A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Megérkezett Cory babája 3220 g és 55 cm!
Mindketten jól vannk KépKépKépKépKép
Nagy gratula nekik! KépKépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hogy lehet, hogy a chat-en nagyobb volt???
B.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory, óriási gratula!!!!! KépKépKép

Gratulálok a többi kismaminak is (most így egyben), mindig figyelem, hogy milyen történések zajlanak nálatok. Hammával pedig (28 hós) végignézzük az összes baba képét - mindig kevésnek bizonyul Kép de nagyon tetszik neki - remélem, majd a saját tesója is fog Kép

Ann (27+6)
annann

Helló lányok
Gyors helyzet jelentés: Lili alszik, de sajnos a nagyágyban.
Segítsetek anyucik! Egyszerűen ha beteszem a kiságyába hisztizik és nem lehet megnyugtatni csak ha kiveszem onnan. Próbáltam már kézben is elaltatni és utána betenni az ágyba, de úgyis csak 5 percig bírja utána felébred és sír. Az éjszakák se sokkal jobbak úgy alszunk el, hogy fekve ciciztetem a nagyágyban, de ezt kb. másfél óránkét ismételni kell. Félek, hogy nem fog soha megmaradni az ágyikójában.
Gyöngyi és Lili 5 nap

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory!
Gratulálok!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok
Kép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Gyöngyi: eddig minden gyerekem így kezdte, és a két nagy simán leszokott már róla. És 3 éves korukra simán ment a jóéjt puszi után egyedül elalvás, anélkül, hogy én különösebben szoktatgattam volna őket.

Gergőt most úgy lehet letenni, ha szopin bealvás után még vagy 20 percet ölben van. Viszont utána hajlamos jó hosszanm aludni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory!

Nagyon nagy gratula nektek!!!!!!! Kép sok-sok tejcsit a lányak! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!

Zsandi!
Gratula a babákhoz!

Cory!
Gratula Alizhoz!

Most sajnos csak ennyit bírok írni, (lehet ám ennek is örülni Kép), mert kifárasztottak a keresztgyerekeim. Megyek aludni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911"> Cory,
nagy gratula a kiscsajhoz!!! Minden jót Nektek!
Kép

1 HÓNAPOS BABÁK,
GRATULA NEKTEK!</font>
angi79

<font color="aa00aa">Sziasztok!

Nemigen van kedvem írni mostanában, szeretném az a hátralévő kis időt, amíg még Dominó a pocakban van, vele tölteni, szükségünk van egymásra most nagyon. Benézek ide azért időnként, csak nemigen tudok mit írni. Én nem siettetem az időt, úgyis röpül, gyorsabban is, mint szeretném...

Mindenkinek midnen jót!</font>

indianyo

Cory,
gratulálok nektek! Kép Sok-sok örömet Hármaska Alízhoz!

Puszi

Eszti
Vendég

Cory
Isten hozta a kis hölgyet! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory Gratula a pici lányhoz!Kép
becsi
Iklad

Cory legyen sok örömötök egymásban! Egészséget, és boldogságot hármaskának!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Töltök fel elmaradt képeket...
34 hetes poci...

35 hetes poci

...repedtke...

Ez pedig az én nézőpontomból... Kép

Tegnap már le kellett volna fotózni a 36 heteset is de majd csak holnap kerül rá sor...

Kép
Kép
Kép
mamacka

SziasztokKép

Lányok segitsen már nekem valakiKép
Nem találom az arhivban annak az elérhetőségét aki pegprego babakocsikkal foglalkozik. Voltatok nála többen is ha jól emlékszem. Hálás lennék ha valaki megadná az elérhetőségét a hölgynek.

TündeKép
Ugye jól emlékszem hogy a te párod foglalkozik butorkészitéssel??? Lenne egy nagy kérdésem: egyedi tipusuakat is vállaltok? arra gondolok hogy Daninak szeretnénk egy normál ágyat, mivel ugye a kiságyat megkapta Peti, de most kitaláltuk apával hogy jó lenne egy autós formáju. Ilyesmit vállaltok??

puszi
Ági

Kép

ilyesmire gondoltunk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

...no még egyszer...

Töltök fel elmaradt képeket...
34 hetes poci...
Kép
Kép

35 hetes poci

Kép
Kép

...repedtke...
Kép

Ez pedig az én nézőpontomból...
Kép

Tegnap már le kellett volna fotózni a 36 heteset is de majd csak holnap kerül rá sor...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde, tényleg csináltok bútort?
Nekünk konyhaszekrénysor kellene...

Valamelyikőtök nem tud kisteherautót v. kisbuszt, amivel emberi áron tudnánk költözni?

Scullyx, mi van veled?
katicuska

Cory
Gratula a lánykához! Kép Sok boldogságot!

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok
Már tegnap itthon voltunk, csak nem volt időm és energiám írni. Nem tudom mikor tudok vissza olvasni, csak átolvastam, de majd igyekszem. Köszönjük a drukkokat és a gratulációkat. Gratulálok én is minden babának és mamának, akik az én távollétem alatt születtek. Eddig tündéri jó fiam van, eszik, alszik, remélem, nem cáfol rám éjszaka. Imádom, agyon puszilgatom, nem bírok betelni vele. Rakok képet Leventéről, a szülésről rosszat nem tudok mondani, leszámítva a fájásokat, és a varrást, de nagyon élveztem a kórházban töltött 9 napot. Végül apa is bent volt a szülésen. A történetet nem tudom, mikor írom meg mert egy egész könyvet tudnék írni a 9 napról. Időm meg nincs annyi, de igyekszem.
Próbálok jönni, de most megyünk fürdetni

Cory
Hatalmas gratula a kislányhoz.KépKépKépKép

Leventém

Kép

Kép

Kép

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
Gratulálok a szép nagy hajasbabához!
Jó sokáig voltál bent a kórházban.
Nem szeretnék beleszólni meg tolakodó lenni, de úgy tudom nem szabad párnát tenni a babák feje alá mert nem tesz jót a gerincüknek...
katicuska

Katicuska
Csak azért van ott ,mert a nővérem varrta neki ,és neki készült a kép, szóval csak a kép kedvéért utána lekerült róla Levi. De köszi
Most már tényleg megyünk fürdeni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

15.35-kor (ha jól emlékszem) megszületett Alíz (3200g, 55 cm).

Kép

Anya és lánya jól vannak, most már mindketten alszanak. Hamarosan én is azt teszem.
Cory férje

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, gyönyörűűűű a csöpplány! Kép
Ann
annann

Cory
Nagyon szép lánykátok van!
Még egyszer gratulálok! Kép
Azért a 14 óra így harmadszorra biztros kemény volt!

Babetta
Levente is egy tündér! Kép
Milyen sok haja van!
Úgy örülök, hogy minden félelmed, aggódásod ellenére ilyen jó élmény volt a szülés! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta!
Nagyon édes a fiad. Kép Örülök, hogy jól vagytok és már itthon! Sok-sok tejcsit nektek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory!
Nagyon szép baba Alíz! Gratulálok!

Vikó!
Azért néha nézz be és írj egy sort, hogy még megvagy. Már kezdtem aggódni!

Megyek vissza aludni. Jó éjszakát!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory
Gratulálok a kislányodhoz!KépKépKép

Gyöngyi
Én "sajna+ nem tudok segíteni, nálunk Márk ha fönnt van is szeret a kiságyában lenni.Kép
Vendég

LiviKép Köszi, jól, esik, hogy aggódszKép Ha van valami, ami személyesen megszólít, akkor úgyis írok... de sokszor úgy érzem, hogy elveszi Dominótól a figyelmemet az, hogy itt nyomulok, és ezt nem szeretném.

indianyo

Sziasztok Kép
Cory Kép
Hatalmas gartula a gyönyörű kislányodhoz Kép
Azért tényleg nem lehett könnyű a 14 óra harmadszorra, de nagyon megérte Kép
Sok boldogságot nektek és sok-sok tejcsit Kép
Kép

Babetta Kép
Le vagyok nyűgözve Kép Nagyon édes Levi Kép Nem csodálom, hogy nem tudtsz betelni vele Kép

Annácska 36+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="aa00aa">MesiKép
Nekem egyáltalán nem nehéz a vége, sőt.. sokkal nehezebb volt korábban. Az a kis éjszakai alvászavar meg pisilés meg derékfájás igazán megéri... Azt tapasztalom, itt sokan siettetnék a hátralévő idő múlását, én pedig nem így vagyok ezzel. Én tudatosan készültem erre a babára már régóta és szeretném a lehető legtöbbet vele tölteni úgy, ahogy neki és nekem is a legjobb (így is túl sok idő megy el munkára...)Sok boldogságot neked az összes gyerekőcödhözKép</font>

indianyo

Cory, Babetta, nagyon édesek a gyerekek, gratulálok hozzájuk!

És nagyon sok boldogságot! Gyertek aztán hamar! Kép

Eszti

Ui.: belejöttünk a sétába, persze overál nélkül, vastag takaróval. Kép Így viszont tegnap egy órát sétáltunk, aztán anyuékhoz mentünk ebédelni, délután elaludt Bencus, és mi Petivel elmentünk kicsit vásárolgatni egy órácskát. Este 5-kor értünk haza, minden simán ment.

Ma is megyünk sétálni. Ésssssss....beleférek egy régi nadrágomba!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Kép Olyan jó újra csinin öltözni, és beleférek a régi cipőimbe is. Kép
Ugye nem önzőség, hogy örülök ennek? Ezer éve nem hordott kedvenc ruháim közül válogatok. Kép

Szép vasárnapot mindenkinek.
Vendég

Cory: GRATULÁLOK a gyönyörű kislányotokhoz!!
isten hozta! Kívánok sok boldogságot és sok tejcsit!!KépKépKép

Babetta: nagyon édes a fiad és örülök, hogy túlvagy a szülésen és hogy jó emlék marad!!!KépKép
Ügyes voltál!!!

Mesi: általában szénsavmentes ásványvizet iszom. Ha megunom, akkor répa és almalét és gyümölcsteát.

Mamacka: csini a pocak!!KépKép

Katica: írd meg e-mailben, hogy milyen konyhára gondoltatok (a van méret, akkor azt is) küldök képeket és árajánlatot!
tpribus@invitel.hu

Ági:babakocsi
szucs.gabriella@eggon.hu

Az autós ágyat most nem tudja vállalni Peti, mert elég sok a munka, de már látam mostanában ilyet, majd utánanézek!

A tegnapi 1 hónapos babáknak sok boldogságot!!!

Puszi mindenkinek: T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Olyan jó, hogy már ekkorák a babák és lassan elfogyunk a tábláról. Kép

Eszti!
Akartam kérdezni, hogy depivel hogy állsz, mert mostanában nem írtál róla. Remélem sikerült túlesni rajta. Kép Tök jó, hogy beleférsz a cuccokba!!! Nem önzőség egyáltalán. Szerintem nagyon fontos, hogy jól érzed magad. Kép

Cory és család!
Gyönyörű lett hármaska! Köszönjük a képet! Kép

Anna!
A képeket ne felejtsd! Kép Szóba, pocak, ilynek. KépKép Találtál már forgót? Megnézzem, hogy van-e még Micimackós függöny a piacon?

Sok-sok puszi:
Eszter
35+0

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory: Gratulálok ehhez a gyönyörű lányhoz! Sok boldogságot az újabb nagycsaládnak!
Cory férje: köszönjük a képet!

Babetta: CSodaszép a kisfiad! UGye, hogy mindent megért? Örülök én is, hogy pozitív emlék a szülésed! Aztán majd várjuk a sztorit!

Eszti: Nem önzőség! Vagy, ha igen, én is az vagyokKép Ugyanis én is élvezem!!!KépKép Mi is voltunk tegnap előtt bébivel vásárolni bev.kp-ban, és dagad a májam, mikor megkérdik, hogy mikor született a bébi...és a válasz, hogy mennyire nem látszik rajtamKép

Becsi: szopi hogy áll?

Mi nagyon küszködünk ezzel a rohadt hasfájással, pedig mindent próbálunk már... Tegnap már vele sírtam, annyira szenvedett! Éjszaka Apa babusgatta,hogy tudjak valamennyit pihenni! Úgyhogy megyek is vissza közéjük!

Bocsi,hogy csak ennyire futotta belőlem...

Mamacka: szép a pocid

Vok Eszter: Szerintem is olyan jó, hogy nemsokára mindenkinek megszületik a babája!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Velünk ugyanez a helyzet! Annyira szenved Szintike a hasfájástól és sajnos semmi sem használ. Ráadásul ő nem sír hanem nyög, tekereg és tiszta lila tőle a feje! Úgy sajnálom szegényt! Két napja annyira erőlködött hogy még a köldöke is vérzett! Kép

KépKép
nicika

Nici, ugyanez! Botinak is vérzett a köldöke! Õ sem sír, hanem visít, lilul...amiket írtál! Párom is utánaolvasgatott... lehet nincs gyógymód, csak az idő! 3-4 hónapos korukra kinövik...utána meg jöhet a fogzás és társai!
Együttérzek veletek, kitartás!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még mindig a nagymama vagyok. Kép
Most fény alatt van Kata, sajnos. Kép
De közben még szebb lett! Kép
Kép
És amikor éhes:
Kép
Sziasztok!
Mesó

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika, Anita: sajnálom, hogy nem használ a babáknál semmi! Így csak tényleg ki kell várni az idejét, hogy az emésztőrendszerük érettebb legyen! Nálunk Dorina volt nagyon hasfájós, a 4. hónapra elmúlt az állandó nyüglődés evés után.
A mozgás enyhítheti a fájdalmakat.

Gyöngyi: ne aggódj! Sok baba kezdetben nem szeret egyedül lenni, gondolj bele, hogy 9 hónapig veled együtt ringatózottKépKép
Később, ha jobban elkezdi érdekelni a külvilág, akkor el lesz egyedül is.
Én is úgy rakom be Bettinát a kiságyba, hogy nagyon mélyen elaltatom a cicin, vagy a kezemben.
Ha nem álmos, akkor is inkább velünk szeret lenni (pihenőszéK, járóka, szopipárnán)

Nálunk nagyon bejött a köménymagos dolog, azóta alig nyüszög, szépen elvan evés után.

Eszti: mi tegnap voltunk Bettinával először hosszabb úton. Elmentünk anyósomhoz Dunakeszire, utána a Pólus Centerbe. Bettina az autósülésben és a babakocsiban is nagyon jól elvolt, szinte végig aludt.
Én is fel tudtam venni azt a nadrágot, amit még pár hete semKépKép
Még van rajtam vagy 15 kiló plusz, de olyan büszke voltam magamraKép

tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911">Sziasztok!
Cory, Zsu,
nagyon helyesek a lányok! Gratula még egyszer!!!
Babetta,
drukk Nektek, hogy minden ilyen símán menjen!! A kisfiad nagyon helyes, szerintem hasonlít Rád!
Anita, Nici,
együttérzek Veletek! Lidi is sokat küzd, de komolyan ez a pihenőszék nagyon bejött nekünk. Ebben valahogy másként fekszik és jobban tud emészteni. Kipróbáltátok már minden a 3 csodaszert? Espumisan, Infacol, Gripe Water? Ja és a babamasszázs?
Eszti,
örülök, hogy ilyen klasszul mennek a dolgok Nálatok! Egyébként Lidi is utálja a sapit. De néha akkor megyünk sétálni, amikor bealudt már szopi után és akkor meg se hatja az öltözködés. A régi nacikat tényleg tök jó újra felvenni! Nekem is sok jó már és szerencsére a hasam teljesen visszament. Jó lehetett vásárolgatni, az nekem is hiányzik egy picit. De pár hét múlva elmegyek és addig majd Feri sétálgat a lányával.
Játszószőnyeget vettetek? Ami felett boltív van, játékokkal? Szerinted azt mikortól értékeli?
Ez a kérdés másnak is szól.

Annácska,Kata,Vikó,Vok
hogy vagytok?

Puszi.</font>
angi79

Angi, mi szerintem jövő héten megvesszük ezt a játékos állványt, mert Bence amikor nem alszik, nagyon jól elnézelődik és van egy kis tehén, amit nagyon szeret, úgy nézi. Szóval én minél hamarabb szeretném, meg úgy látom, hogy őt is érdekli. Aztán ha nem, akkor majd később. Kép Szerintem Lidit már biztosan érdekli. Kép

Jajjj, olvasom a sok hasfájós babát, veletek érzek!! Kép Nekünk szerencsére jól megy a kaki, büfi, nem hasfájós Bencus. Általában szoktam látni, ha picit erőlködik, de utána hatalmas nagyot rottyant, és kész. Lekopogom, hogy így is maradjon.
Mondjuk én eddig alig mertem nehezebb kajákat enni, inkább csak gyümölcsszószt, rántott husit, de tegnap bevállaltam egy vadast (pedig az jó fűszeres), de meg se hatotta. Szóval lehet, hogy bírja. Kép

Anita, a legjobb, hogy rámjött a jegygyűrűm ma reggel, ez már nagyon hiányzott. Kép

A pihenőszéket nekem mindenki ajánlotta, szóval biztosan nagyon jó a babáknak. Kép

Puszi
Eszti
Vendég

Sziasztok!
Nálam semmi hír, de Scullyx a tegnap reggeli CTG óta nem jelentkezet...
Tünde, megy a mail a bútorról.
katicuska

Sziasztok kismamik!
Gyors bejelentkezés, de visszaolvasni csak ezt az oldalt tudtam!
CoryKép
Gratula a gyönyörű Alíz babához!
Sok egészséget és tejcsit Nektek!
BabettaKép
Levi is gyönyörű!
Nem tudom, hogy kinek a babája született még meg, amit még nem volt időm elolvasni, de mindenkinek nagy-nagy gratula!
Rólunk:
Szófi délelött nagyon nyugis, de ezt délutánonként nem mondanám!
Sokat fájlalja a pociját, amin nem csodálkozom, mert rengeteget szopizik 120-130 gr-okat és hízott 2 hét alatt mióta itthon vagyunk több mint 600gr-ot.
Teszek fel pár képet, bár már jelez, hogy enne!
Ja apa ezt a kocsit vette Neki tegnap!
Na majd később teszek fel képet, mert át kell méretezni! most szopizunk!
Puszi:Csema és Szófi aki ma este lesz 3 hetes

KépKép
csema

Sziasztok!

A mai nap eddig egész jó...(kopp-kopp) Mondjuk a tegnapi kínlódásában én voltam ludas, épp ezért is bántott annyira: teljesen megfeledkeztem magamról és szalámit ettem (Kép), gondolom jó erős volt neki! Aztán este már nem adtam neki a tegnapi tejcsimet, kétszer fejtem ki mindkét cickót,(úgy sajnáltam 2x240 ml-t kiborítani a lefolyóba) és a fagyóból kapott éjszaka tejcsit ... még jó, hogy van tartalék...Éjszaka meg gondolom a fáradtságtól, a rengeteg sírástól volt ki teljesen, még inkább nem tudott elfele aludni.
De amúgy a szalámitól függetlenül vannak ilyen nagyon nehéz napok (a köldökvérzés sem most volt), de a tegnap extra volt...miattam.
Szóval még jobban kell nekem is figyelnem!!! Amúgy Tünde nyomom a köményt is kiskanállal...hátha! És igyekszem még türelmesebbnek lenni, hiszen nagyon nehéz lehet ezeknek a csöppségeknek átállni, hogy már nem a köldökzsínór segít a kajcsinál!

Angi: képzeld, mi tegnap kaptunk ajándékba játszószőnyeget bébitornászóval! Még nem próbáltuk ki, mert túl nyügi volt hozzá a bébi, de pl. a kiságyban a fejvédőn lévő macikat, meg a forgót meg nagyon jól elnézegeti, úgyhogy hátha lassan érdekelni fogja. Általában amúgy olyan 2 hónapos koruk körül érdeklődnek már jobban ezek iránt!
VásárlásKép

Én maszírozom Boti hasát is, a köldök kihagyásával. Sőt, kipróbáltam a babylonos (azt hiszem, most nincs előttem) masszázsolajat babapocira, ami talán ánizst és köményt tartalmaz! Hát, ez iszonyú nagy görcsöt okozott nála, de aztán meg utána megkönnyebbült (igaz egy kis lázmérővel besegítettem). Amúgy, ha megkönnyebbül rendben van a puki, kaki (bőségesKép)! Nehezen büfizik, és túleszi magát. Ha fáj a pocija, nyugtatásképp cicit kér, aztán megint eszik, megint fáj a hasa... ilyenkor kap cumit, de az sem kell mindigKép

Eszti: JegygyűrűKép Szupi! Szóval, pihenőszék? Lelkiállapot okés?

Puszkó Nektek!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema: de jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a délutánokat, ismerősKép Szófi is jól nyomja a kajálást, úgy látom! Várjuk a képeket!
Botond most 4,9 kgKép Alig bírom már felemelni büfihezKép

Tényleg csajok,hátha segít még valakinek! Akik nagy babát vártok! Szerintem a 62-es méretű bodykból sem érdemes sokat venni, inkább 68-okat. Mi már 68-ban nyomjuk a bodykat, mert van egy mellkasa a fiamnakKép (Ráadásul egy darabot nem vettem hosszú újjút, sőt rövidből is 1-t, hiszen azt hittem, bőven ráér...most kellett beszerezni!)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép
Szófi
Majd jön még a többi

KépKép
csema

Húúúú, Anita, Boti mekkora már! Õrült nagy baba, ezek szerint jó sokat eszik! De jó! Látod, öröm az ürömben! Kép
Mi még mindig 56-osban nyomulunk, bár ezen a héten már kicsit feszült rajta, de még pont jó. Kép
Mi ma este mázsálunk, szóval egyelőre nem tudom, mennyi... Kép

Anita, én tegnap ettem először kolbászt, na nem sokat, de úgy megkívántam, és nem volt erős, de ez sem okozott gondot.
Eddig max. csak sajtot, meg kiflit mertem enni, meg kalácsot reggelire, tejtermékből is keveset. Mondjuk volt egyszer rakott krumpli, az sem okozott gondot. Kép Remélem így is marad most már. Kép
Ezt az állványos játékot igazából szerintem is akkor élvezik, amikor már el tudják érni a játékokat, és tudják püfölni. Addig meg talán elnézegetik, és biztos az is fejleszt valamit rajtuk. Kép

Gyógypuszit küldünk minden hasfájós babának!!! Kép

Eszti és Bence
Vendég

Eszti
Szerintem nem önzőség. Én is nagyon örültem mikor tegnapelőtt felpróbáltam az egyik farmerem és nem hogy feljön, de be is tudom gombolni.KépKépKép
Nálatok Bence szokott trüsszögni?? Hány fokos a szoba? Márk mikor pelenkázom is szokott trüsszenteni, meg mikor kihozom a szobából például, úgy félek hogy megfázik.
Dokinéni azt mondta száraz a levegő, de már párásítót is raktunk be mégis hapcizik.

A babák a képeken nagyon szépek!Kép

Irigylem a sétálós anyucikat!!!! Mi csak a jövőhéten kezdjük el a kiszoktatást.

Anita
Köszi a méret tippet, mi is megyünk nemsoká vásárolni, mert kezdenek nagyon szűkek lenni a ruhák!Kép
Amit Esztitől kérdeztem (trüsszögés) elmondanád nálatok hogy van??

A.
Vendég

Alina, Bence is sokat hapcizik. Kép Még a kórházban extra sokat hapcizott (pedig ott volt 26-27 fok), itthon már kevesebbet.
Nálunk kb. 24-25 fok van a szobában.

Én úgy tudom, hogy a hapcival tudják ők tisztítani az orrukat, szóval ez nem feltétlenül jelenti, hogy esetleg fázik. Kép
Vendég

Kép
Szófi a járókában

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?