A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép
A babakocsink

KépKép
csema

A kocsi közelebbről

Kép

KépKép
csema

És még egy kép
Kép

KépKép
csema

AnitaKép
Boti sem kissúllyal rendelkezik! Kép Kép Kép
Próbálom én is tornáztatni, maszírozni a pici pociját, de nem mindíg járok sikerrel!
Mára sajnos belázasodtam, de Kittinek is 39 fokos láza van, ez csak azért fontos, mert nem tudom most én is összeszedtem valamit vagy rettenetesen fáj az egyik cickóm, az van-e begyulladva.
emiatt elég tanácstalan vagyok, mert lehet ha beteg vagyok nem jó, hogy szopizik, vagy igen?
fogalmam sincs...

KépKép
csema

Na megyek, mert várrnak a gépre, majd még jelentkezem, ha tudok
Puszi mindenkinek!
Csema+Szófi (3 hét)

KépKép
csema

Szia csema!

Most olvastam a születéstörténetedet. Amit ezúton is köszönök. Szófi gyönyörű. Vigyázz nagyon magadra. Jobbulást neked. Remélem semmi komoly.

Paga

Gabi
paga

Alina: én is azt tudom mondani, amit Eszti is. Õk a hapcival egyben tisztítják az orrukat. Nem figyelted meg, főleg evés után hapcizik? Az orr-és szájüreg összeköttetéséből ered. Evés közben tejcsi megy az orrába,ami irritálja és azt hapcizza ki. Meg mindenféle por is piszkálhatja neki. Ha nincs más tünet, akkor szerintem nincs megfázva MárkKép
Esetleg olajos vattával picit áttörölheted az orrocskáját. Utána is fog tüsszenteni (tisztul), és ha esetleg egy kis váladék (akár száraz) is jön (lehet összecsomósodott tejcsi), azt ki tudjátok könnyen szívni. Így szörcsögni sem fog!Kép
HOgy boldogultok a hétköznapokkal?

CSema: Fú, nagyon nem lenne jó egy mellgyusziKép Melegvizes borogatás, fejés? Úgy tudom, 40 fokos lázig lehet szoptatni...Kittinek is jobbulást!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csema, Babetta, Cory, Zsuzsófi nagymama!
A Picik nagyon édesek a képeken!

Csema!
Szupi Szófi kocsija is!

Katicuska!
Te hogy bírod az utólsó, alig több, mint 1 hetet?

Anita, Eszti, Alina!
Tök jó lehet, újra a régi nadrágokba. Én már nagyon unom ezt az 1 kismamanadrág + egy melegítő nadrág választékot, amik jók rám.

Rita
39+0

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!
Azóta sincs semmi, méhszájam ugyan megrövidült, de teljesen zárt, így holnap reggel befektetnek és kedden megindítják a szülést. Az is lehet, hogy végül császár lesz, mert a szülésznő frászt kapott a hasam méretétől és kiszámolták, hogy kb. 4200g lehet (én 158cm vagyok). Hát ez van, majd holnap kiderül, hogy mi lesz.
Legközelebb már babahírrel jelentkezünk.

Scullyx
40+6

KépKép
KépKép
scullyx

PagaKép
köszönöm, olvastam a mailt. Nagyon drukkolok Neked, s jelentkezz többször, ha tudsz!
RitaKép
AnitaKép
fejtem, üres is laza, de még így is nagyon fájdalmas ahogy a ruha vagy bármi hozzáér, és ha van benne tejcsi akkor sikítani tudnék!
A borogatást megpróbálom!

KépKép
csema

ScullyxKép
Megy a drukk, s azért is hogy lehetőleg simán menjen a dolog, ne legyen szükség császárra!

KépKép
csema

Sziasztok!

Cory: GRATULÁLOK!!! Isten hozta a kislányodat a világon. Kép Sok boldogságot nektek és jó sok tejcit. Kép

Mellgyuszi: én szoptattam 39 fokos lázzal is. A gyerekorvos szerint ez még rendben, bár célszerű fejni is. A nőgyógyász kimondottan javasolta, hogy ürüljenek a tejcsatornák. Nekem annyira fájt a mellem, hogy kabáton keresztül becsatolt biztonsági öv miatt ordítottam.

Hasfájás: nálunk is van, de a Gripe Water elég jól bejött. Kopp-kopp.

Játszószőnyeg: Még a terhesség elején megvettük, mert nagyon megtetszett. Istvánka nézegeti rajta a csillagokat, és ma megpróbálta elérni az egyiket. Kép

Szép estét mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

ScullyxKép Kívánok neked sok türelmet és erőt a szüléshez és boldogságot a kisbabád{dalKép

indianyo

Angi!

Nálunk minden rendben. Azóta csönd van. Biztos a frontok hatottak rám. Sajnos Bigyó van minden este rosszul és dupla adag gyógyszert szed. Ez az össz negatívum. No meg, hogy kicsit érzékenyebb vagyok, mint eddig. Kép Ádi viszont jól vieli a hiszit, szóval az se gáz. Kép
Ma voltam anyunál és tök jót dumáltunk. Alig várja, hogy ide jöjjön hozzánk segíteni. Kép

Hogy bírod egyedül?

Puszika

Eszter
Kép
Kép
vok

Syllux!

Megy a drukk!!! És várjuk a híreket!

Rita
39+0

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Anita
köszönjük eddig minden rendben.Márk szopizik rendesen, lekopogom, de nem is hasfájós, 3-4 órákat alszik, nyugodt baba nagyon. mikor fennt van, imádja ha vele foglalkozunk, kaka pisi szinte minden pelusban van.
igazatok van, evés után mindíg trüsszög. szoktam porszívózni a kis orrát
mindjárt folytatom...
Vendég

bocsi csak pont felébredtKép
szóval a hétköznapok abszolút nyugiban telnek. Kép

Eszti
Nálunk is 25 fok van. Szóval akkor ez is normálisKép

Csema
Nagyon édi Szofi.Kép

Scully
Én is drukkolok nagyon a mielőbbi természetes szüléshez!Kép

Jó éjt!

A.
Vendég

Scully: szorítok, hogy zökkenömentesen menjen minden, és mihamarabb kezedben tarthasd a picurkát!
Mi a folyamatos fájdogálások ellenére még mindíg egyben vagyunk.Próbálom lekötni magam, és sokat beszélgetek Maszatkával, de a pihenés nagyon nem megy. Csak az vígasztal, hogy rengeteget mocorog, és olyankor érzem minden rendben van vele. Ez az egy ami most számít.
Mindenkinek nyugis éjszakát!
Petra és Angéla (39+2)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok Kép
Lányok Kép
A babák gyönyörűek Kép

VokEszter Kép
Ha véletlenül jársz a piacon, akkor nézd meg kérlek a függönyt, de ezért külön ne kellj útra Kép
Holnap megnézem még pár helyen, ha lesz időm, bár még mindig dolgozom Kép

Angi Kép
Köszi az érdeklődést, jól vagyunk, kicsit fáradtan. Egész hétvégén takarítottam, de most már csillog-villog a lakás Kép Kész vagyok a tavaszi nagytakarítással Kép
Apa jól le is szúrt, hogy miért terhelem túl magam. Külföldön van és csak kedden ér haza és ugye apás szülésre készülünk Kép Így most kicsit pihi van Kép

Anita Kép
Hű már nem is emlékszem mit szabad és mit nem szabad enni szopi alatt Kép Még jó, hogy előbb szültetetek, így lesz kitől tanácsot kérni Kép
Botinak nem semmi mérete van Kép Gratula hozzá Kép

Eszti Kép
Egyátalán nem önzőség örülni Kép

A hasfájós babáknak sok-sok gyógyimanót, anyuciknak meg kitartást Kép
Kép

Holnap reggel megyek ctg-re, drukkoljatok Kép

Annácska 36+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska, ügyi vagy a takarítással. Kép Most már csak a bébi hiányzik. Kép

Hadd büszkélkedjek. Kép Mi eddig nem mértünk se szopit, se napi súlyt, mert nem akartam minden nap paráztatni magam. És tegnap mértük le az első kerek egy hetes hízást: fürcsi, kaja előtt, csupin múlt vasárnap 3370 volt, és tegnap: 3700!!!

Úgy örültem neki. Mondjuk éreztem, hogy elég neki a tejcsi, és nyugodt is, meg kikekerekedett, de ez azért most megnyugtatott. Kép

Csema, drukkolok mellgyuszi ügyben. Azért esetleg a védőnő tud segíteni (már ha tud....), masszírozni, forró zuhany, stb.

Puszi nektek
Eszti
Vendég

Sziasztok!
Nálam semmi új, már nagyon elegem van, az én 160 centimhez most kb. 3és fél kg a baba, a dok azt mondta ha nem hordom túl nem kell császározni a méretei miatt. a héten hitelintézés, közjegyző, szóval nem nagyon érek rá szülni, de remélem a hétvégén már meglesz! Ígyis pont a költözésre, hurcolászhatjuk szerencsétlent....
katicuska

Sziasztok!
Nem volt időm visszaolvasni, csak helyzetjelentek Kép

Cory-nak nagy gratula! Kép nagyon szép Alíz!

Mi voltunk szombaton a 6 hetes kontrollon, minden rendben van Kép és nem is fájt Kép

Kincső tegnap elérte a 4 kilót Kép (2600-al jöttünk haza a kórházból)
Ja és kicsit sárga Kép És ez a fránya nap meg nem akar sütni, pedig elvileg az segíthetne Kép Most reménykedünk és várunk.

Titati
titati

Sziasztok!
Hát lányok továbbra is nagyon édik a bébik. Olyan gyönyörű babák születtek (no meg fognak születni), hogy csak na.

Scullyx Kép
Drukk nektek!

Eszti Kép
Nem semmi ennyi hízás. Gratula hozzá!

Anita Kép
Boti is jó "kis" vasgyúró.

Csema Kép
Gyógymanók nektek. Mellgyuszira nekem is a forró zuhany vált be. Az jól fellazít, no meg a sok szopi a gyulladt cickóból.

Katicuska Kép
Neked is drukk, hogy természetes módon szülhess. Bár nem értem miért riogatnak a császárral. Én is csak 162 cm vagyok és mégis mekkora bébi kifért Kép(tesók sem voltak kicsik)
Drukk a hitelhez, meg a költözéshez. Kép

Annácska Kép
Ügyi vagy a takarítással, de azért vigyázz magadra. Drukk a ctg-hez.

Nicika Kép
Szintike is szépen gyarapodik. Hasfájás Kép

Bocs ha valakit kihagytam, de most csak ennyire futotta, este még benézek, hátha ma is lesz új bébike.

Hajrá finishelők!

Szilvi és Kata

Szilvi és Katababa
szisz2

Súly: ja, és múlt vasárnap még csak 3400 gr volt...hogy lett most 4 kiló, ezt nem is értjük Kép

Egy pár új kép Kincsőről:
https://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8572&page=2&image=203001
titati

Anna!
Voltunk kint vasárnap és volt még micimackós függöny. Fehér és sárga színekben láttam. Szóval ott tuti lesz később is. Kép
Vigyázz ám magadra!!!! Nem kell sokat se melózni, se takarítani. Kép

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Halló LÁnyok! Jaj Istenem megőrülök, hogy itt már mindenki babázik!!! Énisénisénis!!!!!!!! Kép

Kincső valami tündér! Igazi kislányos!

Eszti! Irigyellek, hogy meg tudod állni a méregetést. Kép
Annácska! Ügyi vagy, hogy így kitakarítottál...én már húzom egy ideje, de holnap vendégek lesznek, muszáj leszek nekiesni a lakásnak. Kép
Képzeljétek szombaton voltunk szülőtanfolyamon, megmutatták a különböző vajúdási technikákat, hogyan lehet a fájdalmon könnyíteni, mit tehet a papa, és persze a légzéstechnikákat! Nagyon élveztük Apával, mondtam is neki, most már szülhetünk... Kép

Scullyxnak megy a DRUKK!!! Kép

Ez a hétvége rémes volt. Valami front lehetett, mert szegény baba a pocakomban meg volt kattanva. Állandóan rugdosott, sőt inkább azt mondanám, hogy nekifeszítette a kis hátát a hasamnak, ettől beton kemény lett, kinyújtotta a kis lábát, az oldalam majd kibökte és így rúgdosott egész éjjel. Kép És semmi nem segített... sétáltam vele fel-alá... Kép Más is volt már így? Mármint, hogy így nekifeszült a baba a pocakjának? Kép

Na megyek takarítani...

Puszi:

Barti+Pötyi
37+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó reggelt!
Barti: én is folyamatosan így járok, de csak most az utolsó héten. Sajnos nekem sincs tippem mit lehetne csinálni. A bordám alatt nekem úgy nyom, hogy alig kapok levegőt néha, és nálunk is hiába a séta. Ha van valakinek bevállt tipje, én is szivesen venném!
Petra és Angéla (39+3)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Az én hétvégém is nagyon rossz volt azt hidtem a korházban fogok kikötni ami éppen már esedékes lenne. Nekem a kicsi fiam szombaton estefele volt nagyon bepörögve úgy éreztewm hogy a hasfalamon akar kijönni, lábait meg az oldalamba nyomta és akárhogy ültem feküdtem sehogy se volt jó neki, ez mellé még társult a haskeményedés, derékfájás, 10percenként, majd 20p. szóval össze vissza. Nagyon rossz volt. Olyan hajnal 1.v 2.ó fele nyugodott meg azota semmi ilyen erősebb mozgások.
Most megyek Ctg-re remélem mondanak valami bíztatót,

Puszi a gyönyörű babáknak annyira jó őket nézni remélem én is hamarosan tehetek fel képeket. Drukkoljatok!!

Zsu69
40+3

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Barti, Petra
Nekem ami bevállt ilyenkor, az a kutyapóz. A kezem pedíg nem nyújtva volt, hanem könyöklőbe, és így jobbra-balra himbáltam a hasam.Kép

Eszti
Gratulálok nektek! Nagyon szép hízásKép. Biztos nagyon jó minőségű a tejcsid!

Annácska
Pihi pihi pihi...ne szúrjatok ki Apával!Kép

Titati
Gratula a 4-es hez! DE vajon mitől lehet hogy sárga??
Nagyon édi KIncső!!!

Alvás: Tegnap este kicsit nyűgi volt Márk, csak a pocimon volt hajlandó elaludni, mikor a kiságyba raktam, nagyon tekergett meg sírt, (biztos a pocija rendetlenkedett),kb 11 óra lehetett mire le tudtam rakni az ágyába, viszont az éjszakát ÁTALUDTA!!!Kép Reggel kelt fél 7kor, utána még vissza aludtunk, és 10kor kelt megint, és most is úgy alszik mint a bunda!Kép
Olyan édes!!Kép "megzabálnám"Kép

Alina+Márk 2hét+3nap
Vendég

Heló lányok!
Nálunk is van hasfáás, de inkább csak este felé. A tegnapelőtti nem alvást valószínűleg ez a hülye szél csinálta, mert éjjel meg semmi gond nem volt. Éjszaka 2 óránként ettünk, utána visszaaludt egyből, kivéve amikor tisztába tettem. Nálatok is üvöltenek a pelusozás közben? Lili kb. másfél percig bírja, utána meg olyan hisztit kivág, hogy a múltkor már kihagytam a köldökcsonk ápolást. Mennyi idő alatt esik le ez a seb? Sokkal könnyebb lenne, ha már e-nélkül lehetne tisztába tenni.
Ja és képzeljétek hol alsik most a Lili? A kiságyban. Igaz, hogy csak hason tudtam így elaltatni és a frász kerülget, de ez is haladás. Egyébként az együtt alvás ellen nincs bajom, csak mindig félek, hogy összenyomom, meg hallottam már olyat is, hogy 2 évesen is csak a nagyágyban alszik a baba és ezért aggódom egy kicsit.
Gyöngyi+Lili 7 nap azaz 1 hetesek vagyunk Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Heló lányok!
Nálunk is van hasfáás, de inkább csak este felé. A tegnapelőtti nem alvást valószínűleg ez a hülye szél csinálta, mert éjjel meg semmi gond nem volt. Éjszaka 2 óránként ettünk, utána visszaaludt egyből, kivéve amikor tisztába tettem. Nálatok is üvöltenek a pelusozás közben? Lili kb. másfél percig bírja, utána meg olyan hisztit kivág, hogy a múltkor már kihagytam a köldökcsonk ápolást. Mennyi idő alatt esik le ez a seb? Sokkal könnyebb lenne, ha már e-nélkül lehetne tisztába tenni.
Ja és képzeljétek hol alsik most a Lili? A kiságyban. Igaz, hogy csak hason tudtam így elaltatni és a frász kerülget, de ez is haladás. Egyébként az együtt alvás ellen nincs bajom, csak mindig félek, hogy összenyomom, meg hallottam már olyat is, hogy 2 évesen is csak a nagyágyban alszik a baba és ezért aggódom egy kicsit.

Kép

Kép
pgyöngyi

Heló lányok!

Kép

Kép
pgyöngyi

Heló lányok!

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok lányok!Kép
ZsuKép PetraKép drukk!!!!
TitatiKép
Kincső nagyon aranyos, az tetszik nagyon mikor mosolyog! Jó nagy haja van neki is.
A cicim mára egész jól rendbejött, nem mondom, hogy nem fáj, de nem annyira mint tegnap, s csak hőemelkedésem van.
Csak ez az idő....Tavaszt szeretnék, sok zöldet, virágokat és napocskát!!!!!
GyöngyiKép
Szófi most Nekem is hason alszik, idáig mindíg oldalt fektettem, de most valahogy így jött és nyugi van, pedig tegnap de 10 óta csak sirdogált a szoptatási idők között, még éjjel is és a kezemben is.
Õ is sír miközben tisztába teszem, de csak ha szopi elött pelusozom. Néha cak utána teszem tisztába, mert nagyon türelmetlen a lányka ha a hasáról van szó! Kép Kép
puszi: Csema+Szófi

KépKép
csema

Sziasztok lányok!Kép
TitatiKép
Kincső nagyon aranyos, az tetszik nagyon mikor mosolyog! Jó nagy haja van neki is.
A cicim mára egész jól rendbejött, nem mondom, hogy nem fáj, de nem annyira mint tegnap, s csak hőemelkedésem van.
GyöngyiKép
Szófi most Nekem is hason alszik, idáig mindíg oldalt fektettem, de most valahogy így jött és nyugi van, pedig tegnap de 10 óta csak sirdogált a szoptatási idők között, még éjjel is és a kezemben is.
Õ is sír miközben tisztába teszem, de csak ha szopi elött pelusozom. Néha cak utána teszem tisztába, mert nagyon türelmetlen a lányka ha a hasáról van szó! Kép Kép

KépKép
csema

Sziasztok lányok!Kép
TitatiKép
GyöngyiKép

KépKép
csema

Sziasztok lányok!Kép
TitatiKép
GyöngyiKép

KépKép
csema

Kép

Kép de jó is ha az embernek tele a pocija...

KépKép
csema

Mi van megint a babanettel?
Kép

KépKép
csema

Kép

KépKép
csema

Sziasztok Kép
VokEszterKép
Szerintem szavazok egy fehér színűre Kép Egyébként nagyságrendileg mennyibe kerül?

Eszter Kép
Gratulálok a fiadhoz, szép nagy súlya van már Kép

Katica Kép
Drukkolok, ogy minden simán menjen Kép

Titati Kép
Sajnálom, hogy Kincsőke besárgult. Még nem is hallottam róla, ogy ilyenkor is be tud sárgulni egy baba.
Nagyon édes a lánykád, mind a kettő Kép
Kali hogy van?

Barti Kép
Tényleg legyél óvatos a takarítással, én is elfáradtam rendesen. De legalább éjjel jót aludtam Kép

Petra Kép
A bordáimat már nekem is átrendezte a fiam Kép Tippem sajna nincs, majd a szülés után jobb lesz Kép

Alina Kép
Nem szúrunk ki apával Kép Reggelre itthon lesz és most nem úgy fest, hogy ma szülnék Kép

Csema Kép
Örülök, hogy a melled kezd rendeződni Kép
Gyönyörű a lányod Kép

Túl vagyunk a ctg-n. Hát megint kritikán alulit produkált a fiam Kép Egyből mehettem áramlást nézni és szerdán is mennem kell újra ctg-re.
A méhlepény már II-III fokban érett, így nem biztos, hogy végig kihúzzuk Kép Azért még egy hetet szívesen pocakosan töltenék, azán tárt karokkal várom a kisfiam Kép
Ja és a mai méretei BDP: 95 mm, HC:334 mm, AC:317 mm, FL:77 mm, a becsült súlya 3150 gramm Kép

Annácska 37+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Kép
VokEszterKép
Szerintem szavazok egy fehér színűre Kép Egyébként nagyságrendileg mennyibe kerül?

Eszter Kép
Gratulálok a fiadhoz, szép nagy súlya van már Kép

Katica Kép
Drukkolok, ogy minden simán menjen Kép

Titati Kép
Sajnálom, hogy Kincsőke besárgult. Még nem is hallottam róla, ogy ilyenkor is be tud sárgulni egy baba.
Nagyon édes a lánykád, mind a kettő Kép
Kali hogy van?

Barti Kép
Tényleg legyél óvatos a takarítással, én is elfáradtam rendesen. De legalább éjjel jót aludtam Kép

Petra Kép
A bordáimat már nekem is átrendezte a fiam Kép Tippem sajna nincs, majd a szülés után jobb lesz Kép

Alina Kép
Nem szúrunk ki apával Kép Reggelre itthon lesz és most nem úgy fest, hogy ma szülnék Kép

Csema Kép
Örülök, hogy a melled kezd rendeződni Kép
Gyönyörű a lányod Kép

Túl vagyunk a ctg-n. Hát megint kritikán alulit produkált a fiam Kép Egyből mehettem áramlást nézni és szerdán is mennem kell újra ctg-re.
A méhlepény már II-III fokban érett, így nem biztos, hogy végig kihúzzuk Kép Azért még egy hetet szívesen pocakosan töltenék, azán tárt karokkal várom a kisfiam Kép
Ja és a mai méretei BDP: 95 mm, HC:334 mm, AC:317 mm, FL:77 mm, a becsült súlya 3150 gramm Kép

Annácska 37+0

annácska

Annácska! A méhlepény érettsége miből derül ki?
Jól belehúztál hallod-e! Kép
Csema! Örülök, hogy cici javul. Édes a mosolygós kép... hiába, ha teli a pocak, mindenki derűsebb.

Ne is mondjátok... itt is esik a hó. Lehangoló. Nem bírtam még takarítani sem, mert az ebéd elkészítése kivette minden erőm. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok lányok
Megjöttünk a ctg-ről, semmi biztató sajna, de találkoztam Coryval éppen mentek haza a kis Alizzal és szerencsém volt látni őt nagyon aranyos kisbaba, annyira kis formás volt és nagyon szép a kis pofija. Mégegyszer gratula nekik, sok sok boldogságot kívánok. Na meg persze a két srácnak is akik szintén tündériek.

Csajok én most ittam meg a bába koktélomat, eddig még csak az alkohol hatását érzem nagyon kiváncsi vagyok mi jön még. (sose többett nem iszom mert borzasztó). Ha valakinek van tapasztalata koktél ügyben írjon légyszi, hogy mit kell érezni vagy ez az egész hogy zajlik le a szervezetben, mire figyeljek.? Vagy csak össze fogom magam f.ni. A dokim azt mondta 4-6 óra múlva hat és általába bejön a tulhordósoknak.

pusz Zsu69
40+3

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Annácska! A méhlepény érettsége miből derül ki?
Jól belehúztál hallod-e! Kép
Csema! Örülök, hogy cici javul. Édes a mosolygós kép... hiába, ha teli a pocak, mindenki derűsebb.

Ne is mondjátok... itt is esik a hó. Lehangoló. Nem bírtam még takarítani sem, mert az ebéd elkészítése kivette minden erőm. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita, Eszti: Bettina is hízott a hazajövetel óta 1 kiló 20 dekát, most 4,20!
Ezek szerint tömik a pocakot rendesen ezek a babácskákKépKép
Jó nagy tokája van márKép

Csema: nagyon szép Szofi és olyan édes, ahogy eltűnik a nagy járókábanKép

Scullyx: drukkolok, hogy minden rendben menjen és mihamarabb szülj te is!!Kép

Annácska: akkor a méretei alapján most már bármikor jöhet. Csak apát várja megKép

Ági: "nagy"fiad hogy viseli az új jövevényt??

Babetta: mi újság Veletek? hogy telt az éjszaka?

Nálunk teljesen vátozó a helyzet, általában nyugi van, de pl. tegnap este jó 3 órán keresztül kűzdött Bettina. Nem vagyok biztos benne, hogy a hasa fájt, mert inkább olyan volt, mint aki nem találja a helyét. Igaz, hogy ma fúj a szél és a hó is esik, úgyhogy lehet ezt érezte.

Ma eddig csak evett-aludt, éjjel is egész jó volt.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu: drukkolok, hogy hasson!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Kitartás a finiselőknek!!! Nem irigyellek benneteket!

Zsu! Drukkolok, hogy hasson az a valami. Kép

Anna!
Ha jól emlékszem 1200/méter, de lehet, hogy 1400. Valahogy így volt. Kép

Eszti/Tünde! Hatalmasak már a gyerkőcök! Hihetelen, hogy mennyit híznak! Kép

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde: szerintem is az időjárásKép Pocifájást én sem tapasztalok szombat óta, mégis ébren voltunk hajnalban 3/4 4-től 1/4 7-ig, majd reggel 8-tól 11-ig, 13-től 15-ig...és fél 5-től még most alszik talán! el, de szegény már annyira fáradt, most még enni is alig evett!

Titati: Jó, hogy jöttél te is! Gyönyörű Kincső! SárgaságKép

Csema: Szófi is olyan szép, nem győzök én is gyönyörködni a babákban, hát még tényleg szegény többiek, akik már úgy babáznának! Na, de: kitartás csajok!
Babakocsi is vagi, ügyes volt apaKép Mell:Kép

Gyöngyi: Akkor Nektek is kitartást! Nekünk olyan másfél hetesen esett le a köldök, utána már nem is kellett ápolni, olyan szépen gyógyult. Csak múlt héten vérzett neki, de szerintem a pocifájás miatti kínlódástól! Botond is akkor sír tisztába tételkor, ha már nagyon éhes! (Mikor hazajöttünk, szinte végig üvöltötte az összes pelusozást.)Ezért inkább ált. szopi utánra halasztom a pelusozást, bár van, hogy bealszik a cickón! LEgyen okos az emberKép

Szisz: Ha lesz időd, dobjál már te is képeket, hadd nézzük meg Kata babátKép

Eszti, Tünde: Akkor Bence és Bettina is hozzák a "topic által elvárt" súlyt! GratulaKép

Annácska: A te fiad sem lesz kicsiKép Várjátok meg Apát!Kép

IdőjárásKép

Finishelők: Drukk!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok! Egy kérdés: Pattogatott kukoricát lehen enni?? Márkra nem hat majd a tejcsin keresztűl?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?