Sziasztok!
Hurrrrrrrrrrrráááááááááááááá

Vége a Karácsonynak

és egyben

is...
Angelani!Szomorúan bár de hozzád kell csatlakoznom...
Én is csak egy hatalmas nyűgnek éreztem az egészet

24-én apával már délelőtt összevesztem:
1.Megláttam hogy milyen fát vett

(Szép csak kicsi és én földtől-plafonig fát akartam.
2.Jól sz@rban hagyott megint, megbeszélték sógorral hogy nem veszünk egymásnak semmit, aha, csakhogy ez csak férjre és testvérére vonatkozott, nekem ugyanúgy jött a sóror jézuskája(4 CD-S PLÜSSBORÍTÁSÚ ENYA VÁLOGATÁS CD-GYÖNYÖRÛ

), ő viszont nem kapott tőlem semmit, tök ciki volt

Férj lerázta magáról a gondot, az meg már k.ra nem érdekelte, hogy 2 hetet az orromat se tudom kidugni ajándékot vásárolni, mert beteg a gyerek, ő meg napi fél órát van otthon, mert focizgat, meg masszőrhöz jár, meg karácsonyi italozásokra..
Tehát jól összevesztünk...
Úgyhogy 24-én inkább bőghetnékem volt...
25-én család jött hozzánk, férjemé is, enyém is, annak ellenére hogy mindent rendeltünk egy étteremből én egész nap csak terítettem, melegítettem, mosogattam, keccsöltem a konyhában(délután négyig én a szoptatós anyuka egy falatot sem tudtam enni

, persze ez senkit nem zavart)
26-án meg vándoroltunk anyumhoz(ott végre jól éreztem magam egy kicsit

), mert párom családjához...
Szóval örülök hogy vége...fáradt vagyok...és depis..be kell látnom....semmihez sincs kedvem

, rosszkedvű vagyok

, irigy vagyok, senkinek nem akarom odaadni Lénát,(volt is belőle gond már most is.....direkt megkértem férjemet, hogy az ÉN ANYATEJEMMEL(amiért én izzadok vért) NE ETESSE MÁS LÉNÁT CSAK Õ, ERRE MIRE TÉREK HAZA, HOGY ANYÓS ETETI LÉNÁT...VOLT IS POFAVÁGÁS, ODA-VISSZA, ott helyben mondtam is férjnek, hogy azt hittem ezt megbeszéltük, persze anyós egyből mondta nagy pofavágások közben hogy akkor:Tessék itt van, vigyem...)Mondtam férjnek, addig mesterkedik, amig nagyon össze nem veszek az anyjával...és akkor nem lesz több családi enytyempentyem...
Ja és féltékeny is vagyok k...ra...
Mi lesz később....?????????
Szóval ennyit a mi karácsonyunkról...
Azért képeket majd mutatok...
Megann