Dóri!
Én is nagyon szurkolok Vikikének, nektek pedig kitartás,kitartás és kitartás!!!
Azt megkérdezhetem, hogy csak elmentetek egy sima hasi uh-ra, és ott derült ki, vagy volt valami előjele is?
Csak azért, mert olvasom, hogy néhányan készültök hasi uh-ra (vagy van, aki már túl van rajta), de nekem semmi infóm nincs erről, minket nem küldött a doki sehova, jövő héten lesz Gergő 4 hónapos. Ez olyan vizsgálat, mint mondjuk a csípőszűrés? Mi célt szolgál?
Szerintetek kérdezzek rá a dokimnál? (bár biztosan majd azt mondja, hogy nem kell menni. A csípőszürésre is ezt mondta, ezért saját szakállra mentünk el, és ettől lettem nyugodt).
Mea!
Milyen hamikat kap már Lívike?
Én Gergőnek kb. 3 hete a déli kaja előtt adok almalevet. Utána jöhet a cici, és ha éhes még , akkor a tápszer. Sajnos egyre többre van szükségünk, mert tényleg nagyon kevés már a tejcsi.
Próbáltam, néhány napja, hogy az almalébe pépet is tettem, de nem kellett neki.
Ma viszont beletörtem két kis karika banánt is, úgy, hogy még híg maradjon. Ezt persze nagyon bírta, be is nyomta a nagy részét. (a maradék meg Apának ízlett, de nagyon

). Aztán jöhetett a cici, úgy jól lakott, hogy nem is kellett a tápszer.
Gergő még nem fordul a hátáról a hasára, oldalra viszont viszont igen. Ja, és addig csűri-csavarja magát, amíg végre sikerült a TV-t nézni.
Ez halálra idegesít. Soxor már azon vagyok, hogy kaja közben kikapcsolom a tv-t, mert egyszerűen tátott szájjal bámulja, és nem eszik.
Egyre biztosabban markolássza a dolgokat, és MINDENT a szájába akar tömni, ami a keze (szája) ügyébe került. Ha éppen nem sikerül, akkor dühöng, aminek hiszti a vége.
Szerencsére nagyon jó kedélyű kisbaba, szinte egyfolyában vigyorog, elég ,ha hozzá szólunk.
Lehet, hogy hülyeség, de van két-három féle mondóka, szöveg, amit mindig mondunk neki, vagy amivel mindig játszunk vele. És mindig ugyanazokat a figurákat csináljuk hozzá a kezével, vagy a lábával. És amikor elkezdjük, már akkor teli szájjal vigyorog.
Van, amikor annyira belendülnek az apjával, hogy hangosan kacag.
Ezt mondjuk nem mindig sikerül kiprodukálni belőle, de azt észre vettük, hogy ha mi is jóízűen nevetünk, akkor általában hangos kacaj a vége.
Reggel, pedig elég, ha meglát, már vigyorog.
Annyira imádom, olyan hálás kisbaba!
Mellesleg jövő héten megyünk a 4hós oltásra, már most be vagyok sz@rva. De most tényleg rendesen, mert ugye kettőt is kap egyszerre.
kuha és Gergő (16+4)