Sziasztok!
Megjöttünk, az egész délelőtt ráment, még jó, hogy Viki bealudt a vizsgálat után a vállamon. Gergő otthon, férj velem, még szerencse! Abban az őrült hóban, ráadásul még teljesen eltakarítatlan volt reggel fél 8-kor, beleértve a Hungária krt-at meg a Váci utat.
Nem fáj neki, széjjelnyomkodta a kis hasát, meghallgatta, átvizsgálta az egész babát, nem is sírt, tök aranyos volt

, jókedvű. Viszont az uh lelet alapján ott van a megnagyobbodás, ami vagy spontán elmúlik magától, vagy nem, és akkor nő a tágulat a veséjében, ill. a pisi visszafolyik a vesébe, és a húgycső bemenetnél egy szűkület van. Ezt a szűkületet kell megszüntetni, ha nem növi ki. Kaptunk 2 hónap haladékot, márc. 6-án kell menni kontroll uh-ra, és akkor kiderül hogyan tovább. Ja, kaptunk steril kémcsövet, hogy abba produkáljunk pisit valamelyik reggel és Apa szaladjon el vele a laborba. Jobb, mintha zacskót ragasztanának a babára, vagy katéterezés. Állítólag türelem kell hozzá, és megcsinálható.

Lehet, hogy kell antibiotikum, ha baci van a pisijében. Illetve ha bármikor lázas lenne, menjünk be a kórházba. Remélem nem lesz!!
Nem bíztatott a doki, egyébként nagyon nagyon rendes, állítólag az országban 8 gyermeknephrológus van, és ő az egyik, már 25 éve ezzel foglalkozik. Ha operálni kell ne adj isten, akkor az I-es klinikáról jön egy orvos, aki csinálja, ő ugyebár nem sebész.
De van esély és BIZAKODOM!!!!!!!!!!!!

Persze belül rohadtul aggódom , és kivagyok.
Azt is mondta, hogy ez veleszületett rendellenesség, ami nem örökletes, tehát sem ln, sem a párom nem tehet róla, ne lelkizzünk ezen. Egyszerűen van sajnos és kész.

Most 40 ilyen betege van, mint mi, és ebből úgy kb. 10-12-őt kell operálni. Hát, remélem mi megússzuk!
A klinikára azért bizti, ami bizti elviszem kedden délelőtt, lássa az a másik is.
Zsofy!
Köszi, hogy gondolsz ránk, aranyos vagy!

Sis!
DM együtt van a Plussal, Deichmannal, Kenguruval meg mit tudom én mikkel együtt Újpesten is a Víztoronynál.

Én ott voltam.
Norbigyerek:
én utálom a csávót, de még jobban a feleségét, az egy olyan műnő szerintem, meg az egész felhajtás, amit csinált.
Anyu vett Norbi szaloncukrot

, kókuszos, és délelőtt lehet enni.

Lehet, hogy érdemes lenne aszerint étkelni.
Rajtam is a plusz 9 kiló figyel, 52 terhesség elején, 75 szülésnél, most 61. Stagnál keményen, de lesz@rom.

Majd lesz valami..lehet, hogy Norbi.
Mosolygok basszus, de tök sz@r kedvem van igazán..
Dóri & Viki (ma 11 hetes!

)