2002.11.28 16:57
2002.11.28 17:33

Remélem azért sikerül valami közeli idõpontot találniuk Neked.
2002.11.28 17:44
, aki inkább takarít egész nap, mint hogy tanulna...
. Majd én is csinaltatok a hétvégén Kispapával pocakbaba képet, és felteszem Nektek..persze kivülröl. Szerintem mostanában tisztára olyan a járásom mint egy kacsamacié
...ja és már tegnap is el akartam menni a laborba. Úgy tûnik, nekem ez nem akar összejönni. Talán majd holnap... 2002.11.28 17:52
Nem is találok szavakat, olyan aranyos, okosan néz, reagál a mozgásokra...hm, nagyon édes baba.
) az elsö 4 hónap alatt (nem tudom teljesen pontosan, mennyiröl indultam). A babó rengeteget mozgott (dopplerrel nézte), szerinte focista lesz
. És a szívét is meghallgattuk. Ezen a 18. héten volt olyan érzésem olyan 3*, mintha a baba mozgását éreztem volna, de még nem vagyok biztos benne.
Persze készülök még haza addig egyszer, és otthon is igyexem majd orvoshoz meg UH-ra menni. 2002.11.28 18:15

Nekem szerencsere nincs koldokfajasom (legalabb ez nincs
).
A RENO udvaros bolt nyitvatartasara pontosan nem emlekszem, csak arra, hogy mi szombaton del korul voltunk.
De azert jossz majd, ugye?

Mult heten megigertem, hogy leirom, milyen a tapasztalatom a TIVA-MED-del. Nos lanyok, csupa jo, ma Snoopy-tol atvettuk a rendelt cuccokat, kispapi nem gyoz betelni a megrendelt "kezdokeszlet" latvanyaval. 

2002.11.28 20:14
, gondolom a tegnapi vizsgálat eredményeképp.
Reggel telefonált a barátnõm, hogy az éjjel letörték az egyik tükrét. Milyen világ ez?! 2002.11.28 22:07
. Ma én is zárthelyiztem egy jót bent az egyetemen, de a tanár balek volt, mert kiment egy fél órára és csak a gyakorlatvezetõt hagyta velünk. Felkérés volt keringõre
. Majd nagyot néz, milyen jól sikerültek, igaz másolni mindenki tud. De most estem igazán kétségbe, hogy fogok leállamvizsgázni jövõre? Az utolsó félévem május 16-ig tart és én elvileg 19-én szülök. Egy vizsga ami húzós lesz, de az május végén június elején lesz, és utána június 15-20 között az államvizsga. Ha nem jönnek össze a dolgok vajon lehet halasztani államvizsgát? Volt valaki hasonló helyzetben? Na megyek mert holnap meg utazunk, és korán kell kelni. Este azért benézek. 2002.11.28 22:47
), lampa (na ebbol is a valasztek tragikus
), ejjelifeny (valasztek szinten nuku, hogy ki a fene tervezi ezeket???), mellszivo (meg mindig vacillalok a Medela es az Avent kozott
), legzesfigyelo (itt sem tudom melyiket kene venni, az Angelcare fele hajlok)....Az aprosagok szerencsere mind megvannak
Jol vagyunk kulonben, ma a vedoneninel meghallgattuk a szivecskejet is a manonak, gyonyoru egyenletesen vert, olyan jo hallani
Ti is jol vagytok?
Es nagyon nem erzem hogy mi lesz, mindegy is, csak makkegeszseges legyen
Azon szoktam vigyorogni, hogy azert nem felpattannak, hanem megkerdezik (de szinte mindenki), hogy "le szeretne ulni?" Na mit lehet erre valaszolni: ugyan, olyan jo alldogalni, vagy ugyan mar, uljon csak?
2002.11.29 08:22
Inkább én is CTGznék, de õ szerintem más elveket vall.
Drukk megy továbbra is.
2002.11.29 09:31

2002.11.29 10:39
2002.11.29 10:46

2002.11.29 10:50

Szoval mi vettunk egy AVENT mellszivot es egy kombinalt keszletet (amiben van "egyiranyu rendszer", tejtarolo zacsik, ket ujszulott cumisuveg cumival, egy jatszocumi es egy varialhato cumi - remelem, nem hagytam ki semmit) es egy aksitoltot ceruzaelem meretu aksikkal (ez kell a legzesfigyelobe, meg barhol hasznalhatod, ahol tartos elemet kellene hasznalni).
2002.11.29 11:31
Remélem a valóságban is így lesz.
Bár az anyukája és a nõvére is erõsen érveltek amellett, hogy igen is vagy itassa pohárból vagy kanállal etesse, amíg szoptatok...hi,hi
olyan jó volt, hogy mellém álltak. Ilyenkor elfelejtem egycsapásra az aszaltgyümölcsöket.
De én szerintem, ha minden OK lenne se mennék. Persze én eléggé parázós vagyok.
)2002.11.29 11:37
2002.11.29 11:42
Veletlenul sem akarok keretlenul tanacsokat adni...

Nekem most kezd meg csak latszani, bar ruhaban meg jol palastolhato.
A mozgast pedig szerintem akkor napokon belul mar biztosan fogod erezni.
Nincs valaki aki ismeri? Valami magyar iparosok boltja, vagy ilyesmi remlik nekem. Mi par eve vettunk ott lampakat a koltozeskor eleg turheto aron.
2002.11.29 11:52

, még egy pár napig szükségem lesz rá!!!!!
Lehet hogy az ismerõsödnek nagyon öregszik a méhlepénye, v. a magzatvíz már elég használt, és azért küldözgetik erre az uh-ra.
2002.11.29 12:02
2002.11.29 12:15
. 2002.11.29 13:20
Tegnap voltam dokibácsinál, méhszáj szépen zárt, vérnyomásom 110/70, kicsit ugyan többet híztam eddig, mint szerettem volna, mert most plusz 13 kg-nál tartok, ez így 33 hetesen lehetne pindurkával kevesebb is, de a lényeg, hogy minden teljesen oké! Olyan jó!
Úgyis mindig parázok minden miatt...
Szóval nagyon jó ötlet az a papír ülõke!
2002.11.29 13:48

2002.11.29 14:24
. Ez egyébként fizika (fizikus), de most már csak a fejezzem be ha már elkezdtem alapon, mert idõközben megkaptam idebent, hogy nem tartanak rám igényt hosszútávon, szóval azóta csak arra megy a dolog, hogy ha már benne van egy csomó munka akkor fejezzem be. Aztán majd valami egész másba kéne belevágnom (lehetõleg valami idõben laza, otthonról végezhetõ szellemi munka, számgép. lehet benne, ötletek jöhetnek!!! ) 2002.11.29 14:56
2002.11.29 15:49
Egyre nagyobb hulyesegek jonnek! 2002.11.29 16:18
De jó téged is újra látni! Ha beveszel a táblázatba, mondom az adataimat: 11/1; 31 év, 1 gyermek (1 éves lesz holnap
); Budapest XVI.; 2003. 06.13.; Péterfy, Orbán dr. 2002.11.29 17:01
Na igen, de ha a mehem a koldokom felett par centivel veget er, akkor mi van a gyomromnal?) Haj?
Bar nekem meg sokkal kisebb a hasam, pedig 21 hetes vagyok en is.
Hetvegen lehet, hogy csinalunk mi is kepet rolam, es akkor megmutatom.
Megneztem Alexandert a profilodban, hat gyonyoru szep kis arcocskaja van!
Meg egyszer gartulalok! De jo Nektek, hogy talalkoztok Gomboccal!
Majd igyekszem, es azert ma egy picit setaltam am!
2002.11.29 17:48
. Mindíg megígérem, hogy gyakrabban jövök, aztán tiszta leégés, amikor végre elõkerülök. Egyetlen mentségem a mindjárt 14 hónapos lánykám, aki mesterien kezeli a reset gombot a számítógépen
, ezért kettesben lévén egész nap, esélyem sincs a netezésre. Most a párom játszik vele, így talán elfelejt engem pár percre.
. 

!
. Meglepõdve olvastam, hogy te, mint állatorvos, nem vagy védett a toxoplazmával szemben. Pedig én, aki már 3 évesen minden kóbor állat nyakába borultam szüleim nagy riadalmára, abban a biztos tudatban éltem végig az elsõ terhességemet is, hogy nem kell egy macskától sem tartanom
.
. Én úúúgy megnyugodtam, mert amúgy is tömegiszonyom van és nem szeretek semmit az utolsó pillanatra hagyni. Ja a tömegközlekedésrõl nekem is voltak az elmúlt héten élményeim Bp-en, de nem sorolnám a pozitívak közé. Már tavaly is csak az idõs nénik és bácsik adták át a helyüket, és ez sajna nem változott
. Az egyik kikent-kifent középkorú nõ még többszöri végigmérés után meg is állapította a mellette ülõ barátosnéjával konzultálva, hogy terhes vagyok, aztán ültek tovább békésen a tömött metrón
.
. Az már más kérdés, hogy az én lányom is azon babák táborát erõsíti, akik belenyalni sem hajlandók az egyszer már lefagyasztott tejbe
. A kutyánk viszont szép kövérre hízott a hideg tél ellenére és fényesen csillogott a bundája
.
. Szerintem az ottani 5990 forintos matrac semmiben sem különbözik a Novetexestõl, mert nekünk a másik az (13000-14000 forintért árulják mostanában, ha jól tudom).
2002.11.29 18:06
Viszont pont akkor csaszaroztak meg egy kismamat, es utana hoztak be a babat furdetni, rendberakni
Csak 3 kilos volt, de olyan oriasinak tunt, hogy fer el egy ekkora (vagy meg nagyobb) gyerek bennunk?
Tunemenyes volt persze, es olyan edes ahogy ott nyekergett
2002.11.29 19:08
de a Tied se volt kutya, méghogy Cuba

2002.11.29 19:40
2002.11.29 20:41
Még 5letem sincs, úgyhogy totál gáz.
Tudom, hogy disznó vagyok, de olyan jól esik a májamnak

A neveltetésem tartott vissza, hogy arcba ne kacagjam, meg persze sajnáltam is, hogy nem tudja, hogy anyának nem "hosszú idöre", hanem örökre megy az ember lánya ... De azért elsöre meglepett, csak aztán rájöttem, hogy szegénynek fogalma se lehet az egészröl
Ami csinike, de milyen volta a torna? Meg a többi kismami?
2002.11.29 21:01
2002.11.29 22:35

Mint kiderult, Snoopy-eke a business, es kevesebb, mint egy het alatt megerkezett minden....
Szerintem neha nyugodtan elmehetsz vasrolni. Jo, ne gyalogolj meg allj orakat, de azert celiranyosan vasarolgathatsz.

BArcsak Gomboka is ilyen nyugis lenne majd...

2002.11.29 22:45
)

2002.11.29 23:00
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|