Kata, köszi a felvilágosítást, így legalább már értem is miről beszélgettek
De azt még mindig nem tudom, hogy ezt hogy mérik
Humi!Nekem a 25. héttől kezdve folyik, van amikor több van amikor kevesebb, és nálam nem függ attól, hogy van-e rajtam melltartó.Arra viszont még nem sikerült rájönni, hogy minek hatására indul be.
A nagymamám azt mondta, hogy annak idején ők, úgy mondták, hogy mikortól mozog attól kezdve jöhet a tejci.
Szóval ez nem baj.Legalábbis én így tudom, remélem tudtam segíteni
Képzeljétek, voltunk 4d uh-on, olyan szuper volt!
Nagyon kis "valóságos" volt a kis arca, meg mindene
A doktornő meg is jegyezte, hogy milyen kis csókos szája van.És 2 kg 20 dkg-ra mérték, 6 héttel vagyunk szülés előtt.Remélem ez jó érték ilyen idős korra.Mondjuk a saját orvosomnál az én eredményeim is mások voltak.Szóval Kata, szerintem ne aggódj, mert én előrébb is járok mint te, kisebb a babám súlya és nem mondták, hogy ez gond lenne. Nagyon örülök, hogy elmentünk, most már én is csak ajánlani tudom mindenkinek.A kórházi uh meg sem közelíti ezt
Aztán bementünk vásárolni az áruházba, olyan sok szép minden van, és olyan sok mindent vásároltunk!Apu nagyon jól tűrte a dolgokat. Mondtam is neki, hogy egy hős
Nekem a kedvencem egy felkötözhető holdacska, amin ül egy pingvin, fel lehet húzni és zenél, a pingvin pedig csörög
Lányok, nagyon szégyelem, de már nem emlékszem és nem is találom, hogy ki írta,hogy farfekvéses a babája és most emiatt aggódik.Mert én valahol azt olvastam, hogy vannak kíváncsi babák, akik képesek azért megfordulni, mert az anyuja a hasa aljánál csenget egy csengővel, vagy csettintget.Nem tudom, hogy ez jó-e valamire, de szerintem egy próbát meg ér.
Puszi nektek, és hajrá Kitty (ha még nem indultál el), Léna