A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Esztipeszti,
Köszike!! akkor jó, már meg is nyugodtam!!

Puszi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Nadine
Nekem a mellem alatt zsibadni szokott ha oldalt fekszem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
nekem ilyen problémám nincs... A fekvés még megy! Kép De pár hete érzem, hogy már nem úgy kelek fel ágyból, kanapéról, ahogy kellene... Lehet, hogy babát várok?? Kép

Ja, és a derékfájás, ha csak terhesség alatt alakult ki, akkor az el is fog múlni szépen lassan utána?

nadine81

Mamacka: ez nekem nagyon bejött. A kérdés csak az, hogy mitől csinálják ezt? Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok lányok
Tegnap haza jöttünk. Köszönöm a drukkokat sokat segített.
Sajnos elég fáradt vagyok még mindig, mert Lili éjjel nem nagyon alszik így én is virrasztok vele. Napközben elég ingadozó a hangulatom, hol derűs hol sírós. Biztos a hormonok teszik.
Később még benézek ha lesz időm, mégegyszer mindenkinek köszi a szurkolást.
Scullyx: Drukkolok

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka: ehhez már 4 mell kellene!!

Angi: nahát, már olvas?? Nagyon édi!!!

Bartika: a jósolatás eltarthat még pár hétig is!!

Paga: örülök, hogy jobban vagy!! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön jó orvost találni és kívánom, hogy egészséges babátok legyen mihamarabb!!! Továbbra is várom/várjuk a híreket rólatok!!

Hasfájós babáknak!:
Mi már két napja csináljuk és azóta nincs hasfájás, remélem így is marad!
Szóval 2 óránként egy csipet őrölt köményt eszem és naponta 3-szor köménymagos rántott levest.
Az első leves után kb. a második szopitól nincs vonaglás és százszor ébredés!!

Ezen kívül kiiktattam minden tejterméket és csokit!

Az etetés így folyik: szopizunk keveset, aztán büfi, ez megy kb. 3-szor. A lényeg, hogy a végén jó sokáig tartom kézben, hogy kijöjjön minden levegő, közben néha visszadöntöm vízszintesre és újra felemelem.
Ha úgy látom, hogy álmos, akkor vagy beteszem az ágyába és elalszik vagy visszateszem a cicire, amiből szopott, így álomba cumizza magát.
Ha szopi után nem álmos, akkor elnézelődik nyugiban jó sokáig.

Lehet, hogy nem írtam semmi újat, de nálunk ez most működik!

Mindenkinek nyugis napot: Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Becsi: akkor jó hosszú volt ez a szülésed!KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Zsuzsó drága hatalmas gratula a kiscsajhoz!:-) Lehet még bent elkaplak a klinikán titeket:-)

Tünde, lejegyzeteltem amiket írtál, jól hangzik. A lányom is hasfájós volt és minden ilyenfajta új ötlet nagyon jól jöhet, köszi.

Ildikóknak sok boldogságot!

Anita, nagyon aranyosak vagytok a képeken és tényleg nagyon csini anyuka vagy, a kisfiadról nem is beszélve:-)

Angi, a lányod ahogy tanulmányoz.....teljes komolysággal olvas:-)

Paga, nem ismétlem a többieket én is örülök , hogy írtál. Rengeteg erőt és kitartást és minél előbbi egészséges babát kívánok nektek!

Nekem már a fejem is be van dagadva, a csajok ma ki is rötyögtek a játszótéren....jó kis anyukák vannak ott is, de nagyon bírom őket:-)Éjszaka jót aludtam, ez elég meglepő, csak kétszer voltam pislantani és nem volt jóslóm se. Remélem valami elkezdődik...

Becsi, jó volt olvasni a szüléstörténetedet, én a kitolástól parázok a legjobban, az elsőnél nem igazán ment. Nem bírtam ráérezni sehogy se és kezdtek körülöttem teljesen kiakadni, amitől én mégjobban kiakadtam...nah mindegy remélem most ügyesebb leszek.

Nyúlanyó 38+3

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Zsuzsófi,
Nagyon gratulálok a leánykádhoz!!! Isten hozta idekint!

Ildi,
Boldog névnapot neked!
Angi, Anita,
Nagyon édesek a csöppök!!!

Paga!
Nagyon jó újra hallani rólad! Gyere máskor is!

Nadine,
Csinos a pocid. De hogy le van-e szállva??? Ezt a tapasztaltabb mogyorószakértők majd eldöntikKépKép

Mamacka,
A pocim nekem is csinál hasonlókatKép VAn úgy, hogy ki se bírok egyenesedni percekig, mert kettétörnék, olyan keménynek érzem magam. A dokim most magnerotra fogott, mert szerinte azzal együtt, hogy a Törpe elindult lefelé, sokkal többször fog ez előfordulniKép De szerinte nincs vele semmi gond, azon kívűl, hogy egy kicsit kellemetlen.
De az sokkal kellemetlenebb, ha az oldalamon akar kijönniKép
Tegnap este olyan erőteljesen ez volt a szándéka, hogy felugrottam fájdalmamban az ágyról. Apa meg is jegyezte, hogy mióta "ekkora" vagyok még nem látott ilyen fürgénekKépKép

És néha összecsúsznak a bordáim a gyomrommal közbeiktatva a tüdőmetKép Na ez még egy kellemes érzés egy kicsi talppal vagy valamivel a gyomrombanKép

De mindenre vígasz, hogy megyünk este haza anyáékhoz és megünnepeljük az 50. szülinapját!
Csak az a 300 km ne lenne még addigKép

Edina és Eszter
34+6

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Tünde!

Ezt a köménymagos trükköt megjegyzem, mert az orrszívós óta naponta többször foglaljuk imába nevedKép
Nyúlanyó sokat számít ha agyba rákészülsz!
Gondolj arra olyankor , hogy ott már tényleg a vége közeledik.KépNekem az adott erőt, hogy még összeszedjem magam egy pár percre.

Képzeljétek mikor romoljon el a mosógép........hát most és péntek vanKép

Becsi
becsi
Iklad

Zsófi
Nagyon gratulálunk, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk nektek!

Anita Angi
Gyönyörűek a babáitok!Kép

Annácska
Megmutatod majd az elkészült babaszobát?Kép

Paga
Szia! Jó hogy sikerült úgy ahogy túllenned a depiden, csak előre nézz!! Minnél előbb találj egy jó dokit, (ha jól emlékszem te is mint én a Schöfibe szülsz majd, Dr. Kósát nagyon ajánlom, orvosnak kiváló, és mint ember nagyon édes volt mind a szülésnél és utána is!) és hajrá hajrá!!!Kép Drukkok mennek ezerrel!

szopi
Nálunk kb 20-25 percig tart, elég intenzív, 120-at is megeszik már, utána 5 percig büfizgetés, trottyolás, és alvás. Éjszaka 4 óránként van fennt.
Nálatok mennyit esznek a babák??
Majdnem minden pelenkázásnál van kaka, nálatok is?

Alina
Márk ma 2 hetesKép
Vendég

Alina, én még egyetlen szopit sem mértem le, szóval fogalmam sincs, mennyit eszik Bence. Kép De minden peluscserénél van kaki is, pisi is, szóval én egyelőre nem méricskélek. Na, azért van heti egy mázsálás, csak hogy tudjuk, hogyan fejlődik. Én csak akkor fogok belemenni a számok varázsába, ha muszáj.

Egyébként nálunk a szopi úgy van, ahogy nálatok kb. Bence is kb. 20-25 percet szopizik, de van, hogy 40-et is, ha éhesebb, és van, hogy csak 15-öt. Éjszaka is dettó. Kép Szerintem egyelőre ez így jó.

Paga, örülök, hogy írtál, és szívesen venném én is, ha néha erre néznél. Kép Drukkolok, hogy minél hamarabb legyen babátok. Hajrá!!! ++++++++ Kép

Puszi nektek
Vendég

Mariannka
Aki felvette a filmet az nevetteti őket! Kép
Olyan kis édesek egész jókedve lesz az embernek tőlük! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
És nálatok mennyit hízott a kis Bence az elmúlt héten? Azt mondják a heti 20dkg már jó.
Vendég

Alina, még csak egyszer mértük, akkor kedd estétől (előtte jöttünk haza a kórházból) vasárnap estig fürcsi és kaja előtt, csupin 3100-ról 3370-re. Nem egészen egy hét alatt. Most fogjuk vasárnap mérni az első egész hetet, meglátjuk. De kerekedik a drágám Kép, meg nyugodt, és élénk, ha ébren van, ezek jó jelek. Kép Ezek a legfontosabbak, meg a kakis pelusok, aztán jöhet a mérleg. Kép
Vendég

Nadine
Nekem elmúlt a hátfájásom a szülés után szinte teljesen, pár nap múlva már abszolut.
És valami csodálatos volt háton feküdni, most ez a kedvenc elalvási pozitúrámKép
Vendég

Barti
Én még a kórházban vettem a Chicco termék, fertőtlenítő folyadék a neve, 1liter 1500 Ft volt. Ebben az oldatban tartom egész nap a fejőgépemetKép is.

Zsu
Lehet hogy még ma meglesz a baba??Drukkolok nektek!Kép
Vendég

Eszti
KösziKép
Nálunk is kerekedés van szépen, épp ma volt a doktornénink és ő is mondta hogy látható a változás!
Egyébként én sem szeretem méregetni a gyerkőcöt, csak nekem most az elmúlt héten muszáj volt, mert születés után nagy volt a súlyvesztesége (500gramm), mert 2 napig hányt a belé öntött löttytől! Nem bírta a kis gyomra.Kép
Vendég

<font color="119911">Köszi csajok a dícséretet!
Trose,
a hordozót csak párszor használtuk nagyon rövid időre. Ki is támasztottuk alul 1 párnával a feneke alá, mert nem ült jól benne. Azóta viszont rendeltem a neten egy pihenőszéket, amit teljesen vizszintesbe lehet tenni és ringatózik is benne. Na ma abban alszik. Most is. Kép Nekünk bejött.
Eszti, Alina,
mi naponta mérjük Lidit fürcsi előtt. De én minden szopi után nem tudnám.
Paga,
üdv itt újra. Drukkolok Neked!
Tünde,
milyen az a leves? Én a tejtermékekről nehezen tudnék lemondani, mert nagyon szeretem őket. Persze ha muszáj megteszem. De akkor mit fogok enni? Örülök, hogy bevált Nektek ez a tipp! Kép
Dorina? Van valami újabb jó mondása?
Bartika,
nincs még lent a pocid. Szép nagyon!</font>
angi79

Sziasztok!
Köszi a szopi melltartós tippeket.
Angi,
Lidi nagyon-nagyon édes,igazán nagyot nőtt az elmúlt egy hónapban.
Paga,
Jó hallani felőletek !! Mindenki teljes szívből szorít Nektek.
Mamacka,
éles,szúrás hüvely felől nálam is van tegnap óta.
Legutóbbi vizsgálaton már nagyon lenn volt Heni feje,alig tudott a dokim megvizsgálni tőle.
Alina,
a Chicco literes, sterilizáló folyadék a Tescoban 1000 ft.

Pusz mindenkinek
Olgo+Heni

Kép
olgo

Nyúlanyó: kitolást én csak most, a 3. szülésnél tudtam rendesen csinálni. Kérd meg a dokit vagy a szülésznőt, hogy kitoláskor nyomja lefelé a gátad. Én így éreztem rá arra, hogy lefelé nyomjak, különben össze-vissza nyomtam.

Becsi: Aranyos vagy!! Remélem hosszútávon is beválik ez a köménymagos téma, mert most tök nyugi van és
Bettina is jobban kipiheni magát.

Edina: jó utat Nektek és vigyázzatok Magatokra!!!

Alina: én is ritkán mérem, de ált. 90g körül eszik. 1 hónap alatt hízott 1 kilót!

Eszti: nálunk is változó a szopi ideje, de hát ők tudják mennyi idő alatt laknak jól!

Angi: olajon köménymagot fedő alatt megpattogtatni (ne égjen meg!), rászórni lisztet, aranybarnára pirítani (rántás), bele kis pirospaprika és felönteni vízzel, átforralni.
Nem egy fittness kaja, de a babákért mindent! Anyu főzött bele nokedlit:
Én is szenvedek a tejtermék hiánytól, de Dorina is érzékeny volt rá pár hónapig, úgyhogy kibírom.

Nicika, Titati: mi újság???

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Medike,
azt hiszem Bartika pocakjával kevertél! Kép Az ő képe van fent. Kép Én csak azt mondtam, hogy csúcs, szó szerint. Kép

Becsi,
nálunk már rég nem volt teljesen egészséges a mosómasina, tegnap vettem rá magam, hogy hívok hozzá dokibácsit. Ma jött is és legombolt 2500 pénzre. De most legalább jó. Kép

Alina,
amikor te azt írod, hogy a hátad fáj, akkor az totál a hátad? Mert nekem a derekam. A háton alvás is megy, csak a felkeléskor hasogat a derekam.. De remélem nálam is elmúlik. Kép

Trose és Alina,
a Chiccos lötyit azért vízben oldjátok, nem? Mennyit tesztek milyen mennyiségű vízbe?

nadine81

Sziasztok LánykákKép!!!

Nagyon szépen köszönjük Olivérrel együtt a sok köszöntést, igazán aranyosak vagytokKép

Ma voltam nst-n, minden oké, volt egy 70-es fájásom, de Natasa végig aludtKép
Találkoztunk Coryval isKép

Nem olyan régen értünk haza, kicsit hulla vagyok, majd holnap jövök.
Jó éjszakát mindenkinek, puszi
Ildikó 37+0
vas

Alina: már a heti 120-150g gyarapodás is jó Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Ildi boldog névnapot!
Paga én is nagyon szurkolok nektek!
Nálunk minden rendbe, még mindíg egyben vagyunk. Egyenlöre a dokik szerint még van egy kis idönk..Kép Kép
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Petra és Angéla (39)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Ma egész nap varrtam, kész lett a babaágyra a baldachin, csak most pörög a mosógépben. Ha kész lesz végre, akkor teszek fel róla képet.

Nadine!
Én még nem vagyok ám igazi finishelő! Majd ha a dobogóra felkerülünk. Aztán lehet, hogy beelőzöm a társaság felét. Kép

Paga!
Olyan jó, hogy írtál! Sokat gondoltam rád az elmúlt időszakban! Örülök, hogy sikerült feldolgozni a történteket! Gyere gyakran!

Becsi!
Köszi a szüléstörténetet. Én is ilyen "hosszú" szülést szeretnék!

Mamacka!
Mivel én szomjazásra vagyok "ítélve" ezért én olyan 2×4 deci teát iszok egész nap. Egy kiskanálnyit forrázok le 4 deci vízzel. Ennyi az össz folyadék amit iszok egy nap, plusz ami az egyéb kajákban van.
Alul nekem is fáj valamim, én azt hittem a méhszájat érzem, de a doki szerint tök zárt, úgyhogy valószínűleg a csontozatom fáj, mivel a baba feje be van ékelődve. Egyébként ez azóta van nekem, amióta a szülőszobát meglátogattuk és oldalra felemeltem a lábam, hogy felvegyem a zacskócipőt, vagyis 29. hét óta.

Nyúlanyó!
Az én fejem (illetve az orrom) már pár hete be van dagadva, annyira, hogy még a dokinak is feltűnt. A lábamon meg állítólag végig van körben két centi víz.

Alina!
Én is úgy terveztem, hogy ilyen chicco lét veszek, de ha ebből kiveszek valamit, akkor azt nem kéne utána vízzel elmosni? Merthogy mégis vegyszer. Csakhogy a csapvíz meg már nem steril.

A hátam nekem is fáj, de nekem a lapockám alatt, meg éjszaka az ágyban, mivel fel van polcolva a lábam és oldalt fekszek.

Na eldugulok! Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Izé, még egy kicsit: Vikó merre van?

Kép
szelivi

Úgy tűnik, ma lesz a napja Hármaska születésének. Egyelőre 3,5 percenként vannak fájásaim, fura két csúcsúak. Van egy erősebb, majd egy szinte azonnal egy gyengébb, majd némi szünet, és utána újra. Még egy picit várunk, aztán ha marad, akkor riasztjuk a barátnőméket.

cory
Budapest

Cory nagyon szurkolok!!!! Sok eröt, és kitartást!!
Nagyon várom a fejleményeket! Kép Kép
Sok sikert!
Petra

vpetra

Petra: köszi! De te mit csinálsz ilyenkor itt? Kép

cory
Budapest

Arra keltem, hogy megint fájdogálok, de nekem elmúlt. Kép Kép Megint csak jósolgatok. képtelen vagyok pihenni.

vpetra

Jó reggelt Mindenkinek!

Hűha Cory! Azóta már biztos történt valami! Kitartás! Drukkolok!

Pussz!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Újra itthon vagyok, de már nem egyedül. Március 2-án megszülettek a babák. Marci 2550 g, 49 cm, Flóra 2350 g, 49 cm. Sima szülés volt, mindannyian jól vagyunk, szerdán haza is jöhettünk.
Most nem túl sok időm van, de azért majd idővel megpróbálok visszaolvasni. Azóta biztos sok baba született, mindenkinek gratula.
Majd kicsinyítek képet, és teszek fel párat.

Zsandi

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok! Kép

Cory,
megy a drukk, legyen igazad és, bújjon ki ma hármaska! Kép Vagy lehet, hogy már kint is van... Kép

Zsandi,
gratulálok!!! Kép Kívánok sok boldogságot, egészséget és tejcit! Kép Várjuk a képeket a lurkókról! Kép És milyen szép méretek! Kép

nadine81

Cory
Nagyon szurkolunk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hajrá Cory!!!!

Zsandi! Üdv itthon, mindhármótoknak! Kérünk majd képeket a kicsikről. Kép

Azt hiszem ma éjjel meg voltak az első jósló fájásaim. Keményedett a pocim, meg fájt hozzá a derekam. Elég érdekes érzés volt, de csak kb 4 ilyenem volt és abbamaradt. Kép Biztos nálam is behat már a front. Hannának viszont nem tetszett a dolog, mert nagyon rúgkapált a keményedések után. Kép Kis édes! Kép

Na, megyek!

További jót mindenkinek!

Eszter
34+6

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Cory,
nagyon szorítok.
Zsandi,
gratula a Kicsikhez! Jó egészséget és minden jót Nektek! Várjuk a képeket!
Vok,
ezek már jó jelek. De tényleg front van, sajnos. Szerencsére ez most Lidit nem hatja meg.
Tünde,
köszi a receptet. Azt hiszem kihagyom, mert az én gyomrom ezt nem csípné. De a tejtermékekből visszavettem és a Laktoherb helyett Fitolac teát iszom. Lidi tegnap csak 2* kapott Infacolt és csak pár cseppet, így is nyugis volt. Bettina már 4 kiló? Mert hogy írtad, hogy 1kg-ot hízott. Mondjuk Lidi se áll messze tőle.

Kellemes 7végét Mindenkienk!
Szép az idő!!!!</font>
angi79

Sziasztok! Nem tudtam visszalvasni! De pici helyzetjelentés az én 1 hónapos kislányomról:
Már 3380 gramm és 52.5 cm! Szóval majdnem 1 kilót hízott! Még mindíg fáj a hasunk. Az Infacol nem vált be és úgy néz ki az édeskömény tea sem. Most kipróbálom majd azt a vizet amit írtatok! Na már megyek is...

KépKép
nicika

Nici
Nem semmi növésbe kezdett a kis hölgy!
Döbbenet milyen gyorsan telik az idő.... már nekünk is csak négy hetünk van ilyen szoros kötelékben!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nemtudjátok véletlenül hol lehet méretre vágatni szivacsot?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olgo
KösziKép

Tünde
1 hónap alatt 1kiló, az nagyon jó!Kép

Nadine
Nekem a hátizmom fájt inkább, estére begörcsölgetett elég szépen. DE elmúlt!Kép
igen vízben oldom, rajta van a dobozon hogy milyen arányban kell higítani attól függően mennyi vízhez rakod.

Cory
Köszi, most már megnyugodtam hogy jól eszik.Kép
Közben olvasom ... fájások? Drukkolunk!!!!

Szelivi
meleg vízzel kell ellögybőlni a cuccokat utána.nekem így mondták a kórházban.

Zsandi
Gratulálok!Kép
Vendég

Nagy a csönd... egyre lankad a topik ahogy fogynak a kismamik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most hogy lenne időm írni, nincs itt senki. Kép
Na ahogy ezt leírtam Márk felébredtKép
Vendég

Én épp itt vagyok, igaz fél kézzel Kép És tűkön ülök, mi van Coryékkal Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Cory: Hatalmas drukk!!! Már biztosan babázol...Kép

Nicika, Trose Mesi, Petri:nagyon boldog 1 hónapos szülinapot kívánunk Nektek is!!!Kép

Nici: Szép gyarapodásKép Hasfájást sajnálomKép Jobbulást! Várjuk, hogy gyakrabban tudjál jönni!

Tünde: Bettina is szépen gyarapszik! Nem semmik ezek a topicbabákKép Köménymagleves az ebédKép Köszi!

Zsandi: Gratulálok mégegyszer a babákhoz! Sok erőtKép

Vok Eszter: Akkor nálad is kezdődnek a jósolgatások... De jó, lassan már mindenki megismeri, milyen isKép

Borcsa: félkézKép...ismerős

Chicco folyadékot is használok én is, de inkább csak, míg a bimbóvédőt használtam, arra. Mellszívót is abban áztatjátok? Én azt olvastam, hogy azt mindig kifőzéssel (gőzöléssel) kell sterilizálni... Cumit elég a folyadékba szerintetek, vagy kifőzni?

Finishelők: drukk, tényleg front vanKép

Anita és az 1 hónapos Botond

Titati??? Mizújs veletek?

Vikó???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csak bekukkantottam hozzátok, és:

Mamacka, véletlenül én tudom! Kép A XI. ker. Fehérvári út - Bártfai utca sarkán (vagy ahhoz közel) van valahol egy ilyen hely ahol méretre vágnak szivacsot! Többféle vastagság közül is lehet választani!

Corynak drukkolok én is, bár már biztosan megvan a babó neki is! Többieknek is puszi! Kép

Hello (28+4)
hello

Én is itt vagyok néha-néha. Próbálok takarítgatni itthon, de nem nagyon megy. 10perc meló után félóra pihenö. Maszatka is nagyon be van indulva ma, folyamatos mozgásban van.Kép

vpetra

Sziasztok!

Mi van már Coryékkal?

Nálunk semmi változás. (mármint szülés téren)

Rajtam kívül az egész családom beteg, amiből már nagyon elegem vanKép + Apa még üvöltözött egy sort reggelinél Dorkával, hogy vegyen fürdőköpenyt, ezen én berágtam, azóta nem nagyon beszélünk.

Rita
38+6

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Lányok most jött az sms!!!!

14 óra vajudás után megszületett Aliz, 3200 gramm és 55cm.

Hatalmas gratula Coryéknak!!!

puszi Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?