép- igaziból nem viccesKép
ne szomorkodj! puszy
Kép
zsofy

Dóri!!!Kép
a kiscsajszidnak
zsofy

Megann, Zsofy, nálunk is hasonlóan telt a karácsony előtti idő. Pedig Apa sokat van itthon, máskor, de most szinte semmit sem volt. Megértem, mert két nagy koncertje van, tegnap meg ma, de ettől én is ideges leszek, mert olyan feszültség van benne. Pont karácsony előtt. Azt mondja, holnap már madarat lehet maj fogatni vele. Bárcsak már holnap lenne.
Még szerencse, hogy kétsaroknyi távolságban minden megtalálható: Westend, Mária bababoltja, még diabetikus cukrászda is van, ahol anyukájának lehet bejglit venni... Jövőre kiköltözünk Gyömrőre, na ott nem tudom mi lesz ilyen helyzetben, teljes bezártság.
A nagy bezártságban pedig mindig arra gondolok, hogy a legeslegszebb karácsonyi ajándék itt szuszog mellettem, ennél szebbet nem is tudnánk egymásnak ajándékozni.
Zsuzsa
tzsuzsa

SEGÍTSÉG!
ha valaki tud varrónőt bp-en, aki felhajt nekem dec 30-ig egy kosztümöt, kérem írja meg! köszi!! akár felár ellenében is!

most nem tudok visszaolvasni, mert rengeteg dolgom van, de addig is mindenkinek kellemes készülődést a karácsonyra és boldog karácsonyt!!

and

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ennyi rossz hírt kell olvasni!
Úgy látom, ez 3 hó körüli életkori sajátosság, hogy ANYA mindig kell. Zitát hurcolom magammal a lakásban, a bébihordozóból szemmel tarthat. Közben tanítom neki, hogy kell főzni, takarítani, rendet rakni.
Én le se merem írni, hogy Apa már ma itthon van, és legközelebb 3án megy dolgozni.Kép
De nálunk sem fenékig tejfel minden, este lázas volt, ápolhattam.

Tünde+Zita, aki ma 3 hós
Vendég

Sziasztok!

Csakk bekukk, mi már nem leszünk karácsony alatt, mert mászka van ide oda.

Rendőrtéma Kép

Alvás:
most meg fogtok kövezni, az tuti! Mátéra én egy szál pelust adok éjjel, ugyanis mellettünk alszik, szorosan hozzám bújva, és az én takarómmal takarózva, ezért másképp izzad, és karatézik egész éjjel, így meg tök jól érzi magát. Már születése óta!

Kép Várom a köveket!! KépKépKépKép

Pusztok, és

Nagyon boldog Ünnepet minden Anyának és Babának!!

Sisotris és Máté

10 hetes és 2 napos

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sajnos rengeteg a dolgom a 3 gyerek mellett igy Kari előtt, Domi sem könnyíti meg a helyzetem, folyton rajtam lóg.Pár napig biztos nem tudok jönni, ezért
NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép

Judy & Domi 10+1
judy68

Sziasztok!

Én már megszoktam, hogy a párom sosincs itthon sem karácsonykor, sem szilveszterkor, mert ilyenkor egy héten 4x diszkózik éjjel, nappal pedig alszik. Szerencsére szentestekor nincs diszkó, így az az egy nap, amikor együtt vagyunk.
Már mondtam is Olinak, hogy szilveszterkor nagy bulit csapunk kettecskén Kép

Mivel karácsonykor itt lesz apukám, ezért én sem leszek neten ennyit, így most kívánok mindenkinek
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
http://www.irlmeier.de/bird.swf

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Jucc!Rokica!Dudukly!Kép

Most Bubus is keveset hízott,másfél hét alatt 13 dekát, úgy látszik, olyan lesz ő is , mint Gergő, hogy most nyúlni fog. Ti csináltatok vmit amikor kevesebbet hízott, pl. gyakrabban szoptattatok vagy maradt minden a régiben? Mondjuk egy két és fél hónaposnak a 6410 g elég, nem kell mostmár olyan sokat híznia, nem?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Christinbaba,

imádom a babádat, olyan kis dagimaci! Szerintem is jobb a pocijának, ha még vársz egy kicsit, remélem nyugodtabban is fogtok aludni!

Falina,
lényeg az, hogy tartsa a heti hízásokat, mi 1,5 hónapja le vagyunk lassulva a doki szerint.

Rokica,
nem semmik a méretek! Boti 4 hó 22 napos 6,8 kiló és 64 cm.(3500-el született)..na és a haja..Zsuzsa babáénak kb. a huszada..és most kopaszodik Kép tele van a pelusa hajakkal, minden nap ki kell cserélnem..nem is bánnám, de nem látom az új haját..lehet, hogy kopasz lesz??? Kép

Alvástéma:
képzeljétek ezt olvastam a Madarász utcai Gyermekklinika Alvásambulanciájának szakértőjétől:

"6-7 hónapos kortól minden csecsemőnek képesnek kell lenni:

sírás nélkül, jókedvűen elaludni,
10-11 órát aludni egyfolytában.

Ennek elérésére a legfontosabb tanácsok:
- soha ne aludjon el a csecsemő evés vagy szopás közben, (?????én azt hittem az a jó, ha ott alszik el)
- kezdettől ogva saját ágyában, ringatás-tologatás nélkül aludjon el,
- az első 6 hónapban aludjon szüleivel egy szobában
- a lehető leghamarabb szoktassuk le az éjszakai evésről, és törekedjünk arra, hogy az utolsó evés időpontja lehetőleg mindennap azonos legyen.

Leszoktatni az éjszakai evésről??? hát nem akkor egyen , amikor úgy érzi, hogy éhes???na mindegy..
helga22

Puszi MindenkinekKép.

Még mindig nincs időm visszaolvasgatni, csak nagyjából. A leveleimet ált. nézem, úgyhogy ha valakinek valami sürgős közlendője van, kérem privizzen inkább.

Zsóf! Mivel a Te üzidet most nyilván látom, gyorsban válaszolok isKép. Nálunk Pálma kb. 1 hónapos kora óta heti 10 dekákat hízik, a dokinénink meg van elégedve, a védőnéni kicsit kevésbé lelkes, de láthatóan szépen fejlődik a lány, úgyhogy ennyiben vagyunk. Pálma 1 hós kora óta nem kel fel éjszaka enni, és volt, hogy 4 órákat is kibírt kaja nélkül, de akkor végkép lelassult a fejlődése. Ezért mindig megetetem 3 óránként. Ha nem ájultan válik le a ciciről, megkínálom a másikkal is (főleg estefelé), de sokszor ki is bukja a felesleget. Szóval nálunk ennyi van, kicsivel a 3. hófordulója előtt (most hétfőn) 5,85 kg-t nyomott a mázsán és 60 cm volt a vályuban (visszanyerte a születési hosszátKép). Ha kiegyensúlyozott, nem nyűgi, akkor ne aggódj a súllya miatt.

Nagy puszi és Áldott Karácsonyt Kedves Mindannyiótoknak.

Dudukly és Pálma (3 hó + 1 nap)
ddudukly

Eltűntünk egy kicsit, mert Lili ovis vírusát Andris és én is beszipkáztuk. Abdriskám is köhög. Úgy sajnálom, ugyanakkor annyira édes abból a kis testből jövő köhögő hang. A betegséget tejcsivel próbálja meg gyógyítani, nem unatkozunk.

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN BABÁNAK, MAMÁNAK, APÁNAK, TESÓNAK!!!

Ayse Andris (2 hó 3 hét)

ayse

Kép
Kép
Kép
zsofy

Kép

BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!
zsofy

Davallia,
Kép

Megan???

Hari???
zsofy

Zsofy!

Kép Köszönöm Viki nevében is! KépKép
Lilla már milyen nagy! Kép Édin alszik és nem csak a rózsaszín áll jól neki. Én imádom a pirosat egy kislányon. Kép

Nem tudom mennyi időm lesz, most értünk haza. Viki 70-et evett 3-kor,, előtte 11-kor megetettem, utána rögtön elaludt, szóval jól sikerült az első elmenetel a férjemmel. De ezt a 70-et kicsit keveslem, de anyu azt mondta nemn kért többet. Hát Õ tudja.. Kép

Most várom, hogy felébredjen és egyen végre "rendesen". KépKép Olyan cuki!

Dóri
Vendég

Göndörzsóf!

Szerintem ne aggódj ha lelassult a gyarapodása, azt a tempót nem lehet tartani amit újszülött korukban produkálnak, és nem is kell! Képzeld, ha 1 éves koráig heti 400 grammot hízna, akkor mekkora bálna lenne!

Helga:

Ha most nagyon rosszindulatú akarnék lenni, azt mondanám, ezzel a feladatlistával, amit szerintem 10 babából ha 1 képes teljesíteni, garantálja magának az ambulancia az állandó felkeresettséget. :-/ De mivel rosszindulatú nem vagyok, ezért csak azt mondom, szerintem elrugaszkodtak a valóságtól, hogy egy gyereknek milyen a természetes alvásrendszere. Azt még valószínűbbnek találom, hogy 6-7 hónapos korára ez kialakul, de hogy egy újszülött ne aludjon el szopi közben? Elejétől kezdve egyedül aludjon? Volt ezeknek valaha gyereke?!?!

Dudukly!

Örülök hogy látlak errefelé! Majd küldök emailt!

Férjek és ajándék téma:

Megann, Vrucsincá, Zyófy, sajnálom hogy a ti férjeitek ilyen menekülős fajták. Azt olvastam, hogy ahogy a gyerek cseperedik, ez általában változik, csak a pici babákkal nem tudnak mit kezdeni. Drukkolok, hogy ez így legyen.

A figyelmetlenség viszont figyelmetlenség, szerintem ha maguktól nem veszik észre, hogy ti fáradtak vagytok, mert nem tudtok elmozdulni a gyerek mellől, akkor szólni kell. Hogy hé, nekem is szükségem van kikapcsolódásra, nemcsak neked!

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, mert holnap már nem valószínű, hogy be tudok nézni.

Azt a naptár programot megadná valaki még egyszer???

Köszi!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lehet, hogy holnap nem leszek, ezért
MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Dudukly!Kép

Az éjszaka átalvása biztos benne van a dolodban, Bubus is mostanában már kb.6-ig alszik. Nem aggódom, csak már tudom, a doki mit fog mondani.Kép Egyik fülemen be, a másikon ki...Kép

Rokica köszi a megnyugtatást.Kép

Zsóf+Bubus(11 hetes)+Gergő(holnap 23 hónapos)

Kép
Kép
göndörzsóf

SziasztokKép

Nem semmi, hogy hány férj dolgozik ilyen sokat.
Akkor én még be is foghatom, de tényleg.
Most legaláb itthon lesz végig párom az ünnepek alatt és közöt isKép

Kérdés: Nektek mennyiket alszanak napközben a bébik????
Van valami rendszer vagy össze vissza???

Lívike most 3 napja nem akar alukálni már, szinte csk 2-3 órát alszik össz vissz napközben.
Elég nehéz így mert közben persze fáradt csak aludni nem akar!!!
Inkább nyűgizikKép

Várom válaszaitokat ha ráértekKép

Mea
mea

Bodza!

Hasonló történt velünk is tavaly. A férjem nekitolatott 1 m-ről egy porschénak. A mi autónknak semmi baja nem lett, még a por se hullott le róla (pedig Suzuki). A porschés állította, hogy mi karcoltuk össze a lökhárítóját (igaz a hátsó is tök olyan volt). Kihívtuk a rendőrséget, akik a porschés pártját fogták. Végül megérkezett a kárösszeg: 500.000!!!! forint. És ezt nekünk kell kifizetni, mert épp nem volt biztosításunk. Azóta is törlesztjük! Nem kellett volna elismerni a felelősséget és akkor egy kárszakértő vizsgálta volna az esetet. Istenbizony kiegyeznék egy 70 ezres tétellel. (igaz az 500 ezressel is ki kellett egyezni)

Ayse

ayse

Sziasztok!

Tényleg nagyon nagyon pörög ez a topik...mire visszaolvasom Kép

Helga köszönöm,tényleg egy igazi dagipók a drágám Kép Most hívott a barátnőm,neki a 6 hónapos babája 9 kiló,mi meg 8ak vagyunk.Remélem megáll egy kicsit már Kép)

Zsofy az én férjem is állandóan dolgozik,s nem is segít semmit,ő is úgy gondolja,hogy az ő dolga csak a pénz keresés,semmi más. Kép
Mindig azt mondja cseréljünk...
Eleinte még ő fürdette manót,de mostmár azt is én csinálom(bár inkább nem is bíznám rá) Kép
De mondjuk egy porszívózást vagy valami megcsinálhatna.
Csak pakolok utána mindig Kép hihi

Mea
Chris baba egyre kevesebbet alszik napközben,de ő nem nyügike,elvan,tvzik,játszik,magyaráz...
amit rág zsepit meg olyan nyálas,hogy szinte csavarni lehet belőle Kép

Na megyek,mert unatkozik a lelkem...

Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!

pusszz
Kép

KépKép
christinbaba

Ma divatoltunk. Ezt a rucit a héten turkáltam, de úgy látom, már ki is nőte:
Kép

Megmértem Zita fejkörfogatát:
KépKép
Vendég

Mea
Zita alszik délelőtt kb. 1 órát, és du. 2-3 órát. Este fél9-kor pedig megint alszik.

Bodza, AyseKép
Vendég

Helló!

Róki!

Az hogy férj figyelmetlen azt már megszoktamKép, illetve mindig csak hiszem hogy megszoktam, és mindig arculcsapásként ér amikor megint kiderül hogy CSAK Õ ÉS Õ ÉS Õ ÉS MÁS SENKIKépKép

Amúgy köszi mindenkinek a vígasztalástKép
Az a baj, hogy annyira meg tudok bántódni az ilyeneken, hogy napokig szar kedvem vanKép
És most ugye ebbe a karácsony is belesik..

Vessetek meg, de alig várom hogy vége legyen a Karácsonynak...Nincs kedvem a retyerutyákhoz, a felhajtáshoz, a szerepléshez, a bájvigyorokhoz.....semmihez...KépKép

Egyébként kaptam 2-3 órás kimenőt, legalább beszereztem az utolsó ajándékot is...
Kimetróztam a Vörösmarty térre, jó volt egy kicsit bóklászni, bár már ott is le volt fosztva a készlet....

Egy undorító ci...nyasszony(bocsi), egy fonott kenyérkosarat 1200- ért akart eladni nekem mondván hogy "utolsó nap-már csak ennyiért adja".
Aztán felröhögtem, megköszöntem és elindultam tőle, aztán egyből lett 1000 majd 800ft-isKépKépKépKépKép Akkor se vettem volna meg tőle ha ő fizet 1000-etKépKépUndorító naaa....
Viszont egy csomó kézműves nagyon kedves és jófej volt....csak már tényleg le volt fosztva az árukészlet, ezért nem vettem semmit, csak egy teát ittamKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Mea, Julcsi 10-20percekre alszik el maximum, egész nap virgonckodik, nem fér a bőrébe. Éjszaka is csak 10-11 órát alszik, azt is megszakitásokkal. Kicsit keveslem.
Róki, nem találom a naptárkészitő cimét, pedig el is mentettem a programot gépre, csak azt nem tudom, hova.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK, BABÁNAK ÉS TESÓKNAK!

Zsuzsa
tzsuzsa

Súlygyarapodás:

Léna pont 2 hós volt akkor 5000gramm volt.
És most 3 hó+1 hetesen volt 5750 gramm..
Én nem gondolom hogy ez kevés lenne....de mondjátok ha igen...

Mondjuk nem csoda, egy veréb is többet eszik Lénánál....

És ráadásul éjszaka eszik a legtöbbet....Kép, pont erről szoktassam le???????

M.

Kép

Kép
megann

Nagyon édesek a babákok!
Kép

Dóri,
köszi!

Roki,
köszi!
de szerintem pár soha nem változik megKép mert nincs elég türelme...folyton be van sózva a sejhaja, mindíg menne,na meg munkamániás...majd ha nagy lesz Lilla akkor vele megyünk.
tudtam róla, hogy ilyen,csak régen ugye én is mindíg mentem valamerre... gondoltam, hogy egyedül leszek a manóval.Kép de jobb, mint egyedül egyedüllenniKép bár állítása szerint igyekszik többet velünk lenni, tudom, hogy sosem lesz...de már elfogadtam,nem érdekelKépKép nem tudok rajta változtatniKépaz a legrosszabb az egészben, hogy már nem is hiányzik és az a furcsa, mikor itt vanKép

zsó
zsofy

Súly: Zsani 4 hós volt pénteken 3600-al született, most mértük fürdés előtt 5690 volt.
Nyúlik inkább mint hízik, de combosodott sokat már karkötője is alakul.
A doki elégedett a gyarapodási ütemével így én sem aggódok.
Most nagyon náthás szegény így többször eszik keveset de a 700-800 megvan naponta.

Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Vikik (druszáim) Boldog Névnapot!
malvinka

Dóri,
Vikinek boldog névnapot!!!! Kép Kép Kép

MI IS KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! Kép Kép Kép

Benianyu, Dani és Beni

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

A négyhósoktól kérdezem az oltás hogy ment? Mi a régit kaptuk picike rosszul tűrte (belázasodott) aludt szegénykém sokat a lázcsillapítótól, de a kedélye azért jó volt. Kép

Kép
Kép
Én vagyok a Főnök látszik ugye?
malvinka

A négyhósoktól kérdezem az oltás hogy ment? Mi a régit kaptuk picike rosszul tűrte (belázasodott) aludt szegénykém sokat a lázcsillapítótól, de a kedélye azért jó volt. Kép

Én vagyok a Főnök látszik ugye?
malvinka

Sziasztok,
Én is most jutottam gép elé... és már megyek is mert hulla vagyok!

ALVÁS:Tündikém nem alszik egész nap csak kaják után kb 5-10 percet, ha negyon ki van má akkor képes 2 órát aludni és slussz! Este 9-6-ig meg kb 3-4x kel fel még mindíg, de nem mindig eszik, van hogy a pukik miatt. 6-8 ig ha szerencsém van vissza alszik, ha nem akkor fent vagyunk, mint ma is!

Szóval így még ma sem tudtam kitakarítani! Kép Kép De lesz@rom! Ha valakinek nem tetszik, eljön és kitakarít! Én már rég nem foglalkozom azzal, hogy kinek mivel felelek meg!

De a fát már feldíszítettem! Kép Gyönyörű lett, és utána néztem ezt a huncut kislányt a kiságyban és összeszorult a szívem, és majdnem sírva fakadtam, hogy mennyire örülök, hogy ő is itt van! És LÁNYOK, ez a lényeg az a kis éde smosolygós, nyűgösködő kismanó, akire tavaly karácsonykor már úgy vágytunk, nem?

KELLEMES, BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Pr.& Tündike (14 hét+3nap)

Kép

Kép
prüntyi

Megann,Roki,
örülök, hogy ti is így gondolkoztok az éjszakai szopi meg a "cicin elalvás" felől. Én nem értem, hogy miért ilyen cici-szopi ellenesek az orvosok, de most már számtalanszor megtapasztaltam ezt. Azt hittem csak a mi orvosunk ilyen, de aztán felkerestem egy másikat, aztán egy másikat, stb.stb és mindnek az első adandó gondnál az volt a reakciója, hogy tápszer és ne legyen annyit a baba cicin..elég kiábrándító...szóval éljenek a babák és a szopik, reggel-délben-este és legfőképpen éjjel!!!
Én sem tudok holnaptól jönni, úh. én is kívánok mindenkinek Áldott Karácsonyt és sok Boldogságban gazdag Új Évet!

Prüntyi,
hát persze, hogy ez a lényeg, az összes többi (ajándékoktól a jövés-menésig) nem számít! Úgyis ők tesznek minket a legboldogabbá!
sziasztok
helga22

Helga,
de miért???én sem értem...Lilla dokinénije nagyon szopipárti szerencsére!talán sokat fizetnek nekik a tápszergyártók, hogy nyomassák a terméküket a gyerekeknek???

Hát, nekem sincs sajnos Karácsonyi hangulatomKép
ráadásul anyóssal karácsonyozniKép
megbocsájtottam neki a szeretet ünnepének alkalmából a bunkóságokat, hogy tiszta lappal indíthasson nálam ő is az új évben, de tuti, hogy megint meg fog bántani/sérteni holnap valamivel...

azért nektek küldök valamit:

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

Zsófy és Lilla
zsofy

Sziasztok!

Peti még éjjel is van hogy 3x szopik, ez szerintetetek baj? Én nem érzem megterhelőnek, mivel egész nap jól elvagyunk, alig sír, alig nyügizik. Szóval én inkább felkelek éjjel is 3x, csak maradjon jókedvű!Kép
Szerintetek sem kéne már éjjel 3x szopiznia egy 14 hetesnek?

Malvinka!
Köszi, Neked is Boldog névnapot!KépKépKép

Dóri!
Kicsi babádnak is Boldog Névnapot!Kép

Nem tudom, tudok-e jönni holnap, majd kiderül, de azért most is : Mindenkinek Boldog Karácsony KépKépKép

Viki+Petike 14 hét

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Malvinka,
szegény manóKép de már jól van?
Lilla kapott már 4hós oltást, de ő az újat kapta, attól semmi baja nem lett.
január 10-e után kapja az 5hónapos szurit, asszem egy ideig ez az utolsó szurijaKép

húúú, úgy telik az idő!
Lilla tavaly karácsonykor tudatott magáról először az UH-n, és most pedig már mindjárt 5 hónapos, lessan beszerezhetem az etetőszéketKép és 1,5hónap múlva köpködheti majd a babakajákatKépKépKép
Beletehetem a rugós hintábaKép és nemsokára ülhet is a babakocsibanKép
tök jóKép

Boldog Karácsonyt!
zsofy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?