<!--attachment: Kar_csonyfa-320510.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*19.8**Kar%e1csonyfa%2ebmp --><center><pre>
Karácsonyfa.bmp (19.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
2005.12.24 09:55
2005.12.24 10:15
2005.12.28 15:15
2005.12.29 09:57
, ezért a nagyszülők lerohanását igen nehezen tűrte (szó szerint megrohamozták, ami érthető az ő szempontjukból, mert 3 hónapja látta anyósom pl.), 23-án érkeztek és 24-én estéig csak kiabált velük Liza, hogy ne is szóljanak hozzá, és hozzám se
, aztán egy kicsit enyhült a helyzet. a fát együtt díszítettük fel, ettől anyósom kikészült
, pedig a csoda így is megmaradt Lizának, hiszen a fényeket, a csillagszórót este látta csak, és kellőképpen élvezte, függetlenül a korábbi közös fadíszítéstől. az ajándékok olyan jól sikerültek, hogy azzal volt elfoglalva, nem akart tovább bontogatni. sikerült nem túlzásba vinni, játék és könyv volt vegyesen, és kapott kis asztalkát székkel is.
) egészen január 9-ig. talán sikerül egy nagyot pihenni. családi szilveszter (több család, kisgyermekekkel), majd valszeg síelés, de csak pár napos. 2005.12.29 14:14
.
!
. Vagy
? 2005.12.30 21:45
2005.12.31 15:14
2005.12.31 15:14
2006.01.04 22:21
2006.01.04 22:21
2006.01.05 10:54
2006.01.05 10:54
2006.01.10 12:32
Liza pedig hallgatja
nem mindent értünk, de nagyon élvezzük, már verseket is mond, egyelőre csak a kedvenceket, és tudja betéve a kedvenc könyveket is (Boribon összes).
nagyokat szaunáztunk a sí és a jó levegő után. és nem utolsósorban kettesben voltunk végre
2006.01.10 12:32
Liza pedig hallgatja
nem mindent értünk, de nagyon élvezzük, már verseket is mond, egyelőre csak a kedvenceket, és tudja betéve a kedvenc könyveket is (Boribon összes).
nagyokat szaunáztunk a sí és a jó levegő után. és nem utolsósorban kettesben voltunk végre
2006.01.10 16:04
2006.01.10 16:04
2006.01.10 22:31
Nálunk semmi haladás. Minden nap kérdezgetem nem ülünk-e a bilire, de minden nap ugyanaz a határozott nem a válasz. Ráadásul tegnap este fürdés előtt már meztelenül volt a fürdőszobában amikor láttam rajta, hogy pisilni fog. Csak rá kellett volna ülnie a bilire, de nem. Inkább visszatartotta és amint beraktuk a kádba belepisilt a vízbe.
2006.01.10 22:31
Nálunk semmi haladás. Minden nap kérdezgetem nem ülünk-e a bilire, de minden nap ugyanaz a határozott nem a válasz. Ráadásul tegnap este fürdés előtt már meztelenül volt a fürdőszobában amikor láttam rajta, hogy pisilni fog. Csak rá kellett volna ülnie a bilire, de nem. Inkább visszatartotta és amint beraktuk a kádba belepisilt a vízbe.
2006.01.11 14:14
.
.
.
. 

hát igen a pénz sajna nagy úr 2006.01.11 14:14
.
.
.
. 

hát igen a pénz sajna nagy úr 2006.01.11 22:14
a párom rákattant a civ4-re és sajna csak egy szg-ünk van.(
viszontmég ma is mutatta a nagyszobában, hogy itt volt a kalácsony

vagy
nem is tudom
Hogy lehet ezt megoldani télen? amikor a fűbe sem lehet

szuper lesz nektek!!! 
2006.01.11 22:14
a párom rákattant a civ4-re és sajna csak egy szg-ünk van.(
viszontmég ma is mutatta a nagyszobában, hogy itt volt a kalácsony

vagy
nem is tudom
Hogy lehet ezt megoldani télen? amikor a fűbe sem lehet

szuper lesz nektek!!! 
2006.01.13 09:46
vagy csak ez a kép sikerült így??
Marci bilifrizurája meg hamar megnő
), de most még gondolkodom rajta, hogy hagyjam-e nőni, és pl. a frufru is, vagy azt vágjuk.
mindenesetre valami hajcsatot beszerzek a tyúknak
Krisz, jó kis város a lagúnák városa
imádtam a sok kicsi zegzugos utcát, és hajózást is, bár eddig csak "békeidőben" voltam, karnevál idején nem.
2006.01.13 09:46
vagy csak ez a kép sikerült így??
Marci bilifrizurája meg hamar megnő
), de most még gondolkodom rajta, hogy hagyjam-e nőni, és pl. a frufru is, vagy azt vágjuk.
mindenesetre valami hajcsatot beszerzek a tyúknak
Krisz, jó kis város a lagúnák városa
imádtam a sok kicsi zegzugos utcát, és hajózást is, bár eddig csak "békeidőben" voltam, karnevál idején nem.
2006.01.14 12:13
Megérte szenvedni vele egy hétig, mert mostmár este fürdés után irány az ágy, ott megkapja a pizsut, a pelust éjjelre, közben a tejcsit szlopálja a cumisüvegéből. Közben általában kap egy rövid mesét. Mikor elég volt neki a tej, odaadja a kezünkbe, és utána elköszönünk tőle, és kijövünk. Õ minden gond nélkül már az ágyban marad a sötét szobában, és egy idő után elalszik egyedül. Mostanában még szokott énekelni előtte egy kicsit.
Már jó egy hete nem is jön át hozzánk éjjel, bár néha hallom hogy picit sír, de visszaalszik magától. Reggel jön csak, 7 után.
és persze bepipul, ha lemennek a sínről.
nagyon szégyenlős volt, alig mutatott valamit magából. Amúgy minden rendben, nagyjából jól vagyunk, eltekintve attól, hogy néha keményedik a hasam. Szóval hugija lesz Bogának.
0
2006.01.14 12:13
Megérte szenvedni vele egy hétig, mert mostmár este fürdés után irány az ágy, ott megkapja a pizsut, a pelust éjjelre, közben a tejcsit szlopálja a cumisüvegéből. Közben általában kap egy rövid mesét. Mikor elég volt neki a tej, odaadja a kezünkbe, és utána elköszönünk tőle, és kijövünk. Õ minden gond nélkül már az ágyban marad a sötét szobában, és egy idő után elalszik egyedül. Mostanában még szokott énekelni előtte egy kicsit.
Már jó egy hete nem is jön át hozzánk éjjel, bár néha hallom hogy picit sír, de visszaalszik magától. Reggel jön csak, 7 után.
és persze bepipul, ha lemennek a sínről.
nagyon szégyenlős volt, alig mutatott valamit magából. Amúgy minden rendben, nagyjából jól vagyunk, eltekintve attól, hogy néha keményedik a hasam. Szóval hugija lesz Bogának.
0
2006.01.14 13:22
szerencsére a zöldségeket a levesben nemcsak elfogadja, hanem szereti is, így mindig sok zöldséges húsleves készül, mert akkor én is nyugodtabb vagyok, ha legalább ennyi "vitamint" eszik.
), közben felül és közli: "hisztizik", majd folyt.köv.
elég mulatságos. általában a "nem" szócska váltja ki ezt a reakciót. és persze, dobál, ha van a kezében valami (ez elég gyakori
). ja, és ha egy idegen akárcsak ránéz (séta, vagy vásárlás közben), már ordít, hogy MAMMMAAAA!!! (ez én vagyok), vagy amikor anyámmal volt azt kiabálta: ÍMMAA (értsd: Irma!), lefordítva ez a reakció: az anya-szoknyája-mögé-bújok, mert-félek
2006.01.14 13:22
szerencsére a zöldségeket a levesben nemcsak elfogadja, hanem szereti is, így mindig sok zöldséges húsleves készül, mert akkor én is nyugodtabb vagyok, ha legalább ennyi "vitamint" eszik.
), közben felül és közli: "hisztizik", majd folyt.köv.
elég mulatságos. általában a "nem" szócska váltja ki ezt a reakciót. és persze, dobál, ha van a kezében valami (ez elég gyakori
). ja, és ha egy idegen akárcsak ránéz (séta, vagy vásárlás közben), már ordít, hogy MAMMMAAAA!!! (ez én vagyok), vagy amikor anyámmal volt azt kiabálta: ÍMMAA (értsd: Irma!), lefordítva ez a reakció: az anya-szoknyája-mögé-bújok, mert-félek
2006.01.15 00:17
2006.01.15 00:17
2006.01.15 05:04
szerintem addig élvezzük amíg lehet. Nálunk pl többször volt már, hogy nem szabad babusgatni. Azt mondja: Marci nagyfiú. Hát... sajna tényleg az már.
. Alig van ép játékunk itthon, minden kiálló alkatrész pillanatokon belül lekerül róluk. Vajon ezt kinövi? mert kicsit el vagyok keseredve. Zsuzsi, nálatok volt a Ricsi ilyen?
Bár titkon reméltem, hogy erősítitek majd a fiúk táborát. Bilizéssel is ügyesen haladtok. Nálunk még mindig 0 hajlandóság
De szerencsére rászokott a Kubura, úgyhogy próbálom rávenni, hogy minden nap igyon egy kicsit abban legalább van vmi vitamin.
A frufru egyébként mindenkinek elnyerte a tetszését. A dokinéni külön megdícsérte, a Marci meg büszkén mondta: "Anya levágta".
be nem áll a szája. Aztán peluscsere és csak később reggelizik. De mostanában újra ébred 1x éjszaka
Várom nagyon, de a pakolást meg hurcolkodást kihagynám. 2006.01.15 05:04
szerintem addig élvezzük amíg lehet. Nálunk pl többször volt már, hogy nem szabad babusgatni. Azt mondja: Marci nagyfiú. Hát... sajna tényleg az már.
. Alig van ép játékunk itthon, minden kiálló alkatrész pillanatokon belül lekerül róluk. Vajon ezt kinövi? mert kicsit el vagyok keseredve. Zsuzsi, nálatok volt a Ricsi ilyen?
Bár titkon reméltem, hogy erősítitek majd a fiúk táborát. Bilizéssel is ügyesen haladtok. Nálunk még mindig 0 hajlandóság
De szerencsére rászokott a Kubura, úgyhogy próbálom rávenni, hogy minden nap igyon egy kicsit abban legalább van vmi vitamin.
A frufru egyébként mindenkinek elnyerte a tetszését. A dokinéni külön megdícsérte, a Marci meg büszkén mondta: "Anya levágta".
be nem áll a szája. Aztán peluscsere és csak később reggelizik. De mostanában újra ébred 1x éjszaka
Várom nagyon, de a pakolást meg hurcolkodást kihagynám. 2006.01.15 11:41
civ4- civilizations 4. rész, szuper játék csak nem lehet abbahagyni
párszor volt csak baleset, de az még ősszel volt
szóval valszeg be lesz tanítva a csaj, hogy nem mindig lehet bilibe vagy szűkítővel pisilni, a rendes wctől se essen pánikba

aminek gyümölcs állaga van tudjátok olyan puhás
azt szintén egyből köpi ki. Nehéz a helyzet

2006.01.15 11:41
civ4- civilizations 4. rész, szuper játék csak nem lehet abbahagyni
párszor volt csak baleset, de az még ősszel volt
szóval valszeg be lesz tanítva a csaj, hogy nem mindig lehet bilibe vagy szűkítővel pisilni, a rendes wctől se essen pánikba

aminek gyümölcs állaga van tudjátok olyan puhás
azt szintén egyből köpi ki. Nehéz a helyzet

2006.01.15 16:41
De ez pl. a kajára is vonatkozik,na azért nem működik mindíg.
2006.01.15 16:41
De ez pl. a kajára is vonatkozik,na azért nem működik mindíg.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|